Πώς να διαγράψετε και να αφαιρέσετε όλα τα likes στο Instagram

Οι επηρεαστές του Instagram θα γνωρίζουν πόσο απαραίτητα είναι τα likes για την αύξηση του followers και της εξουσίας κάποιου. Όσο περισσότερο σας αρέσει το περιεχόμενο άλλων στο Instagram, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να αυξήσετε τον αριθμό των ακολούθων.

Το Instagram βασίζεται επίσης στις αλληλεπιδράσεις σας για να σας δείξει παρόμοιο περιεχόμενο. Εάν έχετε τη συνήθεια να σας αρέσει το περιεχόμενο ενώ παρακολουθείτε τροχούς ή απλώς κάνετε κύλιση στις ροές δεδομένων, μπορεί να έχετε ήδη κάνει like σε χιλιάδες δημοσιεύσεις.

Ο αλγόριθμος του Instagram παρακολουθεί επίσης τις αλληλεπιδράσεις σας για να εμφανίζει παρόμοιο περιεχόμενο στην Προτεινόμενη ανάρτηση Instagram ή στη ροή Εξερεύνησης. Τώρα, αν θέλετε μια νέα αρχή με διαφορετική νοοτροπία μόνο και μόνο επειδή τα ενδιαφέροντά σας έχουν αλλάξει, ίσως θέλετε να διαγράψετε το ιστορικό σας στο Instagram.

Αγορά Likes Instagram | Οι 7 καλύτεροι ιστότοποι για να αγοράσετε likes στο Instagram

Πώς να κάνετε Unlike σε όλες τις αναρτήσεις που σας αρέσουν στο Instagram

Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από το Ιστορικό του Instagram είναι να διαγράψετε όλα τα likes. Είναι εύκολο να διαγραφεί & αφαιρέστε όλα τα likes στο Instagram; για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε μερικά απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

Σε αντίθεση με όλες τις αναρτήσεις στην εφαρμογή Instagram

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Instagram, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα σε αντίθεση με όλες τις αναρτήσεις στο Instagram. Δείτε πώς μπορείτε να καταργήσετε τα like σε όλες τις αναρτήσεις στην εφαρμογή Instagram για κινητά.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android ή το iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Instagram, πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

εικόνα προφίλ

3. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ πάνω δεξιά.

μενού χάμπουργκερ

4. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Η δραστηριότητά σας.

Η δραστηριότητά σας

5. Στην οθόνη Η δραστηριότητά σας, πατήστε στο Μου αρέσει.

Μου αρέσει

6. Στο επάνω μέρος, θα έχετε την επιλογή να φιλτράρετε τα likes. Μπορείς ταξινομήστε τα likes κατά νεότερο προς παλαιότερο, ημερομηνία και συγγραφείς.

ταξινομήστε τα likes κατά νεότερο προς παλαιότερο, ημερομηνία και συγγραφείς

7. Τώρα πατήστε στο Επιλέγω επιλογή στην επάνω δεξιά γωνία.

Επιλέγω

8. Τώρα επιλέξτε τις αναρτήσεις στις οποίες θέλετε να μην αρέσετε. μπορείτε να επιλέξετε πολλές αναρτήσεις. Πατήστε στο Διαφορετικός κουμπί για να μην αρέσει στις επιλεγμένες αναρτήσεις.

Διαφορετικός

Αυτό είναι! Οι αναρτήσεις που δεν σας αρέσουν θα διαγραφούν από την οθόνη Η δραστηριότητά σας.

Εάν δεν έχετε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά για να διαγράψετε και να αφαιρέσετε όλα τα likes. Για αυτό, απλά πρέπει να ανοίξετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram.

Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram, μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα που έχουμε μοιραστεί για να αφαιρέσετε όλα τα προηγούμενα like σας. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε φίλτρα στην έκδοση web του Instagram στο κινητό.

Σε αντίθεση με όλες τις αναρτήσεις Instagram από την επιφάνεια εργασίας

Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση Ιστού του Instagram στον επιτραπέζιο υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να μην σας αρέσει όλες οι αναρτήσεις. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε αντίθεση με όλες τις αναρτήσεις στο Instagram από μια επιφάνεια εργασίας.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το Instagram.com.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram. Στην κάτω αριστερή γωνία, κάντε κλικ στο Περισσότερο κουμπί.

Περισσότερο

3. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Η δραστηριότητά σας.

Η δραστηριότητά σας

4. Τώρα μεταβείτε στο Μου αρέσει αυτί.

Μου αρέσει

5. Τώρα, μπορείτε να δείτε όλες τις αναρτήσεις που σας αρέσουν. Κάνε κλικ στο Επιλέγω κουμπί πάνω δεξιά.

Επιλέγω

6. Τώρα επιλέξτε όλες τις αναρτήσεις που θέλετε να διαγράψετε. Αφού επιλέξετε, κάντε κλικ στο Διαφορετικός κουμπί.

Διαφορετικός

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε unlike σε αναρτήσεις στο Instagram. Όπως και η εφαρμογή για κινητά, η έκδοση ιστού του Instagram σάς επιτρέπει επίσης να φιλτράρετε τα likes από νεότερα σε παλαιότερα, ημερομηνία και συγγραφείς. Έτσι, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να βρείτε τις αναρτήσεις που θέλετε να μην τους αρέσουν και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα.

Οπότε, αυτός ο οδηγός αφορά πώς να διαγράψετε και να αφαιρέσετε όλα τα likes στο Instagram. Λάβετε υπόψη ότι η διαγραφή όλων των “μου αρέσει” θα επηρεάσει αυτό που βλέπετε στην πλατφόρμα. Ο αλγόριθμος του Instagram θα αρχίσει να σας δείχνει περιεχόμενο με βάση το περιεχόμενο που σας αρέσει από εδώ και στο εξής. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την κατάργηση των likes από το Instagram, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Πώς να κρύψετε τον αριθμό των Likes στο Instagram
Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *