Τρεις κορυφαίοι τρόποι για να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων

Ως εργοδότης, φυσικά θα αναζητάτε τρόπους για να ενισχύσετε την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα του υπαλλήλου σας.

Ευτυχώς για εσάς, έχουμε φτιάξει μια λίστα με συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ακριβώς αυτό – να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα της ομάδας σας στην εργασία.

Συνέχισε να διαβάζεις!

Ξεκαθαρίστε τους Στόχους

Θα θέλετε να κατανοήσετε το πρωταρχικό σημείο – εάν οι υπάλληλοί σας δεν γνωρίζουν τι αναμένεται, δεν μπορούν να είναι αποτελεσματικοί. Με αυτό, ως εργοδότης, θα πρέπει να είστε διαφανείς και αυθεντικοί στον καθορισμό των στόχων σας.

Βεβαιωθείτε ότι οι στόχοι τους είναι επιτεύξιμοι – διαφορετικά, οι υπάλληλοί σας θα αισθάνονται αποθαρρυμένοι και λιγότερο παραγωγικοί. Με αυτά τα λόγια, βεβαιωθείτε ότι οι KPI του υπαλλήλου σας είναι όσο το δυνατόν πιο καθορισμένοι και ξεκάθαροι.

Στην ιδανική περίπτωση, θα έπρεπε να είσαι θέτοντας SMART στόχους που είναι συγκεκριμένα, μετρήσιμα, εφικτά, ρεαλιστικά και επίκαιρα.

Κατά τη στιγμή της πρόσληψης, εξηγήστε στους υπαλλήλους σας τι περιμένει η εταιρεία από αυτούς και εξηγήστε επίσης πώς οι KPI τους μπορούν να ωφελήσουν τον οργανισμό και την καριέρα τους.

AI στο λιανικό εμπόριο – Τι είναι;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επιλέξτε ηλεκτρονικά έγγραφα – Παραλείψτε τη γραφική εργασία

Ως εργοδότης, θα θέλετε να κάνετε τα πράγματα πιο εύκολα για τους υπαλλήλους σας – και το να αφήσετε τα χαρτιά και να τα αντικαταστήσετε με ηλεκτρονικά έγγραφα είναι ένα από αυτά τα πράγματα. Το τελευταίο πράγμα για το οποίο θα πρέπει να ανησυχούν οι υπάλληλοί σας είναι η διατήρηση βασικών αρχείων σε αρχεία.

Θα θέλετε να μεταφέρετε όλη τη γραφική εργασία στο διαδίκτυο δημιουργώντας δεδομένα PDF. Το PDF δεν απαιτεί ειδικό υλικό ή εφαρμογή, καθώς λειτουργεί με οποιαδήποτε πλατφόρμα – καθιστώντας το απίστευτα συμβατό με πολλά συστήματα.

Μπορείτε να ενισχύσετε περαιτέρω την αποτελεσματικότητα του υπαλλήλου σας ενσωματώνοντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας PDF. Για παράδειγμα, Το PDFescape είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας PDF που θα βοηθήσει τους υπαλλήλους σας να εξοικονομήσουν χρόνο και προσπάθεια κάθε φορά που πρέπει να κάνουν αλλαγές σε ένα έγγραφο.

Πώς να δημιουργήσετε ένα ασφαλές δίκτυο γραφείου;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δώστε κίνητρα

Ένας ισχυρός τρόπος για να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητα του υπαλλήλου σας στην εργασία είναι να παρέχετε κίνητρα σε υπαλλήλους που αξίζουν. Θα θέλετε να δείξετε την υποστήριξή σας και την αναγνώρισή σας στους υπαλλήλους που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, κάνοντας τους να αισθάνονται ότι τους εκτιμούν μέσω κινήτρων.

Παρέχοντας κίνητρα, θα ενθαρρύνετε τους καλλιτέχνες να συνεχίσουν την καλή τους δουλειά και επίσης θα ενισχύσετε την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητά τους. Τα κίνητρα είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος για την αύξηση της δέσμευσης των εργαζομένων.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε εδώ ότι ως εργοδότης, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη τις προτιμήσεις ή τις ανάγκες του άξιου υπαλλήλου όταν αποφασίζετε για τις ανταμοιβές. Κάποιοι υπάλληλοι εκτιμούν την ιδιωτική αναγνώρισηενώ άλλοι παίρνουν ώθηση όταν η απόδοσή τους αναγνωρίζεται δημόσια.

Κουπόνια Lazy Arrival – όλοι γνωρίζουμε ότι οι Δευτέρες μπορεί να είναι τρομερές για όσους εργάζονται με 9-to-5. Σκεφτείτε να δώσετε κουπόνια αφίξεων Lazy ως κίνητρα και έτσι να επιτρέψετε στους άξιους υπαλλήλους να φτάσουν αργά την επίφοβη Δευτέρα. Μπορείτε να εξετάσετε έναν από τους παρακάτω τρόπους για να δείξετε την εκτίμησή σας:

Λήξη χρόνου επί πληρωμή – μπορείτε να πληρώσετε στους υπαλλήλους με τις καλύτερες επιδόσεις κάποιο χρονοδιάγραμμα μετ’ αποδοχών, το οποίο διαφέρει από τις κανονικές αμειβόμενες διακοπές ή ημέρα ασθενείας.

Χαρίστε τους ένα δωρεάν γεύμα – μπορείτε να πάρετε τους άξιους υπαλλήλους σε ένα μεσημεριανό γεύμα και να τους επωφεληθείτε από την ευκαιρία να καλλιεργήσουν μια καλύτερη σχέση εργασίας. Για απομακρυσμένους υπαλλήλους, θα μπορούσατε να τους προσφέρετε μια δωροκάρτα γεύματος.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *