10 καλύτερες εφαρμογές Android για να δείτε ποιος είναι συνδεδεμένος στο WiFi μου

Εάν πιστεύετε ότι η σύνδεσή σας στο WiFi είναι αργή επειδή κάποιος άλλος τη χρησιμοποιεί χωρίς την άδειά σας, θα παραθέσουμε μερικές εφαρμογές WiFi Android για τον εντοπισμό εισβολέων. Λοιπόν, ας δούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android WiFi checker.

Λοιπόν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το διαδίκτυο έχει γίνει μέρος της ζωής μας. Όλα αυτά οφείλονται στην αυξημένη χρήση smartphone και άλλων συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο. Η σύνδεση WiFi έχει γίνει υποχρεωτικό σε αυτόν τον κόσμο.

5 καλύτερα εργαλεία σαρωτή IP για Windows, Mac, iOS και Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές για έλεγχο συσκευών που είναι συνδεδεμένες σε WiFi

Έτσι, εδώ σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε το καλύτερες εφαρμογές για έλεγχο συσκευών που είναι συνδεδεμένες σε WiFi και Αποκλείστε τους.

Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα των Οι καλύτερες εφαρμογές Android για να δείτε Ποιος είναι συνδεδεμένος στο WiFi μου;

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να δείτε τον κωδικό πρόσβασης WiFi στα Windows 11

Πως να αποσυνδέσετε το Facebook από άλλες συσκευές

1. Οθόνη WiFi

Το WiFi Monitor είναι μια εφαρμογή Android που σας βοηθά να αναλύσετε το δίκτυο WiFi σας. Μπορεί να σαρώσει το δίκτυο WiFi σας και να σας δείξει την ισχύ του σήματος, τη συχνότητα, την ταχύτητα σύνδεσης κ.λπ.

Διαθέτει επίσης μια λειτουργία που σαρώνει και βρίσκει όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο WiFi σας. Το WiFi Monitor είναι μια εξαιρετική εφαρμογή παρακολούθησης που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε συσκευές συνδεδεμένες στο WiFi σας.

2. Εργαλεία WiFi

Τα εργαλεία WiFi δεν είναι πολύ δημοφιλή, αλλά εξακολουθούν να περιλαμβάνουν εργαλεία για τη βελτίωση της απόδοσης του δικτύου και την εύρεση συσκευών συνδεδεμένων στο WiFi σας. Εκτός από την εύρεση συσκευών συνδεδεμένων στο WiFi σας, προσφέρει επίσης άλλα χρήσιμα εργαλεία όπως PING, LAN Scanner, Port Scanner, DNS Lookup, Traceroute κ.λπ.

Η διεπαφή χρήστη του WiFi Tools είναι ελαφριά, αλλά χωρίς προηγούμενη γνώση, θα βρείτε αυτή την εφαρμογή περίπλοκη στη χρήση.

3. Ρύθμιση διαχειριστή δρομολογητή

Το Router Admin Setup είναι μια εφαρμογή Android που διαμορφώνει τον δρομολογητή WiFi και ελέγχει τις ρυθμίσεις του. Έτσι, ανεξάρτητα από το δρομολογητή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να ελέγξετε το δρομολογητή σας.

Το πιο σημαντικό, το Router Admin Setup φέρνει πολλά εργαλεία για τη διαχείριση, τον έλεγχο και τη ρύθμιση οποιουδήποτε δρομολογητή. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να καταλάβετε γρήγορα ποιος είναι συνδεδεμένος στη συσκευή σας.

4. WiFiman

Το WiFiman είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές δικτυακού σαρωτή στο Google Play Store. Με το WiFiman, μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε διαθέσιμα δίκτυα WiFi και Bluetooth, να σαρώσετε υποδίκτυα δικτύου για πρόσθετες λεπτομέρειες, να εκτελέσετε μια δοκιμή ταχύτητας λήψης/φόρτωσης κ.λπ.

Η εφαρμογή είναι γνωστή για τις ισχυρές της δυνατότητες ανάλυσης δικτύου και τις δυνατότητες δοκιμής ταχύτητας WiFi. Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τον εντοπισμό άλλων συσκευών που είναι συνδεδεμένες σε δίκτυο WiFi.

5. Fing- Εργαλεία Δικτύου

Το Fing- Network Tools είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές ανάλυσης WiFi στο Google Play Store. Το καλύτερο πράγμα για το Fing-Network Tools είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να σαρώνουν ολόκληρο το δίκτυο WiFi για να αναζητήσουν συνδεδεμένες συσκευές.

Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε την πιο ακριβή αναγνώριση συσκευής για τη διεύθυνση IP, τη διεύθυνση MAC, το όνομα της συσκευής, το μοντέλο, τον προμηθευτή και τον κατασκευαστή.

6. Εργαλεία IP

Τα Εργαλεία IP μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή εάν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια πλήρη και σαφή εικόνα της κατάστασης του δικτύου σας. Μάντεψε? Το IP Tools διαθέτει έναν ισχυρό αναλυτή WiFi που μπορεί να σαρώσει και να βρει συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυο WiFi σας.

Τα Εργαλεία IP εμφανίζουν επίσης πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τη συνδεδεμένη συσκευή, όπως Διεύθυνση IP, διεύθυνση MAC, Όνομα συσκευής κ.λπ.

7. Δικτυακός σαρωτής

Το Network Scanner είναι μια από τις πιο προηγμένες εφαρμογές WiFi στο smartphone Android. Εκτός από τη σάρωση και την εμφάνιση συσκευών που είναι συνδεδεμένες με WiFi, το Network Scanner εμφανίζει επίσης ύποπτες ευπάθειες ή ζητήματα ασφάλειας του δικτύου.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Network Scanner προσφέρει επίσης μερικά προηγμένα εργαλεία για Wake on Lan, Ping, Traceroute κ.λπ. Η εφαρμογή έρχεται με εξαιρετική διεπαφή χρήστη και είναι η καλύτερη εφαρμογή σάρωσης WiFi Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

8. WiFi Thief Detector

Εάν αναζητάτε μια εφαρμογή Android που εντοπίζει συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο WiFi σας, δοκιμάστε το WiFi Thief Detector. Είναι μια εφαρμογή σαρωτής δικτύου που βοηθά τους χρήστες να εντοπίζουν συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε δίκτυο WiFi.

Ο ανιχνευτής κλέφτη WiFi εμφανίζει επίσης σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις συνδεδεμένες συσκευές, όπως διευθύνσεις IP, αναγνωριστικό MAC, καταχώριση προμηθευτών κ.λπ.

9. Ποιος είναι στο WiFi μου

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Who is on my WiFi είναι μια εφαρμογή Android που μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυο WiFi.

Το καλύτερο πράγμα για το Who is on my WiFi είναι ότι παρέχει επίσης ρυθμίσεις δρομολογητή για δημοφιλείς δρομολογητές όπως D-Link, TP-Link κ.λπ. Έτσι, αφού εντοπίσετε την άγνωστη συσκευή, μπορείτε εύκολα να την αποκλείσετε μέσω της ίδιας της εφαρμογής.

10. Επιθεωρητής WiFi

Το WiFi Inspector είναι μια άλλη καλύτερη και πιο εύχρηστη εφαρμογή δικτυακού σαρωτή Android που μπορεί να δει όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο. Επιπλέον, η εφαρμογή εμφανίζει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις συνδεδεμένες συσκευές όπως, διεύθυνση IP, κατασκευαστή, όνομα συσκευής, διεύθυνση MAC κ.λπ.

Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τώρα την εφαρμογή και είναι η καλύτερη εφαρμογή δικτυακού σαρωτή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιος είναι στον διαδικτυακό μου έλεγχο WiFi;

Για να ελέγξετε ποιος είναι στο WiFi σας, συνδεθείτε στην εφαρμογή ή τη διεπαφή ιστού του δρομολογητή σας. Αφού συνδεθείτε, πρέπει να δείτε τη Λίστα Συνδεδεμένων Συσκευών ή Συνδεδεμένων Πελατών.

Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή σαρωτή δικτύου;

Όλες οι εφαρμογές που παραθέτουμε στο άρθρο είναι σαρωτές δικτύου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να σαρώσετε το δίκτυο WiFi και να προσδιορίσετε ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο.

Είναι ασφαλές το Fing – Network Tools;

Ναι, το Fing είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές δικτυακού σαρωτή για Android. Μπορεί να σας παρέχει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που σχετίζονται με το δίκτυο WiFi σας. Μαζί με αυτό, έχετε επίσης μια επιλογή για να ελέγξετε ποιος είναι συνδεδεμένος στο WiFi σας.

Είναι αυτές οι εφαρμογές ασφαλείς στη χρήση;

Ναι, όλες οι εφαρμογές που παραθέτουμε στο άρθρο είναι ασφαλείς στη χρήση. Δεδομένου ότι είναι ασφαλή, είναι διαθέσιμα στο Google Play Store. Επίσης, οι περισσότερες από τις εφαρμογές του άρθρου είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

Αυτά λοιπόν είναι τα Οι καλύτερες εφαρμογές Android για να μάθετε Ποιος είναι συνδεδεμένος στο WiFi μου; Όχι μόνο συνδεδεμένες συσκευές, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε και να διορθώσετε πολλά προβλήματα που σχετίζονται με το wifi με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές Android.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *