Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Twitch

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Twitch

Το Twitch είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες ροής βίντεο που μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των ζωντανών μεταδόσεων. Από την άλλη, σε ορισμένους χρήστες μπορεί να μην αρέσει αυτή η υπηρεσία λόγω της διαθεσιμότητας διαφόρων υπηρεσιών. Εάν είστε ένας από αυτούς, μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Twitch πριν μεταβείτε σε άλλη υπηρεσία.

Πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές πριν διαγράψετε τον λογαριασμό Twitch. Επειδή η διαγραφή του λογαριασμού σας θα διαγράψει όλα τα βίντεο, τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συνδρομές σας. Για να αποφύγετε αυτήν την απώλεια, μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό σας και να επιστρέψετε σε αυτόν όποτε το χρειαστείτε.

Πώς να εγκαταστήσετε και να μεταδώσετε το Twitch στο Firestick(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Twitch στην επιφάνεια εργασίας

(1) Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και επισκεφτείτε τον σύνδεσμο διαγραφής λογαριασμού Twitch . Εάν έχετε αποσυνδεθεί, εισαγάγετε τα απαραίτητα διαπιστευτήρια. Δεν θα βρείτε επιλογές για τη διαγραφή του λογαριασμού στις ρυθμίσεις. Εισαγάγετε τον λόγο για τον οποίο αποχωρείτε από την πλατφόρμα και κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή λογαριασμού .

(2) Ένα μήνυμα επιβεβαίωσης που υποδεικνύει ότι ο λογαριασμός σας έχει διαγραφεί θα είναι ορατό στην οθόνη. Αυτό είναι. Δεν μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό, μπορείτε να το κάνετε εντός 90 ημερών από τη διαγραφή. Για την επανενεργοποίησή σας, συνδεθείτε παρέχοντας όλα τα απαραίτητα διαπιστευτήρια.

Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Twitch στην επιφάνεια εργασίας

Εάν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από το Twitch, μπορείτε να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό σας.

(1) Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitch. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας. Από τη λίστα επιλογών, επιλέξτε Ρυθμίσεις .

(2) Συνεχίστε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε την ενότητα «Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας twitch». Στη συνέχεια, κάντε κλικ στον υπερσύνδεσμο Απενεργοποίηση λογαριασμού . Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον σύνδεσμο για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας.

(3) Εισαγάγετε έναν λόγο και κάντε κλικ στην Απενεργοποίηση λογαριασμού .

(4) Όπως είδαμε προηγουμένως, θα λάβετε μια σελίδα επιβεβαίωσης για την προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά όποτε θέλετε.

Απενεργοποίηση ή Διαγραφή λογαριασμού Twitch σε Κινητό (Android ή iOS)

Η εφαρμογή Twitch για κινητά δεν θα σας επιτρέψει να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό. Αντίθετα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την έκδοση ιστού του σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά.

(1) Όταν το ανοίξετε στο πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου σας, θα ανοίξει με την έκδοση για κινητά. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας και ενεργοποιήστε τη λειτουργία επιφάνειας εργασίας.

Τι είναι τα σημεία καναλιού στο Twitch και πώς να τα ρυθμίσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

(2) Μια web έκδοση του Twitch θα ανοίξει στην οθόνη του κινητού. Πατήστε login για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

(3) Αφού συνδεθείτε, επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Προσθέστε έναν λόγο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Απενεργοποίηση λογαριασμού ή Διαγραφή λογαριασμού .

 

Μπορείτε να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας τόσο σε κινητά τηλέφωνα όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές ακολουθώντας αυτά τα βήματα. Ελπίζω να βρείτε αυτό το άρθρο χρήσιμο. Εάν έχετε απορίες ή σχόλια σχετικά με αυτόν τον οδηγό, χρησιμοποιήστε την ενότητα σχολίων για να τον αναφέρετε.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top