εφαρμογές βίντεο για Android

10 καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο για Android το 2022

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το λειτουργικό σύστημα Android για κινητά όσον αφορά τις δυνατότητες. Δεδομένου ότι βασίζεται σε Linux και είναι ανοιχτού κώδικα, οι προγραμματιστές αναπτύσσουν νέες εφαρμογές για την πλατφόρμα. Μπορούμε πλέον να κάνουμε σχεδόν οτιδήποτε με το Android smartphone μας, όπως να παρακολουθούμε ταινίες, να παίζουμε παιχνίδια, να ακούμε μουσική, να σερφάρουμε στο διαδίκτυο κ.λπ.

Μιλώντας για την εμπειρία παρακολούθησης ταινιών, η ύπαρξη μιας κατάλληλης τρίτης εφαρμογής αναπαραγωγής πολυμέσων μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία προβολής βίντεο. Αν αναζητήσουμε το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων στο Google Play Store, θα βρούμε χιλιάδες εφαρμογές Android εκεί.

Πώς να εγκαταστήσετε το Plex στο PS5 [PlayStation5](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Θα βρείτε εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων που ισχυρίζονται ότι αναπαράγουν σχεδόν όλες τις μορφές αρχείων πολυμέσων. Όχι μόνο αυτό, αλλά ορισμένες εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων μπορούν επίσης να εκτελούν αρχεία βίντεο 4K στο smartphone σας. Έτσι, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών αναπαραγωγής βίντεο που διατίθενται στο Google Play Store.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Plex για Android TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο για Android

Και πάλι, ένας τόσο μεγάλος αριθμός επιλογών πάντα μας μπερδεύει και καταλήγουμε να εγκαθιστούμε λάθος πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων. Έτσι, για να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα, θα μοιραστούμε μερικά από τα καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο Android για να βελτιώσουμε την εμπειρία παρακολούθησης βίντεο.

1. ADV Player

Λοιπόν, αν ψάχνετε για μια εύχρηστη εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο για τη συσκευή σας Android, δοκιμάστε το ADV Player. Είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο για Android που υποστηρίζει MP4, MPK, 3 GB και πολλές άλλες δημοφιλείς μορφές βίντεο.

Εκτός από την αναπαραγωγή βίντεο που είναι αποθηκευμένα σε τοπικό αποθηκευτικό χώρο, το ADV Player μπορεί ακόμη και να αναπαράγει βίντεο από ιστότοπους διαδικτυακής ροής. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του ADV Player περιλαμβάνουν τον έλεγχο χειρονομίας, τον έλεγχο ταχύτητας, την υποστήριξη υποτίτλων και άλλα.

2. PLAYit

Το PLAYit είναι μια εφαρμογή πολλαπλών χρήσεων στη λίστα που μπορεί να αναπαράγει βίντεο, μουσική, να κατεβάζει βίντεο και πολλά άλλα. Η εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων για Android είναι πλήρως συμβατή με δημοφιλείς μορφές αρχείων βίντεο.

Εκτός από αυτό, το PLAYit προσφέρει επίσης ορισμένες άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως μετατροπέα βίντεο σε ήχο, έλεγχο χειρονομιών, προηγμένο αποκωδικοποιητή πυρήνα SW, αναπαραγωγή στο παρασκήνιο και πολλά άλλα.

3. Archos Video Player

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο Android με μοντέρνα διεπαφή και απλά χειριστήρια, μην ψάχνετε άλλο από το Archos Video Player. Είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο για Android που διατίθενται στο Google Play Store.

Υποστηρίζει τους περισσότερους τύπους αρχείων βίντεο όπως MKV, MP4, AVI, WMV, FLV κ.λπ. Συνολικά, είναι μια εξαιρετική εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο για Android.

Τα 10 καλύτερα δωρεάν προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο για Windows 11 το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. BSPlayer

Αν και δεν είναι διάσημο, το BSPlayer εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για αναπαραγωγή πολυμέσων. Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο για Android, το BSPlayer έχει περισσότερες δυνατότητες.

Διαθέτει επίσης ορισμένες προηγμένες λειτουργίες, όπως αποκωδικοποίηση υλικού πολλαπλών πυρήνων, αναπαραγωγή με επιτάχυνση υλικού, ροή δικτύου κ.λπ. Όσον αφορά την υποστήριξη μορφών αρχείων, το BSPlayer κάνει όλες τις κύριες μορφές βίντεο και ήχου.

5. Plex

Αν ψάχνετε για μια εξαιρετική εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο για Android, τότε το Plex μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Το Plex δεν είναι μόνο ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο, αλλά είναι πολύ περισσότερο από αυτό.

Μπορεί να αναπαράγει μουσική, φωτογραφίες, ταινίες, ροή βίντεο κ.λπ. Εκτός από αυτό, το Plex υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο.

Τρόπος εγκατάστασης του Plex στο Firestick(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. VLC για Android

Το VLC για Android είναι πολύ δημοφιλές σε λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιου υπολογιστή όπως τα Windows και το macOS. Η εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων είναι επίσης διαθέσιμη για συσκευές Android. Αν και δεν είναι μια διάσημη εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων για Android, δεν χάνει καμία βασική δυνατότητα.

Ορισμένες από τις βασικές δυνατότητες του VLC για Android περιλαμβάνουν ροή δικτύου, ισοσταθμιστή, φίλτρα κ.λπ. Είναι μια εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα, χωρίς διαφημίσεις.

7. MX Player

Το MX Player είναι η καλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο για Android που διατίθεται στο Play Store. Η εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό και ήταν από τις πρώτες που περιλάμβανε λειτουργίες όπως η αποκωδικοποίηση υλικού και η επιταχυνόμενη αναπαραγωγή υλικού.

Δεν υποστηρίζει όλες τις κύριες μορφές βίντεο και ήχου. Η τελευταία έκδοση του MX Player σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε ροή βίντεο από το διαδίκτυο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν τηλεοπτικές σειρές και ταινίες στην εφαρμογή.

8. Παίκτης GOM

Το υπέροχο με το GOM Player είναι ότι είναι γρήγορο και δωρεάν και καλύπτει σχεδόν όλες τις βασικές λειτουργίες. Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του GOM Player είναι η ικανότητά του να αναπαράγει βίντεο 360. Η διεπαφή του GOM Player είναι αρκετά καλή, αλλά έχει μόνο βασικά χαρακτηριστικά.

Πώς να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το Plex στο PS4 &PS3(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

9. PlayerXtreme

Το PlayerXtreme είναι ένα από τα διάσημα και τα περισσότερα προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων πολλαπλών πλατφορμών που θα θέλατε να έχετε στο Android. Εφόσον η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play Store, μπορείτε να την κατεβάσετε στο Android σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PlayerXtreme για να ακούτε μουσική, να παρακολουθείτε βίντεο, να κάνετε ροή online βίντεο κ.λπ. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μεγάλες μορφές αρχείων βίντεο.

10. KMPlayer

Είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Το υπέροχο με το KMPlayer είναι η διεπαφή του, η οποία φαίνεται καταπληκτική και καθαρή.

Εκτός από αυτό, το KMPlayer είναι επίσης γνωστό για την αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ποιότητας από HD σε 4K, UHD, Full HD κ.λπ.

Έτσι, αυτά είναι το καλύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο Android που θα ήθελε να έχει κάθε χρήστης Android. Εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, φροντίστε να προσθέσετε το όνομα στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Plex στο Chromebook(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *