10 καλύτερες εφαρμογές ομιλίας σε κείμενο για Android

Οι εφαρμογές φωνής σε κείμενο είναι υποτιμημένες, αλλά είναι χρήσιμες, ειδικά για φοιτητές και πολυάσχολους επαγγελματίες. Οι εφαρμογές φωνής σε κείμενο μπορεί να είναι χρήσιμες εάν είστε πάντα εν κινήσει ή παρακολουθείτε διαλέξεις κάθε μέρα.

Ποτέ δεν θα μάθετε πότε θα χρειαστείτε μια εφαρμογή φωνής σε κείμενο. Με τις εφαρμογές φωνής σε κείμενο, μπορείτε να μετατρέψετε τη φωνή σε σημειώσεις ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, να μοιραστείτε σημειώσεις κειμένου, να ηχογραφήσετε ένα μήνυμα, να στείλετε την έκδοση κειμένου σε μέλη της οικογένειας κ.λπ.

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ομιλίας σε κείμενο για Android

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, το Google Play Store είναι γεμάτο με τις καλύτερες εφαρμογές ομιλίας σε κείμενο για να καλύψει τις ανάγκες σας. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ομιλίας σε κείμενο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android.

1. Gboard

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές πληκτρολογίου διαθέσιμες για smartphone Android. Ωστόσο, το Gboard ξεχωρίζει από το πλήθος από όλα αυτά. Το Gboard έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ζήσετε μια καλύτερη εμπειρία πληκτρολόγησης.

Η δυνατότητα φωνητικής πληκτρολόγησης του Gboard μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετατροπή της ομιλίας σε κείμενο. Πρέπει να αγγίξετε παρατεταμένα το κουμπί του μικροφώνου για να πληκτρολογήσετε με τη φωνή σας. Όταν δείτε το “Μίλα τώρα”, πείτε αυτό που θέλετε να γραφτεί.

2. Καταχωρίστε Σημειώσεις ομιλίας σε κείμενο

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές λήψης σημειώσεων που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Η εφαρμογή είναι γνωστή για τη δυνατότητα μετατροπής ομιλίας σε κείμενο σε πραγματικό χρόνο.

Το καλό της εφαρμογής είναι ότι υποστηρίζει αναγνώριση ομιλίας hands-free με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Ορισμένες άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν σημειώσεις που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, επιλογές κοινής χρήσης σημειώσεων κ.λπ.

3. Speech To Text

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Speech To Text είναι μια προηγμένη εφαρμογή Android στη λίστα που χρησιμοποιεί τον ενσωματωμένο αναγνωριστικό ομιλίας του τηλεφώνου σας για να μετατρέψει την ομιλία σε κείμενο.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η εφαρμογή μπορεί επίσης να εκφωνήσει κείμενο χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη μηχανή TTS.

4. Voice Typing

Ψάχνετε για έναν εύκολο τρόπο να γράψετε ένα μήνυμα χωρίς να πληκτρολογήσετε τίποτα; Πρέπει να δοκιμάσετε την εφαρμογή Voice Typing.

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές φωνητικής πληκτρολόγησης και μεταγραφής κειμένου που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Είχε πολλή υποστήριξη γλώσσας και το κείμενο που είχε μετατραπεί μπορούσε να αντιγραφεί.

5. Evernote

Λοιπόν, το Evernote είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές παραγωγικότητας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android. Το υπέροχο με το Evernote είναι ότι προσφέρει πολλά εργαλεία για να διατηρείτε την εργασία σας οργανωμένη.

Με το Evernote, μπορείτε να δημιουργήσετε σημειώσεις, λίστες υποχρεώσεων, υπενθυμίσεις, υπενθυμίσεις συμβάντων και πολλά άλλα. Η τελευταία έκδοση του Evernote προσφέρει επίσης μια λειτουργία ομιλίας σε κείμενο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετατροπή προφορικών λέξεων σε κείμενο.

6. Φωνητικές σημειώσεις

Οι φωνητικές σημειώσεις θα μπορούσαν να είναι η καλύτερη εφαρμογή εάν θέλετε να κρατάτε γρήγορες σημειώσεις εν κινήσει. Είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο, καθώς προσφέρει πολλούς τρόπους εγγραφής των σημειώσεων σας.

Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ομιλίας σε κείμενο για να μετατρέψετε τη φωνή σε κείμενο είτε να γράψετε το κείμενο και να το μετατρέψετε σε ομιλία. Από τώρα, η εφαρμογή υποστηρίζει αναγνώριση ομιλίας σε περισσότερες από 120 γλώσσες.

7. Speechnotes

Το Speechnotes είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή ομιλίας σε κείμενο που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει σε ένα smartphone Android. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν πλέον την εφαρμογή και προσφέρει συνεχή αδιάκοπη και απεριόριστη υπαγόρευση. Είναι μια απλή εφαρμογή σημειωματάριο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε σημειώσεις.

Αφού δημιουργήσετε μια σημείωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία TTS της εφαρμογής για να μεταφράσετε το κείμενο σε ομιλία. Αφού μετατραπεί σε ομιλία, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις φωνητικές σημειώσεις online και offline.

8. Έγγραφα Google

Τα Έγγραφα Google είναι μια άλλη ενδιαφέρουσα εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για συγγραφείς για να κάνει τη διαδικασία γραφής πολύ πιο διαχειρίσιμη. Η εφαρμογή είναι ενσωματωμένη στα περισσότερα smartphone Android και μπορεί να μετατρέψει την ομιλία σε κείμενο.

Η εφαρμογή μπορεί να αναγνωρίσει αποτελεσματικά τις προφορικές λέξεις και να τις υπαγορεύσει σε 43 γλώσσες.

9. e-Dictate

Το e-Dictate είναι μια από τις καλύτερες και πιο ακριβείς εφαρμογές αναγνώρισης ομιλίας που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Το καλό με το e-Dictate είναι ότι μπορεί να μετατρέψει διάφορες γλώσσες σε αγγλικά.

Επίσης, η εφαρμογή σάς παρέχει την επιλογή να στείλετε το κείμενο που έχει μετατραπεί μέσω email ή άλλων εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, εφαρμογών κοινωνικών μέσων κ.λπ.

10. Ζωντανή μεταγραφή και ειδοποίηση

Η Ζωντανή Μεταγραφή και Ειδοποίηση είναι μέρος της Έρευνας Google που χρησιμοποιεί την υπερσύγχρονη τεχνολογία αυτόματης αναγνώρισης ομιλίας και ανίχνευσης ήχου της Google για τη μετατροπή της ομιλίας σε κείμενο σε πραγματικό χρόνο.

Η εφαρμογή μεταγράφει σε πραγματικό χρόνο. το κείμενο εμφανίζεται στην οθόνη του τηλεφώνου σας καθώς εκφωνείτε τη λέξη. Συνολικά, αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ομιλίας σε κείμενο για Android.

Αυτές είναι λοιπόν οι δέκα καλύτερες εφαρμογές ομιλίας σε κείμενο για Android. Εάν πιστεύετε ότι έχουμε χάσει κάποια σημαντική εφαρμογή στη λίστα, σχολιάστε το όνομα παρακάτω. Λοιπόν, ποια είναι η γνώμη σας για αυτό; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Πως να κερδίσετε επιστροφή μετρητών με εφαρμογές Android

Evernote Dark Mode – Πώς να την ενεργοποιήσετε σε Android, iPhone , Η/Υ

Οι 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Evernote

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *