Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το Samsung Galaxy Watch

Το Samsung Galaxy Watch είναι ένα ισχυρό smartwatch που συνδέεται με το iPhone ή το τηλέφωνο Android σας μέσω Bluetooth. Με μια διαισθητική οθόνη ρολογιού, μπορείτε να συνδεθείτε σε Wi-Fi, να παρακολουθείτε τον καρδιακό σας ρυθμό και να χρησιμοποιήσετε το Bixby ή το Google Assistant για να προσαρμόσετε το τηλέφωνό σας.

Τι συμβαίνει όμως εάν δεν μπορείτε να επανεκκινήσετε το ρολόι Samsung Galaxy; Μην ψάχνετε άλλο. Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξηγήσουμε πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το Samsung Galaxy Watch.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Ημερολόγιο Google στο Apple Watch(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ενεργοποιήσετε το Samsung Galaxy Watch

Αν μόλις αγοράσατε το ρολόι σας, θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε όταν το βγάλετε από το κουτί. Να το πράξουν:

  1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το ΚΛΕΙΔΙ ΣΠΙΤΙΟΥ για λίγα δευτερόλεπτα. Στο Galaxy Watch 3 και παλαιότερα, αυτό είναι το κουμπί που βρίσκεται πιο κάτω. Στο Samsung Galaxy Watch 4 Classic, στο Samsung Galaxy Watch 5 και σε νεότερα μοντέλα που χρησιμοποιούν λογισμικό Wear OS 3, το κουμπί βρίσκεται ψηλότερα στο πλάι.
  1. Περιμένετε να ενεργοποιηθεί η συσκευή.

Σημείωση: Εάν δεν εκκινεί, ίσως χρειαστεί να φορτίσετε την μπαταρία με φορτιστή. Τα ρολόγια Samsung έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά αν έχετε μόλις αγοράσει ένα, μπορεί να χρειαστεί φόρτιση. Ενώ ενεργοποιείται, μην ξεχάσετε να κατεβάσετε την εφαρμογή Galaxy Wearable για το τηλέφωνο Android ή τη συσκευή iOS από το Google Play Store ή App Store.

Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Apple Watch(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να απενεργοποιήσετε ένα Samsung Galaxy Watch

Για να απενεργοποιήσετε το ρολόι Galaxy, πατήστε παρατεταμένα το ΚΛΕΙΔΙ ΣΠΙΤΙΟΥ για μερικά δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, πατήστε Απενεργοποίηση. Μπορείτε επίσης να σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης για να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα Γρήγορες ρυθμίσεις. Εδώ, επιλέξτε το Απενεργοποίηση εικονίδιο και επιβεβαιώστε την επιλογή σας.

Πώς να επαναφέρετε το Galaxy Watch σας

Εάν το Samsung smartwatch σας δεν ανταποκρίνεται, μπορείτε να το επανεκκινήσετε πατώντας παρατεταμένα το Κουμπί αφετηρίας και Πίσω κουμπί ταυτόχρονα για 7 δευτερόλεπτα. Το πλήκτρο Πίσω είναι το μόνο άλλο κουμπί στο πλάι της πρόσοψης του ρολογιού.

Το Samsung Galaxy Watch δεν ενεργοποιείται; 4 τρόποι για να διορθώσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για να επαναφέρετε εργοστασιακά το έξυπνο ρολόι Galaxy, πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του ρολογιού στην κινητή συσκευή σας. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Galaxy Wearable εφαρμογή και πατήστε Ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, πατήστε Γενικός > Επαναφορά. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του ρολογιού σας. Μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας προτού το κάνετε.

Σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το ρολόι Galaxy σας, δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Τόσο απλό

Το Galaxy Watch είναι η απάντηση της Samsung στο Apple Watch και το Fitbit. Μπορεί να συνδεθεί στο smartphone σας, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, να χρησιμοποιείτε εφαρμογές Galaxy Watch μέσω της οθόνης της εφαρμογής και να συλλέγει αυτόματα πληροφορίες μέσω του Samsung Health για να παρακολουθείτε τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και δραστηριότητάς σας μέσω της πρόσοψης ρολογιού.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *