κλειδώματος φακέλων για Android

10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κλειδώματος φακέλων για Android το 2023

Ας παραδεχτούμε ότι αποθηκεύουμε πολλά σημαντικά αρχεία και φακέλους στα Android smartphone μας. Δεδομένου ότι το Android είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για κινητά, είναι επίσης πρωταρχικός στόχος των χάκερ. Οι χάκερ κάνουν ό,τι μπορούν για να σπάσουν την πλατφόρμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ερευνητές ασφάλειας προτείνουν εφαρμογές ασφαλείας.

Όταν ακούμε για εφαρμογές ασφαλείας, σκεφτόμαστε πάντα τα εργαλεία προστασίας από ιούς. Οι εφαρμογές προστασίας από ιούς στο Android είναι πολύ απαραίτητες, αλλά δεν μπορούν να παρέχουν πλήρη προστασία. Τι γίνεται με τα αρχεία και τους φακέλους που έχετε αποθηκεύσει στη συσκευή σας; Έχετε λάβει κάποια μέτρα για την προστασία τους; Συνήθως, δεν μας ενδιαφέρουν σημαντικά αρχεία και φάκελοι, αλλά είναι το πρώτο πράγμα που στοχεύουν οι χάκερ.

Διαβάστε επίσης:Πώς να κρύψετε εφαρμογές στο Android

10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές κλειδώματος φακέλων για Android

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα καλύτερα ντουλάπια αρχείων και φακέλων για συσκευές Android. Αυτά τα ντουλάπια αρχείων θα σας επιτρέψουν να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης όλα τα απαραίτητα αρχεία ή φακέλους. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές κλειδώματος φακέλων για Android.

1. Κλείδωμα φακέλου

Κλείδωμα φακέλου

Το Folder Lock είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές ασφαλείας Android που διατίθενται στο Google Play Store. Είναι μια εφαρμογή που προστατεύει με κωδικό πρόσβασης τα αρχεία, τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τα έγγραφα, τις επαφές και άλλα αρχεία σας.

Με την premium έκδοση του Folder Lock, έχετε επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο cloud για να προστατεύσετε τα σημαντικά αρχεία και τους φακέλους σας. Εκτός από αυτό, το Folder Lock διαθέτει επίσης ένα εργαλείο μεταφοράς αρχείων WiFi που σας επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία και φακέλους μεταξύ συσκευών Android.

2. Υπολογιστής Smart Hide

Υπολογιστής Smart Hide

Είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία ασφαλείας που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε. Είναι μια πλήρης εφαρμογή αριθμομηχανής που έχει μια μικρή ανατροπή. Το Smart Hide Calculator προσφέρει ένα θησαυροφυλάκιο που μπορεί να ανοίξει όταν εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης.

Με αυτόν τον τρόπο, όλοι θα σκεφτούν το Smart Hide Calculator ως μια απλή εφαρμογή αριθμομηχανής. Η εφαρμογή δεν χρειάζεται ριζωμένη συσκευή Android και λειτουργεί κανονικά σε έκδοση Android 4.2 και νεότερη έκδοση.

3. FileSafe

FileSafe

Το FileSafe δεν είναι ακριβώς μια εφαρμογή κλειδώματος φακέλων. Αντίθετα, είναι μια πλήρης εφαρμογή διαχείρισης αρχείων με δυνατότητες απόκρυψης αρχείων/φακέλων. Δεδομένου ότι είναι μια πλήρης εφαρμογή διαχείρισης αρχείων, το FileSafe αντικαθιστά την εγγενή εφαρμογή διαχείρισης αρχείων του τηλεφώνου σας και σας επιτρέπει να κλειδώνετε τα σημαντικά αρχεία σας με κωδικό πρόσβασης ή κωδικό PIN.

Εκτός από τις λειτουργίες διαχείρισης αρχείων και κλειδώματος αρχείων, το FileSafe διαθέτει επίσης ενσωματωμένο πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών και πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων.

4. Ασφαλής φάκελος

Ασφαλής φάκελος

Αυτή η εφαρμογή κλειδώματος φακέλων από τη Samsung προορίζεται για την προστασία των σημαντικών αρχείων και φακέλων σας. Ο ασφαλής φάκελος αξιοποιεί την αμυντική πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox για την προστασία των βασικών αρχείων σας από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το μόνο μειονέκτημα της εφαρμογής είναι ότι προορίζεται να λειτουργεί μόνο σε smartphone της Samsung. Επομένως, εάν δεν έχετε τηλέφωνο Samsung, είναι καλύτερο να παραλείψετε αυτήν την εφαρμογή.

5. Θυρίδα αρχείων

Θυρίδα αρχείων

Εάν αναζητάτε τον ευκολότερο τρόπο για να δημιουργήσετε μια ασφαλή τοποθεσία στη συσκευή σας για να αποθηκεύσετε και να προστατέψετε τα πιο σημαντικά αρχεία και φακέλους σας, τότε το ντουλάπι αρχείων μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Με το File Locker, μπορείτε να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης τα αρχεία σας, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, βίντεο, εγγράφων, επαφών, σημειώσεων και εγγραφών ήχου.

6. Κλείδωμα εφαρμογής Norton

Κλείδωμα εφαρμογής Norton

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή, το Norton App Lock επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν PIN, κωδικό πρόσβασης ή ασφάλεια οθόνης κλειδώματος μοτίβου για την προστασία και το κλείδωμα των εφαρμογών.

Εκτός από το κλείδωμα των εφαρμογών, το Norton App Lock μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προστασία φακέλων με κωδικό πρόσβασης. Επομένως, το Norton App Lock είναι μια άλλη καλύτερη δωρεάν εφαρμογή κλειδώματος φακέλων στο smartphone Android σας.

7. Κλείδωμα εφαρμογής

Κλείδωμα εφαρμογής

Το App Lock είναι μια εφαρμογή προστασίας απορρήτου για Android. Η εφαρμογή προστατεύει το απόρρητό σας με μοτίβα, δαχτυλικά αποτυπώματα, κλείδωμα κωδικού πρόσβασης και πολλά άλλα.

Δεν μπορείτε να κλειδώσετε φακέλους με το App Lock, αλλά μπορείτε να αποκρύψετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, να κλειδώσετε όλες τις εφαρμογές και πολλά άλλα. Προσφέρει επίσης ένα ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης που σας επιτρέπει να κάνετε ανώνυμη περιήγηση χωρίς να αφήνετε ίχνη.

8. File Hide Expert

File Hide Expert

Το File Hide Expert είναι βασικά μια εφαρμογή προστασίας απορρήτου για Android που μπορείτε να αποκτήσετε από το Google Play Store. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόκρυψη οποιουδήποτε αριθμού αρχείων και φακέλων που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας μέσα σε δευτερόλεπτα.

Μπορείτε να αποκρύψετε φωτογραφίες, βίντεο ή οποιονδήποτε άλλο τύπο αρχείου. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης την απόκρυψη ολόκληρου του φακέλου. Το πιο χρήσιμο είναι ότι σας επιτρέπει επίσης να προστατεύετε την εφαρμογή με κωδικό πρόσβασης για να διασφαλίσετε ότι κανείς δεν θα βρει ποτέ τα κρυφά αρχεία και τους φακέλους σας.

9. Κλείδωμα του φακέλου μουΚλείδωμα του φακέλου μου

Το Lock my Folder είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να κλειδώνετε και να αποκρύπτετε τους ιδιωτικούς και σημαντικούς φακέλους σας. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή κλειδώματος φακέλων για Android σας παρέχει πολλές δυνατότητες.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να κλειδώσετε απεριόριστους φακέλους στο Android σας με κωδικό πρόσβασης/PIN. Οι φάκελοι μπορούν να έχουν φωτογραφίες, βίντεο, ήχο, έγγραφα ή άλλα αρχεία.

Διαθέτει επίσης μια δυνατότητα που καταγράφει μια φωτογραφία του εισβολέα που προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στους κλειδωμένους φακέλους με λάθος κωδικό πρόσβασης.

10. Ο φάκελός μου

Ο φάκελός μου

Το My Folder δεν είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή, αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές φύλαξης φακέλων για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Με το My Folder, μπορείτε εύκολα να ασφαλίσετε διαφορετικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο smartphone Android. Υποστηρίζει επίσης το κλείδωμα και την απόκρυψη ολόκληρων φακέλων.

Το μόνο μειονέκτημα του My Folder είναι οι διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις μπορεί να σας εμποδίσουν να αποκτήσετε πρόσβαση στους κλειδωμένους φακέλους σας και είναι πολύ ενοχλητικές.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές Android για να κλειδώσετε τα αρχεία και τους φακέλους σας. Επιπλέον, αυτές οι εφαρμογές θα σας βοηθήσουν να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης τυχόν αρχεία και φακέλους που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές όπως αυτές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :

Πώς να αλλάξετε το χρώμα ενός φακέλου στα Windows

Πώς να συγχωνεύσετε εύκολα φακέλους στα Windows 11

Πώς να κρύψετε αρχεία στα Windows


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *