Τρόπος διόρθωσης σφάλματος που δεν έχει εγκατασταθεί η συσκευή εξόδου ήχου στα Windows

Συνήθως, οι ενημερώσεις των Windows βοηθούν στη βελτίωση, ενημέρωση ή διόρθωση υφιστάμενων σφαλμάτων στο λειτουργικό σύστημα, αλλά μερικές φορές μπορεί να έχουν μπούμερανγκ. Στην πραγματικότητα, αν ρίξουμε μια σύντομη ματιά στα φόρουμ των Windows, θα διαπιστώσουμε ότι οι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα μετά την εγκατάσταση οποιασδήποτε νέας ενημέρωσης.

Ένα από αυτά τα προβλήματα είναι γνωστό ως «Δεν έχει εγκατασταθεί συσκευή εξόδου ήχου». Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται συνεχώς κατά την αύξηση της έντασης ή την ενεργοποίηση του υπολογιστή. Το χειρότερο είναι ότι το σφάλμα απενεργοποιεί εντελώς τον ήχο και οι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να επαναφέρουν τον ήχο.

Πώς να βελτιώσετε την ποιότητα ήχου στα Windows 11 (4 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τρόποι για τη διόρθωση σφάλματος που δεν έχει εγκατασταθεί η συσκευή εξόδου ήχου στα Windows 

Ο γίγαντας λογισμικού Microsoft δεν έχει σχολιάσει τίποτα σχετικά με το σφάλμα. Ωστόσο, οι χρήστες των Windows βρήκαν μια διόρθωση για το σφάλμα ” Δεν έχει εγκατασταθεί συσκευή εξόδου ήχου “. Επομένως, εάν το ίδιο σφάλμα δημιουργεί προβλήματα για εσάς, ακολουθήστε τις παρακάτω απλές μεθόδους για να διορθώσετε το σφάλμα  No Audio Output Device Is Installed στα Windows 10.

1. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 10

Το πρώτο πράγμα είναι ότι εάν λαμβάνετε συνεχώς το μήνυμα λάθους “Δεν έχει εγκατασταθεί συσκευή εξόδου ήχου”, πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας με Windows 10.

Η επανεκκίνηση του υπολογιστή με Windows 10 θα διορθώσει πιθανώς τα περισσότερα σφάλματα συστήματος, συμπεριλαμβανομένης της μη εγκατεστημένης συσκευής εξόδου ήχου. Μετά την επανεκκίνηση, εάν εξακολουθείτε να εμφανίζεται το μήνυμα σφάλματος, πρέπει να ακολουθήσετε τις επόμενες μεθόδους.

2. Χρήση του εργαλείου αντιμετώπισης προβλημάτων ήχου

Αυτό είναι το δεύτερο καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνουν οι χρήστες των Windows 10 για να διορθώσουν προβλήματα που σχετίζονται με τον ήχο. Το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων ήχου στα Windows 10 μπορεί να διορθώσει διάφορα ζητήματα ήχου, συμπεριλαμβανομένων των σφαλμάτων Δεν έχει εγκατασταθεί η συσκευή εξόδου ήχου. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Audio TroubleShooter στα Windows 10.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου και κάντε κλικ στο Αντιμετώπιση προβλημάτων .

2. Στην ενότητα Αντιμετώπιση προβλημάτων, κάντε κλικ στη σύνδεση Αντιμετώπιση προβλημάτων αναπαραγωγής ήχου στην ενότητα Υλικό και Ήχος.

3. Στη γραμμή εντολών αναπαραγωγής ήχου, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

4. Τώρα περιμένετε έως ότου η Αντιμετώπιση προβλημάτων ήχου πραγματοποιήσει σάρωση για τις συσκευές ήχου. Αφού σαρωθεί, επιλέξτε τη συσκευή ήχου σας και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

5. Τώρα, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για  να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αντιμετώπισης προβλημάτων.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος εκτελώντας το Audio Troubleshooter.

3. Χρήση της Διαχείρισης Συσκευών

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε τη Διαχείριση Συσκευών στον υπολογιστή σας με Windows. Μπορείτε να αναζητήσετε τη Διαχείριση Συσκευών στο μενού Έναρξη για να την ανοίξετε απευθείας.

2. Μόλις βρεθείτε στη Διαχείριση Συσκευών, επιλέξτε και αναπτύξτε τη Συσκευή Συστήματος

3. Τώρα, το System Devices θα αναφέρει όλες τις συσκευές ή το υλικό που είναι εγκατεστημένο. Πρέπει να αναζητήσετε ένα πρόγραμμα οδήγησης ήχου που να περιέχει SST. Κάντε δεξί κλικ πάνω του και επιλέξτε Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης

4. Τώρα, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ρωτά, “Πώς θέλετε να αναζητήσετε προγράμματα οδήγησης;” Επιλέξτε τη Δεύτερη επιλογή για να συνεχίσετε.

5. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε την επιλογή Επιτρέψτε μου να επιλέξω από μια λίστα διαθέσιμων προγραμμάτων οδήγησης στον υπολογιστή μου 

6. Στα επόμενα Windows, επιλέξτε Ελεγκτής ήχου υψηλής ευκρίνειας και κάντε κλικ στο «Επόμενο»

Αυτό είναι! Τώρα επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και ελέγξτε εάν το σφάλμα παραμένει.

Εναλλακτική Μέθοδος

Λοιπόν, υπάρχει μια ακόμη μέθοδος που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διορθώσετε το σφάλμα No Audio Output Device Is Installed από τον υπολογιστή σας Windows 10. Ελέγξτε τη δεύτερη μέθοδο, η οποία λειτουργεί με την τρέχουσα έκδοση των Windows 10.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πληκτρολογήστε Device Manager στο πλαίσιο Αναζήτηση των Windows και ανοίξτε τη Διαχείριση Συσκευών

2. Στη Διαχείριση Συσκευών, βρείτε και αναπτύξτε τους   ελεγκτές ήχου, βίντεο και παιχνιδιών 

3. Τώρα, πρέπει να αναζητήσετε τη συσκευή Realtek ή οποιοδήποτε στοιχείο ήχου που έχει ένα κίτρινο τρίγωνο με ένα θαυμαστικό.

4. Επιλέξτε τη συγκεκριμένη συσκευή. Κάντε δεξί κλικ πάνω του και επιλέξτε Ιδιότητες . Στην καρτέλα Πρόγραμμα οδήγησης, επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης συσκευής

5. Τώρα, θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Διαγραφή του λογισμικού προγράμματος οδήγησης για αυτήν τη συσκευή και κάντε κλικ στο Κατάργηση εγκατάστασης

Τώρα επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Αυτή η μέθοδος θα πρέπει να επιλύσει το σφάλμα No Audio Output Device Is Installed Windows 10 .

3. Χρήση Driver Booster

Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο εάν έχετε ενημερώσει μη αυτόματα το πρόγραμμα οδήγησης ήχου μέσω της διαχείρισης συσκευών. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να ενημερώσετε το πρόγραμμα οδήγησης ήχου μέσω της διαχείρισης συσκευών, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Driver Booster. Το Driver Booster είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης για Windows που μπορεί να ενημερώσει σχεδόν όλα τα προγράμματα οδήγησης των Windows.

1. Πρώτα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Driver Booster στον υπολογιστή σας με Windows.

2. Μόλις εγκατασταθεί, κάντε κλικ στο μεγάλο κουμπί Σάρωση .

3. Πρέπει να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα έως ότου το Driver Booster πραγματοποιήσει σάρωση για εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης.

4. Αφού σαρωθεί, θα εμφανιστούν όλα τα προγράμματα οδήγησης. Θα περιλαμβάνει επίσης όλα τα παλιά προγράμματα οδήγησης μαζί με τους συνδέσμους λήψης.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Driver Booster για να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης ήχου για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος “Δεν έχει εγκατασταθεί συσκευή εξόδου ήχου” στα Windows 10.

Επομένως, αυτές είναι οι καλύτερες μέθοδοι για να διορθώσετε το σφάλμα Windows 10 Δεν έχει εγκατασταθεί συσκευή εξόδου ήχου. Κάθε μέθοδος που κοινοποιείται στο άρθρο αφαιρείται από τα φόρουμ της Microsoft και αυτές οι επιδιορθώσεις λειτουργούν σε κάθε περίπτωση. Λοιπόν, ποια είναι η γνώμη σας για αυτό;

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε τη Διαχείριση Συσκευών που δεν ανοίγει στα Windows 11

Πώς να διορθώσετε τη Διαχείριση Συσκευών που δεν ανοίγει στα Windows 11

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *