10 καλύτερες εφαρμογές προγραμματισμού μηνυμάτων κειμένου για Android

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει πολλές εξελίξεις στον τρόπο επικοινωνίας μας. Για παράδειγμα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων αλλάζουν σιγά σιγά τον τρόπο που επικοινωνούμε με τους άλλους.

Αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι βασίζονται περισσότερο στα μηνύματα κειμένου και τις βιντεοκλήσεις αντί για τις προσωπικές συναντήσεις. Το να στέλνετε μηνύματα ή να τηλεφωνείτε σε άτομα σε περίεργες ώρες μπορεί να θεωρηθεί αγενές, αλλά το να περιμένετε μέχρι το πρωί και να κινδυνεύετε να το ξεχάσετε είναι ακόμα χειρότερο.

Για την αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων χρονισμού, υπάρχουν εφαρμογές προγραμματισμού για Android. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές προγραμματισμού Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store που μπορούν να σας επιτρέψουν να προγραμματίσετε μηνύματα κειμένου, email και SMS WhatsApp .

Σκούπα Robot Ilife V55 – 2σε1 Σκούπισμα & Σφουγγάρισμα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές προγραμματισμού μηνυμάτων κειμένου για Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές προγραμματισμού κειμένου που θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε μηνύματα που αποστέλλονται μέσω WhatsApp, Messenger, email, Twitter κ.λπ.

1. Κάντε το αργότερα

 

Το Do it Later είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές παραγωγικότητας Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίζουν μηνύματα κειμένου, email, τηλεφωνικές κλήσεις, ενημερώσεις κατάστασης κοινωνικού δικτύου κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Do it Later προσφέρει στους χρήστες πολλαπλές επιλογές καθυστέρησης προγραμματισμού. Επιπλέον, η εφαρμογή είναι ελαφριά και διαθέτει μινιμαλιστική διεπαφή, καθιστώντας την εξαιρετικά εύκολη στη χρήση.

2. Εφαρμογή SKEDit Scheduling

 

Αν ψάχνετε για μια απλή και εύχρηστη εφαρμογή προγραμματισμού για το Android smartphone σας, τότε πρέπει να δοκιμάσετε την εφαρμογή SKEDit Scheduling App.

Μάντεψε? Με την εφαρμογή SKEDit Scheduling, μπορείτε εύκολα να εξοικονομήσετε χρόνο προγραμματίζοντας μηνύματα WhatsApp, SMS και email που αποστέλλονται αυτόματα αργότερα. Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στο Google Play Store και πλέον χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες.

3. Μηνύματα Google

 

Λοιπόν, το Google Messages είναι ενσωματωμένο στα περισσότερα smartphone Android και διαθέτει μια λειτουργία προγραμματισμού μηνυμάτων. Όντας η επίσημη εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων για Android, υποστηρίζει επίσης επιλογές Chat (RCS).

Ενώ η δυνατότητα προγραμματισμού μηνυμάτων συζητείται λιγότερο, εξακολουθεί να υπάρχει. Για να προγραμματίσετε ένα μήνυμα στο Google Messages, πρέπει να πληκτρολογήσετε το μήνυμα και να πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί αποστολής. Το Google Messages θα σας εμφανίσει τις επιλογές προγραμματισμού μηνυμάτων.

4. SMS εκ των προτέρων

 

Το Advance SMS είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές προγραμματισμού μηνυμάτων κειμένου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android. Είναι μια εφαρμογή SMS που είναι γρήγορη και απλή.

Με το Advance SMS, μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε SMS σε μια συγκεκριμένη ώρα. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε την ώρα της καθυστέρησης για την αποστολή του SMS.

5. Handcent Next SMS

 

Το Handcent Next SMS είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις εφαρμογής SMS στη λίστα. Είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή SMS που παρέχει στους χρήστες μια ευρεία γκάμα λειτουργιών για να διευκολύνουν την αποστολή γραπτών μηνυμάτων.

Το υπέροχο με το Handcent Next SMS είναι ότι συγχρονίζεται εύκολα με τους υπολογιστές και επιτρέπει την ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου. Εκτός από αυτό, το Handcent Next SMS μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον προγραμματισμό μηνυμάτων κειμένου και MMS.

6. Αυτόματο μήνυμα

 

Λοιπόν, το Auto Message είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές προγραμματισμού για Android που είναι διαθέσιμες στο Play Store. Με το Auto Message, μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε μηνύματα κειμένου, να ορίσετε αυτοματοποιημένες απαντήσεις, να ορίσετε τη λειτουργία αυτόματης απάντησης κλήσεων, κ.λπ. Εκτός από το SMS, το Auto Message σάς επιτρέπει επίσης να προγραμματίζετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

7. Προγραμματιστής μηνυμάτων

 

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη εφαρμογή προγράμματος μηνυμάτων για το Android σας, δοκιμάστε το Messages Scheduler. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προγραμματισμένα μηνύματα με υπενθυμίσεις σε επιλεγμένες ώρες και ημερομηνίες.

Εκτός από SMS, υποστηρίζει και MMS. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προγραμματίσετε SMS ή MMS με κείμενο, εικόνες, βίντεο ή GIF για αποστολή σε μεταγενέστερη ώρα ή ημερομηνία.

8. Ουασάβι

 

Το Wasavi είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Δεν προγραμματίζει μηνύματα κειμένου. λειτουργεί με WhatsApp, WhatsApp Business, Viber και Signal Private Messenger.

Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Wasavi για να προγραμματίσετε μηνύματα σε αυτές τις πλατφόρμες.

9. AutoResponder για WhatsApp

 

Το AutoResponder για WhatsApp είναι πολύ παρόμοιο με την εφαρμογή Wasavi που αναφέρεται παραπάνω. Όπως το Wasavi, το AutoResponder για WhatsApp δεν λειτουργεί με SMS ή MMS. λειτουργεί μόνο με λογαριασμούς WhatsApp ή WhatsApp Business.

Η εφαρμογή σάς προσφέρει πολλά εργαλεία αυτοματισμού, όπως μπορείτε να ρυθμίσετε μια αυτόματη απάντηση στο WhatsApp, να προγραμματίσετε μηνύματα κ.λπ.

10. chomp SMS

 

Είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για Android, η οποία αντικαθιστά την εφαρμογή Android SMS/MMS. Το chomp SMS προσφέρει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες όπως κλείδωμα κωδικού πρόσβασης, επιλογές απορρήτου, προγραμματισμός SMS κ.λπ.

Εκτός αυτού, το chomp SMS προσφέρει επιλογές προσαρμογής, όπως αλλαγή των χρωμάτων των LED ειδοποιήσεων, των ήχων κλήσης και των μοτίβων δόνησης.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές Android για προγραμματισμό SMS, email και μηνυμάτων WhatsApp. Όλες οι εφαρμογές της λίστας είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *