Πώς να θολώσετε το πρόσωπο σε μια φωτογραφία χρησιμοποιώντας το Canva

Πώς να θολώσετε το πρόσωπο σε μια φωτογραφία χρησιμοποιώντας το Canva

Το απόρρητο έχει γίνει μια σημαντική ανησυχία σήμερα, επεκτείνοντας τις φωτογραφίες που κοινοποιούνται στο διαδίκτυο. Μερικές φορές, μπορεί να θέλουμε να μοιραστούμε μια εικόνα, αλλά να νιώθουμε άβολα να εμφανίζουμε ορισμένα πρόσωπα σε αυτήν για λόγους απορρήτου ή για να διατηρήσουμε την εστίαση σε άλλες πτυχές.

Ευτυχώς, Canvaτο ευρέως χρησιμοποιούμενο εργαλείο γραφικού σχεδιασμού, προσφέρει α χαρακτηριστικό να θολώνει ορισμένα μέρη μιας φωτογραφίας, δίνοντας μια απλή λύση. Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να επιλέξετε να διατηρήσετε ιδιωτική την ταυτότητα των ατόμων στη φωτογραφία σας ή να προσθέσετε μια καλλιτεχνική πινελιά, ακόμα κι αν δεν είστε επαγγελματίας γραφίστας.

Γιατί μπορεί να θέλετε να θολώσετε ένα πρόσωπο στο Canva

Όταν μοιραζόμαστε φωτογραφίες στο διαδίκτυο, είτε πρόκειται για μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιστολόγια ή άλλες πλατφόρμες, Το απόρρητο είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην έχετε τη συγκατάθεση κάθε ατόμου στην εικόνα να δημοσιεύσει τα πρόσωπά του στο διαδίκτυο. Το θάμπωμα προσώπων σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι μια απλή αλλά αποτελεσματική λύση για την αποτροπή της ανεπιθύμητης αποκάλυψης ταυτοτήτων και τον σεβασμό των δικαιωμάτων απορρήτου των ανθρώπων.

Εκτός από το απόρρητο, υπάρχουν δημιουργικοί λόγοι για το θάμπωμα των προσώπων ή ορισμένων στοιχείων σε μια φωτογραφία. Η γραφική σχεδίαση παίζει συχνά με την εστίαση και την προσοχή για να τονίσει ή να μειώσει διάφορα στοιχεία μιας εικόνας. Θολώνοντας τα πρόσωπα, μπορείτε να καθοδηγήσετε την προσοχή του θεατή προς ένα συγκεκριμένο μέρος της εικόνας που θέλετε να τονίσετε.

Για παράδειγμα, σε μια γεμάτη φωτογραφία, η θόλωση των προσώπων μπορεί να βοηθήσει στην εστίαση της προσοχής σε ένα συγκεκριμένο άτομο ή αντικείμενο. Ομοίως, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν αέρα μυστηρίου ή ανωνυμίας γύρω από έναν χαρακτήρα σε μια αφήγηση, προσθέτοντας ένα ενδιαφέρον στρώμα στην οπτική σας αφήγηση.

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

Πώς να θολώσετε ένα πρόσωπο στο Canva

Το θάμπωμα ενός προσώπου στο Canva είναι μια απλή διαδικασία. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

 1. Ανοίξτε το Canva και κάντε κλικ Δημιουργήστε ένα σχέδιο στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου. Στο αναπτυσσόμενο πλαίσιο που εμφανίζεται, επιλέξτε τον τύπο σχεδίου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. θα χρησιμοποιήσουμε Αφίσα (Πορτρέτο) σε αυτό το παράδειγμα.

 1. Στο αριστερό παράθυρο, επιλέξτε Μεταφορτώσεις. Στη συνέχεια, ανεβάστε τη φωτογραφία που περιέχει το πρόσωπο που θέλετε να θολώσετε. Μπορείτε να ανεβάσετε τη φωτογραφία από την τοπική σας συσκευή, Dropbox, Drive ή Box.
 2. Μόλις μεταφορτωθεί η φωτογραφία, κάντε κλικ για να την προσθέσετε στην αφίσα.

 1. Τώρα, κάντε κλικ στη φωτογραφία για να την επιλέξετε και μετά κάντε κλικ Επεξεργασία φωτογραφίας στη γραμμή εργαλείων.
 1. Στο αριστερό παράθυρο, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε το Θολούρα εργαλείο.
 1. Εάν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Blur, θα πρέπει να επιλέξετε Χρήση για να ενεργοποιήσετε το εργαλείο. Διαφορετικά, θα έχετε ήδη πρόσβαση.
 2. Θα δείτε τρία χαρακτηριστικά: Αυτο, Θολούρακαι Επαναφέρω. Επιλέγω Θολούρα.
 1. Η επιλογή Blur έχει τρία ρυθμιστικά που προσαρμόζουν διαφορετικές πτυχές του εργαλείου θαμπώματος.
 2. Ενταση: Η δύναμη του εφέ θολώματος. Όσο χαμηλότερη είναι η ένταση, τόσο πιο διακριτική είναι η θαμπάδα.
 3. Εξάπλωση: Πόσο μακριά εκτείνεται το εφέ θολώματος από την περιοχή στην οποία το εφαρμόζετε. Μια μεγαλύτερη εξάπλωση καλύπτει περισσότερη περιοχή.
 4. Μέγεθος βούρτσας: Το μέγεθος της «βούρτσας» που χρησιμοποιείτε για να εφαρμόσετε το εφέ θολώματος. Όσο μεγαλύτερη είναι η βούρτσα, τόσο μεγαλύτερη είναι η περιοχή που καλύπτεται με κάθε χτύπημα.
 1. Αφού προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, φέρτε τον κέρσορα στο πρόσωπο που θέλετε να θολώσετε. Πατήστε το αριστερό κουμπί του ποντικιού και «ζωγραφίστε» την περιοχή που θέλετε να θολώσετε. Αυτό προκαλεί μια ροζ επισήμανση.
 1. Αφήστε το αριστερό κουμπί του ποντικιού και η επιλεγμένη περιοχή θα θολώσει. Επαναλάβετε όσο χρειάζεται μέχρι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό. Αυτή η τεχνική σάς δίνει τον έλεγχο του τι και πόσο θα θολώνετε.

Κατακτήστε το σχέδιο σας

Η κατανόηση του τρόπου θαμπώματος προσώπων στο Canva είναι απαραίτητη για τη διατήρηση του απορρήτου στις ψηφιακές σας εικόνες και την προσθήκη δημιουργικών πινελιών στα σχέδιά σας. Κατακτώντας αυτήν την τεχνική, έχετε τη δύναμη να υπαγορεύετε τις αφηγήσεις στις φωτογραφίες σας, διασφαλίζοντας ότι ευθυγραμμίζονται με τις προθέσεις και τους σκοπούς σας.

Είτε πρόκειται για τη διατήρηση του απορρήτου είτε για τη βελτίωση της εστίασης, η δυνατότητα θαμπώματος προσώπων στο Canva σάς παρέχει έναν ευρύτερο καμβά για έκφραση.

Διαβάστε επίσης :Πώς να θολώσω το φόντο στο ζουμ

Πώς να θολώσετε το φόντο του βίντεο στο Microsoft Teams

Πώς να προσθέσετε γνωστά πρόσωπα στις Φωτογραφίες Google για εύκολη αναζήτηση

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4891

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *