Το iOS δεν ενημερώνεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της νύχτας

Το iOS δεν ενημερώνεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της νύχτας; Δοκιμάστε αυτές τις 8 επιδιορθώσεις

Όταν η Apple κυκλοφόρησε το iOS 12, εισήγαγε μια νέα δυνατότητα που κατεβάζει αυτόματα και εγκαθιστά τις ενημερώσεις iOS κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτή η δυνατότητα είναι εξαιρετική, επειδή δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την εγκατάσταση των ενημερώσεων από το iPhone σας κατά τις ώρες εργασίας σας.

Σε σύγκριση με το Android, οι ενημερώσεις iOS είναι συνήθως μεγαλύτερες και χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να εγκατασταθούν. Η εγκατάσταση δεν πραγματοποιείται στο παρασκήνιο, πράγμα που σημαίνει ότι το iPhone σας θα καταστεί άχρηστο για αρκετά λεπτά κατά την ενημέρωση.

Οι χρήστες του iPhone δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν για αυτά τα πράγματα λόγω της δυνατότητας που εγκαθιστά τις ενημερώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ωστόσο, τι γίνεται αν το ίδιο δεν λειτουργεί; Πολλοί χρήστες iPhone έχουν πρόσφατα παρατηρήσει ότι το iOS δεν ενημερώνεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Το iOS δεν ενημερώνεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της νύχτας; Δοκιμάστε αυτές τις 8 επιδιορθώσεις

Επομένως, εάν έχετε iPhone και δεν εγκαθιστά τις ενημερώσεις αυτόματα κατά τη διάρκεια της νύχτας, πρέπει να αντιμετωπίσετε ορισμένα πράγματα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές απλές μεθόδους για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργούν οι προγραμματισμένες ενημερώσεις iOS.

1. Αναγκαστική επανεκκίνηση του iPhone σας

Η αναγκαστική επανεκκίνηση μπορεί να εξαλείψει σφάλματα και δυσλειτουργίες που θα μπορούσαν να εμποδίσουν τη σωστή λειτουργία του εργαλείου ενημέρωσης iOS.

Επίσης, η αναγκαστική επανεκκίνηση είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν το iPhone σας δεν ανταποκρίνεται. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε αναγκαστική επανεκκίνηση του iPhone σας

  • Πατήστε και αφήστε το κουμπί αύξησης της έντασης.
  • Πατήστε και αφήστε το κουμπί μείωσης της έντασης ήχου.
  • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί.
  • Όταν εμφανιστεί το λογότυπο της Apple, αφήστε το πλευρικό κουμπί.

Αυτό είναι! Αυτό θα αναγκάσει αμέσως να επανεκκινήσετε το iPhone σας. Μετά την αναγκαστική επανεκκίνηση, αφήστε το τηλέφωνό σας όλη τη νύχτα, οι ενημερώσεις θα πρέπει να εγκατασταθούν αυτόματα.

Διαβάστε επίσης : Πώς να αδειάσετε τα σκουπίδια στο iPhone (Πλήρης οδηγός)

Πώς να απενεργοποιήσετε τη δόνηση στο iPhone (Πλήρης οδηγός)

2. Ελέγξτε τον Αποθηκευτικό Χώρο

Το iPhone σας μπορεί να έχει ήδη κατεβάσει τις ενημερώσεις, αλλά δεν έχει επαρκή χώρο αποθήκευσης για την εγκατάσταση.

Επομένως, εάν το iPhone σας διαθέτει ένα είδος αποθηκευτικού χώρου, πρέπει πρώτα να ελέγξετε και να καθαρίσετε τον αποθηκευτικό χώρο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικα.

Γενικός

3. Στην οθόνη Γενικά, πατήστε Αποθήκευση iPhone.

Αποθήκευση iPhone

4. Τώρα ελέγξτε εάν το iPhone σας έχει αρκετό διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης.

Ρυθμίσεις > Γενικά > Αποθήκευση iPhone

Ακόμα κι αν το iPhone σας έχει ρυθμιστεί για λήψη και εγκατάσταση των ενημερώσεων κατά τη διάρκεια της νύχτας, το υποχρεωτικό πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι η σύνδεση στο διαδίκτυο.

Αν και η ενημέρωση θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει λήψη, το iPhone σας εξακολουθεί να χρειάζεται σταθερό διαδίκτυο για να την επαληθεύσετε πριν από την εγκατάσταση.

Επομένως, βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας είναι συνδεδεμένο σε ενεργό Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της νύχτας και ελέγξτε εάν οι ενημερώσεις έχουν εγκατασταθεί την επόμενη μέρα.

4. Βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας έχει επαρκή φόρτιση

Ακόμα κι αν το iPhone σας έχει αρκετό χυμό μπαταρίας για να εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις, συνιστάται να το φορτίζετε στο 100% πριν κοιμηθείτε.

Εάν είναι δυνατόν, μπορείτε να διατηρήσετε το iPhone σας συνδεδεμένο την ημέρα που υποτίθεται ότι θα εγκατασταθούν οι ενημερώσεις. Πολλοί χρήστες κατάφεραν να διορθώσουν το πρόβλημα που δεν λειτουργούν οι αυτόματες ενημερώσεις iOS απλώς διατηρώντας τα iPhone τους συνδεδεμένα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

5. Ελέγξτε την ημερομηνία και την ώρα του iPhone σας

Η λανθασμένη επιλογή ημερομηνίας και ώρας δημιουργεί συχνά προβλήματα κατά την εγκατάσταση της ενημέρωσης. Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν το iPhone σας δεν μπορεί να επαληθεύσει την ενημέρωση λόγω λανθασμένης επιλογής ημερομηνίας και ώρας.

Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας να ελέγξετε την ημερομηνία και την ώρα του iPhone σας και να το διορθώσετε εάν χρειάζεται. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικός.

Γενικός

3. Στην οθόνη Γενικά, πατήστε Ημερομηνία ώρα.

Ημερομηνία ώρα

4. Στην οθόνη Ημερομηνία και ώρα, ανάβω την εναλλαγή για «Αυτόματη ρύθμιση».

Ρυθμίστε αυτόματα

Αυτό είναι! Αυτά τα απλά βήματα θα σας επιτρέψουν να διορθώσετε την ημερομηνία και την ώρα του iPhone σας. Το iPhone σας θα πρέπει να διορθώνει αυτόματα την ώρα. αν δεν το κάνει, επανεκκινήστε το.

6. Ενεργοποιήστε ξανά τις Ενημερώσεις ολονύκτιας

Αφού κάνετε τις αλλαγές, πρέπει να ενεργοποιήσετε ξανά τις ολονύκτια ενημερώσεις. Για να προγραμματίσετε την εγκατάσταση της ενημέρωσης, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικός.

Γενικός

3. Στην οθόνη Γενικά, πατήστε Αναβάθμιση λογισμικού.

Αναβάθμιση λογισμικού

4. Θα βρείτε την ενημέρωση διαθέσιμη για εγκατάσταση. Πατήστε στο Ενημέρωση απόψε.

iOS 17.4 Public Beta

Αυτό είναι! Το iPhone σας θα προσπαθήσει τώρα να ενημερώσει όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη και η μπαταρία έχει αρκετή φόρτιση.

7. Δοκιμάστε να κάνετε ξανά λήψη της ενημέρωσης

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να κάνετε το iPhone σας να εγκαταστήσει αυτόματα τις ενημερώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, μπορείτε να δοκιμάσετε να πραγματοποιήσετε ξανά λήψη της ενημέρωσης. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

Το iOS δεν ενημερώνεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της νύχτας
Το iOS δεν ενημερώνεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της νύχτας

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικός.

Γενικός

3. Στην οθόνη Γενικά, πατήστε Αποθήκευση iPhone.

Το iOS δεν ενημερώνεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της νύχτας

4. Μεταβείτε στη λίστα των εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας. Θα βρείτε τη ληφθείσα ενημέρωση, η οποία εκκρεμεί εγκατάσταση. Απλώς αγγίξτε το.

5. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Διαγραφή ενημέρωσης.

Αυτό είναι! Αφού διαγράψετε την ενημέρωση, επανεκκινήστε το iPhone σας, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικούκαι κατεβάστε τις εκκρεμείς ενημερώσεις.

8. Απενεργοποιήστε όλες τις εφαρμογές VPN/Security

Εάν έχετε ρυθμίσει το iPhone σας να εγκαθιστά τις ενημερώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, βεβαιωθείτε ότι δεν εκτελείται καμία εφαρμογή VPN ή ασφάλειας στο παρασκήνιο.

Το VPN, το τείχος προστασίας ή ορισμένες εφαρμογές ασφαλείας μπορεί να έρχονται σε διένεξη με το εργαλείο ενημέρωσης iOS και να εμποδίσουν το iPhone σας να εγκαταστήσει την ενημέρωση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επομένως, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει VPN ή εφαρμογή ασφαλείας που εκτελείται στο παρασκήνιο. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας είναι συνδεδεμένο σε ένα λειτουργικό Wi-Fi και έχει αρκετή φόρτιση μπαταρίας.

Παρόλο που είμαστε βέβαιοι ότι οι μέθοδοι που κοινοποιήθηκαν παραπάνω θα είχαν διορθώσει το πρόβλημα που δεν ενημερώνεται αυτόματα το iOS κατά τη διάρκεια της νύχτας, εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα, πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση τώρα αντί για Εγκατάσταση απόψε.

Αυτό θα αφαιρέσει πιθανώς τα σφάλματα και τις δυσλειτουργίες του iOS. Αφού ολοκληρωθεί η ενημέρωση, περιμένετε να φτάσει η επόμενη ενημέρωση και ελέγξτε αν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

>> Ελα στο Viper <<

Διαβάστε επίσης :Πώς να μειώσετε το μέγεθος αρχείου φωτογραφιών στο iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *