αυξήσεις τιμών του Spotify

Βαρεθήκατε τις αυξήσεις τιμών του Spotify; Εδώ είναι οι επιλογές σας

Σημαντικά σημεία του άρθρου

  • Αν σας έχουν βαρεθεί οι αυξήσεις τιμών του Spotify, εξερευνήστε φθηνότερες επιλογές ροής, όπως το Amazon Music Unlimited ή το YouTube Music.
  • Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε εναλλακτικές συνδρομές στο Spotify, όπως το Spotify Premium Duo ή το Spotify Premium Family, που και τα δύο μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα.
  • Φροντίστε επίσης να ελέγξετε για προσφορές. Οι εταιρείες είναι γνωστό ότι προσφέρουν δωρεάν συνδρομές Spotify στους νέους ή/και υπάρχοντες πελάτες τους.

Για πολλά χρόνια, το Spotify είχε την ίδια βασική τιμή των 9,99 $/μήνα για έναν μεμονωμένο χρήστη που έχει πρόσβαση στην υπηρεσία του. Ωστόσο, ενώ άλλες υπηρεσίες ροής έχουν αντισταθεί στις αυξήσεις τιμών (μέχρι στιγμής), το Spotify άρχισε να αυξάνει την τιμή της μηνιαίας συνδρομής του. Ευτυχώς, υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές εκτός από την ακύρωση και την απώλεια πρόσβασης σε όλη αυτή την υπέροχη μουσική.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να μοιραστείτε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify

Πώς να εγκαταστήσετε και να ακούσετε το Spotify στο PS5

Πώς να παρακολουθείτε το ιστορικό τιμών οποιουδήποτε προϊόντος της Amazon;

1. Μετάβαση σε μια φθηνότερη (ή δωρεάν) υπηρεσία ροής

Η αρχική οθόνη του YouTube Music για νέους και επανερχόμενους χρήστες

Αν δυσκολεύεστε να δικαιολογήσετε το κόστος μιας συνδρομής στο Spotify ή απλώς είστε θυμωμένοι με την εταιρεία που αυξάνει τις τιμές της, θα πρέπει να σκεφτείτε άλλες υπηρεσίες ροής.

Ορισμένες εναλλακτικές έχουν (μέχρι στιγμής) κολλήσει με τα 9,99 $/μήνα που ήταν η τυπική τιμή για πολλά χρόνια, όταν ο ανταγωνισμός για νέες streamers ήταν έντονος. Και άλλοι είναι πραγματικά ελεύθεροι να χρησιμοποιηθούν (αν είστε πρόθυμοι να ανεχτείτε τις διαφημίσεις).

Από τις υπηρεσίες ροής υψηλού προφίλ, το Amazon Music Unlimited είναι επί του παρόντος ελαφρώς φθηνότερο από τα υπόλοιπα, με τιμή 10 $/μήνα για τα μέλη του Amazon Prime. Δυστυχώς, η ανάγκη να είστε μέλος του Amazon Prime για να εξασφαλίσετε αυτήν την τιμή σημαίνει ότι ήδη εξοφλείτε ένα δίκαιο κομμάτι χρημάτων ετησίως. Επομένως, αξίζει να το εξετάσετε μόνο εάν είστε στην ευχάριστη θέση να πληρώσετε για την Prime και δεν σχεδιάζετε να ακυρώσετε σύντομα.

Οι δωρεάν επιλογές έρχονται γενικά με προειδοποιήσεις. YouTube Music βασίζεται σε βίντεο, Θα φάω και Πανδώρα αφορούν περισσότερο την κατασκευή ραδιοφωνικών σταθμών παρά την ακρόαση κατ’ απαίτηση και SoundCloud έχει να κάνει με την ανακάλυψη νέων καλλιτεχνών αντί να ακούς τα αγαπημένα σου κομμάτια από καταξιωμένους καλλιτέχνες. Ωστόσο, αξίζει να εξετάσετε τις επιλογές σας πριν αποφασίσετε ότι καμία από αυτές δεν είναι κατάλληλη για εσάς.

2. Εγγραφή με άλλα άτομα (Spotify Duo/Family)

Η σελίδα της οικογένειας Spotify Premium στον ιστότοπο του Spotify

Εάν πραγματικά δεν θέλετε να ακυρώσετε το Spotify αλλά δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την αυξημένη τιμή, σκεφτείτε ένα από τα άλλα προγράμματα συνδρομής που προσφέρει το Spotify. Τα περισσότερα από αυτά περιλαμβάνουν τη συνεργασία με άλλα μέλη του νοικοκυριού σας για τη μείωση της τιμής ανά άτομο.

Spotify Premium Duo έχει σχεδιαστεί για δύο άτομα που ζουν μαζί. Και οι δύο λαμβάνετε ξεχωριστούς λογαριασμούς Spotify, αλλά μοιράζεστε τον ίδιο λογαριασμό χρέωσης. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε μειωμένη τιμή χωρίς να χάσετε κανένα από τα οφέλη που συνοδεύουν μια μεμονωμένη συνδρομή. Εάν διαλέξετε αυτήν την επιλογή, έχουμε ένα άρθρο αφιερωμένο στο να ξεκινήσετε με το Spotify Duo.

Spotify Premium Family έχει σχεδιαστεί για έως και έξι άτομα που ζουν στην ίδια διεύθυνση. Ο καθένας έχει έναν ατομικό λογαριασμό για χρήση, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με το ότι κάποιο άτομο αρέσει σε τραγούδια που κάποιος άλλος απεχθάνεται. Εάν έχετε έξι άτομα που ζουν κάτω από την ίδια στέγη, το Spotify Family είναι ο πιο οικονομικός τρόπος χρήσης του Spotify.

Αν και δεν σημαίνει ότι θα συνεργαστείτε με κανέναν άλλον, Spotify Premium Student αξίζει επίσης να εξεταστεί. Αυτό το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους φοιτητές να λάβουν έκπτωση 50% στην τιμή του Premium για έως και τέσσερα χρόνια, παρέχοντας σημαντική εξοικονόμηση πόρων για κάποιον ενώ φοιτά στο κολέγιο.

3.Μεταβείτε στη δωρεάν προσφορά του Spotify για εξοικονόμηση χρημάτων

Το Spotify ενθαρρύνει τους χρήστες να κατεβάσουν το Spotify Free στο κινητό

Εάν πραγματικά δεν μπορείτε πλέον να πληρώνετε για το Spotify, θα μπορούσατε να εγκαταλείψετε εντελώς την προσφορά Premium και να μεταβείτε στο Spotify Free. Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση, ωστόσο εξακολουθείτε να διατηρείτε πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια, podcast και ηχητικά βιβλία. Ωστόσο, το να είναι δωρεάν σημαίνει ότι θα πρέπει να ανεχθείτε τις διαφημίσεις και θα χάσετε ορισμένες λειτουργίες Premium. Συγκρίναμε τις διαφορές μεταξύ Spotify Premium και Spotify Free για όποιον σκέφτεται να αλλάξει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τη δωρεάν προσφορά του Spotify είναι η αδυναμία αναπαραγωγής οποιουδήποτε κομματιού κατά παραγγελία όπως και όποτε θέλετε. Αντίθετα, αναγκάζεστε να επιλέξετε ένα άλμπουμ ή μια λίστα αναπαραγωγής, με το Spotify να ανακατεύει τα πάντα μέσα σε αυτό. Επίσης, λαμβάνετε μόνο περιορισμένο αριθμό παραλείψεων ανά ώρα, επομένως δεν μπορείτε να παίξετε το σύστημα για να φτάσετε στο συγκεκριμένο τραγούδι που θέλετε. Τελευταίες αλλά όχι ασήμαντες είναι οι προαναφερθείσες διαφημίσεις, οι οποίες, δυστυχώς, μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικές.

4. Αγοράστε μια δωροκάρτα Spotify 12 μηνών από την Amazon

Εάν δεν θέλετε να ακυρώσετε το Spotify, να μεταβείτε σε μια διαφορετική υπηρεσία ροής ή να συνεργαστείτε με ένα μέλος της οικογένειας (ή έξι), η εξοικονόμηση χρημάτων σε μια μεμονωμένη συνδρομή είναι η καλύτερη επιλογή σας. Ένας εύκολος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να αγοράσετε μια 12μηνη συνδρομή Spotify με τη μορφή δωροκάρτας από την Amazon. Αυτά μπορεί επίσης να είναι διαθέσιμα από καταστήματα με τούβλα και κονιάματα.

Αυτή η δωροκάρτα σάς αγοράζει μια 12μηνη συνδρομή στο Spotify αλλά με μειωμένη τιμή, εξοικονομώντας σας μερικά δολάρια κάθε χρόνο. Το προφανές μειονέκτημα αυτού είναι η ανάγκη να πληρώσετε προκαταβολικά για 12 μήνες και να μην μπορείτε να ακυρώσετε για τη διάρκεια. Ωστόσο, αν γνωρίζετε ότι θα θέλετε να ακούτε Spotify για τους επόμενους 12 μήνες και να έχετε τα χρήματα που χρειάζονται για να το πληρώσετε προκαταβολικά, αυτή είναι μια καλή συμβουλή εξοικονόμησης χρημάτων.

5.Ελέγξτε για συνδρομές Spotify που περιλαμβάνονται δωρεάν

Δωρεάν δοκιμή Spotify Premium όπως εμφανίζεται στην Αναζήτηση Google

Το Spotify συχνά συναλλάσσεται με άλλες εταιρείες, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να αποκτήσετε δωρεάν συνδρομή αγοράζοντας ένα διαφορετικό προϊόν ή υπηρεσία. Οι εταιρείες που έχουν προσφέρει στο παρελθόν αυτού του είδους προνόμια περιλαμβάνουν τη Microsoft (μέσω του Rewards), τη Samsung (με την αγορά νέου τηλεφώνου) και την AT&T (μέσω της ιδιότητας του πελάτη).

Δεν θα απαριθμήσουμε τις τρέχουσες προσφορές εδώ, καθώς αλλάζουν συνεχώς, αλλά αν κάνετε αναζήτηση για “Συμφωνίες Spotify”, θα πρέπει να βρείτε κάποιες που είναι ενεργές αυτήν τη στιγμή. Θα πρέπει επίσης να επικοινωνήσετε με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου ή το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σας, καθώς αυτοί είναι οι πιο πιθανό να προσφέρουν μια τέτοια συμφωνία για υπάρχοντες πελάτες.

Αν και αυτό το άρθρο απευθύνεται σε χρήστες του Spotify που συζητούν αν θα ακυρώσουν, αν γνωρίζετε κάποιον που δεν έχει χρησιμοποιήσει το Spotify στο παρελθόν, μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά του Spotify για δωρεάν ακρόαση για τρεις μήνες. Αυτή η συμφωνία δεν είναι μόνιμη, αλλά το Spotify συνεχίζει να την επαναφέρει για να κάνει τους χρήστες να χρησιμοποιούν την υπηρεσία.

Εάν έχετε αποφασίσει να ακυρώσετε το Spotify και να απομακρυνθείτε εντελώς από τη ροή, αυτή είναι μια απολύτως έγκυρη επιλογή. Και δεδομένου του τρόπου με τον οποίο οι τιμές αυξάνονται, δεν θα σας κατηγορούσαμε που το κάνατε. Ωστόσο, είναι πιθανό να χάσετε πρόσβαση σε σχεδόν κάθε τραγούδι που μπορείτε να σκεφτείτε οποτεδήποτε, οπουδήποτε, γι’ αυτό εξερευνήστε πρώτα αυτές τις εναλλακτικές επιλογές πριν πάρετε μια απόφαση που μπορεί να μετανιώσετε.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *