καλύτερες εφαρμογές προπόνησης για iPhone

10 καλύτερες εφαρμογές προπόνησης για iPhone το 2023

Δεν έχει σημασία αν θέλετε να χτίσετε δύναμη, να χάσετε βάρος ή να αποκτήσετε μύες. η εφαρμογή προπόνησης για iPhone είναι το μόνο που χρειάζεστε. Στο Apple App Store είναι διαθέσιμες αρκετές εφαρμογές προπόνησης, οι περισσότερες από τις οποίες είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

Ανάλογα με τους στόχους υγείας σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε συγκεκριμένες εφαρμογές προπόνησης στο iPhone σας και να τις χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση ανάγκης. Με μια κατάλληλη εφαρμογή προπόνησης για iPhone, μπορείτε να χτίσετε δύναμη, να χάσετε βάρος ή να κερδίσετε μύες.

Ακόμα κι αν δεν θέλετε να χάσετε βάρος ή να αποκτήσετε μυϊκή μάζα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές προπόνησης για να διατηρήσετε τη φυσική σας κατάσταση. Δεδομένου ότι εκατοντάδες εφαρμογές προπόνησης είναι διαθέσιμες στην ενότητα Fitness του iPhone, επιλέξαμε προσεκτικά την κορυφαία που προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα.

καλύτερες εφαρμογές δίαιτας για iPhone

10 καλύτερες εφαρμογές προπόνησης για iPhone

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, έχουμε παραθέσει μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές προπόνησης για iPhone. Ας δούμε τις εφαρμογές.

1. Nike Training Club

Nike Training Club

Το Nike Training Club είναι ένα Εφαρμογή υγείας και φυσικής κατάστασης για iPhone χτισμένο για όλους. Δεν έχει σημασία αν ψάχνετε για προπονήσεις στο σπίτι, γιόγκα, προπονήσεις HIT, διαλογισμούς κ.λπ., το Nike Training Club σας έχει καλύψει.

Η εφαρμογή προπόνησης για το iPhone σάς παρέχει προπονήσεις για όλους, συμπεριλαμβανομένων των ασκήσεων κοιλιακών, καρδιο, γιόγκα και διατάσεων.

Εκτός από αυτά τα πράγματα, το Nike Training Club σάς παρέχει ένα ημερολόγιο ευεξίας, καθοδήγηση για την υγεία και τη φυσική κατάσταση και άλλα χρήσιμα πράγματα.

2. Sworkit

Sworkit

Το Sworkit είναι η απόλυτη εφαρμογή υγείας και φυσικής κατάστασης για το iPhone για όσους θέλουν να συμπληρώσουν τις συνήθειες γυμναστικής τους.

Η εφαρμογή σάς παρέχει σχέδια προπόνησης για το χρόνο που διαθέτετε. Δεν έχει σημασία αν έχετε μόλις 5 ή 45 λεπτά. Ο μοναδικός αλγόριθμος του Sworkit σάς δίνει ένα πλάνο προπόνησης.

Επίσης, υπάρχει η επιλογή να επιλέξετε προπονήσεις χωρίς εξοπλισμό. Έτσι, αν είστε λάτρης της φυσικής κατάστασης και αναζητάτε την τέλεια εφαρμογή προπόνησης, το Sworkit θα μπορούσε να είναι αυτό για εσάς.

3. Καθημερινές προπονήσεις

Καθημερινές προπονήσεις

Το Daily Workouts είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές καθημερινής προπόνησης διάρκειας 5 έως 30 λεπτών για το iPhone. Διαθέτει προπονήσεις για άνδρες και γυναίκες, οι οποίες εξηγούνται βήμα προς βήμα.

Η εφαρμογή σάς παρέχει δέκα διαφορετικές στοχευμένες προπονήσεις διάρκειας 5 έως 10 λεπτών, τυχαιοποιημένες προπονήσεις ολόκληρου του σώματος διάρκειας 10 έως 30 λεπτών, 100+ ασκήσεις κ.λπ.

Για κάθε προπόνηση και άσκηση, μπορείτε να δείτε ένα βίντεο που σας δείχνει τα λεπτομερή βήματα. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια έκδοση premium που παρέχει 390+ ασκήσεις και προσαρμοσμένες προπονήσεις και αφαιρεί διαφημίσεις.

4. Peloton

Peloton

Το Peloton είναι μια εφαρμογή για iPhone που κάνει τα μαθήματα γυμναστικής και την παρακολούθηση προπόνησης διασκεδαστικά και εύκολα. Οι προπονήσεις που παρέχει η εφαρμογή δεν απαιτούν εξοπλισμό.

Η εφαρμογή προσφέρει εκατοντάδες προπονήσεις για να επιτύχετε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης, όπως προπόνηση ενδυνάμωσης, τρέξιμο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, γιόγκα, HIIT, διατάσεις κ.λπ.

Επίσης, υπάρχουν διαλογισμοί για τη βελτίωση της ψυχικής σας υγείας. Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Peloton, χρειάζεστε πρόσβαση σε ποδήλατο γυμναστικής ή διάδρομο.

5. Ιδρώτας

Ιδρώτας

Ο ιδρώτας είναι υπέροχος εφαρμογή γυμναστικής για γυναίκες. Η εφαρμογή λειτουργεί βασικά ως μια κοινότητα όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλες γυναίκες που θέλουν να διαμορφωθούν.

Η εφαρμογή προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προπονήσεων: αρχαρίων, μεσαίων και προχωρημένων. Ανάλογα με το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα προπόνησης.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετική για HIIT, κυκλική προπόνηση, ασκήσεις σωματικού βάρους, οικοδόμηση δύναμης, προπόνηση δύναμης, γιόγκα, pilates, αποκατάσταση, καρδιο κ.λπ.

6. ΕΓΚΑΥΜΑ

ΕΓΚΑΥΜΑ

Το BURN είναι βασικά μια εφαρμογή προπόνησης εστιασμένης στην απώλεια βάρους που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε φόρμα. Δεν έχει σημασία πόσο υπέρβαροι είστε. Το BURN έχει έτοιμα προγράμματα προπόνησης και γεύματος για όλους τους στόχους φυσικής κατάστασης.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής BURN είναι εξατομικευμένα σχέδια προπόνησης, προγράμματα γευμάτων, ένα ευρύ φάσμα ασκήσεων, παρακολούθηση της προόδου της άσκησης κ.λπ.

Επίσης, το BURN παρέχει καθοδήγηση ειδικών από πιστοποιημένους εκπαιδευτές, αλλά αυτή περιλαμβάνεται στην επί πληρωμή παραλλαγή της εφαρμογής. Η καθοδήγηση των ειδικών διασφαλίζει ότι εκτελείτε ασκήσεις με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

7. ΤΡΑΓΑΝΙΣΜΑ

ΤΡΑΓΑΝΙΣΜΑ

Το CRUNCH είναι μια εφαρμογή για τη μείωση του λίπους στην κοιλιά. Είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τους έξι συσκευασμένους κοιλιακούς σου. Ενώ η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι σας δείχνει τις αλλαγές σε περίπου 4 εβδομάδες, εξαρτάται από την αφοσίωσή σας.

Αν μιλάμε για τα χαρακτηριστικά, το CRUNCH σας προσφέρει γρήγορες και αποτελεσματικές προπονήσεις που μπορείτε να κάνετε οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Είτε στο σπίτι, στο γυμναστήριο ή ακόμα και στο γραφείο, το CRUNCH έχει αποτελεσματικές προπονήσεις που μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε στιγμή.

Μαζί με τους σύντομους και αποτελεσματικούς κοιλιακούς και τις βασικές προπονήσεις, η εφαρμογή προσφέρει προγράμματα προπόνησης πολλών εβδομάδων με καθοδήγηση από επαγγελματίες προπονητές. Υπάρχει επίσης μια επιλογή να ενσωματώσετε το Apple Health για να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά σας, τις προπονήσεις, τις θερμίδες που καίτε και το βάρος σας.

8. Playbook

Playbook

Το Playbook διαφέρει ελαφρώς από όλες τις άλλες εφαρμογές προπόνησης του άρθρου. Αυτή η εφαρμογή σάς δίνει πρόσβαση στους κορυφαίους γυμναστές στον κόσμο, τους εκπαιδευτές, τους γκουρού ευεξίας, τους αθλητές και πολλά άλλα.

Μπορείτε να εγγραφείτε στους αγαπημένους σας fitness influencers και να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενό τους. Η εφαρμογή αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 56.000 προπονήσεις και περισσότερους από 500 εκπαιδευτές.

Είναι μια από τις μοναδικές εφαρμογές γιατί σας επιτρέπει να επιλέξετε τους γυμναστές της επιλογής σας. Η premium έκδοση της εφαρμογής ξεκλειδώνει την επιλογή να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ατόμων με κίνητρα για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Η premium έκδοση περιλαμβάνει επίσης απεριόριστες λήψεις εκτός σύνδεσης, ζωντανή ροή μαθημάτων επί πληρωμή κ.λπ.

9. Gym Workout Planner & Tracker

Gym Workout Planner & Tracker

Το Gym Workout Planner & Tracker έχει κορυφαία βαθμολογία Εφαρμογή γυμναστικής για το iPhone διαθέσιμο στο Apple App Store. Η εφαρμογή παρέχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για να σας βοηθήσει να χτίσετε μυς και να χάσετε βάρος.

Η εφαρμογή σάς παρέχει καθοδηγούμενα σχέδια προπόνησης στο γυμναστήριο, έναν έξυπνο προπονητή που λειτουργεί ως προπονητής γυμναστικής, αυτόματη βελτιστοποίηση βάρους, λειτουργίες παρακολούθησης προπόνησης κ.λπ.

Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλαπλά σχέδια προπόνησης για τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης, να τροποποιήσετε τις υπάρχουσες προπονήσεις κ.λπ. Η εφαρμογή προσφέρει ακόμη και ευνόητες λεπτομερείς οδηγίες για όλες τις προπονήσεις.

10. Προπόνηση 7 λεπτών + Ασκήσεις

Προπόνηση 7 λεπτών + Ασκήσεις

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομα, το 7 Minute Workout + Exercises είναι μια εφαρμογή iPhone που παρέχει μια πλήρη προπόνηση σε λιγότερο από δέκα λεπτά.

Οι προπονήσεις που φέρνει η εφαρμογή είναι επαγγελματικά σχεδιασμένες και σύντομες και αποτελεσματικές. Κάθε προπόνηση μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, χωρίς εξοπλισμό.

Επίσης, η εφαρμογή σας δίνει έναν προσωπικό γυμναστή με οδηγίες φωνής και βίντεο, την επιλογή δημιουργίας προσαρμοσμένων προπονήσεων κ.λπ.

Μπορείτε ακόμη και να ενσωματώσετε το Apple Health για να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά σας, το βάρος, τις προπονήσεις και τις θερμίδες που καίτε. Συνολικά, το 7 Minute Workout + Exercises είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για την υγεία και την προπόνηση για iPhone που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές προπόνησης iPhone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε την άσκηση και την προπόνηση καθημερινή συνήθεια. Πείτε μας ποια είναι η αγαπημένη σας εφαρμογή προπόνησης iPhone στη λίστα.

Οι καλύτερες εφαρμογές μετρητή θερμίδων για iPhone

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *