10 καλύτερες εφαρμογές θολώματος φόντου για iPhone το 2023

10 καλύτερες εφαρμογές θολώματος φόντου για iPhone το 2023

Δεν χρειάζεστε πραγματικά μια premium DSLR για να τραβήξετε φωτογραφίες με θολό φόντο. Η μονάδα κάμερας των σύγχρονων iPhone είναι αρκετά ισχυρή για να τραβήξει φωτογραφίες τύπου DSLR.

Στο iPhone, μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών τρίτων για να δώσετε στις φωτογραφίες σας μια μοναδική και αναζωογονητική πινελιά. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή θολώματος φόντου για να προσθέσετε εφέ θαμπώματος στις φωτογραφίες σας και να τις κάνετε να φαίνονται πιο επαγγελματικές.

Επομένως, εάν αναζητάτε επιλογές για να κάνετε τις φωτογραφίες σας να φαίνονται επαγγελματικές, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές που προσθέτουν εφέ θαμπώματος στις φωτογραφίες σας. Υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που είναι διαθέσιμες για iPhone που διαθέτουν την επιλογή θολώματος φόντου φωτογραφιών και σε αυτό το άρθρο, θα αναφέρουμε μερικές από αυτές.

10 καλύτερες εφαρμογές θολώματος φόντου για iPhone

Λάβετε υπόψη ότι έχουμε επιλέξει τις εφαρμογές με βάση την αξιολόγηση χρηστών και την προσωπική χρήση και όλες αυτές οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο Apple App Store. Ας τσεκάρουμε το καλύτερες εφαρμογές θολώματος φόντου για να θολώσετε τις εικόνες στο iPhone.

1. Θάμπωμα φόντου φωτογραφιών

Θάμπωμα φόντου φωτογραφιών

Εάν θέλετε μια εφαρμογή iPhone χωρίς φασαρία θολώστε το φόντο οποιασδήποτε φωτογραφίας σε λίγα μόνο αγγίγματα, δοκιμάστε το Blur Photo Background.

Το Blur Photo Background είναι μια δωρεάν εφαρμογή στο Apple App Store που σας επιτρέπει να θολώνετε ανεπιθύμητα αντικείμενα από τις φωτογραφίες σας.

Η εφαρμογή φέρνει ένα εργαλείο Blur που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε θάμπωμα στις φωτογραφίες. Τώρα, η εφαρμογή διαθέτει 3 διαφορετικούς τύπους εφέ θόλωσης – Gaussian Blur, Zoom Blur και Motion Blur.

Εκτός από το Blur, μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε εφέ Mosaic, Pixel, Crystalize, Dots και Glass στις φωτογραφίες σας.

2. FabFocus

FabFocus

Το FabFocus είναι μια εφαρμογή πορτραίτου για iPhone που σας επιτρέπει τραβήξτε εκπληκτικές λήψεις πορτρέτου. Η εφαρμογή σάς προσφέρει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να τραβήξετε και να δημιουργήσετε εκπληκτικές φωτογραφίες πορτρέτου.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με κάθε iPhone που εκτελείται σε iOS 12 και νεότερη έκδοση. Χρησιμοποιεί επίσης προηγμένη αναγνώριση εικόνας για να ανιχνεύει άτομα και να θολώνει έξυπνα το φόντο.

Το εργαλείο επεξεργασίας του FabFocus περιλαμβάνει την προσαρμογή της ποσότητας θαμπώματος που εφαρμόζεται στο φόντο, την επιλογή του σχήματος του bokeh, την αλλαγή της φωτεινότητας και του κορεσμού του προσκηνίου και του φόντου κ.λπ.

3. AfterFocus

AfterFocus

Εάν αναζητάτε μια εφαρμογή για iPhone που σας επιτρέπει να δημιουργείτε θολές φωτογραφίες φόντου σε στυλ DSLR, δοκιμάστε το AfterFocus.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εφαρμόσετε το εφέ θολώματος επιλέγοντας την περιοχή εστίασης. Επίσης, έχετε πρόσβαση σε διάφορα εφέ φίλτρου για να δημιουργήσετε την πιο φυσική και ρεαλιστική φωτογραφία.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του AfterFocus περιλαμβάνουν επιλογή έξυπνης περιοχής εστίασης, εφέ θολώματος φόντου, εφέ φίλτρου, διπλές φωτογραφίες κ.λπ.

4. Tadaa SLR

Tadaa SLR

Το Tadaa SLR είναι μια premium εφαρμογή στη λίστα, αλλά το θάμπωμα φόντου που φέρνει φαίνεται καλλιτεχνικό, ρεαλιστικό και υψηλής ποιότητας. Είναι βασικά μια ελαφριά εφαρμογή που περιέχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

Με την εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής, χρειάζεται απλώς να φωτογραφίσετε, να εστιάσετε και να εφαρμόσετε το εφέ θολώματος. Αυτό που μας άρεσε περισσότερο στο Tadaa SLR είναι η ακριβής τεχνολογία ανίχνευσης άκρων.

Η τεχνολογία ανίχνευσης άκρων λειτουργεί τόσο καλά που μπορεί εύκολα να επιλέξει τις πιο δύσκολες άκρες μιας φωτογραφίας. Επιπλέον, η Tadaa SLR προσφέρει επίσης πολλές επιλογές δημιουργικού θολώματος.

5. Snapseed

Snapseed

Το Snapseed από την Google είναι το απόλυτο εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για iPhone. Ενώ η εφαρμογή είναι πιο δημοφιλής στο Android, τα περισσότερα από τα εργαλεία επεξεργασίας της είναι διαθέσιμα στην έκδοση iPhone.

Επί του παρόντος, το Snapseed προσφέρει 29 διαφορετικά εργαλεία και φίλτρα επεξεργασίας φωτογραφιών, μπορεί να ανοίξει αρχεία JPG & RAW, να προσθέσει όμορφο bokeh σε εικόνες με το εργαλείο θαμπώματος φακού κ.λπ.

Εκτός από αυτά τα πράγματα, έχετε επίσης πολλές βασικές λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών, όπως προσαρμογή της ισορροπίας χρωμάτων, εργαλεία αφαίρεσης αντικειμένων, ισορροπία λευκού και πολλά άλλα.

6. PhotoDirector

PhotoDirector

Το PhotoDirector μοιάζει πολύ με την εφαρμογή Snapseed που αναφέρεται ακριβώς παραπάνω. Είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών all-in-one για iPhone που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το εφέ θαμπώματος για μια εμφάνιση σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών θαμπώματος του PhotoDirector σάς επιτρέπει να επιλέξετε με μη αυτόματο τρόπο το θέμα για να θολώσετε το φόντο. Διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά AI που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της εικόνας σας γρήγορα.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του PhotoDirector περιλαμβάνουν διαμόρφωση προσώπου, αντικατάσταση ουρανού, αλλαγή φόντου, φίλτρα, καρέ και εφέ.

7. Picsart AI Photo Editor

Picsart AI Photo Editor

Το Picsart AI Photo Editor έχει κορυφαία βαθμολογία Εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για iPhone διαθέσιμο στο Apple App Store. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται ήδη από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Αν μιλάμε για την επιλογή θαμπώματος φόντου, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να θολώνετε το φόντο των φωτογραφιών με το εργαλείο έξυπνης επιλογής που διαθέτει με τεχνητή νοημοσύνη. Το εργαλείο θαμπώματος είναι αρκετά ακριβές και μπορεί να εντοπίσει δύσκολες άκρες.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Picsart AI Photo Editor περιλαμβάνουν την αφαίρεση φόντου, την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων, την προσθήκη μοντέρνων φίλτρων, την προσθήκη κειμένου σε φωτογραφίες με γραμματοσειρές σχεδιαστών κ.λπ.

8. YouCam Perfect

YouCam Perfect

Αν ψάχνετε για μια ελαφριά εφαρμογή iPhone για θαμπάδα φόντου με ένα άγγιγμα, δοκιμάστε το YouCam Perfect. Είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών με κορυφαία βαθμολογία για iPhone που παρέχει εργαλεία για την επίτευξη της καλύτερης φωτογραφίας.

Εκτός από την εφαρμογή του εφέ θολώματος, η εφαρμογή φέρνει ένα εργαλείο διαγραφής με ένα πάτημα για την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων, εργαλείων δημιουργίας avatar, κολάζ, καρέ, εφέ κ.λπ.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Youcam Perfect διαθέτει επίσης μια λειτουργία selfie βίντεο που κινούμενες selfies και τις μετατρέπει σε βίντεο. Συνολικά, το YouCam Perfect είναι μια εξαιρετική εφαρμογή θολώματος φόντου για iPhone που δεν πρέπει να χάσετε.

9. Fotor AI Photo Editor

Fotor AI Photo Editor

Το Fotor AI Photo Editor είναι παρόμοιο με τις άλλες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών στο άρθρο. Αυτό σας επιτρέπει να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας με ένα μόνο πάτημα.

Εκτός από τις βασικές λειτουργίες επεξεργασίας, το Fotor AI Photo Editor παρέχει επίσης εργαλεία για την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων από τις φωτογραφίες σας, την εφαρμογή εφέ θολώματος για να δώσετε στις φωτογραφίες σας μια επαγγελματική πινελιά, τη μετατροπή των συνηθισμένων φωτογραφιών σε έργα τέχνης κ.λπ.

Ενώ οι περισσότερες από τις δυνατότητες της εφαρμογής είναι δωρεάν, ορισμένες απαιτούν premium συνδρομή. Η επαγγελματική συνδρομή ξεκλειδώνει τα αποκλειστικά στοιχεία και όλους τους πόρους.

10. Επεξεργαστής φόντου

Επεξεργαστής φόντου

Το Background Editor είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή iPhone στη λίστα και δεν είναι πολύ δημοφιλής. Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για όσους δημοσιεύουν τακτικά φωτογραφίες στο Instagram ή σε άλλους παρόμοιους ιστότοπους.

Αυτή είναι μια δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που παρέχει χρήσιμα εργαλεία επεξεργασίας εικόνων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να επισημάνετε το χρώμα μέσα σε μια φωτογραφία, να αλλάξετε/αφαιρέσετε το φόντο, να θολώσετε μέρος μιας φωτογραφίας κ.λπ.

Επίσης, υπάρχει μια επιλογή προσαρμογής της ομαλότητας, της φωτεινότητας, της αντίθεσης, της επισήμανσης, της σκιάς, του κορεσμού, της βινιέτας, της έκθεσης και της θερμοκρασίας της φωτογραφίας.

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές θολώματος φόντου για iPhone. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές του άρθρου μπορούν να ληφθούν από το Apple App Store. Ενημερώστε μας ποια εφαρμογή είναι η αγαπημένη σας για να θολώσει το φόντο της φωτογραφίας στο iPhone σας.

Πώς να θολώσετε το πρόσωπο σε μια φωτογραφία χρησιμοποιώντας το Canva

Πώς να θολώσω το φόντο στο ζουμ

Πώς να θολώσετε το φόντο του βίντεο στο Microsoft Teams

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *