Τι σημαίνει «SMT» στο Instagram;

Ας το παραδεχτούμε, όλοι έχουμε περάσει μια εποχή όπου τα GIF και τα αυτοκόλλητα ήταν οι μόνες επιλογές για να μεταφέρουμε τα συναισθήματά μας. Σήμερα, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συντομογραφίες και ακρωνύμια σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης για να μεταφέρουν τα συναισθήματά τους.

Αυτές τις μέρες, η αργκό χρησιμοποιείται ευρέως στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Εάν είστε νέος σε οποιοδήποτε δίκτυο, μπορεί να χρειαστείτε διευκρίνιση κατά την κατανόηση των ακρωνύμιων ή των συντομογραφιών. Για παράδειγμα, οι χρήστες μας έχουν ρωτήσει Τι σημαίνει το WSG στο Snapchat;

Πρόσφατα, πολλοί χρήστες του Instagram βρέθηκαν μπερδεμένοι σχετικά με την κατανόηση του «SMT». Ως αποτέλεσμα, πολλοί χρήστες μας έχουν ήδη στείλει μήνυμα ρωτώντας σχετικά “Τι σημαίνει SMT στο Instagram”. Επομένως, εάν είστε νέος στο Instagram και κάποιος μόλις σας έστειλε ‘SMT’ στο μήνυμα, μην ανησυχείτε. Να τι σημαίνει.

 

Τι σημαίνει SMT στο Instagram;

Το SMT είναι μια συντομογραφία που χρησιμοποιείται κυρίως σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και άμεσων μηνυμάτων. Παρόλο που έχετε βρει το SMT στο Instagram, αυτό δεν σημαίνει ότι η συντομογραφία δεν χρησιμοποιείται σε άλλες πλατφόρμες.

Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το ‘SMT’ σε Messenger, TikTok, Snapchat, WhatsApp και άλλα. Αν έχετε βρει το ‘SMT’ στο Instagram, μάλλον σημαίνει “πιπιλίζω τα δόντια μου”. Είναι απλώς μια παραλλαγή του «Kiss my Teeth».

Τώρα ίσως αναρωτιέστε σε ποιο πλαίσιο ταιριάζει το «Suking my teeth»; Το SMT ταιριάζει πολύ στη συνομιλία όπου πρέπει να εκφράσετε απογοήτευση. Χρησιμοποιείται πιο συχνά σε συνομιλία κειμένου.

ομαδική επικοινωνία 12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Παράδειγμα 1:

Για παράδειγμα, η συντομογραφία SMT ταιριάζει πολύ σε αυτή τη συνομιλία.

Κάποιος: Μπορείτε να μου δανείσετε 10 $ μέχρι το Σάββατο;

Εντελώς: SMT

Κάποιος: Γιατί πιπιλάς τα δόντια σου;

Εντελώς: Ξέχασες ότι μου δάνεισες 25 $ την περασμένη Τετάρτη;

(Στην παραπάνω κουβέντα χρησιμοποιείται χιουμοριστικά το SMT (Sucking my teeth).

10 καλύτερες επεκτάσεις Chrome για παραγωγικότητα το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Παράδειγμα 2:

Γιάννης: Γεια σου Μαρία, δεν μπορώ να έρθω να σε συναντήσω σήμερα. Πρέπει να παρευρεθώ σε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση.

ΜΑΡΙΑ: SMT. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να σε βοηθήσω;

Γιάννης: Οχι είναι εντάξει. Θα σε συναντήσω αύριο.

(Στην παραπάνω συνομιλία, το SMT χρησιμοποιείται για να δείξει συμπάθεια για την κατάσταση του John)

Έτσι, το SMT ή το Sucking my Teeth χρησιμοποιείται πιο συχνά σε συνομιλίες όπου το άλλο άτομο λέει κάτι αποδοκιμαστικό. Το SMT σχετίζεται με το πιπίλισμα των δοντιών, το οποίο κάνουμε συχνά στην προφορική συνομιλία, όπου σταματάμε πριν απαντήσουμε σε ό,τι έχει ειπωθεί.

Τι σημαίνει SMT στο Slack;

Το SMT έχει και άλλες έννοιες. Η έννοια του SMT ποικίλλει ανάλογα με το πλαίσιο. Για παράδειγμα, το SMT σημαίνει διαφορετικά πράγματα στο Slack.

Στο Slack, το SMT αναφέρεται σε «Ταυτόχρονη πολλαπλή νήμα». Αυτό αναφέρεται στη διαδικασία με την οποία μια CPU διπλασιάζει μέρη του πυρήνα. Αυτό είναι ένα τεχνικό πράγμα και χρειάζεται βαθύτερη γνώση για να γίνει κατανοητό.

Τι σημαίνει το X στο Snapchat; Πώς να το αφαιρέσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Άλλες έννοιες του SMT σε διαφορετικές πλατφόρμες

SMT Σημασία 2: Στείλε μου αυτό/αυτό

Όπως έχουμε σημειώσει παραπάνω, ο ορισμός του SMT ποικίλλει ανάλογα με το πλαίσιο της συνομιλίας. Για παράδειγμα, εάν κάποιος σας στείλει “SMT” σε μια πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών ή βίντεο, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει “Στείλε μου αυτό/εκείνο”.

Για παράδειγμα, αν έχετε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο Instagram, λάβατε “SMT” ως απάντηση. Σημαίνει ότι το άτομο σας ζητά να μου στείλετε αυτό/εκείνο. Πρέπει να τους στείλετε τη φωτογραφία που έχετε δημοσιεύσει.

Γιάννης: Γεια σου Μαρία, έχεις δει το τρέιλερ της νέας ταινίας;

ΜΑΡΙΑ: Όχι, μου έλειψε. Μπορείτε να SMT;

Γιάννης: Φυσικά, σας το στέλνω στο WHatsApp.

SMT Σημασία 3: Χαμογελώντας στον εαυτό μου

Μια άλλη δημοφιλής έννοια του SMT σε διάφορους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης είναι «Χαμογελώντας στον εαυτό μου». Αυτό χρησιμοποιείται κυρίως από το άτομο που χαμογελά στον εαυτό του ενώ απαντά. Πάρτε αυτό ως παράδειγμα για να το καταλάβετε.

Κάποιος: Γεια σου, στάρκ! Συγχαρητήρια για την επιστροφή του τροπαίου στην πατρίδα.

Εντελώς: Smt. Είναι χαρά να σας εξυπηρετήσω παιδιά.

Έτσι, εδώ ταιριάζει πολύ το Smiling to Myself. Η έννοια του SMT εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το πλαίσιο της συνομιλίας. Έχει επίσης πολλές άλλες λιγότερο δημοφιλείς έννοιες, όπως οι λάτρεις των anime μπορούν να αναγνωρίσουν το SMT ως μια σύντομη φόρμα για το βιντεοπαιχνίδι Shin Megami Tensei.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα Instagram

Οπότε, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει τι σημαίνει SMT στο Instagram και άλλες πλατφόρμες. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να κατανοήσετε την έννοια του SMT, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *