What It Means and How to Set It Up

πώς να ρυθμίσετε το My Eyes Only

Όλοι έχουμε στιγμιότυπα που θέλουμε να κρατήσουμε ιδιωτικά, είτε προσωπικές φωτογραφίες είτε απλώς κάτι που δεν θέλετε να δει κανείς άλλος που χρησιμοποιεί το τηλέφωνό σας. Μπορείτε ήδη να δημιουργήσετε ιδιωτικές ιστορίες στο Snapchat και τώρα, για αυτά τα επιπλέον ιδιωτικά Snaps, μπορείτε να προστατεύσετε το απόρρητό σας στο Snapchat με τη λειτουργία My Eyes Only Snapchat. Αυτή η δυνατότητα προστατεύει αυτά τα ιδιωτικά Snaps με κωδικό πρόσβασης — έτσι μόνο όσοι έχουν τον κωδικό πρόσβασης μπορούν να δουν τα Snaps.

Θα σας δείξουμε πώς να ρυθμίσετε το My Eyes Only και πώς να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε Snaps για να κρατήσετε τα πιο ιδιωτικά Snaps σας ασφαλή από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Πώς να διορθώσετε το Snapchat που δεν φορτώνει τα Snaps

Πώς να ρυθμίσετε το My Eyes Only

Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να ρυθμίσετε το My Eyes Only. Θα χρειαστεί να αποθηκεύσετε ένα Story ή Snap στο Memories ή να μοιραστείτε περιεχόμενο από το Camera Roll στο Snapchat. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το My Eyes Only:

  1. Από την οθόνη κάμερας του Snapchat, σύρετε προς τα επάνω για να ανοίξετε το Memories και, στη συνέχεια, πατήστε Snaps ή Camera Roll .
  2. Πατήστε παρατεταμένα ένα Snap και μετά πατήστε My Eyes Only .
  3. Εάν δεν βλέπετε αυτήν την επιλογή, μπορεί να χρειαστεί να πατήσετε Περισσότερα > Απόκρυψη λήψης (Μόνο τα μάτια μου) .
  4. Πατήστε Γρήγορη ρύθμιση .
  5. Δημιουργήστε τον κωδικό πρόσβασής σας (τετραψήφιο αριθμό).
  6. Το Snap σας θα μετακινηθεί τώρα στο My Eyes Only.

Πώς να προσθέσετε Snaps στο My Eyes Only

Τώρα που έχετε ρυθμίσει τη λειτουργία My Eyes Only Snapchat, είναι εύκολο να μετακινήσετε τις αποθηκευμένες Ιστορίες ή Στιγμιότυπα από τις Αναμνήσεις στο My Eyes Only — ή να μετακινήσετε βίντεο ή φωτογραφίες από το ρολό της κάμερας στο My Eyes Only. Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε στιγμιότυπα στο My Eyes Only:

  1. Από την οθόνη της κάμερας, σύρετε προς τα επάνω για να ανοίξετε το Memories.
  2. Πατήστε Snaps , Camera Roll ή Stories στο επάνω μέρος.
  3. Πατήστε παρατεταμένα το στοιχείο που θέλετε να μετακινήσετε στο My Eyes Only.
  4. Εάν έχετε επιλέξει ένα Snap, πατήστε Περισσότερα > Απόκρυψη Snap (Μόνο τα μάτια μου) .
  1. Για στοιχεία στο Camera Roll, πατήστε Απόκρυψη.
  2. Ένα αναδυόμενο παράθυρο θα σας ρωτήσει, « Μετακίνηση μόνο στα μάτια μου
  3. Πατήστε Μετακίνηση για επιβεβαίωση (ή Ακύρωση εάν έχετε αλλάξει γνώμη).
  4. Εάν μετακινείτε στοιχεία από το ρολό της κάμερας, θα ερωτηθείτε επίσης εάν θέλετε να διαγράψετε το πρωτότυπο από το ρολό της κάμερας. Πατήστε Διαγραφή εάν θέλετε να το κάνετε αυτό.

Πώς να αφαιρέσετε τα Snaps μόνο από τα μάτια μου

Όπως είναι εύκολο να μετακινήσετε τα Snaps στο My Eyes Only, η αφαίρεσή τους διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

  1. Από την οθόνη της κάμερας, σύρετε προς τα επάνω για να ανοίξετε το Memories.
  2. Στο επάνω μέρος, κάντε κύλιση προς τα δεξιά και πατήστε Μόνο τα μάτια μου .
  3. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας όταν σας ζητηθεί.
  4. Πατήστε παρατεταμένα το Snap που θέλετε να αφαιρέσετε.
  5. Πατήστε Αναίρεση απόκρυψης .

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα στιγμιότυπα μόνο από τα μάτια μου

Εάν κατά λάθος διαγράψετε στιγμιότυπα από το My Eyes Only ή ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης My Eyes Only, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κανένα από τα Snaps που είναι αποθηκευμένα στο My Eyes Only. Δεν είναι τόσο απλό όσο να ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης ή το email σας στο Snapchat — Η υποστήριξη του Snapchat δεν μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασης ή τα Snaps σας. Μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας, αλλά θα χάσετε την πρόσβαση σε τυχόν Snaps που είχαν αποθηκευτεί προηγουμένως στο My Eyes Only. Η επαναφορά του κωδικού πρόσβασης δημιουργεί ένα νέο My Eyes Only — οπότε αυτή τη φορά, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν αξέχαστο κωδικό πρόσβασης.

Η λειτουργία My Eyes Only Snapchat είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε τα ειδικά και ιδιωτικά σας Snap από οποιονδήποτε ψάχνει μέσω του τηλεφώνου σας ή έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Snapchat χωρίς την άδειά σας. Είναι γρήγορο και εύκολο να ρυθμίσετε και να προσθέσετε και να αφαιρέσετε Snaps από το My Eyes Μόνο με λίγα μόλις πατήματα. Απλώς μην ξεχάσετε να επιλέξετε έναν εύκολο στην απομνημόνευση κωδικό πρόσβασης, καθώς αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, θα χάσετε την πρόσβαση στα My Eyes Only Snaps για πάντα!

Διαβάστε επίσης:το Snapchat που δεν φορτώνει τα Snaps

Τι είναι το AI μου στο Snapchat;

Πώς να μεταφέρετε αποθηκευμένα βίντεο Snapchat σε υπολογιστή

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *