Το Disney Plus δεν λειτουργεί στο Fire TV; Δοκιμάστε αυτές τις 8 διορθώσεις

Το Disney Plus δεν λειτουργεί στο Fire TV; Δοκιμάστε αυτές τις 8 διορθώσεις

Το Disney+  παγώνει στην τηλεόρασή σας Amazon Fire; Εμφανίζει η εφαρμογή Disney+ μηνύματα σφάλματος όταν προσπαθείτε να κάνετε ροή ταινιών και εκπομπών; Αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις ήχου/βίντεο κατά τη ροή του Disney+; Τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων σε αυτό το σεμινάριο θα βοηθήσουν το Disney+ να λειτουργεί ομαλά στο Fire TV σας.

1. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Η ταχύτητα σύνδεσής σας έχει άμεσο αντίκτυπο στην ποιότητα και την απόδοση ροής της Disney+. Η ασταθής, αργή ή ασυνεπής σύνδεση στο διαδίκτυο μπορεί να προκαλέσει προσωρινή αποθήκευση βίντεο, καθυστέρηση ήχου και άλλα προβλήματα ροής. Μπορεί επίσης να προκληθούν προβλήματα συνδεσιμότητας αρκετούς κωδικούς σφάλματος Disney+αποτρέποντάς σας από τη ροή ταινιών ή εκπομπών.

Η Disney+ συνιστά ταχύτητα λήψης 5,0 Mbps για περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας (HD) και 25,0 Mbps για περιεχόμενο 4K. Επίσκεψη fast.com ή Speetest.net στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Fire TV ή σε οποιαδήποτε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο δίκτυό σας.

Κάντε επανεκκίνηση ή επαναφορά του δρομολογητή Wi-Fi, εάν η ταχύτητα λήψης πέσει κάτω από τη σύσταση της Disney+ για την ποιότητα περιεχομένου που μεταδίδετε σε ροή. Κάντε εναλλαγή σε χαμηλότερη ποιότητα βίντεο ή επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου εάν η ταχύτητα σύνδεσής σας εξακολουθεί να μην πληροί τη σύσταση.

Μεταβείτε σε διαφορετικό δίκτυο Wi-Fi με μεγαλύτερη ταχύτητα λήψης που πληροί τις προτάσεις της Disney+.

2. Ελέγξτε για διακοπή λειτουργίας διακομιστή

Πιθανότατα υπάρχει πρόβλημα με τους διακομιστές Disney Plus, εάν η εφαρμογή ροής δεν λειτουργεί στο Fire TV και άλλες υποστηριζόμενες συσκευές. Ελεγξε το Σελίδα κατάστασης Disney+ στο Downdetector για πιθανή διακοπή λειτουργίας ή διακοπή λειτουργίας του διακομιστή.

Οι χρόνοι διακοπής λειτουργίας διακομιστή συχνά επιλύονται γρήγορα, επομένως το Disney+ θα πρέπει να εργάζεται ξανά στο Fire TV σας σε ελάχιστο χρόνο. Επικοινωνία Κέντρο βοήθειας Disney+ εάν ο χρόνος διακοπής λειτουργίας του διακομιστή επιμένει για ώρες.

Το Disney+ μπορεί επίσης να περιορίσει προσωρινά την πρόσβαση στην υπηρεσία ροής εάν εντοπίσει ύποπτες δραστηριότητες (π.χ. επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης) από τη διεύθυνση IP σας. Ομοίως, η υπηρεσία ροής εμφανίζει μερικές φορές συγκεκριμένους κωδικούς σφάλματος εάν λαμβάνει ασυνήθιστα υψηλή επισκεψιμότητα από εσάς διεύθυνση IP ή σε έναν συγκεκριμένο τίτλο ταινίας.

Επανεκκινήστε το Fire TV και τον δρομολογητή σας, εάν συνεχίσετε να λαμβάνετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα μηνύματα σφάλματος:

 • Λόγω μεγάλου αριθμού αιτημάτων, περιορίσαμε προσωρινά την κυκλοφορία από τη διεύθυνση IP σας. Δοκιμάστε ξανά αργότερα (Κωδικός σφάλματος 91).
 • Λόγω μεγάλου αριθμού αιτημάτων, περιορίσαμε προσωρινά την κυκλοφορία από τη διεύθυνση IP σας. Δοκιμάστε ξανά αργότερα (Κωδικός σφάλματος 92).
 • Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούμε να παίξουμε το βίντεο που ζητήσατε. ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσπαθησε ξανα. Εάν το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Disney+ (Κωδικός σφάλματος 41).

3. Επιβολή κλεισίματος και επανεκκίνηση του Disney Plus

Το αναγκαστικό κλείσιμο μιας δυσλειτουργικής εφαρμογής μπορεί να την κάνει να λειτουργήσει ξανά σωστά. Κλείστε αναγκαστικά το Disney+ εάν η εφαρμογή είναι περιστασιακά ή συνεχώς παγώνει ή κολλάει στο Fire TV σας.

 1. Επίλεξε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής οθόνης του Fire TV.
 2. Επιλέγω Εφαρμογές στο μενού Ρυθμίσεις.
 1. Επιλέγω Διαχείριση εγκατεστημένων εφαρμογών.
 1. Επιλέγω Disney+.
 1. Επιλέγω Αναγκαστική διακοπή για να τερματίσετε την εφαρμογή Disney Plus.
 1. Περιμένετε 5-10 δευτερόλεπτα και επιλέξτε Εναρξη εφαρμογής για να ανοίξει ξανά το Disney+ Plus.

4. Επανεκκινήστε το Your Fire TV

Η επανεκκίνηση του Fire TV σας μπορεί να επιλύσει προσωρινές δυσλειτουργίες συστήματος και δυσλειτουργίες της εφαρμογής. Η εκτέλεση επανεκκίνησης συσκευής ελευθερώνει επίσης τη μνήμη για την ομαλή εκτέλεση των εφαρμογών χωρίς προβλήματα.

Κατευθύνομαι προς Ρυθμίσεις > My Fire TV > Επανεκκίνηση και επιλέξτε Επανεκκίνηση στην οθόνη επιβεβαίωσης.

Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε μια επανεκκίνηση του συστήματος χρησιμοποιώντας μια απομακρυσμένη συντόμευση. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Επιλέγω και Αναπαραγωγή/Παύση κουμπιά στο τηλεχειριστήριο Fire TV για 3-5 δευτερόλεπτα.

Απελευθερώστε και τα δύο κουμπιά όταν δείτε στην οθόνη σας ένα μήνυμα “Η Amazon Fire TV σας απενεργοποιείται”.

Εκτελέστε μια σκληρή επανεκκίνηση εάν δεν μπορείτε να βρείτε το τηλεχειριστήριο Fire TV ή εάν έχετε ελαττωματικό τηλεχειριστήριο. Αποσυνδέστε τη συσκευή Fire TV από την πηγή τροφοδοσίας και περιμένετε 10-30 δευτερόλεπτα.

Συνδέστε ξανά τη συσκευή ροής στην πηγή τροφοδοσίας της, περιμένετε να εκκινηθεί και ελέγξτε εάν το Disney+ λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

5. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα Disney+

Η εφαρμογή Disney+ ενδέχεται να παρουσιάσει δυσλειτουργία εάν τα αρχεία της προσωρινής μνήμης καταστραφούν. Κλείστε αναγκαστικά το Disney+, διαγράψτε το αρχείο προσωρινής μνήμης και επανεκκινήστε την εφαρμογή. Εάν η δυσλειτουργία επιμένει, διαγράψτε τα δεδομένα Disney+ και επανεκκινήστε την εφαρμογή.

Σημείωση: Η διαγραφή δεδομένων Disney+ καταργεί τις ρυθμίσεις, τα αρχεία και τις πληροφορίες λογαριασμού της εφαρμογής από το Fire TV σας.

 1. Κατευθύνομαι προς Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση εγκατεστημένων εφαρμογών και επιλέξτε Disney+.
 1. Επιλέγω Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Ανοίξτε ξανά το Disney Plus και δοκιμάστε να κάνετε streaming ταινίας ή εκπομπής. Διαγράψτε τα δεδομένα της εφαρμογής (δείτε το βήμα #3) εάν το πρόβλημα παραμένει.

 1. Επιλέγω Καθαρισμός δεδομένων.
 1. Επιλέγω Καθαρισμός δεδομένων ξανά στην οθόνη επιβεβαίωσης.

Ανοίξτε ξανά το Disney+, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Disney Plus και ελέγξτε εάν η εφαρμογή λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

6. Ενημερώστε την εφαρμογή Disney+

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη ροή του Disney+, εάν έχετε μια παλιά έκδοση εφαρμογής. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενημερώσετε το Disney Plus στην πιο πρόσφατη έκδοση στο Fire TV App Store.

 1. Ανοιξε το App Store εφαρμογή στην αρχική οθόνη του Fire TV.
 1. Κατευθυνθείτε προς το Βιβλιοθήκη εφαρμογών καρτέλα και ανοίξτε το Εγκατεστημένο σε αυτήν την τηλεόραση κατηγορία.
 1. Πλοηγηθείτε στο Disney+ εικονίδιο εφαρμογής και πατήστε το κουμπί Μενού στο τηλεχειριστήριο Fire TV.
 1. Θα δείτε μια επιλογή “Ενημέρωση” στο μενού εάν είναι διαθέσιμη μια νέα έκδοση Disney+ για το Fire TV σας. Επιλέγω Εκσυγχρονίζω για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση Disney+ στη συσκευή σας.

Συνιστούμε να ενεργοποιήσετε τις “Αυτόματες ενημερώσεις” στο Fire TV σας, ώστε να ενημερώνει αυτόματα το Disney+ και οποιαδήποτε παλιά εφαρμογή.

Κατευθύνομαι προς Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > App Store και ορίστε Αυτόματες ενημερώσεις στο “ON”.

7. Ενημερώστε το Fire TV σας

Οι συσκευές Fire TV που εκτελούν μια παρωχημένη ή με σφάλματα έκδοση λογισμικού ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα με ορισμένες εφαρμογές. Η Amazon κυκλοφορεί συχνά ενημερώσεις του Fire OS που επιλύουν βλάβες συστήματος και δυσλειτουργίες εφαρμογών. Μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων Fire TV και εγκαταστήστε οποιαδήποτε ενημέρωση είναι διαθέσιμη για το Fire TV σας.

Συνδέστε το Fire TV σας στο διαδίκτυο και μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > My Fire TV > Σχετικά με. Επιλέγω Ελεγχος για ενημερώσεις και περιμένετε μέχρι το Fire TV σας κατεβάσει οποιαδήποτε διαθέσιμη ενημέρωση.

Εάν το Fire TV σας κατέβασε μια ενημέρωση στο παρασκήνιο, επιλέξτε Εγκατάστησε την ενημέρωση για να ξεκινήσετε την ενημέρωση.

Η ενημέρωση λογισμικού μπορεί να διαρκέσει έως και 30 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος της ενημέρωσης, το μοντέλο Fire TV και την ταχύτητα Διαδικτύου. Ανοίξτε το Disney+ μετά την ενημέρωση και ελέγξτε εάν η ενημέρωση του Fire TV σας έλυσε το πρόβλημα.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την ενημέρωση του λογισμικού στις συσκευές Fire TV σας; Ανατρέξτε στις συστάσεις αντιμετώπισης προβλημάτων σε αυτό το άρθρο—Οι κορυφαίες 7 επιδιορθώσεις που πρέπει να δοκιμάσετε εάν η Fire TV σας δεν ενημερώνεται.

8. Επανεγκαταστήστε το Disney Plus

Αφαιρέστε το Disney+ από το Fire TV και εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή εάν η εφαρμογή παρουσιάσει δυσλειτουργία αφού δοκιμάσετε τις παραπάνω επιδιορθώσεις.

Κατευθύνομαι προς Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση εγκατεστημένων εφαρμογών > Disney+ και επιλέξτε Απεγκατάσταση.

Επιλέγω Επιβεβαιώνω στην οθόνη επιβεβαίωσης για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Επανεκκινήστε το Fire TV και εγκαταστήστε ξανά το Disney+ από το Amazon App Store ή πλευρική φόρτωση του APK από πηγές τρίτων.

Δουλέψτε ξανά το Disney+

Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της Fire TV σας εάν το Disney+ (και άλλες εφαρμογές ροής) δεν λειτουργεί αφού δοκιμάσετε τα παραπάνω βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων.

Παω σε Ρυθμίσεις > My Fire TV > Επαναφορά στις εργοστασιακές προεπιλογές και επιλέξτε Επαναφορά στην οθόνη επιβεβαίωσης.

Η επαναφορά του Fire TV σας διαγράφει τα πάντα (εφαρμογές, ρυθμίσεις, αποθηκευμένα δίκτυα, ληφθέντα αρχεία κ.λπ.) στη συσκευή ροής και την αποσυνδέει από τον λογαριασμό σας στο Amazon.

Ρυθμίστε τη συσκευή σας μετά την επαναφορά (δείτε: Πώς να ρυθμίσετε το Amazon Fire TV) και εγκαταστήστε το Disney+. Επικοινωνία Κέντρο βοήθειας Disney+ ή Υποστήριξη συσκευής Amazon εάν η εφαρμογή Disney+ εξακολουθεί να δυσλειτουργεί.

Διαβάστε επίσης:Πώς να εγκαταστήσετε το Disney Plus στο Firestick / Fire TV

Πώς να παρακολουθήσετε το Disney Plus σε Samsung Smart TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *