Τι είναι το Kiwi.com και πώς λειτουργεί; (2024)

Τι είναι το Kiwi.com και πώς λειτουργεί; (2024)

Εάν σερφάρετε στο διαδίκτυο για τις καλύτερες προσφορές πτήσεων που προσφέρονται από πολλές αεροπορικές εταιρείες, το πιθανότερο είναι ότι έχετε πέσει πάνω στο Kiwi.com.

Τι ακριβώς είναι όμως το Kiwi.com και πώς λειτουργεί;

Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι είναι το Kiwi.com.

Ας ξεκινήσουμε.

Τι είναι το Kiwi.com;

Το Kiwi.com είναι ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που παρέχει στους χρήστες μια πλατφόρμα για να βρίσκουν, να συγκρίνουν και να κάνουν κράτηση διαφορετικών πτήσεων μετά την ενοποίηση στον ιστότοπό του από ένα ευρύ φάσμα αεροπορικών εταιρειών.

Με απλά λόγια, είναι ένα one-stop shop όπου οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε διαφορετικές επιλογές πτήσης που παρέχονται από πολλές αεροπορικές εταιρείες και να κάνουν κράτηση για την πτήση που επιθυμούν χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν στον ιστότοπο κάθε αεροπορικής εταιρείας ξεχωριστά.

Εκτός από πλατφόρμα κρατήσεων, είναι επίσης ένα εκτεταμένο εργαλείο μηχανής αναζήτησης.

Το Kiwi.com επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν πτήσεις με βάση το εύρος τιμών που προτιμούν, τον αριθμό των στάσεων, τη διάρκεια ταξιδιού, τις προτιμώμενες αεροπορικές εταιρείες και άλλες συγκεκριμένες προτιμήσεις.

Επίσης, παρέχει στους χρήστες όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουν οι αεροπορικές εταιρείες που αναφέρονται στον ιστότοπο ή την εφαρμογή τους, όπως κανόνες, λεπτομέρειες αποσκευών, φόρους και άλλα.

Εν συντομία, Η χρήση του Kiwi.com διευκολύνει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε πτήσεις από διάφορες αεροπορικές εταιρείες, καθεμία με διαφορετικές τιμές και διαθέσιμες υπηρεσίες.

Πώς λειτουργεί το Kiwi.com;

Το Kiwi.com λειτουργεί ως μεσάζων μέσω του οποίου οι ταξιδιώτες κάνουν κράτηση πτήσεων με διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες που αναφέρονται στον ιστότοπο ή την εφαρμογή του και χειρίζεται τη συναλλαγή και ολόκληρη τη διαδικασία κράτησης μεταξύ ταξιδιωτών και αεροπορικών εταιρειών.

πώς λειτουργεί το Kiwi.com

Ούτε κατέχει την κυριότητα αυτών των αεροπορικών εταιρειών ούτε τις διαχειρίζεται άμεσα, αλλά λειτουργεί μόνο ως ενδιάμεσος μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών και των ταξιδιωτών.

Ακολουθεί μια λεπτομερής επισκόπηση του πώς λειτουργεί:

 1. Οι αεροπορικές εταιρείες καταγράφουν τις υπηρεσίες πτήσεων τους: Οι αεροπορικές εταιρείες αναφέρουν τις υπηρεσίες πτήσεων τους στο Kiwi.com για να τις καταστήσουν διαθέσιμες σε μια τεράστια βάση χρηστών για βολικές εκπτώσεις.
 2. Συνεργασία: Η Kiwi.com συνεργάζεται με τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες για να λαμβάνει ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για τις διαθέσιμες θέσεις, τις τιμές και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες.
 3. Οι χρήστες αναζητούν πτήσεις: Οι χρήστες επισκέπτονται τον ιστότοπο του Kiwi.com ή την εφαρμογή του και αναζητούν πτήσεις εισάγοντας τα στοιχεία του ταξιδιού τους, όπως προορισμό, ημερομηνίες, σχετικές προτιμήσεις και οποιεσδήποτε άλλες απαιτούμενες πληροφορίες.
 4. Το Kiwi.com συλλέγει και παρουσιάζει πληροφορίες: Το Kiwi.com αρχικά συλλέγει δεδομένα από τις θυγατρικές του αεροπορικές εταιρείες σύμφωνα με το τι αναζήτησαν οι χρήστες και στη συνέχεια τους τα παρουσιάζει.
 5. Σύγκριση και φιλτράρισμα της αναζήτησης: Οι ταξιδιώτες μπορούν να συγκρίνουν διάφορες επιλογές πτήσης και να περιορίσουν την αναζήτησή τους για να βρουν αυτή που τους ταιριάζει καλύτερα, όπως να επιλέξουν την αεροπορική εταιρεία που προτιμούν, την τιμή που θέλουν, τη διάρκεια της πτήσης και αν υπάρχουν ενδιάμεσες στάσεις κ.λπ.
 6. Έναρξη κράτησης: Μόλις βρουν την πτήση που προτιμούν, μπορούν να προχωρήσουν στην κράτηση εισάγοντας τα στοιχεία της κράτησής τους, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους ονόματος, του αριθμού διαβατηρίου, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τυχόν άλλων απαιτούμενων στοιχείων.
 7. Εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής: Για να επιβεβαιώσουν την κράτηση πτήσης, οι χρήστες πρέπει να δώσουν τα στοιχεία πληρωμής τους. Ως ενδιάμεσος, το Kiwi.com βοηθά στη διαχείριση των συναλλαγών μεταξύ των χρηστών και των αεροπορικών εταιρειών.
 8. Η Kiwi.com αποστέλλει επιβεβαίωση κράτησης: Μετά την επαλήθευση πληρωμής, το Kiwi.com στέλνει στους χρήστες ένα δρομολόγιο κράτησης μέσω email, συμπεριλαμβανομένων όλων των απαραίτητων στοιχείων κράτησης. Μπορούν επίσης να δουν την επιβεβαίωση της κράτησής τους και τις λεπτομέρειες πραγματοποιώντας σύνδεση στους λογαριασμούς χρήστη τους στον ιστότοπο του Kiwi.com.
 9. Επιβεβαίωση κράτησης με την αεροπορική εταιρεία: Το Kiwi.com επιβεβαιώνει στη συνέχεια την κράτηση πτήσης του χρήστη με την αεροπορική εταιρεία με την οποία έχει κάνει κράτηση μέσω του ιστότοπού της.
 10. Εμφάνιση του δρομολογίου κράτησης στο αεροδρόμιο: Κατά την επιβίβαση σε αεροπλάνο, οι ταξιδιώτες πρέπει να δείξουν το δρομολόγιο κράτησης που παρέχεται από το Kiwi.com.
 11. Όταν η κράτηση τελειώσει με επιτυχία: Η Kiwi.com λαμβάνει προμήθεια από τις αεροπορικές εταιρείες για να τις βοηθήσει να πωλούν τις πτήσεις τους εύκολα στους πελάτες της, να προσφέρει έκθεση, να πληρώνει την υποστήριξη πελατών της, να λειτουργεί ως κανάλι διανομής, να καλύπτει το κόστος τεχνολογίας και να μειώνει τους κινδύνους.
 12. Αν συμβεί κάτι περίεργο: Εάν προκύψουν προβλήματα μεταξύ των χρηστών και της αεροπορικής εταιρείας με την οποία έχουν κάνει κράτηση, οι χρήστες πρέπει να επικοινωνήσουν με το Kiwi.com για βοήθεια, όχι απευθείας με την αεροπορική εταιρεία, επειδή το Kiwi.com είναι υπεύθυνο για την επίλυση προβλημάτων, την αντιμετώπιση ανησυχιών και τη διασφάλιση ενός ικανοποιητικού αποτελέσματος για τους χρήστες .
πώς λειτουργεί το Kiwi.com

Στην ουσία, το Kiwi.com χρησιμεύει ως διαμεσολαβητής που συνδέει τους ταξιδιώτες με πολλές αεροπορικές εταιρείες και παρέχει μια κεντρική πλατφόρμα για αναζήτηση, σύγκριση και κράτηση πτήσεων σε ένα μέρος.

Αυτό είναι!

Αυτό λοιπόν αφορούσε το τι είναι το Kiwi.com και πώς λειτουργεί.

Ωστόσο, αν βρείτε κάτι που λείπει ή έχετε απορίες σχετικά με το Kiwi.com, μοιραστείτε μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Τι είναι το Super.com και πώς λειτουργεί; (2023)

DISCLAIMER Δεν είμαι σύμβουλος. Όλες οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το αρθρο και γενικότερα σε αυτό το σιτε αποτελούν αυτό και μόνο, δηλαδή τις απόψεις μου. Και σκοπό έχουν να σας ψυχαγωγήσουν. Μη λαμβάνετε συμβουλές από έναν τύπο στο διαδίκτυο. Μιλήστε πάντα με έναν πιστοποιημένο σύμβουλο.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *