Καλύτεροι επεξεργαστές βίντεο AI για κινητά

8 Καλύτεροι επεξεργαστές βίντεο AI για κινητά το 2023

Ας το παραδεχτούμε: τα πράγματα έχουν αλλάξει σημαντικά μετά την άφιξη των chatbot που βασίζονται σε AI, όπως το ChatGPT και το Bing AI. Αυτές τις μέρες, έχετε λειτουργίες AI σε κάθε εργαλείο και υπηρεσία ιστού.

Ακόμη και δημοφιλείς σουίτες επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο εφαρμόζουν πλέον λειτουργίες AI για να διευκολύνουν τη διαδικασία επεξεργασίας. Μιλώντας για την επεξεργασία βίντεο, υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο AI Mobile για Android και iOS που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ελκυστικά βίντεο.

Τα περισσότερα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο AI Mobile είναι δωρεάν για λήψη, αλλά ορισμένα στοιχεία ενδέχεται να απαιτούν αγορές εντός εφαρμογής. Επομένως, εάν θέλετε να εξερευνήσετε τις διαθέσιμες επιλογές στα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο για κινητά που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.

8 καλύτεροι επεξεργαστές βίντεο AI για κινητά για Android

Σε αυτό το άρθρο, θα απαριθμήσουμε μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη για κινητά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά βίντεο σε ελάχιστο χρόνο. Ας ξεκινήσουμε και ας εξερευνήσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

1. Videoleap

Videoleap

Το Videoleap είναι ένα από τα πρώτα Εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο AI στη λίστα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε εκπληκτικά βίντεο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο AI για να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο, σορτς, τροχούς ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η ίδια η εφαρμογή είναι απλή στη χρήση και έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει τα βίντεό σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Όσον αφορά τις δυνατότητες AI, το Videoleap παρέχει εφέ και φίλτρα AI που μπορείτε να εφαρμόσετε στα βίντεό σας.

Τα εφέ και τα φίλτρα AI μπορούν να μεταμορφώσουν τις καθημερινές σας σκηνές σε εκπληκτικά γραφικά. Εκτός από τις δυνατότητες AI, το Videoleap συσκευάζει επίσης όλα τα βασικά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο και λειτουργίες που θα χρειαστείτε για την επεξεργασία βίντεο σε επαγγελματικό επίπεδο.

2. LightCut

LightCut

Το LightCut είναι μια άλλη εξαιρετική επεξεργασία βίντεο AI στη λίστα που σας παρέχει πλούσια πρότυπα βίντεο και εφέ βίντεο. Τα πρότυπα και τα εφέ βίντεο που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή μπορούν να μετατρέψουν τα συνηθισμένα σας βίντεο σε κομψά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το LightCut διαθέτει μια λειτουργία με τεχνητή νοημοσύνη που ονομάζεται επεξεργασία One-Tap που μετατρέπει τα συνηθισμένα κλιπ σε ιστορίες βίντεο υψηλής ποιότητας.

Εκτός από τις δυνατότητες AI, το LightCut σάς παρέχει επίσης μοντέρνα και πλούσια πρότυπα βίντεο και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο all-in-one με επαγγελματικά εργαλεία, φίλτρα, εφέ και μεταβάσεις.

3. Βιστούλα

Βιστούλα

Το Visla δεν είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή στη λίστα, αλλά σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε γρήγορα κλιπ. Η εφαρμογή βασικά σάς επιτρέπει να απολαύσετε τη δύναμη της μηχανικής εκμάθησης και της τεχνητής νοημοσύνης. Η δημιουργία και η επανατοποθέτηση βίντεο δεν ήταν ποτέ πολύ πιο εύκολη στο παρελθόν.

Μερικές από τις εκπληκτικές δυνατότητες του Visla που υποστηρίζονται από AI περιλαμβάνουν τη μετατροπή ηχογραφήσεων σε βίντεο, τη μετατροπή των ιδεών σας σε βίντεο και μια γεννήτρια κειμένου σε βίντεο.

Αν και η εφαρμογή είναι πολύ χρήσιμη και έχει όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε, είναι ακόμα νέα και έχει μερικά σφάλματα. Συνολικά, το Visla είναι ένας εξαιρετικός επεξεργαστής βίντεο για κινητά με τεχνητή νοημοσύνη που δεν πρέπει να χάσετε με κανένα κόστος.

4. Filmora

Filmora

Αν και το Filmora έχει λιγότερες δυνατότητες AI, εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτεροι επεξεργαστές βίντεο για Android, γνωστό για την ευκολία χρήσης και την απλότητά του. Είναι ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο με πολλές επαγγελματικές δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο.

Αυτό που κάνει το Filmora πιο χρήσιμο είναι ότι μπορεί να δημιουργήσει εικόνες AI για το έργο βίντεο σας από διάφορες κατηγορίες. Μπορείτε επίσης να λάβετε ένα εργαλείο κειμένου AI όπου μπορείτε να εισαγάγετε το θέμα του βίντεό σας, να συνοψίσετε το περιεχόμενο και να δημιουργήσετε πολλά βίντεο.

Εκτός από αυτές τις δυνατότητες, η Filmora σάς προσφέρει επίσης πρότυπα βίντεο, στυλ κειμένου, αυτοκόλλητα, ηχητικά εφέ και μουσική χωρίς δικαιώματα για τα έργα σας.

5. Vibro

Vibro

Το Virbo είναι μια γεννήτρια βίντεο AI. Η εφαρμογή υποστηρίζεται από AI και απλοποιεί τη δημιουργία περιεχομένου βίντεο προώθησης. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή, εισάγετε το κείμενό σας και επιλέγετε ένα avatar AI.

Μόλις εισαγάγετε αυτά τα δύο πράγματα, η εφαρμογή δημιουργεί αμέσως επαγγελματικό περιεχόμενο βίντεο. Η εφαρμογή είναι επίσης ιδανική για YouTubers, Vloggers, επιχειρήσεις, marketers, εκπαιδευτικούς και οποιονδήποτε θέλει να δημιουργήσει εκπληκτικά βίντεο.

Άλλα βασικά χαρακτηριστικά του Virbo περιλαμβάνουν τη δημιουργία ομιλούντων φωτογραφιών, πολύγλωσση υποστήριξη, επιλογές ήχου, μετάφραση βίντεο AI και πολλά άλλα.

6. Facetune

Facetune

Το Facetune είναι ένα Πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο AI που μπορεί να βελτιώσει ολόκληρη τη φωτογραφία ή το πλαίσιο χρησιμοποιώντας φίλτρα ή επεξεργασία φωτογραφίας με ένα πάτημα.

Η εφαρμογή διαθέτει πολλά συναρπαστικά εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που διευκολύνουν τη διαδικασία επεξεργασίας και ρετουσάρισμα των βίντεο selfie σας εύκολα.

Το Facetune διαθέτει επίσης αποκλειστικές λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης όπως ρούχα τεχνητής νοημοσύνης, selfies με τεχνητή νοημοσύνη, βελτιώσεις τεχνητής νοημοσύνης κ.λπ. Εκτός από τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, το Facetune σάς παρέχει όλα τα εργαλεία για επεξεργασία φωτογραφιών/βίντεο.

7. Magisto

Magisto

Το Magisto είναι μια εφαρμογή δημιουργίας μουσικών βίντεο για Android που σας επιτρέπει να δημιουργείτε απίστευτα βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται ήδη από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Η εφαρμογή ειδικεύεται στη δημιουργία βίντεο με επαγγελματική εμφάνιση λόγω του έξυπνου επεξεργαστή που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη. Η δυνατότητα AI επεξεργάζεται αυτόματα το αρχείο πολυμέσων σας και προσθέτει σχετικά και όμορφα γραφικά, εφέ, φίλτρα κ.λπ.

Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο Magisto, πρέπει να αγοράσετε το Magisto Premium. Η έκδοση premium ξεκλειδώνει premium πρότυπα βίντεο, επιτρέπει τη διάρκεια ταινίας 10 λεπτών, αφαιρεί υδατογραφήματα κ.λπ.

8. Κατάταξη ζουμ

Κατάταξη ζουμ

Το Zoomerang είναι μια εφαρμογή δημιουργίας και επεξεργασίας βίντεο που βασίζεται σε πρότυπα, διαθέσιμη για smartphone Android. Είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο για κινητά AI στη λίστα. σας επιτρέπει να τραβάτε μοντέρνα, σύντομα βίντεο με βήμα προς βήμα εκμάθηση.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε hashtags για να βρείτε πρότυπα βίντεο που γίνονται viral στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, υπάρχει η ευκαιρία να συμμετάσχετε στη μαζική κοινότητα του Zoomerang και να συμμετάσχετε σε ενδιαφέρουσες προκλήσεις.

Εκτός από τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, το Zoomerang σας παρέχει επίσης πολλά χρήσιμα εργαλεία, εφέ και φίλτρα, καθώς και ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο.

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα καλύτεροι επεξεργαστές βίντεο AI για κινητά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android σας. Πείτε μας ποιος είναι ο αγαπημένος σας δημιουργός βίντεο AI για τη δημιουργία βίντεο. Επίσης, αν θέλετε να προτείνετε άλλους κατασκευαστές βίντεο AI για Android, αφήστε το όνομα της εφαρμογής στα σχόλια.

Λίστα με τους καλύτερους δωρεάν διαδικτυακούς επεξεργαστές ήχου

Οι καλύτεροι ιστότοποι για επεξεργασία αρχείων PDFShare your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *