Το Steam δεν μπορεί να επαληθεύσει το email (6 καλύτεροι τρόποι)

Οι περισσότερες διαδικτυακές υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε σήμερα σας ζητούν να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας εισάγοντας τη διεύθυνση email σας. Αφού εισαγάγετε τη διεύθυνση email, η υπηρεσία/εφαρμογή σάς στέλνει ένα email με τον κωδικό επαλήθευσης.

Η επαλήθευση μέσω email είναι πλέον πολύ δημοφιλής και το Steam χρησιμοποιεί επίσης αυτήν τη μέθοδο επαλήθευσης. Η επαλήθευση της διεύθυνσης email σας με το Steam βελτιώνει την ασφάλεια του λογαριασμού σας στο Steam. Μόλις επαληθεύσετε τη διεύθυνση email σας, το Steam θα απαιτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό email σας για να αλλάξει τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού.

Με αυτόν τον τρόπο, η διαδικασία επαλήθευσης email στο Steam εξαλείφει τις απόπειρες hacking. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι πολλοί χρήστες δεν μπορούν να επαληθεύσουν τις διευθύνσεις email στο Steam. Επομένως, εάν το Steam δεν μπορεί να επαληθεύσει τον λογαριασμό σας, μην πανικοβληθείτε! Έχετε μια λύση.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σας επιτρέψουν να διορθώσετε Steam Δεν είναι δυνατή η επαλήθευση της διεύθυνσης email. Ας αρχίσουμε.

Το Steam δεν ανοίγει; 8 τρόποι για να το διορθώσετε

Πώς να επαληθεύσω τη διεύθυνση email στο Steam;

Εάν το email επαλήθευσης για τον λογαριασμό σας στο Steam δεν φθάνει στα εισερχόμενα του email σας, πρέπει να ελέγξετε αν ακολουθείτε τον σωστό τρόπο επαλήθευσης του email σας. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα για να επαληθεύστε τη διεύθυνση email στο Steam.

  • Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Steam στο δίσκο του συστήματός σας και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  • Στις Ρυθμίσεις Steam, μεταβείτε στο λογαριασμός καρτέλα στα αριστερά.
  • Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κουμπί.
  • Τώρα, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.
  • Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Υποστήριξη Steam. Ανοίξτε αυτό το email και κάντε κλικ στον μοναδικό σύνδεσμο που παρέχεται.

Αυτό είναι! Αυτό θα επαληθεύσει τη διεύθυνση email σας στο Steam.

Πώς να διορθώσετε το Steam που δεν μπορεί να επαληθεύσει τη διεύθυνση email

Εάν επαληθεύετε τη διεύθυνση email σας στο Steam ακολουθώντας τα βήματα που έχουμε κοινοποιήσει παραπάνω, μπορείτε να επαληθεύσετε τη διεύθυνση email σας χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, εάν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την υποστήριξη Steam δεν φθάνει στα εισερχόμενά σας, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές.

1. Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση email είναι σωστή

Πριν ακολουθήσετε οτιδήποτε άλλο, βεβαιωθείτε ότι το email που καταχωρίσατε στο Steam είναι σωστό. Λέγοντας σωστό, εννοούμε το ορθογραφικό λάθος.

Εάν κάνατε ένα ορθογραφικό λάθος κατά την πληκτρολόγηση της διεύθυνσης email σας στο Steam, δεν θα λάβετε κανένα email επαλήθευσης.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τον σωστό λογαριασμό email. Επομένως, προτού ακολουθήσετε τις επόμενες μεθόδους, βεβαιωθείτε για αυτά τα πράγματα.

2. Ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων στα Εισερχόμενα email σας

Ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων στα Εισερχόμενα email σας

Είτε πρόκειται για το Yahoo, το Gmail ή οποιονδήποτε άλλο πάροχο email, πρέπει να συνεχίσετε να ελέγχετε τον φάκελο Ανεπιθύμητα ενώ περιμένετε να φθάσει το email επαλήθευσης.

Η πιο δημοφιλής υπηρεσία email, το Gmail, μερικές φορές προσδιορίζει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Steam ως ανεπιθύμητα, μεταφέροντάς τα στο φάκελο Ανεπιθύμητα.

Εάν το μήνυμα επαλήθευσης email καθυστερεί περισσότερο από το συνηθισμένο για να φτάσει, μπορεί να έχει ήδη φτάσει και να βρίσκεται στο φάκελο Ανεπιθύμητα.

3. Ελέγξτε εάν οι διακομιστές του Steam είναι εκτός λειτουργίας

Ελέγξτε εάν οι διακομιστές του Steam είναι εκτός λειτουργίας

Εάν οι διακομιστές του Steam είναι εκτός λειτουργίας, όσες φορές κι αν επιχειρήσετε να επαληθεύσετε το email σας, όλα θα πάνε μάταια. Όταν προσπαθείτε να επαληθεύσετε ένα email, η επαλήθευση email αποστέλλεται στον διακομιστή Steam.

Μετά την αποστολή του αιτήματος στον διακομιστή, το Steam δημιουργεί ένα email επαλήθευσης για εσάς και το στέλνει στη διεύθυνση email σας. Οπότε πότε Διακομιστές του Steam είναι εκτός λειτουργίας για συντήρηση, το Steam θα αποτύχει να δημιουργήσει ένα email επαλήθευσης.

Ομοίως, οι διακομιστές του παρόχου αλληλογραφίας σας είναι εξίσου σημαντικοί. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι λειτουργούν οι διακομιστές του Steam και του παρόχου email.

4. Χρησιμοποιήστε μια διαφορετική διεύθυνση email για επαλήθευση

Χρησιμοποιήστε μια διαφορετική διεύθυνση email για επαλήθευση

Εάν τίποτα δεν βοηθά, μπορείτε να εγγραφείτε με άλλη διεύθυνση email. Έχετε εκατοντάδες δωρεάν παρόχους διευθύνσεων email στον ιστό.

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια νέα διεύθυνση email και να τη χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Steam. Η δημιουργία ενός νέου λογαριασμού Steam είναι εύκολη. μπορείτε να το δημιουργήσετε από την έκδοση web του Steam ή από υπολογιστή-πελάτη για υπολογιστές.

5. Αλλάξτε τη διεύθυνση email επικοινωνίας

Αυτή η λύση λειτούργησε για πολλούς χρήστες του Steam για να επαληθεύσουν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

  • Ανοίξτε τον πελάτη Steam και Ρυθμίσεις.
  • Τώρα, αλλάξτε τη διεύθυνση email επικοινωνίας σε οποιοδήποτε άλλο email έχετε.
  • Το Steam θα σας στείλει έναν κωδικό επαλήθευσης στη νέα διεύθυνση email που μόλις εισαγάγατε.
  • Μετά την αλλαγή, επαναλάβετε τα ίδια βήματα, αλλά αυτή τη φορά με την αρχική σας διεύθυνση email.

Αυτή είναι μια απλή λύση που μοιράζεται ένας χρήστης Steam στην Κοινότητα Steam. Αυτό το εξαιρετικό κόλπο βοήθησε πολλούς χρήστες να διορθώσουν το Steam που δεν μπορεί να επαληθεύσει προβλήματα διεύθυνσης email.

6. Χρησιμοποιήστε την Υποστήριξη Steam

Χρησιμοποιήστε την Υποστήριξη Steam

Το Steam διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης που μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε τις αγορές και την κατάσταση του λογαριασμού σας και να λάβετε εξατομικευμένη βοήθεια. Εάν το Steam δεν μπορεί να επαληθεύσει τη διεύθυνση email σας, πρέπει να εγείρετε ένα πρόβλημα στο φόρουμ του Steam.

Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στο Κοινότητα Steam και συνδεθείτε με άτομα που έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να μοιραστείτε τα παιχνίδια Steam μέσω του Steam Family Sharing

Έτσι, αυτές είναι οι λίγες καλύτερες μέθοδοι για να διορθώσετε το Steam που δεν μπορεί να επαληθεύσει τη διεύθυνση email. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση δεν είναι δυνατή η επαλήθευση του email στο Steam, Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Steam

Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Steam


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *