15 καλύτεροι ιστότοποι για δωρεάν λήψη παιχνιδιών υπολογιστή

15 καλύτεροι ιστότοποι για δωρεάν λήψη παιχνιδιών υπολογιστή

Για τους παίκτες, είμαστε εδώ με τους καλύτερους ιστότοπους κατεβάστε παιχνίδια για υπολογιστή δωρεάν. Το παιχνίδι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Και όλοι οι παίκτες προτιμούν να δοκιμάζουν όλα τα σύγχρονα παιχνίδια στους gaming υπολογιστές τους.

Αλλά η λήψη παιχνιδιών μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν δεν γνωρίζετε κάποιον ιστότοπο για να κατεβάσετε παιχνίδια. Μπορείτε να βασιστείτε σε ιστότοπους torrent για τη λήψη παιχνιδιών, αλλά τα αρχεία torrent συνήθως έχουν ιούς/κακόβουλο λογισμικό.

Διαβάστε επίσης:Λήψη GTA Vice City για υπολογιστή (πλήρης έκδοση)

Λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους για δωρεάν λήψη παιχνιδιών υπολογιστή

Επομένως, για να παραμείνετε ασφαλείς, θα πρέπει πάντα να κατεβάζετε παιχνίδια από αξιόπιστους ιστότοπους. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικά από τα Οι καλύτεροι ιστότοποι για δωρεάν λήψη παιχνιδιών. Ας τσεκάρουμε λοιπόν.

 

1. Steam

Ατμός

Το Steam είναι ένας κορυφαίος ιστότοπος για τη λήψη παιχνιδιών υπολογιστή. Ενώ ο ιστότοπος διαθέτει δωρεάν και premium παιχνίδια υπολογιστή, υπάρχει μια δωρεάν κατηγορία που παραθέτει παιχνίδια που είναι διαθέσιμα δωρεάν.

Μπορείτε να εξερευνήσετε την ενότητα δωρεάν παιχνιδιών του Steam για να κατεβάσετε το αγαπημένο σας παιχνίδι για υπολογιστή. Το Steam λαμβάνει επίσης περιστασιακές εκπτώσεις σε δημοφιλή παιχνίδια premium.

Έτσι, το Steam είναι ένας ιστότοπος που πρέπει πάντα να παρακολουθείτε, ειδικά αν θέλετε να απολαύσετε premium παιχνίδια δωρεάν ή σε μειωμένη τιμή.

2. G2A Plus

G2A Περισσότερα

Το G2A είναι μια αγορά όπου μπορείτε να αγοράσετε κωδικούς κουπονιών ή κλειδιά άδειας για την ενεργοποίηση του παιχνιδιού. Διαθέτει ένα συνδρομητικό σύστημα που ονομάζεται G2A Plus που προσφέρει πολλά οφέλη.

Το G2A Plus παρέχει παιχνίδια στη χαμηλότερη δυνατή τιμή και μπορείτε να εξοικονομήσετε επιπλέον 10% σε όποιο παιχνίδι θέλετε. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του G2A Plus είναι ότι παρέχει δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα.

Έχουμε μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για το G2A, συζητώντας τη νομιμότητα του ιστότοπου. Επομένως, φροντίστε να ελέγξετε τον οδηγό Είναι το G2A ασφαλές?

3. Epic Games Store

Epic Games Store

Το Store.epicgames.com διαθέτει μια δωρεάν ενότητα που σας δίνει ένα δωρεάν παιχνίδι κάθε εβδομάδα. Μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε αυτήν τη σελίδα και να επιστρέφετε συχνά για αποκλειστικές προσφορές παιχνιδιών.

Εκτός από τα δωρεάν παιχνίδια, το Epic Games Store διαθέτει μια ενεργή κοινότητα παιχνιδιών στην οποία μπορείτε να εγγραφείτε για να αποκτήσετε περισσότερα παιχνίδια. Επί του παρόντος, η Epic Games διαθέτει αρκετά δημοφιλή παιχνίδια δωρεάν, όπως το League of Legends, το The Elder Scrolls Online, το Severed Steel κ.λπ.

4. Softpedia PC Games

Παιχνίδια για υπολογιστή Softpedia

Ο δημοφιλής ιστότοπος λήψης λογισμικού, SoftPedia, διαθέτει μια ενότητα δωρεάν παιχνιδιών που περιλαμβάνει παιχνίδια που είναι δωρεάν για λήψη και αναπαραγωγή.

Αν και ο κατάλογος δωρεάν παιχνιδιών της Softpedia δεν είναι τόσο τεράστιος, θα βρείτε ακόμα μερικά κλασικά δωρεάν παιχνίδια στον ιστότοπο.

Εκτός από τα δωρεάν παιχνίδια, ο ιστότοπος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη πελατών gaming. Συνολικά, το Softpedia είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν και αξιόπιστες πηγές για λήψη δωρεάν παιχνιδιών υπολογιστή.

5. Microsoft Store

Microsoft Store

Το Microsoft Store έχει δει κάποιες τεράστιες βελτιώσεις τους τελευταίους μήνες. Τώρα έχει πολλά δωρεάν παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε στον υπολογιστή σας.

Μερικά δημοφιλή παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε από το Microsoft Store δωρεάν είναι τα Forza Horizon 4 (Demo), Battle of Heroes, Angry Birds 2, World of Warships κ.λπ.

6. acid play

Παιχνίδι με οξύ

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για να αποκτήσετε εύκολα τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Οι κατασκευαστές ιστότοπων έχουν χρησιμοποιήσει συστήματα όπως αναζήτηση, αξιολογήσεις και προτάσεις για να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο που θα σας βοηθήσει να βρείτε και να κατεβάσετε το τέλειο παιχνίδι σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα περισσότερα παιχνίδια δωρεάν λογισμικού απευθείας από τους διακομιστές λήψης τους. Και εκεί, όλα τα παιχνίδια σαρώνονται λήψεις με χρήση ClamAV, ώστε να είναι ασφαλή, ασφαλή και γρήγορα.

7. AllGamesAtoZ

AllGamesAtoZ

Είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους όπου μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα παιχνίδια σας δωρεάν στον υπολογιστή σας. Είναι μια δωρεάν διαδικτυακή πηγή τυχερών παιχνιδιών που παρέχει λίστες παιχνιδιών, λήψεις παιχνιδιών, κριτικές και πολλά άλλα που θα μάθετε αφού επισκεφτείτε τον ιστότοπο.

Η διεπαφή του ιστότοπου δεν αποτελεί θετικό σημείο. Ωστόσο, ο ιστότοπος είναι εύκολος στην πλοήγηση. Συνολικά, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για δωρεάν λήψη παιχνιδιών υπολογιστή.

8. Mega Games

Mega Games

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο για τη λήψη κλασικών παιχνιδιών υπολογιστή, σκεφτείτε το MegaGames. Είναι ένας ιστότοπος που παρέχει εκπαιδευτές παιχνιδιών, cheats, mods, διορθώσεις και πολλά άλλα.

Το περιβάλλον χρήστη του ιστότοπου είναι καθαρό και καλά οργανωμένο. Σας παρέχει επίσης βίντεο παιχνιδιών, εξομοιωτές και νέα για παιχνίδια.

9. Caiman.us

Caiman.us

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για να αποκτήσετε δωρεάν παιχνίδια στον υπολογιστή σας. Ο ιστότοπος είναι γνωστός για την τεράστια συλλογή παιχνιδιών που θα λατρέψετε να παίξετε στον υπολογιστή σας και όλα τα παιχνίδια είναι δωρεάν εδώ.

Ωστόσο, το μειονέκτημα είναι ότι ο ιστότοπος έχει μόνο κλασικά παιχνίδια σε υπολογιστή χαμηλού επιπέδου. Δεν έχει σύγχρονα παιχνίδια για υπολογιστή.

10. Δωρεάν PC Gamers

Δωρεάν PC Gamers

Το FreePCGamers είναι ένας ιστότοπος που εστιάζει σε δωρεάν παιχνίδια. Ο ιστότοπος καλύπτει όλα τα είδη παιχνιδιών: δράση, περιπέτεια, περιστασιακά, παιχνίδια για κορίτσια, shooter πρώτου προσώπου, μιούζικαλ, πλατφόρμα, αγωνιστικά, παιχνίδια ρόλων, προσομοίωση, αθλήματα, στρατηγική και πολλά άλλα.

11. Full games.sk

Πλήρης παιχνίδια.sk

Το Full games.sk παρέχει διάφορα παιχνίδια δράσης, στρατηγικής, λογικής, περιπέτειας, αθλημάτων και αγώνων. Σε αυτόν τον ιστότοπο, θα βρείτε πολλά δωρεάν παιχνίδια υπολογιστή που μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν.

Η διεπαφή χρήστη φαίνεται απλή, αλλά η περιήγηση στον ιστότοπο είναι εύκολη. Συνολικά, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για λήψη δωρεάν παιχνιδιών υπολογιστή.

12. Best Old Games

Τα καλύτερα παλιά παιχνίδια

Το Best Old Games είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για λήψη παλαιών παιχνιδιών κατάταξης. Λοιπόν, σε αυτόν τον ιστότοπο, θα βρείτε ως επί το πλείστον παιχνίδια που μπορούν να τρέξουν με λιγότερο από 2 GB μνήμης RAM. Ο ιστότοπος φιλοξενεί εκατοντάδες παιχνίδια και μπορεί να σας μεταφέρει πίσω στην παιδική σας ηλικία.

13. Ocean of Games

Ωκεανός των Παιχνιδιών

Αν ψάχνετε για τα πιο πρόσφατα παιχνίδια για υπολογιστή, το Ocean of Games είναι ο ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε. Στο Ocean of Games, μπορείτε να βρείτε παιχνίδια που δεν έχουν γίνει διαθέσιμα ως δωρεάν λογισμικό. Μπορείτε να βρείτε τόνους παιχνιδιών στο Ocean of Games, αλλά πιθανότατα δεν έχουν την άδεια των αρχικών κατόχων πνευματικών δικαιωμάτων.

14. HumbleBundle

HumbleBundle

Το HumbleBundle δεν είναι ένας ιστότοπος από τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν παιχνίδια. Η πλατφόρμα είναι γνωστή για την καταχώριση παιχνιδιών που είναι σε προσφορά. Οι προσφορές εκπτώσεων είναι τρελές και περιστασιακά θα έχετε έκπτωση 80% σε κορυφαία παιχνίδια.

Έχουν επίσης παιχνίδια στην ενότητα “Πληρωμή ό,τι θέλετε”, όπου μπορείτε να πληρώσετε ό,τι θέλετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο παιχνίδι.

15. Itch.io

itch.io

Το Itch.io είναι μια άλλη καλύτερη πλατφόρμα για να βρείτε δωρεάν παιχνίδια. Λαμβάνουν δωρεές, αλλά ως επί το πλείστον, τα παιχνίδια είναι δωρεάν. Ορισμένα παιχνίδια που αναφέρονται στο Itch.io είναι καλά, ενώ άλλα μπορεί να σας απογοητεύσουν.

Ωστόσο, αν περάσετε λίγο χρόνο στον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε πολλά καταπληκτικά παιχνίδια. Έτσι, το Itch.io είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος για δωρεάν λήψη παιχνιδιών.

Έτσι, αυτοί είναι οι καλύτεροι ιστότοποι για δωρεάν λήψη παιχνιδιών υπολογιστή. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλους τέτοιους ιστότοπους, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Πώς να παίξετε παιχνίδια στο Facebook Messenger

Δωρεάν λήψη παιχνιδιών

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *