Τρόπος διόρθωσης του μηνύματος σφάλματος "DRIVER UNMAPPING INVALID VIEW".

Τρόπος διόρθωσης του μηνύματος σφάλματος “DRIVER UNMAPPING INVALID VIEW”.

Το σφάλμα Blue Screen of Death μπορεί να προκαλέσει σφάλμα του υπολογιστή σας και απώλεια μη αποθηκευμένης εργασίας. Μιλάμε για σφάλματα BSOD επειδή πολλοί χρήστες μάς έστειλαν πρόσφατα μήνυμα σχετικά με ένα ασυνήθιστο σφάλμα των Windows 10 που λέει DRIVER UNMAPPING INVALID VIEW.

Λοιπόν, ποιο είναι το μήνυμα σφάλματος DRIVER UNMAPPING INVALID VIEW BSOD και γιατί εμφανίζεται; Στις περισσότερες περιπτώσεις, το σφάλμα BSOD παρουσιάζεται μετά την εγκατάσταση νέου υλικού ή λογισμικού. Το μήνυμα σφάλματος εμφανίζεται επίσης λόγω της καταστροφής του μητρώου των Windows λόγω πρόσφατων αλλαγών στο λογισμικό.

Τρόπος διόρθωσης του μηνύματος σφάλματος “DRIVER UNMAPPING INVALID VIEW”.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη επίσημη επιδιόρθωση για το σφάλμα BSOD DRIVER_UNMAPPING_INVALID_VIEW, πρέπει να ακολουθήσουμε ορισμένες βασικές συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσετε το σφάλμα BSOD. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Εγκαταστήστε όλες τις ενημερώσεις των Windows σε εκκρεμότητα

Εγκαταστήστε όλες τις εκκρεμείς ενημερώσεις των Windows

Λοιπόν, αυτό είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος DRIVER UNMAPPING INVALID VIEW στα Windows 10. Δεδομένου ότι οι ενημερώσεις των Windows 10 αποτελούνται από διορθώσεις σφαλμάτων και δυνατότητες, πιθανότατα θα διορθώσουν προβλήματα με το υλικό και το λογισμικό. Επομένως, πριν ακολουθήσετε τις επόμενες μεθόδους, εγκαταστήστε όλες τις εκκρεμείς ενημερώσεις των Windows.

2. Εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση προγραμμάτων οδήγησης

Επειδή το μήνυμα σφάλματος – DRIVER UNMAPPING INVALID VIEW σχετίζεται με προγράμματα οδήγησης, είναι λογικό να τα ενημερώσετε. Η ύπαρξη ξεπερασμένων προγραμμάτων οδήγησης θα οδηγήσει σε υποβάθμιση της απόδοσης μαζί με ατυχήματα. Μπορείτε να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης με μη αυτόματο τρόπο ή να βασιστείτε σε εργαλεία ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης τρίτων κατασκευαστών.

Εγκαταστήστε την τελευταία έκδοση των προγραμμάτων οδήγησης

Πολλά εργαλεία ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης τρίτων είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, όπως το Slim Driver, το Driver Booster κ.λπ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να ενημερώσετε όλα τα προγράμματα οδήγησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λογισμικό ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης, ανατρέξτε στο άρθρο μας – Τα καλύτερα εργαλεία ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης για Windows.

3. Εκτελέστε το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων υλικού

Η εκτέλεση του εργαλείου αντιμετώπισης προβλημάτων υλικού μπορεί επίσης να βοηθήσει. Δείτε πώς μπορείτε να εκτελέσετε το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων υλικού στα Windows.

1. Πληκτρολογήστε PowerShell στην Αναζήτηση των Windows. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο PowerShell και επιλέξτε Run ως διαχειριστής.

Εκτελέστε ως διαχειριστής

2. Όταν ανοίξει το βοηθητικό πρόγραμμα PowerShell, εκτελέστε το εντολή:

msdt.exe -id DeviceDiagnostic

msdt.exe -id DeviceDiagnostic

3. Αυτό θα ξεκινήσει το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων υλικού και συσκευών. Απλά κάντε κλικ στο Επόμενο.

Επόμενο

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αντιμετώπισης προβλημάτων υλικού.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εκτελέσετε το Hardware Troubleshooter στα Windows για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος.

4. Εκτελέστε την εντολή SFC

Εάν λάβετε το μήνυμα σφάλματος λόγω κατεστραμμένων αρχείων των Windows, πρέπει να βασιστείτε στο εργαλείο SFC για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος «Η ΜΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΜΗ ΕΓΚΥΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ». Η εντολή θα σαρώσει το σύστημά σας για πιθανά προβλήματα και θα τα επιλύσει. Δείτε πώς να εκτελέσετε το SFC Command στα Windows 10.

1. Αρχικά, ανοίξτε το μενού Αναζήτηση και πληκτρολογήστε CMD.

2. Κάντε δεξί κλικ στο ‘CMD’ και επιλέξτε Εκτέλεση ως Διαχειριστής.

Εκτέλεση ως Διαχειριστής

3. Τώρα, στο CMD, πληκτρολογήστε sfc /scannow

sfc /scannow

Αυτό είναι! Τώρα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ολοκληρωθεί η σάρωση. Μόλις τελειώσετε, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος “DRIVER UNMAPPING INVALID VIEW”.

5. Καθαρίστε τις μη έγκυρες καταχωρήσεις μητρώου

Οι ειδικοί των Windows ισχυρίζονται ότι το μήνυμα σφάλματος “DRIVER UNMAPPING INVALID VIEW” εμφανίζεται επίσης λόγω μη έγκυρων καταχωρίσεων μητρώου. Ορισμένα λογισμικά ή παιχνίδια μπορούν να παίξουν με το Μητρώο των Windows, οδηγώντας σε διάφορα σφάλματα, συμπεριλαμβανομένου του ‘DRIVER UNMAPPING INVALID VIEW’. Επομένως, σε αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να καθαρίσετε όλες τις μη έγκυρες καταχωρήσεις μητρώου για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος.

Καθαρισμός μη έγκυρων καταχωρίσεων μητρώου

Για να καθαρίσετε μη έγκυρες καταχωρήσεις μητρώου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε CCleaner. Για όσους δεν γνωρίζουν, το CCleaner είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία καθαριστικά μητρώου των Windows 10 που είναι διαθέσιμα στον ιστό που μπορεί να καθαρίσει τα ανεπιθύμητα για να βελτιώσει την απόδοση.

Το CCleaner διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου που επιδιορθώνει και καθαρίζει μη έγκυρες και ανεπιθύμητες καταχωρήσεις μητρώου. Απλώς κατεβάστε και εγκαταστήστε το CCleaner και κατευθυνθείτε στην καρτέλα Μητρώο. Εκεί, θα έχετε την επιλογή να σαρώσετε και να διορθώσετε σφάλματα μητρώου.

6. Ελέγξτε για ελαττωματικό υλικό στον υπολογιστή

Ελέγξτε για ελαττωματικό υλικό στον υπολογιστή

Λοιπόν, εάν λαμβάνετε το σφάλμα DRIVER UNMAPPING INVALID VIEW BSOD μετά την εγκατάσταση οποιουδήποτε νέου υλικού, είναι προφανές ότι το υλικό είναι ο ένοχος. Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν το εγκατεστημένο υλικό δεν είναι συμβατό με τον υπολογιστή.

Επομένως, ελέγξτε όλο το πρόσφατα εγκατεστημένο υλικό, συμπεριλαμβανομένης της μνήμης RAM, της μητρικής πλακέτας, του σκληρού δίσκου ή άλλων εξαρτημάτων. Μπορείτε να πάρετε τον υπολογιστή σας στο τοπικό κατάστημα επισκευής Η/Υ για να ολοκληρώσετε την επιθεώρηση.

Λοιπόν, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες μεθόδους για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος “DRIVER UNMAPPING INVALID VIEW”. Εάν γνωρίζετε άλλες μεθόδους για να διορθώσετε το σφάλμα BSOD, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε την πολλαπλή προβολή σε Samsung Smart TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *