Τι σημαίνει «GTS» στο Snapchat;

Τι σημαίνει «GTS» στο Snapchat; (Όλες οι έννοιες επεξηγούνται)

Το Snapchat ήταν πάντα γνωστό για τη δυνατότητα κοινής χρήσης φωτογραφιών, αλλά δίνει προτεραιότητα στην επικοινωνία. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Snapchat για να συνδεθούν με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς τους.

Με τα χρόνια, το Snapchat γέννησε μερικά από τα πιο viral ακρωνύμια και συντομογραφίες του Διαδικτύου. Θα συναντήσετε πολλούς χρήστες στο Snapchat που χρησιμοποιούν σύντομες λέξεις για να περιγράψουν τα συναισθήματά τους.

Αν και δεν έχετε συγκεκριμένους λόγους για να χρησιμοποιήσετε ακρωνύμια ή συντομογραφίες στο Snapchat, εξακολουθούν να είναι διασκεδαστικά και βοηθούν τους νεαρούς ενήλικες και τους εφήβους να εκφράζονται περισσότερο χωρίς να πληκτρολογούν πολλά.

Amazfit GTS 2 Mini Smartwatch, Alexa Integrato, AMOLED da 1,55″, 68 Modalità Sportive, 5 ATM Impermeabile, GPS, SpO2, Durata della Batteria di 14 Giorni, Nero [2022 Nuova Versione](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μιλάμε για ακρωνύμια που χρησιμοποιούνται στο Snapchat γιατί πρόσφατα, πολλοί χρήστες μας έστειλαν μήνυμα ρωτώντας για αυτό “Τι σημαίνει GTS στο Snapchat”. Εάν αναζητάτε επίσης την απάντηση, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

Τι σημαίνει το GTS στο Snapchat;

 

Το GTS είναι ένα αρκτικόλεξο που χρησιμοποιείται όχι μόνο στο Snapchat αλλά σε κάθε άλλη εφαρμογή και υπηρεσία που βασίζεται σε συνομιλία. Η έννοια του GTS στο Snapchat ενδέχεται να αλλάξει ανάλογα με το πλαίσιο της συνομιλίας.

Το GTS στο Snapchat έχει τρεις έννοιες: Καλές ώρες, Μετάβαση στον ύπνο ή Μετάβαση στον ύπνο. Έτσι, η έννοια του GTS μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τον τόνο της συνομιλίας.

Καλές στιγμές
Πήγαινε για ύπνο
Πάω για ύπνο

Amazfit GTS 2 Mini Smartwatch Orologio Intelligente Alexa Integrato, AMOLED da 1,55″, 70 Modalità di Allenamento con GPS, 5 ATM Impermeabile, Monitor del Sonno, Durata della Batteria di 14 Giorni(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εκτός από αυτά τα τρία, το GTS έχει μερικές άλλες έννοιες, αλλά είναι λιγότερο δημοφιλείς και σπάνια χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης ή άμεσων μηνυμάτων. Στην ενότητα gaming, το GTS μπορεί να σημαίνει «Παγκόσμιο Σύστημα Συναλλαγών», ένα χαρακτηριστικό που εμφανίζεται στο Pokemon.

Ομοίως, το GTS μπορεί επίσης να σημαίνει «πλοίο αεριοστροβίλου». Αλλά αυτές οι έννοιες χρησιμοποιούνται σπάνια σε εφαρμογές και υπηρεσίες που βασίζονται σε συνομιλία. Ας κατανοήσουμε κάθε έννοια του GTS με ένα παράδειγμα.

Amazfit Gts 2 Smartwatch Orologio Intelligente, Alexa Integrato, Amoled Da 1,65″, Chiamata Bluetooth, Nero, ‎4.28 x 3.5 x 0.97 cm; 36 grammi(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σημασία GTS στο Snapchat: Καλές εποχές

Ο καλός χρόνος στο Snapchat μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την έννοια της ψυχρότητας ή στο πλαίσιο της απόλαυσης της συνομιλίας. Για παράδειγμα, αν έχετε ρωτήσει κάποιον για το πώς πάνε οι διακοπές του και λάβετε “GTS” ως απάντηση, θα μπορούσε να σημαίνει ‘Καλές στιγμές’.

Οι χρήστες Snapchat και TikTok χρησιμοποιούν συχνά “GTSγια να δείξετε μια αίσθηση απόλαυσης αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο αποστολέας απολαμβάνει τη ζωή του, τη στιγμή κ.λπ.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν “GTS” ή “Καλές στιγμές” για να δείξουν ότι απολαμβάνουν τη συνομιλία. Για παράδειγμα, εάν κάποιος σας στείλει ένα αστείο στιγμιότυπο, μπορείτε να απαντήσετε “LOL #GTS”. Αυτό θα δείξει στον αποστολέα ότι περνάτε καλά βλέποντας τα αστεία στιγμιότυπά του.

Amazfit GTS 2e Smartwatch, Alexa Integrato, AMOLED da 1,65″, Cardiofrequenzimetro, Monitor del Sonno, SpO2, GPS, Notifiche Messaggi, 90 Modalità Sportive, 5 ATM Impermeabile, Bluetooth 5.0, Nero(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σημασία GTS στο Snapchat: Μεταβείτε στο Sleep

Πήγαινε για ύπνο είναι μια άλλη έννοια του GTS στο Snapchat και στο TikTok. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά ‘Κοιμήσου 2’ να σταματήσει μια συζήτηση, αλλά φαίνεται αντιεπαγγελματικό.

Ας υποθέσουμε ότι συνομιλείτε με τον στενό σας φίλο αργά το βράδυ, αλλά θέλετε να τελειώσετε τη συζήτηση. Αντί να γράψετε κάτι που μπορεί να ακούγεται αγενές, μπορείτε να πληκτρολογήσετε το μήνυμά σας και να βάλετε «GTS» στο τέλος.

Θα παρατηρούσαν ότι τους ζητάτε να κοιμηθούν επειδή είναι ήδη μεσάνυχτα. ως εκ τούτου δεν θα προσβληθούν και θα τερματίσετε τη συζήτηση.

Σημασία GTS στο Snapchat: Μετάβαση σε ύπνο

Μια άλλη έννοια του GTS στο Snapchat είναι το Going to Sleep. Ενώ το “Go to Sleep” και το “Going to Sleep” μπορεί να ακούγονται παρόμοια, είναι ελαφρώς διαφορετικά.

Κοιμήσου σημαίνει να ζητάς από τον άλλο να κοιμηθεί, ενώ ‘Πάω για ύπνο’ σημαίνει να μεταφέρεις στο άλλο άτομο ότι πρόκειται να κοιμηθείς.

Έτσι, κάθε φορά που νιώθετε ότι το άτομο με το οποίο επικοινωνείτε πρέπει να κοιμάται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το «Μετάβαση στον ύπνο». Αλλά ας πούμε ότι είστε κουρασμένοι και δεν θέλετε να συνομιλήσετε. μπορείτε να απαντήσετε, ‘Είμαι κουρασμένος! GTS’.

Γιατί δεν λειτουργεί το Snapchat μου; 8 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε προβλήματα Snapchat(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Έτσι, αυτές είναι όλες οι έννοιες του GTS στο Snapchat και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την κατανόηση της χρήσης του GTS στο Snapchat, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *