Πώς να σύρετε φωτογραφίες στο iPhone σας

Τώρα μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε φωτογραφίες στο iPhone σας στο iOS χρησιμοποιώντας την απλή και εύκολη μέθοδο που θα σας βοηθήσει να αποθηκεύετε και να διαγράφετε εύκολα δεδομένα στη συσκευή σας iOS. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Οι χρήστες iPhone είχαν πάντα το θέμα της προσθήκης περιεχομένου πολυμέσων στις συσκευές τους. Οι δυνατότητες κοινής χρήσης και η διαχείριση αρχείων λείπουν μέσα στο λογισμικό αυτών των συσκευών. Αν και δεν είναι τόσο άσχημο συγκριτικά αν ελεγχθεί με τις άλλες μεγάλες πλατφόρμες, είναι πραγματικά πίσω από όλες. Το iOS έφτασε και έχει περάσει πολύς καιρός από την κυκλοφορία του. Μέσα στο iOS 11, η Apple έχει εφαρμόσει μια εξαιρετική δυνατότητα που σχετίζεται με τη διαχείριση αρχείων, ειδικά τη διαχείριση φωτογραφιών. Τώρα, οι χρήστες μπορούν να σύρουν και να αποθέσουν αρχεία ή φωτογραφίες από τον ένα φάκελο στον άλλο.

Πώς να εισαγάγετε μια οριζόντια γραμμή στο Microsoft Word(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Θεωρητικά, μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί αυτό το χαρακτηριστικό, επειδή δεν υπάρχει τρόπος να το αποκτήσετε. Στην πραγματικότητα, η Apple κατέστησε δυνατή αυτή τη λειτουργία, επιτρέποντας στους χρήστες να την πάρουν στα χέρια τους. Αν και αυτό είναι ένα νέο χαρακτηριστικό στην αγορά, ακόμη και στις συσκευές Apple, ο πιθανός αριθμός χρηστών θα δυσκολευόταν να το χρησιμοποιήσει ή πολλοί δεν θα ήξεραν πώς να το χρησιμοποιήσουν. Για να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους χρήστες να γνωρίζουν τη δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης στο iOS, έχουμε γράψει ολόκληρη τη διαδικασία κάτω από αυτήν την ανάρτηση. Εάν βρίσκεστε επίσης σε αυτήν τη σελίδα για να γνωρίζετε τη λειτουργία του τρόπου μεταφοράς και απόθεσης, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα τις φωτογραφίες σας σε άλλους φακέλους, τότε παρακαλούμε διαβάστε αυτό το άρθρο!

 

Σύρετε και αποθέστε φωτογραφίες στο iPhone σας στο iOS

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και ευθεία. πρέπει να ακολουθήσετε τον απλό οδηγό βήμα προς βήμα που συζητείται παρακάτω.

 

1. Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε την εικόνα ή τη φωτογραφία που θέλετε να μεταφέρετε ή να αποθέσετε στους άλλους φακέλους. Μπορείτε να εντοπίσετε τις εικόνες από οποιονδήποτε φάκελο, όπως το άλμπουμ της φωτογραφικής σας μηχανής ή οπουδήποτε αλλού. Τώρα, αφού επιλέξετε την εικόνα σας, πρέπει να την πατήσετε παρατεταμένα, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν την πιέζετε πολύ για περισσότερη ώρα, γιατί αυτό μπορεί να ξεκινήσει τη δράση αφής Peek 3D .

 

2. Τώρα, καθώς έχετε πατήσει πολύ το αρχείο εικόνας, αυτό θα σύρει την εικόνα από τη θέση και, στη συνέχεια, μπορείτε να την αποθέσετε οπουδήποτε σε οποιοδήποτε άλλο άλμπουμ. Μπορείτε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στους άλλους φακέλους ή άλμπουμ στο μέρος. Επομένως, μπορείτε να τοποθετήσετε τα επιλεγμένα αρχεία ή τις εικόνες σας εύκολα μέσα σε αυτά. Η απλή απόθεση του αρχείου θα επικολλήσει το αρχείο σας στον συγκεκριμένο φάκελο.

Πώς να συγχωνεύσετε διπλές φωτογραφίες στο iPhone (iOS 16)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Έτσι η μετακίνηση αρχείων έχει γίνει εύκολη και θα εκτιμούσαμε εάν η ίδια δυνατότητα μπορούσε να συμπεριληφθεί και στους άλλους τύπους αρχείων και φακέλων. Επιπλέον, θα πρέπει να υπάρχει ένας διαχειριστής αρχείων που πρέπει να έχει αυτήν την εκπληκτική λειτουργία για τον έλεγχο των τοποθετήσεων αρχείων. Συνολικά αυτή η νέα προσθήκη είναι φοβερή και σίγουρα θα σας αρέσει.

 

Ναι! Αυτό είναι το τέλος της ανάρτησης και ακόμη και το τέλος της μεθόδου μέσω της οποίας μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε τα αρχεία στους άλλους φακέλους μέσα στη συσκευή σας iPhone που εκτελείται σε iOS. Μετά από όλα αυτά, πιθανότατα θα μπορείτε να ελέγξετε αυτήν την ολοκαίνουργια λειτουργία στη συσκευή σας χωρίς προβλήματα, ενώ οι χρήστες που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με αυτήν πρέπει να διαβάσουν και να εφαρμόσουν τη μέθοδο προσεκτικά.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *