10 καλύτερες εφαρμογές αγγλικής γραμματικής για Android το 2023

 Η κακή γραμματική είναι φυσιολογική σε συγκεκριμένα σενάρια, αλλά μπορεί να είναι καταστροφική σε μερικές περιπτώσεις. Για παράδειγμα, είναι φυσιολογικό να γράφετε λάθος μια λέξη στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, αλλά η κακή γραμματική μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες εάν διευθύνετε μια διαδικτυακή επιχείρηση. Έτσι, για να αποφύγετε όλα αυτά τα σενάρια, όλοι θα πρέπει να δουλέψουν λίγο για να βελτιώσουν τη γραμματική τους.

Στο λειτουργικό σύστημα Windows, θα βρείτε πολλά εργαλεία γραμματικής. Πολλά μαθήματα γραμματικής είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις γραμματικές σας δεξιότητες. Ωστόσο, καθώς τα smartphone Android προτιμώνται πλέον έναντι των επιτραπέζιων υπολογιστών, θα μοιραστούμε μερικές καλύτερες εφαρμογές που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη γραμματική σας.

12 καλύτερες γραμματικές εναλλακτικές για να βελτιώσετε τη γραφή σας

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές αγγλικής γραμματικής για Android

Παρακάτω παραθέτουμε μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές γραμματικής Android που επικεντρώνονται στη διδασκαλία της αγγλικής γραμματικής. Ελέγξαμε χειροκίνητα την εφαρμογή και αναφέραμε μόνο τις καλύτερες. Επομένως, φροντίστε να περάσετε από τις εφαρμογές που αναφέρονται παρακάτω.

1. Τεστ αγγλικής γραμματικής

Λοιπόν, το English Grammar Test είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή για να μάθετε αγγλική γραμματική που εξαρτάται από τεστ για να βελτιώσετε τις γραμματικές σας δεξιότητες.

Το καλύτερο πράγμα για το τεστ αγγλικής γραμματικής είναι ότι έχει πάνω από 1.200 συνολικά τεστ, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν τις γραμματικές σας δεξιότητες. Όχι μόνο αυτό, αλλά το τεστ αγγλικής γραμματικής επιτρέπει επίσης στους χρήστες να παρακολουθούν τις βαθμολογίες και την πρόοδό τους.

2. Βιβλίο αγγλικής γραμματικής

Το English Grammar Book είναι μια εφαρμογή γραμματικής εκτός σύνδεσης για Android που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις δεξιότητές σας στην αγγλική γραμματική. Η εφαρμογή κατεβάζει όλα τα περιεχόμενα από το Διαδίκτυο και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά χωρίς Διαδίκτυο.

Η εφαρμογή καλύπτει πολλά θέματα όπως φράσεις, ιδιωματισμούς, ομόφωνα, συσπάσεις, φραστικά ρήματα κ.λπ.

Εκτός από το να σας βοηθά να κατακτήσετε τη Γραμματική των Αγγλικών, η εφαρμογή προσφέρει επίσης χρήσιμα εργαλεία όπως μετατροπέα κειμένου σε φωνή, σημειώσεις, υπενθυμίσεις, ΔΜΣ και Παγκόσμιο Ρολόι.

3. Γραμματικά

Είναι μια εφαρμογή πληκτρολογίου, αλλά έρχεται με μερικές ανατροπές. Πρώτον, διορθώνει αυτόματα όλα τα γραμματικά λάθη σε οποιοδήποτε κείμενο γράφετε στο διαδίκτυο.

Η εφαρμογή πληκτρολογίου διαθέτει επίσης έναν έξυπνο ορθογραφικό έλεγχο που λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο. Όχι μόνο η διόρθωση της εφαρμογής δείχνει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με το γραμματικό σφάλμα.

4. Udemy

Το Udemy είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες εκμάθησης για να μάθετε διαφορετικά πράγματα. Η εφαρμογή διαθέτει μαθήματα μαγειρικής, τεχνολογίας, SEO, γλώσσας, μάρκετινγκ Διαδικτύου, εκμάθησης αγγλικών, βελτίωσης γραμματικής κ.λπ.

Στο Udemy, πρέπει να επιλέξετε το πιο κατάλληλο μάθημα γραμματικής και να αρχίσετε να μαθαίνετε. Τα μαθήματα συνοδεύονται συχνά από εκπαιδευτικά βίντεο και κοινοποιούνται από ειδικούς.

Πώς να παρακολουθήσετε μαθήματα Udemy στο Android TV

5. Ακαδημία Khan

Όπως και το Udemy, το Khan Academy είναι μια πλατφόρμα εκμάθησης για να μάθετε για νέα πράγματα. Δεν έχει σημασία αν είστε μαθητής, δάσκαλος, μαθητής στο σπίτι, διευθυντής ή ενήλικας που επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα. θα βρείτε υλικό μελέτης για κάθε θέμα.

Αν μιλάμε για Αγγλική Γραμματική, το Khan Academy έχει εκατοντάδες διαδραστικές ασκήσεις, βίντεο και άρθρα για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε γρήγορα τις γραμματικές σας δεξιότητες. Το Khan Academy είναι μια εφαρμογή για κάθε μαθητή.

6. Μάθετε Αγγλική Γραμματική

Το Learn English Grammar είναι μια άλλη εφαρμογή με κορυφαία βαθμολογία αγγλικής γραμματικής για Android που διατίθεται στο Google Play Store. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και λειτουργεί online και offline.

Η εφαρμογή καλύπτει πάνω από 2000 ερωτήσεις γραμματικής που μπορούν να βελτιώσουν τις γραμματικές σας δεξιότητες. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για τη βελτίωση των απαιτούμενων δεξιοτήτων Γραμματικής Αγγλικής για εξετάσεις όπως CAT, GRE, GMAT, MAT, IES, IBPS κ.λπ.

Η εφαρμογή καλύπτει το αναλυτικό πρόγραμμα των ουσιαστικών, αντωνυμιών, προθέσεων, επιθέτων, ενεστώτα, παρελθόντων, μελλοντικών μορφών, τροπικών ρημάτων κ.λπ.

7. English Grammar Book by Talk English

Αυτή είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android που θα μπορούσε να βοηθήσει όποιον έχει μόλις αρχίσει να μαθαίνει αγγλικά. Το υπέροχο με το English Grammar Book by Talk English είναι ότι προσφέρει ένα πρόγραμμα μαθημάτων προκαθορισμένο στην εφαρμογή.

Έτσι, καθώς ανεβαίνετε επίπεδο, οι δεξιότητές σας στην αγγλική ομιλία και τη γραμματική θα βελτιώνονται. Η εφαρμογή καλύπτει 138 δημοφιλή σημεία γραμματικής χρησιμοποιώντας απλές επεξηγήσεις και διασκεδαστικά κουίζ.

8. Duolingo

Το Duolingo είναι μια εφαρμογή για εξάσκηση στις δεξιότητες ομιλίας, ανάγνωσης, ακρόασης και γραφής.

Μιλώντας για τη γραμματική, η εφαρμογή σίγουρα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις γραμματικές και τις δεξιότητές σας στο λεξιλόγιο και μπορείτε να αρχίσετε να μαθαίνετε ρήματα, φράσεις και προτάσεις αμέσως. Επομένως, είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές γραμματικής Android.

9. Βελτιώστε τα αγγλικά

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Improve English έχει σκοπό να βελτιώσει τις αγγλικές σας δεξιότητες. Το υπέροχο με το Improve English είναι ότι βασίζεται σε ορισμένους επιστημονικούς αλγόριθμους που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να μάθετε και να βελτιώσετε τις γραμματικές σας δεξιότητες.

Μπορείτε επίσης να βρείτε μερικά μαθήματα αγγλικών με βάση το αγγλικό λεξιλόγιο, τη γραμματική, τα αγγλικά φραστικά ρήματα κ.λπ.

10. English Grammar Ultimate

Το English Grammar Ultimate είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές γραμματικής που είναι διαθέσιμες για Android στο Google Play Store. Η εφαρμογή Android έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη γραμματική των αγγλικών καθώς σας βοηθά να μάθετε προφορικά αγγλικά, χρόνους και πολλά άλλα.

Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής σάς προσφέρει επίσης νέα θέματα όπως Let, Use of Little, A Little, Few, A few, Use of Shall, Use of Should, Used to και άλλα.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές γραμματικής Android που επικεντρώνονται κυρίως στη διδασκαλία της αγγλικής γραμματικής. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *