καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου iOS

13 καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου iOS για iPhone και iPad

Κάθε φορά που ακούμε για smartphone, το Android και το iOS είναι τα πρώτα που μας έρχονται στο μυαλό. Αν μιλάμε για τα iPhone, αυτές οι συσκευές είναι έξυπνες και κυριαρχούν στην αγορά των smartphone. Εάν χρησιμοποιείτε ένα iPhone για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι το πληκτρολόγιο stock του iPhone δεν διαθέτει πολλές βασικές λειτουργίες.

Ευτυχώς, μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία πληκτρολόγησης στο iPhone σας χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές πληκτρολογίου. Πολλές εφαρμογές πληκτρολογίου iOS είναι διαθέσιμες στο app store της Apple για να παρέχουν μια απαράμιλλη εμπειρία πληκτρολόγησης.

20+ Καλύτεροι Κρυφοί Μυστικοί Κώδικες iPhone το 2023

13 καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου iOS για iPhone και iPad

Αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τα καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου για τη συσκευή σας iOS σε αυτό το άρθρο. Με αυτές τις εφαρμογές πληκτρολογίου, θα έχετε την καλύτερη εμπειρία πληκτρολόγησης. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. GIPHY

GIPHY

Το GIPHY είναι μια εφαρμογή πληκτρολογίου GIF για iPhone που σας επιτρέπει να αναζητάτε και να μοιράζεστε GIF στις συνομιλίες σας. Η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση στη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη στον κόσμο με δωρεάν GIF, κλιπ και αυτοκόλλητα. Με αυτήν την εφαρμογή πληκτρολογίου για iPhone, μπορείτε να στείλετε μηνύματα GIF, αυτοκόλλητα και κλιπ των φίλων σας.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή σάς παρέχει ακόμη και την επιλογή να μοιράζεστε τα GIF στο Messenger, στο WhatsApp, στο Instagram, στο Snapchat και σε μερικές άλλες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Συνολικά, ο GIPHY είναι εξαιρετικόςt Εφαρμογή πληκτρολογίου GIF στο iPhone σας.

2. Έγχρωμο πληκτρολόγιο

Έγχρωμο πληκτρολόγιο

Εάν ψάχνετε για ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμη εφαρμογή πληκτρολογίου για το iPhone σας, μην κοιτάτε άλλο από το Έγχρωμο πληκτρολόγιο. Το Color Keyboard είναι μια προσαρμόσιμη εφαρμογή πληκτρολογίου iPhone με εκατοντάδες προκατασκευασμένα θέματα. Και έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε τα θέματά σας με μοναδικά χρώματα και δροσερές γραμματοσειρές.

Εκτός αυτού, το Έγχρωμο πληκτρολόγιο σάς επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε τα κουμπιά κειμένου και λειτουργιών, γρήγορη πρόσβαση σε emoji και πολλά άλλα. Συνολικά, το Color Keyboard είναι μια εξαιρετική και εξαιρετικά προσαρμόσιμη εφαρμογή πληκτρολογίου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας.

3. RainbowKey

RainbowKey

Το RainbowKey είναι μια εφαρμογή πληκτρολογίου για iPhone που προσφέρει πολλές λειτουργίες που σχετίζονται με emoji. Η εφαρμογή πληκτρολογίου σάς παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 5.000 νέα και κινούμενα τρισδιάστατα emoji και αυτοκόλλητα.

Εκτός από τα emojis, το RainbowKey προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής πληκτρολογίου, όπως η εφαρμογή διαφορετικών θεμάτων και η αλλαγή της διεπαφής πληκτρολόγησης με σάρωση.

4. Gboard

Gboard

Το Gboard από την Google είναι πιθανώς το καλύτερη εφαρμογή πληκτρολογίου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας. Η εφαρμογή πληκτρολογίου είναι γεμάτη με λειτουργίες που κάνουν την πληκτρολόγηση εύκολη.

Στον επάνω πίνακα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε GIF, emoji και πληκτρολόγηση Glide. Επίσης, έχετε πολλά άλλα πολύτιμα χαρακτηριστικά, όπως πρόχειρο, μεταφραστή και πολλά άλλα.

5. Πληκτρολόγιο Swiftkey

Πληκτρολόγιο SwiftKey

Η κορυφαία εφαρμογή πληκτρολογίου, φυσικά, Swiftkey Keyboard, δεν περιορίζεται μόνο στα smartphone Android. Είναι επίσης διαθέσιμο στο κατάστημα εφαρμογών iOS και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν.

Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές πληκτρολογίου, το Swiftkey Keyboard είναι γνωστό για τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, όπως η πρόβλεψη emojis και η διόρθωση λαθών πληκτρολόγησης.

6. NextBoard

NextBoard

Το NextBoard δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλα εφαρμογές πληκτρολογίου για iPhone, αλλά είναι μια εξαιρετική εφαρμογή πληκτρολογίου για να δοκιμάσετε. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή πληκτρολογίου για απαράμιλλη παραγωγικότητα.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ορίζετε προσαρμοσμένες φράσεις και πρότυπα για να προσθέτετε επαναλαμβανόμενες λέξεις, να δημιουργείτε έξυπνες συντομεύσεις πληκτρολογίου και πολλά άλλα. Παρέχει επίσης ένα πρόχειρο, μια επιλογή για να αντιστοιχίσετε εκ νέου ειδικούς χαρακτήρες και πολλά άλλα.

7. Γραμματικό πληκτρολόγιο

Γραμματικό πληκτρολόγιο

Το Grammarly Keyboard προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για τη βελτίωση των δεξιοτήτων πληκτρολόγησης και γραμματικής. Η εφαρμογή πληκτρολογίου για iOS εντοπίζει αυτόματα λάθος πληκτρολόγηση και σας δείχνει τη σωστή λέξη.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Grammarly Keyboard διορθώνει επίσης γραμματικά λάθη και εμφανίζει μια σύντομη εξήγηση για κάθε διόρθωση.

8. Καλύτερες γραμματοσειρές

Καλύτερες γραμματοσειρές

Το Better Fonts μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή αν ψάχνετε για μια εφαρμογή πληκτρολογίου iPhone που σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε φανταχτερές και funky γραμματοσειρές. Μάντεψε? Το Better Fonts προσφέρει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα τύπων γραμματοσειρών για πληκτρολόγηση.

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, οι χρήστες πρέπει να πατήσουν το κουμπί F για να επιλέξουν τη γραμματοσειρά και να αρχίσουν να πληκτρολογούν. Έτσι, το Better Fonts είναι άλλο καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου iOS μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

9. Πληκτρολόγιο GIF από την Tenor

Πληκτρολόγιο GIF από την Tenor

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή πληκτρολογίου που προσφέρει πολλά GIF, το πληκτρολόγιο GIF της Tenor μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Το υπέροχο με το GIF Keyboard by Tenor είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν ένα GIF, να εξερευνούν κατηγορίες και να τις αποθηκεύουν για χρήση στη συνομιλία. Έτσι, το GIF Keyboard by Tenor είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή πληκτρολογίου GIF iOS στη λίστα που

10. WordBoard – Πληκτρολόγιο φράσεων

WordBoard - Πληκτρολόγιο φράσεων

Το WordBoard – Phrase Keyboard είναι μία από τις μοναδικές εφαρμογές πληκτρολογίου που είναι διαθέσιμες στο κατάστημα εφαρμογών iOS. Δεν είναι μια πλήρης εφαρμογή πληκτρολογίου που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τις εισαγωγές πλήκτρων. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή πληκτρολογίου μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο κατά την πληκτρολόγηση.

Με το WordBoard – Phrase Keyboard, μπορείτε να προσθέσετε ένα κλειδί για να πληκτρολογείτε αυτόματα τη διεύθυνση email, το hashtag, τις γρήγορες απαντήσεις, τις φράσεις κ.λπ.

11. Πληκτρολόγιο με αυτοκόλλητα GIF Bobble

Πληκτρολόγιο με αυτοκόλλητα GIF Bobble

Όπως υποδηλώνει το όνομα της εφαρμογής, το Bobble GIF Stickers Keyboard είναι μια εφαρμογή πληκτρολογίου με αυτοκόλλητα GIF για iPhone που φέρνει πολλά διασκεδαστικά αυτοκόλλητα, GIF, emoji, μιμίδια, θέματα και όλα στο iPhone σας.

Διαθέτει μερικά συναρπαστικά χαρακτηριστικά που μπορούν να ανεβάσουν την εμπειρία πληκτρολόγησης με το πληκτρολόγιο iPhone σε διαφορετικό επίπεδο. Εκτός από όλα τα άλλα, το Bobble GIF Stickers Keyboard είναι γνωστό για την ταχύτητα, την αξιοπιστία και τις εξατομικευμένες προτάσεις λέξεων.

12. Πληκτρολόγιο Kika

Πληκτρολόγιο Kika

Αν ψάχνετε για ένα εφαρμογή πληκτρολογίου για iPhone για να εμπλουτίσετε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μην κοιτάτε άλλο από το Kika Keyboard.

Αυτή η εφαρμογή πληκτρολογίου για iPhone λειτουργεί με κάθε είδους εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων και κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram, το Snapchat, το TikTok, το WhatsApp, το iMessage κ.λπ.

Σας φέρνει θέματα, γραμματοσειρές, αυτοκόλλητα και emoji. Επίσης, η πρόσφατη έκδοση του έλαβε υποστήριξη GIF, τέχνη Emoji, πρότυπα προσφοράς κ.λπ.

13. V Πληκτρολόγιο

V Πληκτρολόγιο

Το V Keyboard είναι μια εφαρμογή iPhone που ισχυρίζεται ότι αλλάζει τον παραδοσιακό τρόπο ανταλλαγής μηνυμάτων. Είναι μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη εφαρμογή πληκτρολογίου iPhone που παρέχει θέματα και εμφανίσεις.

Η εφαρμογή πληκτρολογίου είναι συμβατή με πολλές εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των iMessage, WhatsApp, Twitter και Instagram.

Επίσης, ένα πρόγραμμα επί πληρωμή ξεκλειδώνει όλες τις δυνατότητες και το premium περιεχόμενο της εφαρμογής.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να εγκαταλείψετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή πληκτρολογίου iOS, η οποία δεν διαθέτει βασικές λειτουργίες. Ενημερώστε μας εάν θέλετε να προτείνετε άλλες εφαρμογές πληκτρολογίου στα σχόλια.

καλύτερες εφαρμογές θολώματος φόντου για iPhone

καλύτερες εφαρμογές προπόνησης για iPhone 

 Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *