10 καλύτερες εφαρμογές μετατροπής βίντεο σε MP3 για Android το 2023

10 καλύτερες εφαρμογές μετατροπής βίντεο σε MP3 για Android

Ας το παραδεχτούμε: μερικές φορές το έχουμε απεγνωσμένα ανάγκη εξαγωγή MP3 από ένα βίντεο. Μπορεί να έχετε παρακολουθήσει ένα νέο βίντεο στο Διαδίκτυο και να σας άρεσε τόσο πολύ η μουσική αυτού του βίντεο που να το θέλετε αυτή τη στιγμή.

Εδώ ξεκινάει το βίντεο σε MP3. Η εξαγωγή του αρχείου MP3 από το βίντεο σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή είναι εύκολη. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλούς μετατροπείς βίντεο ή ήχου. Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται περίπλοκα όταν πρόκειται για Android. Ευτυχώς, μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές μετατροπής βίντεο σε MP3 που είναι διαθέσιμες για Android μπορούν να κάνουν τη δουλειά γρήγορα.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YTMP3 για τη μετατροπή βίντεο YouTube σε MP3

10 καλύτεροι μετατροπείς βίντεο σε MP3 για υπολογιστή (Εξαγωγή ήχου)

15 καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για iPhone

10 καλύτερες εφαρμογές μετατροπής βίντεο σε MP3 για Android

Αυτό το άρθρο θα εξερευνήσει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android μετατροπή βίντεο σε MP3. Λοιπόν, ας δούμε τα δέκα καλύτερα βίντεο σε μετατροπείς mp3 για Android.

1. VidCompact

VidCompact

Αν ψάχνετε για έναν ελαφρύ και δωρεάν εφαρμογή μετατροπέα βίντεο, μετατροπέα ήχου και συμπιεστή βίντεο για Android, μην ψάχνετε άλλο από το VidCompact.

Είναι μια ισχυρή εφαρμογή μετατροπής βίντεο για Android που μπορεί να μετατρέψει τα βίντεό σας MP4 σε MP3 σε ελάχιστο χρόνο. Εκτός από τη μετατροπή βίντεο σε MP3, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συμπίεση βίντεο κλιπ οποιουδήποτε μεγέθους με υψηλή ποιότητα.

2. Μετατροπέας MP3

Μετατροπέας MP3

Ο μετατροπέας MP3 είναι βασικά ένα εφαρμογή μετατροπέα βίντεο για Android που σας επιτρέπει να μετατρέψετε οποιοδήποτε βίντεο σε μορφή αρχείου MP3.

Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για την εξαγωγή ήχου κλήσης από ένα βίντεο κλιπ. Εκτός από τη μετατροπή βίντεο σε MP3, το MP3 Converter παρέχει λειτουργίες μίξης και περικοπής ήχου.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να συγχωνεύσετε δύο κλιπ ήχου. Συνολικά, το MP3 Converter είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μετατροπέα βίντεο σε MP3 και δημιουργία ήχων κλήσης που δεν πρέπει να χάσετε.

3. Βίντεο σε MP3 – Περικοπή και μετατροπή

Βίντεο σε MP3 - Περικοπή και μετατροπή

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Video σε MP3 – Το Trim & Convert είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε βίντεο σε MP3.

Το καλό με το Video σε MP3 – Περικοπή & Μετατροπή είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν σχεδόν όλες τις μορφές βίντεο σε τύπους αρχείων μουσικής MP3 ή AAC. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αποθηκεύουν το αρχείο ήχου μετά την εξαγωγή του.

4. Μετατροπέας βίντεο MP3

Μετατροπέας βίντεο MP3

Μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android στη λίστα μπορεί μετατροπή αρχείων βίντεο σε μορφή MP3. Το Video MP3 Converter είναι ένας από τους ταχύτερους μετατροπείς MP3 στο Google Play Store.

Όχι απλώς μετατροπή, ο Μετατροπέας βίντεο MP3 επιτρέπει επίσης στους χρήστες να περικόπτουν, να αλλάζουν μέγεθος και να δημιουργούν ήχους κλήσης.

5. Μετατροπέας βίντεο MP3

Μετατροπέας βίντεο MP3

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετατροπή αρχείων βίντεο σε αρχεία ήχου. Το υπέροχο με το MP3 Video Converter είναι ότι υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων βίντεο, συμπεριλαμβανομένων 3GP, FLV, MP4 κ.λπ.

Το εργαλείο μπορεί να μετατρέψει αρχεία βίντεο σε μορφή MP3 ή AAC και υποστηρίζει την επεξεργασία meta πληροφοριών όπως άλμπουμ, καλλιτέχνη, τίτλο κ.λπ.

6. Inshot Μετατροπέας βίντεο σε MP3

Inshot Μετατροπέας βίντεο σε MP3

Ο μετατροπέας βίντεο σε MP3 είναι ένα δωρεάν εργαλείο για να μετατροπή βίντεο MP4 σε MP3, κόψτε κλιπ βίντεο και ήχου και συγχωνεύστε αρχεία μουσικής. Είναι μια ισχυρή εφαρμογή μετατροπής βίντεο σε MP3 για Android.

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά η εφαρμογή μπορεί να μετατρέψει 15 βίντεο ταυτόχρονα. Εκτός από τη μετατροπή βίντεο, λαμβάνετε επίσης έναν κόφτη ήχου & βίντεο, έναν ενισχυτή ήχου για αύξηση της έντασης, μια συγχώνευση ήχου για τη συγχώνευση πολλαπλών κλιπ ήχου και πολλά άλλα.

7. Mp4 σε Mp3

Mp4 σε Mp3

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το Mp4 σε Mp3 εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές εφαρμογές μετατροπής βίντεο σε MP3 που είναι διαθέσιμες για Android. Μάντεψε? Mp4 σε Mp3 μπορεί εύκολα να μετατρέψει οποιοδήποτε βίντεο σε αρχείο ήχου.

Υποστηρίζει μορφές βίντεο MP4, AVI και MKV για μετατροπή, μετατρέποντάς τα σε μορφή MP3. Εκτός από αυτό, το Mp4 σε Mp3 μπορεί επίσης να κόψει και να συγχωνεύσει κλιπ ήχου, να δημιουργήσει ήχους κλήσης κ.λπ.

8. Μετατροπέας βίντεο

Μετατροπέας βίντεο

Είναι μια πλήρης εφαρμογή μετατροπέα βίντεο διαθέσιμη για Android. Είναι ένας μετατροπέας βίντεο που υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές βίντεο και ήχου.

Με το Video Converter, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε αρχεία βίντεο σε MP3. Όχι μόνο αυτό, αλλά ένας μετατροπέας βίντεο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μετατροπή βίντεο σε DVD ή τη μετατροπή DVD σε MP4, MP3 και πολλά άλλα.

9. Video Format Factory

Video Format Factory

Το Video Format Factory είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία εφαρμογές μετατροπέα ήχου και βίντεο στο Play Store.

Το καλό είναι ότι το Video Format Factory μπορεί να μετατρέψει όλα τα αρχεία MP4, FLV, AVI, MKV και MP3 σε διαφορετικές μορφές. Όχι μόνο αυτό, αλλά σας επιτρέπει επίσης να συμπιέσετε βίντεο για εξοικονόμηση χώρου.

10. Μετατροπέας βίντεο από το Inverse AI

Μετατροπέας βίντεο από το Inverse AIΑν ψάχνετε για μια εφαρμογή μετατροπέα βίντεο πολλαπλών χρήσεων για το smartphone Android σας, τότε το Video Converter από την Inverse AI μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κόψετε, να μετατρέψετε και να συμπιέσετε οποιαδήποτε μορφή αρχείου από το smartphone. Το Video Converter από την εφαρμογή Inverse AI μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε βίντεο σε μορφή MP3.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτεροι μετατροπείς βίντεο σε MP3 για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές σαν αυτές, αφήστε το όνομα στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Δείτε και αυτό:Οι 10 καλύτεροι μετατροπείς YouTube σε MP3

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *