Τι σημαίνει το X στο Snapchat; Πώς να το αφαιρέσετε

Τι σημαίνει το X στο Snapchat; Πώς να το αφαιρέσετε

Το Snapchat μπορεί να είναι η καλύτερη εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών στον κόσμο, αλλά είναι και η πιο περίπλοκη. Αν και οι τακτικοί χρήστες του Snapchat μπορεί να μην βρίσκουν την εφαρμογή περίπλοκη στη χρήση, για έναν νέο χρήστη, είναι κάπως δύσκολο να βρει όλες τις λειτουργίες.

Όταν εγκαθιστάτε για πρώτη φορά το Snapchat στο Android ή το iOS σας, η εφαρμογή δεν σας καθοδηγεί για το πώς να το χρησιμοποιήσετε. Ναι, το Snapchat έχει ένα φόρουμ όπου μπορείτε να μάθετε για όλες τις δυνατότητες του και πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Εάν έχετε εγγραφεί πρόσφατα στο Snapchat και μόλις ξεκινήσατε να το χρησιμοποιείτε, μπορεί να δείτε ένα εικονίδιο “X” δίπλα στο όνομα της επαφής στη λίστα Chat. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι σημαίνει το X στο Snapchat ;

Πρόσφατα, πολλοί χρήστες του Snapchat μας έστειλαν μήνυμα ρωτώντας τι σημαίνει το X στο Snapchat; Έτσι, εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι κάνει το ‘X’ στο Snapchat, θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σε αυτό το άρθρο.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο Snapchat

Τι σημαίνει το X στο Snapchat;

Η έννοια του X στο Snapchat μπορεί να διαφέρει. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορεί να δείτε ένα σημάδι «Χ» σε διαφορετικές ενότητες της εφαρμογής Snapchat.

Μπορεί να δείτε το γκρι εικονίδιο “X” δίπλα σε κάποιον στη σελίδα συνομιλίας, στη λίστα φίλων κ.λπ. Έτσι, ανάλογα με το πού εμφανίζεται το εικονίδιο “X”, η σημασία του μπορεί να αλλάξει.

 

Για παράδειγμα, εάν το X εμφανίζεται δίπλα σε κάποιον στη σελίδα συνομιλίας του Snapchat, το άτομο δεν βρίσκεται ακόμη στη λίστα φίλων σας.

Ομοίως, εάν το εικονίδιο X εμφανίζεται δίπλα σε ένα παιχνίδι ή ένα μίνι, πατώντας σε αυτό θα το αφαιρέσετε. Μπορεί ακόμη και να δείτε ένα γκρι εικονίδιο X δίπλα στη συνομιλία για να τα καθαρίσετε.

Τι σημαίνει το Grey X δίπλα στο όνομα Snapchat;

Εάν το εικονίδιο X εμφανίζεται δίπλα σε ένα όνομα Snapchat, το άτομο δεν προστίθεται στη λίστα φίλων σας . Γενικά, η παραχώρηση άδειας πρόσβασης στο Snapchat στις επαφές σας θα εμφανίζει όλες τις επαφές που έχουν εγγραφεί στο Snapchat.

Πώς να αποκτήσετε το Snapchat Dark Mode σε Android και iOS

Είναι πιθανό μια επαφή να εμφανίζεται στο Snapchat, παρόλο που δεν έχει προστεθεί στη λίστα φίλων σας στο Snapchat. Έτσι, μια επαφή μπορεί να μην είναι φίλος σας στο Snapchat, αλλά μπορεί να εμφανίζεται στην εφαρμογή επειδή βρίσκεται στο βιβλίο επαφών σας.

Στον πίνακα συνομιλίας του Snapchat, ενδέχεται να δείτε άτομα που έχουν προστεθεί μέσω του βιβλίου επαφών σας, αλλά δεν έχουν προστεθεί στη λίστα φίλων σας. Θα δείτε ένα γκρι X δίπλα στο όνομά του στη σελίδα Συνομιλία και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο X θα σας επιτρέψει να αποκλείσετε ή να αναφέρετε την επαφή .

 

Μπορείτε να προσθέσετε αυτά τα άτομα για να αφαιρέσετε την εμφάνιση του ‘X’ δίπλα σε ένα όνομα Snapchat. Εάν δεν θέλετε να προσθέσετε αυτά τα άτομα στη λίστα φίλων σας, μπορείτε να τα αποκλείσετε.

Τι σημαίνει το X στη λίστα φίλων του Snapchat;

Εάν το X εμφανίζεται δίπλα στο όνομα της επαφής στην οθόνη «Προσθήκη φίλων», σημαίνει ότι δεν έχετε προσθέσει ακόμη την επαφή. Πατώντας το κουμπί X θα αφαιρεθεί η πρόταση επαφής από το Snapchat.

 

Ωστόσο, εκτός από το «Χ», θα παρατηρήσετε επίσης ένα κουμπί « Προσθήκη ». Πατώντας το κουμπί Προσθήκη θα στείλει αμέσως στο άτομο ένα αίτημα φιλίας.

Το Snapchat κυκλοφόρησε το πρόγραμμα συνδρομής Snapchat, αλλά θα μπορείτε να βλέπετε διαφημίσεις

Τι σημαίνει το X στο Snapchat αντί για το εικονίδιο της κάμερας;

Λοιπόν, αν το “Χ” εμφανίζεται δίπλα σε κάποιον με τον οποίο κάνατε φίλοι στο παρελθόν, σημαίνει ότι το άτομο σας έχει αφαιρέσει ή σας έχει αποκλείσει πρόσφατα .

 

Μπορείτε να ανοίξετε το προφίλ και να ελέγξετε αν έχετε την επιλογή Προσθήκη του ατόμου στη λίστα φίλων. Εάν το κουμπί « Προσθήκη » είναι διαθέσιμο, η επαφή σας έχει αφαιρέσει από τον λογαριασμό της στο Snapchat.

Γενικά, όταν κάποιος σας αφαιρεί από τη λίστα φίλων του, το εικονίδιο της κάμερας αντικαθίσταται με ένα εικονίδιο “Χ”. Πατώντας το εικονίδιο X θα σας επιτρέψει να διαγράψετε την προηγούμενη συνομιλία με το άτομο, να αποκλείσετε ή να αναφέρετε.

 

Πώς να αφαιρέσετε το Gray X δίπλα στο όνομα στο Snapchat;

Λοιπόν, ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος για να απαλλαγείτε από το γκρι X στο Snapchat είναι να προσθέσετε αυτό το άτομο στη λίστα φίλων σας. Εάν το άτομο αρνηθεί, μπορείτε να το αποκλείσετε.

Εάν το άτομο αποδεχτεί το αίτημα φιλίας σας, το εικονίδιο “X” θα αλλάξει αμέσως σε Κάμερα. Ωστόσο, εάν βλέπετε το εικονίδιο “X” δίπλα στο όνομα στο Snapchat, αλλά έχουν ήδη προστεθεί στη λίστα φίλων σας, πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το τι σημαίνει το X στο Snapchat. Έχουμε επίσης απαντήσει στην πιο συχνή ερώτησή σας: Το X στο Snapchat σημαίνει αποκλεισμένο; 

Γιατί δεν λειτουργεί το Snapchat μου; 8 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε προβλήματα Snapchat

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *