ο Telegram κόλλησε κατά την ενημέρωση

Tο Telegram κόλλησε κατά την ενημέρωση; (8 καλύτεροι τρόποι)

Ναι, το παραδεχόμαστε, το Telegram είναι λιγότερο δημοφιλές από το WhatsApp ή το Messenger, αλλά εκατομμύρια χρήστες εξακολουθούν να το χρησιμοποιούν ενεργά καθημερινά. Μεταξύ όλων των δυνατοτήτων που παρέχει, το Telegram είναι κυρίως γνωστό για τις λειτουργίες του για ομάδες και κανάλια.

Στο Telegram, μπορείτε να βρείτε και να εγγραφείτε σε απεριόριστα κανάλια, να δημιουργήσετε το κανάλι σας, να πραγματοποιήσετε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, να ανταλλάξετε μηνύματα κ.λπ. Ενώ η εφαρμογή Telegram για Android ή iOS είναι καλά βελτιστοποιημένη, το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες είναι το κανάλι Telegram που έχει κολλήσει κατά την ενημέρωση .

Έτσι, εάν μόλις εγγραφείτε σε ένα κανάλι Telegram και η κατάσταση του καναλιού δείχνει ‘Ενημέρωση’, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Σε αυτό το άρθρο, προσπαθήσαμε να απαντήσουμε στην ερώτησή σας: Γιατί το Telegram μου συνεχίζει να ενημερώνεται;

Γιατί το Telegram μου ενημερώνεται συνεχώς;

Οι χρήστες του Telegram ανέφεραν ότι η εφαρμογή έχει κολλήσει στην οθόνη «Ενημέρωση». Θα δείτε την κατάσταση «Ενημέρωση» στο κανάλι Telegram.

Όταν η εφαρμογή έχει κολλήσει στο τμήμα ενημέρωσης, δεν θα μπορείτε να δείτε τα νέα μηνύματα που κοινοποιούνται στη συνομιλία.

Εκτός από το ζήτημα της ενημέρωσης, οι χρήστες έχουν επίσης αναφέρει ότι η εφαρμογή Telegram τους έχει κολλήσει στο Connecting. Η κατάσταση σύνδεσης εμφανίζεται στην κύρια οθόνη και όταν εμφανιστεί, τα νέα μηνύματα δεν θα εμφανιστούν.

Όντας τακτικός χρήστης του Telegram, μερικές φορές απογοητεύομαι όταν βλέπω την Κατάσταση «Ενημέρωση» στα αγαπημένα μου κανάλια. Ακόμη και μερικές φορές, η εφαρμογή εμφανίζει “Σύνδεση” στην κύρια οθόνη της εφαρμογής. Όταν εμφανιστούν και οι δύο αυτές καταστάσεις, η εφαρμογή Telegram δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους πιο σημαντικούς λόγους Το Telegram κόλλησε στην ενημέρωση οθόνη.

  • Το Telegram εγκαθιστά τις ενημερώσεις στο παρασκήνιο.
  • Οι διακομιστές του Telegram είναι εκτός λειτουργίας.
  • Η έκδοση του Telegram που χρησιμοποιείτε έχει σφάλμα.
  • Η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι αργή ή ανενεργή.

Αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί λόγοι για τους οποίους το Telegram κόλλησε στην ενημέρωση.

8 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε το Telegram που έχει κολλήσει κατά την ενημέρωση

Τώρα που ξέρετε τους πιθανούς λόγους για Η ενημέρωση του Telegram κόλλησε, μπορεί να θέλετε να το επιλύσετε το συντομότερο δυνατό. Ευτυχώς, το πρόβλημα ενημέρωσης του Telegram μπορεί εύκολα να διορθωθεί ακολουθώντας τις κοινές μας μεθόδους. Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε.

1. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Εάν το Telegram έχει κολλήσει κατά την ενημέρωση ή Το Telegram δεν ενημερώνει τα μηνύματα ήρθε η ώρα να ελέγξετε αν λειτουργεί η σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Το αργό ή ασταθές διαδίκτυο είναι ο κύριος λόγος που το Telegram κόλλησε σε προβλήματα σύνδεσης/ενημέρωσης. Εάν το τηλέφωνό σας δεν έχει σύνδεση στο διαδίκτυο, πιθανότατα θα δείτε την κατάσταση «Σύνδεση» αντί για «Ενημέρωση».

Το τμήμα ενημέρωσης πραγματοποιείται μετά τη σύνδεση. Ως εκ τούτου, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας είναι σωστά συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο.

2. Ελέγξτε εάν το Telegram είναι εκτός λειτουργίας

Ελέγξτε εάν το Telegram είναι εκτός λειτουργίας

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, η εφαρμογή Telegram μπορεί συχνά να αντιμετωπίσει προβλήματα. Ίσως οι διακομιστές του Telegram ήταν εκτός λειτουργίας λόγω συντήρησης. Ως εκ τούτου, η εφαρμογή δεν μπορεί να συνδεθεί με τους διακομιστές.

Εάν οι διακομιστές του Telegram είναι εκτός λειτουργίας, ούτε η εφαρμογή για κινητά, η εφαρμογή για υπολογιστές ή η έκδοση ιστού θα λειτουργήσουν. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως το Telegram που κόλλησε κατά τη σύνδεση ή το Telegram που κόλλησε κατά την ενημέρωση.

Ο ευκολότερος τρόπος για να ελέγξετε εάν οι διακομιστές του Telegram είναι ανοιχτοί είναι ελέγχοντας το Κατάσταση διακομιστή Telegram σελίδα στο downdetector. Εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας, πρέπει να περιμένετε υπομονετικά μέχρι να γίνει επαναφορά των διακομιστών.

3. Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Telegram

Το Force stop δεν έχει άμεση σύνδεση με την εφαρμογή Telegram, αλλά πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι διορθώνουν το πρόβλημα του Telegram που έχει κολλήσει στην ενημέρωση κάνοντας το.

Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Telegram

Έτσι, μπορείτε να το δοκιμάσετε και δεν είναι κακό να το κάνετε. Η αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Telegram θα απελευθερώσει όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με το Telegram από το παρασκήνιο. Για αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Telegram, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε στο Force Stop κουμπί. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Telegram. Μπορείτε να ξεπεράσετε την οθόνη «Ενημέρωση» ή «Σύνδεση» αυτή τη φορά.

4. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων

Η λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων του Android συχνά έρχεται σε διένεξη με τη λειτουργικότητα της εφαρμογής Telegram. Επομένως, συνιστάται να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων του Android για να διορθώσετε το πρόβλημα του Telegram Stuck on Updating. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων στο Android.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο Android σας και πατήστε στο Mobile Data.

Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

2. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο Χρήση δεδομένων.

Χρήση δεδομένων

3. Στην οθόνη Χρήση δεδομένων, απενεργοποιήστε το Εξοικονόμηση δεδομένων τρόπος.

Εξοικονόμηση Δεδομένων

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων σε ένα smartphone Android.

5. Εκκαθαρίστε το αρχείο προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Telegram

Η εφαρμογή Telegram μπορεί να κολλήσει κατά την ενημέρωση ή την κατάσταση σύνδεσης λόγω κατεστραμμένων αρχείων προσωρινής μνήμης. Ως εκ τούτου, μπορείτε επίσης να διαγράψετε το αρχείο προσωρινής μνήμης εφαρμογών Telegram για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Telegram και επιλέξτε ‘Πληροφορίες εφαρμογής‘.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε “Χρήση αποθήκευσης‘.

Χρήση αποθήκευσης

3. Στη Χρήση χώρου αποθήκευσης, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτό είναι! Αυτό θα διαγράψει την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Telegram στο smartphone Android.

6. Απενεργοποιήστε τις Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης ή το VPN

Χρησιμοποιείτε VPN/Proxy

Η εφαρμογή Telegram δεν επιτρέπει τη χρήση διακομιστή μεσολάβησης ή VPN, αλλά μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι όταν συνδέεστε σε διακομιστή VPN, η εφαρμογή Telegram επιχειρεί να συνδεθεί σε έναν διακομιστή μακριά από εσάς.

Αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει χρόνο, με αποτέλεσμα να κολλήσει το Telegram στην ενημέρωση. Ενδέχεται ακόμη και να αντιμετωπίσετε άλλα ζητήματα όπως η λήψη αρχείων πολυμέσων, η μη εμφάνιση εικόνων στις συνομιλίες κ.λπ. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε διακομιστή VPN ή διακομιστή μεσολάβησης ενώ χρησιμοποιείτε το Telegram, πρέπει να τον απενεργοποιήσετε.

7. Επαναφέρετε τις Ρυθμίσεις Δικτύου

Επαναφέρετε τις Ρυθμίσεις Δικτύου

Εάν έχετε φτάσει μέχρι τώρα, ίσως τίποτα να μην έχει λειτουργήσει για εσάς. Η τελευταία επιλογή που απομένει για να επιλύσετε το Telegram που έχει κολλήσει στην ενημέρωση είναι η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου.

Είναι εύκολο να επαναφέρετε τις Ρυθμίσεις Δικτύου στο Android, αλλά πρέπει να συνδεθείτε ξανά με τα δίκτυα WiFi. Έτσι, εάν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης του δικτύου WiFi, μπορείτε να επαναφέρετε τις Ρυθμίσεις δικτύου.

Αφού επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου, πρέπει να επανεκκινήσετε το smartphone σας. Μετά την επανεκκίνηση, συνδεθείτε στο δίκτυο WiFi/δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Telegram.

8. Ενημερώστε την εφαρμογή Telegram

Οι παλιές εφαρμογές είναι συχνά οι πιο εμφανείς λόγοι για προβλήματα που σχετίζονται με το δίκτυο. Επομένως, εάν η εφαρμογή Telegram εξακολουθεί να έχει κολλήσει στην ενημέρωση, ήρθε η ώρα να ενημερώσετε την εφαρμογή από το Google Play Store.

Είναι πράγματι μια καλή πρακτική ασφάλειας να διατηρείτε ενημερωμένες τις εφαρμογές Android. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του Telegram μαζί με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και διορθώσεις σφαλμάτων.

Διαβάστε επίσης: Το Telegram δεν στέλνει κωδικό SMS; 5 καλύτεροι τρόποι για να το διορθώσετε

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους επίλυσης Το Telegram συνεχίζει να ενημερώνεται σε smartphone Android. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να διορθώσετε το Telegram που δεν ενημερώνει τα μηνύματα ή το Telegram έχει κολλήσει σε προβλήματα σύνδεσης, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να εγκαταστήσετε το Telegram στο Android TV

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του Telegram


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *