εφαρμογές για να χάσεις κιλά

13 καλύτερες εφαρμογές για να χάσεις κιλά (Android)

Επειδή είμαστε τόσο απασχολημένοι με τα καθημερινά μας προγράμματα, συνήθως αμελούμε να φροντίζουμε σωστά την υγεία μας. Οι γιατροί συνιστούν ότι η άσκηση, η σωστή διατροφή και η παρακολούθηση της πρόσληψης θερμίδων είναι οι τρεις καλύτεροι τρόποι για να χάσετε βάρος. Ωστόσο, είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς όλα αυτά ταυτόχρονα.

Ευτυχώς, μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android στο Google Play Store μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσεις κιλά. Έτσι, εάν θέλετε να διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά τα προγράμματα υγείας σας, αυτές οι εφαρμογές διαχείρισης υγείας μπορούν να κάνουν θαύματα.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας το VPN ειναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Διαβάστε επίσης: Καλύτερες Διατροφικές Εφαρμογές Android

δωρεάν εφαρμογές καλής υγείας για Android

13 καλύτερες εφαρμογές για να χάσεις κιλά για το Android σας

Παρακάτω, θα μοιραστούμε μερικές από τα καλύτερες εφαρμογές για να χάσεις κιλά στο Android που κάθε υπέρβαρο άτομο πρέπει να χρησιμοποιεί.

1. Walking App

Εφαρμογή περπατήματος

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή εάν δεν θέλετε να κάνετε βαριές προπονήσεις για να χάσετε βάρος. Το Walking App είναι μια εφαρμογή Android με σχέδια φυσικής κατάστασης που έχουν σχεδιαστεί για απώλεια βάρους. Η εφαρμογή σάς δείχνει ένα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης που περιλαμβάνει ασκήσεις πεζοπορίας και μεθόδους επιτάχυνσης.

Εκτός από την εξερεύνηση του προγράμματος προπόνησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Walking για να παρακολουθείτε τις συνήθειές σας στο περπάτημα, την απόσταση, το τρέξιμο και πολλά άλλα. Συνολικά, το Walking App είναι μια εξαιρετική εφαρμογή απώλειας βάρους που δεν πρέπει να χάσετε.

2. HealthifyMe

HealthifyMeHealthifyMe

Το HealthifyMe είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Δεν είναι μια εφαρμογή άσκησης ή προπόνησης. είναι μια εφαρμογή γυμναστικής που παρέχει προγράμματα δίαιτας απώλειας βάρους.

Με το HealthifyMe, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής για να χάσετε βάρος γρήγορα. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόσληψη θερμίδων και τα δεδομένα υγείας σας με μια αριθμομηχανή διατροφής και πολλά άλλα.

Διαθέτει επίσης ένα τμήμα προπόνησης που παρέχει βίντεο προπόνησης για άνδρες και γυναίκες. Έχει επίσης πρακτικές αναπνοής, ασκήσεις διατάσεων και πολλά άλλα.

3. Καναπές έως 5Κ

Καναπές έως 5Κ

Το Couch to 5K είναι μια κορυφαία και χρήσιμη εφαρμογή απώλειας βάρους στο Google Play Store. Ο απώτερος στόχος του Couch to 5K είναι να σας κάνει να τρέχετε. Ωστόσο, το κάνει σε βήματα, χρειάζονται περίπου εννέα εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει πολλές λειτουργίες προπόνησης, όπως μηδέν έως 10k, πέντε έως 10k, κ.λπ., οπότε ανάλογα με το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης, μπορείτε να επιλέξετε μια λειτουργία και να ξεκινήσετε την προπόνηση.

4. Εφαρμογή απώλειας βάρους για άνδρες

Εφαρμογή απώλειας βάρους για άνδρες

Είναι μια εφαρμογή γυμναστικής για Android, ειδικά σχεδιασμένη για άνδρες που αναζητούν τρόπους να χάσουν βάρος στο σπίτι. Μάντεψε? Η εφαρμογή Lose Weight for Men προσφέρει πολλές αποτελεσματικές προπονήσεις για την καύση λίπους για να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος γρήγορα.

Η εφαρμογή Lose Weight for Men σας προσφέρει 3 επίπεδα δυσκολίας για να ξεκινήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε αρχάριους, ενδιάμεσους και προχωρημένους τρόπους για να εξερευνήσετε τις ασκήσεις.

5. Runtastic Running & Fitness

Runtastic Running & Fitness

Το Runtastic – Run Tracker είναι μια φανταστική εφαρμογή παρακολούθησης τρεξίματος για Android. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να παρακολουθείτε την απόσταση, το χρόνο, την ταχύτητα, το υψόμετρο, τις θερμίδες που καίγονται και μερικά άλλα στατιστικά στοιχεία μέσω του smartphone σας.

Χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη υπηρεσία GPS του τηλεφώνου σας για να παρακολουθεί τις δραστηριότητες γυμναστικής σας και παρέχει όλα τα στατιστικά στοιχεία σε ένα μέρος.

6. Yoga-Go

Yoga-Go

Όλοι γνωρίζουμε πόσο χρήσιμη είναι η γιόγκα για τη βελτίωση της συνολικής μας υγείας. Το Yoga-Go έχει λύσεις για όλα τα προβλήματα του μυαλού και του σώματός σας. Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, να κοιμηθείτε καλύτερα, να αποκτήσετε κοιλιακούς έξι πακέτα και να ενισχύσετε την ενέργεια.

Είναι μια πολύ αποτελεσματική εφαρμογή απώλειας βάρους που συνδυάζει προσαρμοσμένα προγράμματα φυσικής κατάστασης και απώλειας βάρους που λειτουργούν.

7. MyFitnessPal

MyFitnessPal

Το MyFitnessPal είναι μια εφαρμογή Android που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, να τονωθείτε και να γίνετε υγιείς παρακολουθώντας την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων σας.

Επίσης, μπορεί να παρακολουθεί άλλα θρεπτικά συστατικά, χοληστερόλη, βιταμίνες, ζάχαρη, φυτικές ίνες και πολλά άλλα.

8. MyNetDiary

MyNetDiary

Το MyNetDiary είναι βασικά ένα εφαρμογή μετρητή θερμίδων για Android που τελικά θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Αυτή είναι μια εφαρμογή μετρητή θερμίδων για Android με δωρεάν σαρωτή γραμμωτού κώδικα, επιλογές καταγραφής τροφίμων, παρακολούθηση μακροεντολών και σχέδια διατροφής.

Βασικά, η εφαρμογή Android σάς παρέχει όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε ποτέ για να χάσετε βάρος γρήγορα. Παίρνετε ακόμη και ένα πρόγραμμα παρακολούθησης άσκησης που υποστηρίζει πάνω από 500 τύπους άσκησης και αναψυχής.

Ορισμένα άλλα βασικά χαρακτηριστικά του MyNetDiary περιλαμβάνουν παρακολούθηση νερού, παρακολούθηση βημάτων, ρυθμιζόμενες υπενθυμίσεις, λίστα αγορών για τρόφιμα κ.λπ.

9. Yoga Daily Fitness

Yoga Daily Fitness

Τα τελευταία χρόνια, η γιόγκα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Ξέρεις γιατί? Είναι επειδή λειτουργεί! Το Yoga Daily Fitness είναι μια εφαρμογή που είναι αφιερωμένη μόνο σε θέσεις γιόγκα.

Το Yoga Daily Fitness έχει πολλές θέσεις γιόγκα για απώλεια βάρους, οι οποίες θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Yoga Daily Fitness επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα γιόγκα.

10. Καλυτέρα εγώ

Σχέδιο απώλειας βάρους BetterMe

Δεν έχει σημασία αν είστε αρχάριος ή επαγγελματίας. Η BetterMe σας έχει καλύψει με διάφορα σετ ασκήσεων για συνεδρίες στο σπίτι ή στο γυμναστήριο.

Το BetterMe είναι μια εφαρμογή υγείας και φυσικής κατάστασης με πλήρως προσαρμοσμένα σχέδια απώλειας βάρους. Εκτός από τις ασκήσεις, σας προσφέρει και εύκολα προγράμματα γευμάτων.

11. WalkFit

WalkFit

Το WalkFit είναι για όσους αναζητούν μια φασαρία Εφαρμογή απώλειας βάρους για Android. Είναι απλώς μια εφαρμογή που σας βοηθά να χάσετε βάρος αναλαμβάνοντας μια πρόκληση στο περπάτημα.

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να θέσετε καθημερινούς στόχους για το περπάτημα, να ακολουθήσετε το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και να περπατήσετε για να κάψετε θερμίδες.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το WalkFit, μια εφαρμογή βηματόμετρο που χρησιμοποιεί το GPS του τηλεφώνου σας για να παρακολουθεί τα βήματά σας και να σας λέει πόσες θερμίδες έχετε χάσει.

12. Εφαρμογή απώλειας βάρους για γυναίκες

Εφαρμογή απώλειας βάρους για γυναίκες

Η εφαρμογή Lose Weight for Women είναι η απόλυτη εφαρμογή απώλειας βάρους για γυναίκες. Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε λίπος και να χάσετε βάρος στο σπίτι.

Η εφαρμογή παρέχει ένα απλό πρόγραμμα 30 ημερών που διαρκεί λίγα λεπτά καθημερινά για να χάσετε βάρος και να αποκτήσετε καλύτερη φόρμα.

Η εφαρμογή Lose Weight for Women προσφέρει επίσης γρήγορες προπονήσεις που καλύπτουν όλα τα μέρη του σώματος που ενδιαφέρονται οι γυναίκες.

13. Προπονήσεις καύσης λίπους

Προπονήσεις καύσης λίπους

Το Fat Burning Workouts είναι μια εφαρμογή που παρέχει εξατομικευμένες προπονήσεις με βάση τους στόχους σας. Είναι γνωστό ότι παρέχει σύντομες και αποτελεσματικές προπονήσεις στο σπίτι που μπορούν να σας βοηθήσουν να γίνετε σε φόρμα μέσα σε ένα ή δύο μήνες.

Επίσης, εάν αντιμετωπίζετε σωματικά προβλήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένη δρομολόγηση προπόνησης από εκατοντάδες προπονήσεις.

Επί του παρόντος, η εφαρμογή έχει πάνω από 300+ προπονήσεις με βάρος σώματος που στοχεύουν διαφορετικά μέρη του σώματος. Όλες οι προπονήσεις έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες προπονητές γυμναστικής από όλο τον κόσμο.

Αυτες είναι οι καλύτερες εφαρμογές για να χάσεις κιλά. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που έχουμε μοιραστεί είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και είναι δωρεάν για λήψη. Εάν γνωρίζετε κάποια άλλη τέτοια εφαρμογή, αφήστε το όνομα της εφαρμογής στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

14 Καλύτερες Subreddits για γυναίκεςShare your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *