Πώς να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε το Twitch στο PS5

Το Twitch είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα ζωντανής ροής που χρησιμοποιείται κυρίως από βιντεοπαίκτες σε όλο τον κόσμο. Με μια ισχυρή συσκευή παιχνιδιού όπως PS5μπορείτε επίσης να κάνετε streaming του παιχνιδιού σας στο PS5 συνδέοντας τον λογαριασμό σας στο Twitch με την κονσόλα. Τράβηγμα είναι διαθέσιμο στο PlayStation Store στο PS5. Έτσι, μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας την εφαρμογή χωρίς να χρησιμοποιήσετε καμία μέθοδο πλευρικής φόρτωσης. Μεταδίδοντας παιχνίδια PS5 στο Twitch, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κοινό και κερδίστε χρήματα μέσω εγκρίσεων και προγραμμάτων συνεργατών.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Twitch

Πώς να κατεβάσετε και να ενεργοποιήσετε το Twitch στο PS5

Πριν προχωρήσετε περαιτέρω, βεβαιωθείτε ότι το PS5 σας είναι συνδεδεμένο στην τηλεόρασή σας και ότι έχετε ενεργό λογαριασμό Twitch.

1. Στροφή Επί και συνδέστε το PS5 σας σε ένα δίκτυο Wi-Fi.

2. Χτύπα το Εικονίδιο αναζήτησης στην κορυφή και μπείτε ΤΡΑΒΗΓΜΑ. Μεταβείτε στη σελίδα πληροφοριών της εφαρμογής Twitch και κάντε κλικ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ.

3. Μετά την εγκατάσταση, ανοίξτε το και κάντε κλικ ΑΡΧΗ.

4. Πατήστε ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ στην αρχική σελίδα της εφαρμογής.

5. Τώρα το Σύνδεσμος ενεργοποίησης ιστού Twitch (https://www.twitch.tv/activate/ps4/ps5), μαζί με έναν κωδικό, εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασης. Παρέχεται επίσης ένας κωδικός QR, ο οποίος περιέχει τον σύνδεσμο ενεργοποίησης ιστού Twitch.

6. Ανοίξτε αυτόν τον σύνδεσμο Ιστού από ένα πρόγραμμα περιήγησης στο smartphone/PC σας, πληκτρολογήστε τον κωδικό και πατήστε ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΩ.

7. Μετά την εξουσιοδότηση, χτυπήστε ΣΥΝΔΕΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ στην τηλεόρασή σας για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Twitch. Στη συνέχεια, κάντε κλικ ΕΓΙΝΕ για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

8. Τώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Twitch στο PlayStation 5.

Πώς να μεταδώσετε παιχνίδια PS5 στο Twitch

1. Παίξτε το παιχνίδι που θέλετε να κάνετε streaming.

2. Στον ελεγκτή Dualsense, πατήστε το ΜΕΡΙΔΙΟ κουμπί επάνω αριστερά.

3. Επίλεξε το ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ επιλογή που παρέχεται στο κάτω μέρος.

4. Πατήστε ΤΡΑΒΗΓΜΑ.

5. Πριν μεταβείτε ζωντανά, εάν θέλετε να κάνετε αλλαγές στη ζωντανή ροή σας, κάντε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ, υποδεικνύεται από α εικονίδιο με τρεις κουκκίδες δίπλα στο ΠΑΤΗΣΤΕ LIVE επιλογή.

6. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ποιότητα βίντεο, τη θέση επικάλυψης, να συμπεριλάβετε/εξαιρέσετε συνομιλία οθόνης, κάμερα προβολής, ήχο πάρτι κ.λπ. στις επιλογές μετάδοσης.

7. Αφού κάνετε τις αλλαγές, κάντε κλικ ΠΑΤΗΣΤΕ LIVE για να μεταδώσετε ζωντανά τα παιχνίδια του PlayStation 5 στο Twitch.

ΥΠΟΔΕΙΞΗ: Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μικρόφωνο ελεγκτή Dualsense για μετάδοση ήχου επίσης.

“Αναβάθμιση του Twitch Kodi: Τα Καλύτερα Πρόσθετα για Παίκτες”(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να τερματίσετε μια ζωντανή ροή Twitch στο PS5

1. Για να τερματίσετε τη ροή Twitch, κάντε κλικ στο ΜΕΡΙΔΙΟ κουμπί στο χειριστήριο Dualsense.

2. Επιλέγω ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ στην τηλεόρασή σας.

3. Κάντε κλικ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ για να τερματίσετε τη ροή σας ή κάντε κλικ ΠΑΥΣΗ για να κάνετε ένα διάλειμμα από τη ροή.

Πώς να διορθώσετε το Twitch που δεν λειτουργεί στο PS5

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το Twitch σταματά να λειτουργεί ή διακόπτεται στο PS5 σας. Σας παρέχουμε μερικούς από τους πιο συνηθισμένους λόγους μαζί με τις λύσεις του.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ

Μια κακή ή ασταθής σύνδεση στο Διαδίκτυο μπορεί να προκαλέσει διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής Twitch στο PS5. Δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το δρομολογητή σας και να συνδέσετε ξανά το PS5 για να δείτε αν λύνει το πρόβλημα. Εάν το πρόβλημα συνεχιστεί, επανεκκινήστε το PS5 και δοκιμάστε ξανά.

ΠΑΡΟΧΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Οι παλιές εκδόσεις του Twitch ενδέχεται να μην είναι συμβατές και να μην λειτουργούν με το πιο πρόσφατο λογισμικό συστήματος. Η ενημέρωση της εφαρμογής σας στις πιο πρόσφατες εκδόσεις της μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα.

ΔΙΑΦΘΟΡΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Εάν και οι δύο παραπάνω μέθοδοι δεν σας εξυπηρετούν, δοκιμάστε να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή για να αφαιρέσετε τυχόν σφάλματα και κατεστραμμένα δεδομένα από τη συσκευή σας.

ΘΕΜΑ ΥΛΙΚΟΥ

Μερικές φορές το ελαττωματικό υλικό θα μπορούσε να προκαλέσει την κατάρρευση του Twitch. Σε αυτήν την περίπτωση, επισκευάστε το PS5 σας σε εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις.

Χαρακτηριστικά του Twitch

  • Το Twitch είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ζωντανής ροής.
  • Το κοινό μπορεί να συνομιλεί ζωντανά μεταξύ τους και με τον streamer.
  • Επιτρέπει στο κοινό να επαναφέρει τη ζωντανή ροή.
  • Επιτρέπει στους streamers να δημιουργούν έσοδα από τη ζωντανή ροή τους μέσω δωρεών και διαφημίσεων.
  • Οι ζωντανές ροές μπορούν να αποθηκευτούν και να εξαχθούν σε άλλες πλατφόρμες φιλοξενίας βίντεο.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Πώς να ενημερώσετε το Twitch στο PS5;

Στο PS5, επισημάνετε την εφαρμογή και πατήστε το ΕΠΙΛΟΓΕΣ κουμπί στο χειριστήριο Dual Sense. Στη συνέχεια, επιλέξτε ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ. Εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις, πατήστε ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ.

2. Πρέπει να ενεργοποιήσω το Twitch στο PS5;

Ναί. Πρέπει να ενεργοποιήσετε το Twitch στον ιστότοπο ενεργοποίησης του PlayStation 5 (https://www.twitch.tv/activate).

3. Είναι το Twitch δωρεάν στο PS5;

Ναί. Το Twitch είναι δωρεάν για πρόσβαση στο PlayStation 5.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *