παρακολούθησης δεδομένων

11 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές παρακολούθησης δεδομένων για Android

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, θα διαπιστώσουμε ότι σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν πλέον το διαδίκτυο. Τώρα, έχουμε συνδεσιμότητα WiFi στο σπίτι και στο χώρο εργασίας μας που μας επιτρέπει να συνδέουμε πολλές συσκευές. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί χρήστες που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ως κύρια σύνδεση στο διαδίκτυο.

Δεδομένου ότι τα πακέτα Διαδικτύου που παρέχονται από τηλεπικοινωνιακούς φορείς έχουν υψηλή τιμή και έχουν ορισμένους περιορισμούς εύρους ζώνης, καθίσταται σημαντικό να εγκαταστήσετε εφαρμογές παρακολούθησης δεδομένων στο Android. Μετά την εγκατάσταση εφαρμογών παρακολούθησης δεδομένων, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για υπερβολική χρήση Διαδικτύου σε smartphone.

καλύτερες εφαρμογές Android για συνομιλία με αγνώστους

11 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές παρακολούθησης δεδομένων για Android

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές παρακολούθησης δεδομένων Διαδικτύου διαθέσιμες στο Google Play Store και θα παραθέσουμε μερικές καλύτερες από αυτές σε αυτό το άρθρο. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε το καλύτερες δωρεάν εφαρμογές παρακολούθησης δεδομένων για Android.

1. Μετρητής ταχύτητας Internet Lite

Εφαρμογές παρακολούθησης δεδομένων

Το Internet Speed ​​Meter Lite είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το υπέροχο με το Internet Speed ​​Meter Lite είναι ότι προσθέτει έναν μετρητή ταχύτητας ακριβώς στη γραμμή κατάστασης του Android και στο κλείστρο ειδοποιήσεων. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή παρακολουθεί την κατανάλωση δεδομένων για 30 ημέρες.

2. Ένδειξη NetSpeed

Ένδειξη NetSpeed

Το NetSpeed ​​Indicator είναι ένας καθαρός και απλούστερος τρόπος για να μελέγξτε την ταχύτητα σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο στο Android.

Αυτό που κάνει την εφαρμογή πιο χρήσιμη είναι ότι δείχνει την ταχύτητα του διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο ακριβώς στη γραμμή κατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανοίγετε την εφαρμογή κάθε φορά για να ελέγχετε την ταχύτητα του Διαδικτύου.

3. My Data Manager

Διαχείριση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας

Εάν βασίζεστε σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο, τότε ο Διαχειριστής δεδομένων μου μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Είναι ένα πλήρες εφαρμογή διαχείρισης δεδομένων για Android που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 14,7 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Εκτός από την παρακολούθηση της χρήσης δεδομένων, το My Data Manager σάς δείχνει και την ταχύτητα του διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο.

4. GlassWire

GlassWire

Το GlassWire είναι η τέταρτη καλύτερη εφαρμογή στη λίστα, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και το WiFi internet.

Το υπέροχο με το GlassWire είναι ότι δείχνει την κατανάλωση δεδομένων ανά εφαρμογή σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, μπορείτε εύκολα να καταλάβετε ότι η εφαρμογή καταναλώνει δεδομένα και επιβραδύνει το smartphone σας.

5. Διαχείριση & Παρακολούθηση Χρήσης Δεδομένων

Διαχείριση & Παρακολούθηση Χρήσης Δεδομένων

Το Data Usage Manager & Monitor είναι η απόλυτη εφαρμογή Android για παρακολούθηση χρήσης δεδομένων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να παρακολουθείτε τα όρια δεδομένων συσκευής, να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του δικτύου WiFi, να βλέπετε ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας και πολλά άλλα.

Κατά την εγκατάσταση, το Data Usage Manager & Monitor προσθέτει ένα γραφικό στοιχείο αρχικής οθόνης που σας επιτρέπει να ελέγχετε την τρέχουσα χρήση δεδομένων σας χωρίς να μεταβείτε στην εφαρμογή. Μπορείτε ακόμη και να εισαγάγετε τα στατιστικά στοιχεία με μια ματιά, να ορίσετε το όριο δεδομένων κ.λπ.

6. Samsung Max

Samsung Max

Το Samsung Max είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη διαχείριση των δεδομένων σας στο Διαδίκτυο. Λοιπόν, αυτή είναι βασικά μια εφαρμογή συμπίεσης δεδομένων που εκτελείται στο παρασκήνιο. Εκτελείται στο παρασκήνιο και ελέγχει τη χρήση δεδομένων ανά εφαρμογή.

Εκτός από αυτό, η εφαρμογή σάς εμφανίζει επίσης τις αναφορές εξοικονόμησης δεδομένων που παραθέτουν εφαρμογές που καταναλώνουν τα περισσότερα από τα δεδομένα Διαδικτύου.

7. Ελέγξτε τη χρήση δεδομένων

Ελέγξτε τη χρήση δεδομένων

Είναι ένα από τα καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης δεδομένων στη λίστα, η οποία θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τη χρήση των δεδομένων σας. Μπορεί να παρακολουθεί τη χρήση δεδομένων διαδικτύου από το κινητό και το WiFi και θα σας ειδοποιεί κάθε φορά που ξεπερνάτε το όριο δεδομένων που έχετε ορίσει.

Η διεπαφή χρήστη του Check Data Usage είναι επίσης εκπληκτική και είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης δεδομένων Android εκεί έξω που μπορείτε να δοκιμάσετε.

8. Παρακολούθηση χρήσης δεδομένων

Παρακολούθηση χρήσης δεδομένων

Λοιπόν, εάν ψάχνετε για μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή για διαχείριση και παρακολουθήστε τη χρήση των δεδομένων σαςτότε πρέπει να δοκιμάσετε το Data Usage Monitor.

Το Data Usage Monitor είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές παρακολούθησης δεδομένων που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν όρια δαπανών δεδομένων. Μόλις περάσετε το καθορισμένο όριο, το Data Usage Monitor σάς στέλνει αμέσως μια ειδοποίηση.

9. Παρακολούθηση δεδομένων: Απλός Net-Meter

Παρακολούθηση δεδομένων: Απλός Net-Meter

Παρακολούθηση δεδομένων: Το Simple Net-Meter είναι μια απλή εφαρμογή παρακολούθησης δεδομένων στο Google Play Store. Με αυτό, μπορείτε να παρακολουθείτε την ταχύτητα του διαδικτύου σας σε πραγματικό χρόνο και να ελέγχετε τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και WiFi. Η εφαρμογή παρέχει επίσης ανάλυση ανάλυσης χρήσης κυκλοφορίας, ανάλυση δικτύου κ.λπ.

10. Δείκτης ταχύτητας

Δείκτης ταχύτητας

Το Speed ​​Indicator είναι βασικά μια εφαρμογή για την παρακολούθηση της ταχύτητας του Διαδικτύου, αλλά εμφανίζει επίσης λεπτομερή στατιστικά καθημερινής χρήσης δεδομένων.

Όχι μόνο αυτό, αλλά με τον δείκτη ταχύτητας, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε τη χρήση δεδομένων WiFi. Η εφαρμογή είναι συμβατή με όλους τους τύπους δικτύου, συμπεριλαμβανομένων 3G, 4G, LTE, WiFi, VPN κ.λπ.

11. Χρήση δεδομένων – Διαχείριση δεδομένων

Χρήση δεδομένων - Διαχείριση δεδομένων

Χρήση δεδομένων – Η Διαχείριση δεδομένων είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή παρακολούθησης δεδομένων διαθέσιμη στο Play Store.

Το υπέροχο με το Data Usage – Data Manager είναι ότι εμφανίζει ειδοποιήσεις δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και WiFi στον πίνακα ειδοποιήσεων. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή εμφανίζει επίσης τα ημερήσια δεδομένα κάθε εφαρμογής όταν την ανοίγετε.

Αυτά είναι τα καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης δεδομένων για smartphone Android. Εάν γνωρίζετε άλλα, αναφέρετέ τα στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Πώς να ανακτήσετε το διαγραμμένο ιστορικό

καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης συστήματος AndroidShare your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *