10 καλύτερες υπηρεσίες email μιας χρήσης

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι έχουν μια διεύθυνση email. Η διεύθυνση email είναι ένας τύπος αναγνώρισης μέσω της οποίας ο παραλήπτης αναγνωρίζει το άτομο που στέλνει αλληλογραφία. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να εισαγάγουμε τα προσωπικά μας στοιχεία, όπως Όνομα, Αριθμό κινητού κ.λπ. κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού email. Όχι μόνο αυτό, τα email είναι ένας από τους καλύτερους και πιο ασφαλείς τρόπους επικοινωνίας με άλλους χρήστες.

Οι διευθύνσεις email είναι απαραίτητες. Τα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να εγγραφείτε σε διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες, να εγγραφείτε σε ένα ενημερωτικό δελτίο κ.λπ. Ωστόσο, τώρα όλοι ανησυχούν για την ασφάλεια και το απόρρητό τους και κανείς δεν θέλει να παρέχει τη διεύθυνση email του σε υπηρεσίες τρίτων. Γι’ αυτό οι χρήστες επιλέγουν να χρησιμοποιούν α διεύθυνση email μιας χρήσης.

Οι ιστότοποι διευθύνσεων email μιας χρήσης επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργήσουν μια προσωρινή διεύθυνση email. Αυτές οι διευθύνσεις email ισχύουν μόνο για λίγα λεπτά. μετά από αυτό, διαγράφονται. Μια δημοφιλής πλατφόρμα διευθύνσεων email μιας χρήσης είναι το 10 Minute Mail, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν email μιας χρήσης με λίγα μόνο κλικ.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες email

Εναλλακτικές λύσεις αλληλογραφίας 10 λεπτών: Λίστα με τις 10 καλύτερες υπηρεσίες email μιας χρήσης

Ωστόσο, το 10 Minute Mail μας παρέχει email που είναι ενεργά μόνο για 10 λεπτά, γεγονός που απογοητεύει πολλούς χρήστες. Αυτό το άρθρο θα διερευνήσει μερικά από τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις αλληλογραφίας 10 λεπτών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. GuerrillaMail

GuerrillaMail

Το GuerrillaMail είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις αλληλογραφίας 10 λεπτών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Το καλύτερο πράγμα για το Guerrilla Mail είναι η καθαρή διεπαφή του, η οποία είναι αρκετά καλά οργανωμένη. Το εργαλείο Ιστού επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια διεύθυνση email μιας χρήσης με λίγα μόνο κλικ.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν email με συνημμένα έως 150 MB. Έτσι, το GuerrillaMail είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες email μιας χρήσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα.

2. MailDrop

MailDrop

Το MailDrop είναι άλλο καλύτερη προσωρινή υπηρεσία email στη λίστα, γνωστό για τη διεπαφή του. Το Maildrop δεν ζητά από τους χρήστες να εγγραφούν για τη δημιουργία email μιας χρήσης.

Εκτός από αυτό, το MailDrop διαθέτει επίσης κάποια προηγμένη τεχνολογία προστασίας από ανεπιθύμητα μηνύματα για να διατηρεί τα εισερχόμενά σας καθαρά από ανεπιθύμητα μηνύματα και κακόβουλο λογισμικό.

3. Αεροπορικό ταχυδρομείο

Αεροπορικό ταχυδρομείο

Το AirMail είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προσωρινές υπηρεσίες email μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το καλύτερο πράγμα για την AirMail είναι ότι παρέχει στους χρήστες μια τυχαία διεύθυνση email και εισερχόμενα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εγγραφή ή εγγραφή σε νέους ιστότοπους ή διαδικτυακές υπηρεσίες.

Ο ιστότοπος ήταν γρήγορος και ανανεώνει αυτόματα το φάκελο εισερχομένων. Έτσι, η AirMail είναι μια άλλη καλύτερη δωρεάν προσωρινή υπηρεσία email που μπορείτε να εξετάσετε.

4. Mailinator

Mailinator

Το Mailinator επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργία δωρεάν διευθύνσεων email της δικής τους επιλογής. Όπως το 10 Minute Mail, το Mailinator παρέχει επίσης τη διεύθυνση email μιας χρήσης των χρηστών, η οποία είναι ενεργή για 10 λεπτά. Κατά τη διάρκεια του χρονικού πλαισίου των 10 λεπτών, μπορείτε να εγγραφείτε σε διάφορους διαδικτυακούς ιστότοπους ή υπηρεσίες.

5. Temp Mail

Temp Mail

Αν ψάχνετε για τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις αλληλογραφίας 10 λεπτών, η Temp Mail μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους ιστότοπους, το Temp Mail είναι δωρεάν, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν μια απεριόριστη διεύθυνση email μιας χρήσης με λίγα μόνο κλικ.

Εκτός από αυτό, η διεπαφή κάνει το Temp Mail να ξεχωρίζει από το πλήθος. Έτσι, το Temp Mail είναι μια άλλη καλύτερη προσωρινή υπηρεσία email που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

6. Μιας χρήσης

Μιας χρήσηςΤο Dipostable είναι επίσης μια δημοφιλής προσωρινή υπηρεσία email που μπορείτε να εξετάσετε. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Dispostable δεν είναι τόσο δημοφιλές, αλλά κάνει τη δουλειά του.

Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια τυχαία διεύθυνση email της επιλογής τους, αρκεί να τελειώνει με @dispostable.com. Το καλύτερο πράγμα για το Dispostable είναι ότι οι διευθύνσεις email που δημιουργείτε διαρκούν τρεις ημέρες.

7. Tempr Email

Εναλλακτικές λύσεις αλληλογραφίας 10 λεπτών

Το Tempr Email, παλαιότερα γνωστό ως Απόρριψη email, είναι μια άλλη εναλλακτική λύση 10 λεπτών αλληλογραφίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το καλύτερο πράγμα για το Tempr EMail είναι ότι οι διευθύνσεις email είναι ενεργές για μία εβδομάδα.

Δεν είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία email μιας χρήσης στη λίστα, αλλά είναι ίσως η καλύτερη. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να εγγραφούν στο Tempr EMail για να δημιουργήσουν μια διεύθυνση email μιας χρήσης.

8. EmailOnDeck

EmailOnDeck

Το EmailOnDeck είναι ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος που σας παρέχει δωρεάν email. Η δημιουργία μιας αναλώσιμης διεύθυνσης email με το EmailOnDeck είναι εύκολη. χρειάζεται μόνο δύο κλικ για να λάβετε προσωρινή αλληλογραφία.

Ενώ το EmailOnDeck είναι μια προσωρινή υπηρεσία αλληλογραφίας, οι επαγγελματίες τη χρησιμοποιούν ευρέως για την ανταλλαγή email. Έτσι, το EmailOnDeck είναι μια άλλη εξαιρετική υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να εξετάσετε εάν θέλετε να προστατεύσετε το απόρρητό σας μην επιτρέποντας ανεπιθύμητα μηνύματα στα εισερχόμενά σας.

9. ThrowAwayMail

ThrowAwayMail

Το ThrowAwayMail είναι μια δωρεάν προσωρινή υπηρεσία email που ισχυρίζεται ότι καταπολεμά τα ανεπιθύμητα μηνύματα. Όπως κάθε άλλη υπηρεσία email, το ThrowAwayMail δημιουργεί επίσης ένα προσωρινό email.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το email για να εγγράψετε ιστότοπους, εφαρμογές και υπηρεσίες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η διεύθυνση email ήταν έγκυρη μόνο για 48 ώρες. Εάν δεν ανοίξετε τα εισερχόμενα email εντός 48 ωρών, όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα χαθούν.

10. Mail Poof!

Mail Poof!

Mail Poof! μπορεί να μην είναι πολύ δημοφιλής επιλογή στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες email μιας χρήσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Σας παρέχει μόνο δύο ψευδώνυμα email για να διαλέξετε και τα email που λαμβάνετε έχουν ρυθμιστεί να διαγράφονται αυτόματα μετά από 24 ώρες.

Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι δεν αποθηκεύει ποτέ τα email στο σύστημά του, τα οποία ίσχυαν μόνο για 24 ώρες. Μόλις περάσουν οι 24 ώρες, τα email διαγράφηκαν οριστικά.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του 10λεπτου ταχυδρομείου και του Temp Mail;

Το Temp Mail και το 10 Minute Mail σας προσφέρουν μια δωρεάν προσωρινή διεύθυνση email. Σε σύγκριση με το 10 Minute Mail, το Temp Mail παρέχει επιλογές προσαρμογής email. Ενώ οι διευθύνσεις email από 10 λεπτά αλληλογραφίας αυτοκαταστρέφονται μετά από 10 λεπτά.

Μπορείτε να στείλετε ένα email με 10λεπτο ταχυδρομείο;

Ναι, το 10 Minute Mail είναι ένας προσωρινός πάροχος υπηρεσιών email που σας δίνει μια προσωρινή διεύθυνση email που ισχύει για 10 λεπτά. Μέσα σε 10 λεπτά, μπορείτε να το δώσετε σε κάποιον που θέλει να σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τι είναι τα email burner;

Πολλοί χρήστες μπερδεύουν τον καυστήρα, τη θερμοκρασία και το email μιας χρήσης. Αυτοί οι τρεις είναι διαφορετικοί όροι αλλά σημαίνουν το ίδιο. Το email burner είναι μια προσωρινή διεύθυνση email που δημιουργείται για σύντομο χρονικό διάστημα.

Είναι νόμιμες αυτές οι εναλλακτικές λύσεις αλληλογραφίας 10 λεπτών;

Ναι, η χρήση προσωρινών email είναι απολύτως νόμιμη. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν νόμοι που να δικαιολογούν τη χρήση προσωρινών διευθύνσεων email ως παράνομη. Ωστόσο, μην το χρησιμοποιείτε για κακούς σκοπούς.

Είναι ασφαλής η χρήση των προσωρινών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Απολύτως ναι! Ο στόχος των Προσωρινών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι να σταματήσουν τα ανεπιθύμητα μηνύματα και είναι πολύ ασφαλή. Ωστόσο, η αποφυγή προσωρινών τοποθεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με δημόσια εισερχόμενα είναι καλύτερο εάν εκτιμάτε περισσότερο το απόρρητό σας.

Διαβάστε επίσης:

Εναλλακτικές λύσεις αλληλογραφίας 10 λεπτών: 10 καλύτερες υπηρεσίες email μιας χρήσης

Πώς να εκτυπώσετε σε φάκελο χρησιμοποιώντας τα Έγγραφα Google

Πώς να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς email στα Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *