Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας στα Windows 11 (5 Μέθοδοι)

Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας στα Windows 11 (5 Μέθοδοι)

Όσοι χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Windows για λίγο πρέπει να έχουν ακούσει για το Τείχος προστασίας των Windows. Το Τείχος προστασίας των Windows είναι ενσωματωμένο σε κάθε λειτουργικό σύστημα Windows, συμπεριλαμβανομένων των Windows 11, και είναι ένα πολύ ισχυρό βοηθητικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά το τείχος προστασίας του Windows Defender στα Windows 11, το σύστημα τείχους προστασίας είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, αλλά οι χρήστες μπορούν να το ρυθμίσουν με μη αυτόματο τρόπο. Εάν χρησιμοποιείτε το Τείχος προστασίας των Windows για να αποκλείσετε τις εισερχόμενες και εξερχόμενες συνδέσεις εφαρμογών, πιθανότατα γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να παρακολουθείτε όλες τις συνδέσεις.

Επίσης, καθώς χρησιμοποιούμε τους υπολογιστές μας, όλο και περισσότερες εφαρμογές καταλήγουν να βρίσκονται στην επιτρεπόμενη λίστα των τείχη προστασίας. Ναι, μπορείτε να ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο τις ρυθμίσεις του Τείχους προστασίας και να αποκλείσετε/επιτρέψετε τις συνδέσεις, αλλά εάν όλα είναι μπερδεμένα, ίσως θέλετε να επαναφέρετε το Τείχος προστασίας των Windows στις προεπιλογές.

Οι καλύτεροι τρόποι για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας στις προεπιλογές στα Windows 11

Επομένως, εάν ψάχνετε τρόπους για να επαναφέρετε το Τείχος προστασίας των Windows στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί τις καλύτερες μεθόδους επαναφέρετε το τείχος προστασίας του Windows Defender σε προεπιλογή. Ας τσεκάρουμε.

1) Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας των Windows στις προεπιλογές

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε τη σελίδα ρυθμίσεων του Τείχους προστασίας των Windows για να επαναφέρουμε τους κανόνες του Τείχους προστασίας. Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας των Windows στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις στα Windows 11.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε τον Πίνακα Ελέγχου. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Πίνακας Ελέγχου από τη λίστα επιλογών.

Πίνακας Ελέγχου

2. Στον Πίνακα Ελέγχου, κάντε κλικ στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ επιλογή, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

3. Στη σελίδα Σύστημα και ασφάλεια, κάντε κλικ στο Τείχος προστασίας του Windows Defender.

Τείχος προστασίας του Windows Defender

4. Τώρα, στο αριστερό παράθυρο, κάντε κλικ στο Επαναφέρετε τις προεπιλογές σύνδεσμος όπως φαίνεται παρακάτω.

Επαναφέρετε τις προεπιλογές

5. Στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στο Επαναφέρετε τις προεπιλογές κουμπί.

Επαναφέρετε τις προεπιλογές

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό θα επαναφέρει τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για το Τείχος προστασίας των Windows 11 και θα καταργήσει όλες τις ρυθμίσεις που έχετε διαμορφώσει.

2) Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας από τη γραμμή εντολών

Θα χρησιμοποιήσουμε το βοηθητικό πρόγραμμα Command Prompt των Windows 11 για να επαναφέρουμε τους κανόνες του τείχους προστασίας σε αυτήν τη μέθοδο. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα για να επαναφέρετε το τείχος προστασίας των Windows 11 cmd.

1. Αρχικά, ανοίξτε την αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στον Πίνακα Ελέγχου και επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής.

Εκτελέστε ως διαχειριστής

2. Στο παράθυρο Γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε την εντολή:

netsh advfirewall reset

Επαναφορά τείχους προστασίας netsh adv

3. Αφού εκτελέσετε την εντολή, θα δείτε ένα Εντάξει μήνυμα. Αυτό είναι το μήνυμα επιτυχίας.

μήνυμα επιτυχίας

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επαναφέρετε το Τείχος προστασίας των Windows στις προεπιλογές μέσω του βοηθητικού προγράμματος Command Prompt στα Windows 11.

3) Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας των Windows χρησιμοποιώντας το PowerShell

Εάν η μέθοδος της γραμμής εντολών αποτύχει, μπορείτε να δοκιμάσετε το PowerShell. Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας στα Windows με τη βοήθεια του Windows Powershell.

Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας των Windows χρησιμοποιώντας το PowerShell

  • Κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε PowerShell.
  • Κάντε δεξί κλικ στο PowerShell και επιλέξτε Εκτελέστε ως διαχειριστής.
  • Τώρα αντιγράψτε και επικολλήστε την εντολή στο PowerShell και πατήστε Enter.
(New-Object -ComObject HNetCfg.FwPolicy2).RestoreLocalFirewallDefaults()

Αυτό είναι! Έτσι μπορείς Επαναφέρετε τους κανόνες του τείχους προστασίας των Windows στο προεπιλεγμένο PowerShell.

4) Επαναφέρετε το Τείχος προστασίας των Windows στην προεπιλογή μέσω της Ασφάλειας των Windows

Μπορείτε ακόμη να βασιστείτε στην εφαρμογή Ασφάλεια των Windows για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του Τείχους προστασίας των Windows. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε την αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Ασφάλεια των Windows. Ανοίξτε την Ασφάλεια των Windows από τη λίστα επιλογών.

Ασφάλεια των Windows

2. Στην εφαρμογή Ασφάλεια των Windows, κάντε κλικ στο Τείχος προστασίας και προστασία δικτύου καρτέλα όπως φαίνεται παρακάτω.

Τείχος προστασίας και προστασία δικτύου

3. Στα δεξιά, κάντε κλικ στο Επαναφέρετε τα τείχη προστασίας στην προεπιλογή σύνδεσμο, όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω.

Επαναφέρετε τα τείχη προστασίας στην προεπιλογή

4. Στο επόμενο παράθυρο, κάντε κλικ στο Επαναφέρετε τις προεπιλογές επιλογή.

Επαναφέρετε τις προεπιλογές

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του τείχους προστασίας του Windows Defender.

5) Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας των Windows 11 χρησιμοποιώντας το εργαλείο προηγμένης ασφάλειας

Υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας σε υπολογιστές με Windows 11. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Τείχος προστασίας με προηγμένα εργαλεία ασφαλείας για να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις του Τείχους προστασίας στις προεπιλεγμένες τιμές τους. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πατήστε το Windows Key + R κουμπί. Στο πλαίσιο διαλόγου RUN, πληκτρολογήστε wf.msc και πατήστε Enter.

wf.msc

2. Η εντολή RUN θα ανοίξει το τείχος προστασίας του Windows Defender με το εργαλείο Advanced Security.

3. Κάντε δεξί κλικ στο Τείχος προστασίας του Windows Defender με προηγμένη ασφάλεια στον τοπικό υπολογιστή και επιλέξτε Επαναφορά προεπιλεγμένης πολιτικής.

Επαναφορά προεπιλεγμένης πολιτικής

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επαναφέρετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του τείχους προστασίας του Windows Defender στα Windows.

Λοιπόν, η επαναφορά των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων του Τείχους προστασίας των Windows είναι εύκολη, αλλά θα καταργήσει όλες τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας του Windows Defender που έχετε διαμορφώσει. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Δεν μπορώ να συνδεθώ με τον κόσμο” στο Minecraft

Πώς να διορθώσετε «Ένα τείχος προστασίας μπορεί να μπλοκάρει το Spotify»

Χρειάζεστε πραγματικά λογισμικό προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας Windows ή Mac;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *