10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Facebook Messenger για ιδιωτικές συνομιλίες

εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Σε σύγκριση με κάθε άλλη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, το Messenger παρέχει στους χρήστες περισσότερες δυνατότητες. Για παράδειγμα, σας επιτρέπει να μοιράζεστε μηνύματα, εικόνες, βίντεο, ιστορίες, GIF, αυτοκόλλητα κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Messenger σάς επιτρέπει ακόμη και να παίζετε διαδικτυακά παιχνίδια με φίλους. Ωστόσο, παρά το χαρακτηριστικό του, το facebook Messenger δεν είναι χωρίς το μειονέκτημά του. Η εφαρμογή έχει ως αποτέλεσμα μειωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο Android. Επίσης, η εφαρμογή επιβραδύνει τη συσκευή σας.

Αυτός είναι ο μόνος λόγος που οι χρήστες αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για το facebook Messenger. Έτσι, αν ψάχνετε κι εσείς για το ίδιο, διαβάζετε το σωστό άρθρο. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το facebook Messenger για ιδιωτικές συνομιλίες.

5 καλύτερες ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για Windows το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις facebook Messenger για ιδιωτικές συνομιλίες

Έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με εναλλακτικές λύσεις του facebook Messenger που σας επιτρέπουν να συνομιλείτε ιδιωτικά με φίλους ή συγγενείς. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Τηλεγράφημα

Το Telegram είναι μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Το καλό είναι ότι το Telegram είναι διαθέσιμο σε κάθε μεγάλη πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των Android, iOS, Mac, Windows κ.λπ.

Αυτό που κάνει το Telegram πιο εντυπωσιακό είναιΜυστική συνομιλία‘ χαρακτηριστικό. Τα μυστικά μηνύματα συνομιλίας μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να αυτοκαταστρέφονται αυτόματα και από τις δύο συμμετέχουσες συσκευές.

2. Σήμα

Σήμα

Ο κωδικός υποστήριξης του Signal Private Messenger είναι ανοιχτού κώδικα και επαληθεύσιμος. Η ανταλλαγή μηνυμάτων για Android είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και είναι διαθέσιμη σε κάθε μεγάλη πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των Android, iOS, Windows, Mac και Linux.

Το Signal χρησιμοποιεί κάποια προηγμένη τεχνολογία διατήρησης του απορρήτου για να κάνει τις συνομιλίες σας ασφαλείς. Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου και να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις.

3. Σύρμα

Σύρμα

Είναι άλλο καλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android που διαθέτει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο σε όλες τις μορφές επικοινωνίας. Η εφαρμογή προορίζεται για συνεργασία σε επιχειρηματικό επίπεδο, αλλά λειτουργεί καλά και για ιδιώτες.

Το Wire επιτρέπει σε εσάς και την ομάδα σας να επικοινωνείτε και να μοιράζεστε πληροφορίες γρήγορα και με ασφάλεια. Τα βασικά χαρακτηριστικά του Wire περιλαμβάνουν μηνύματα κειμένου, κοινή χρήση αρχείων, κλήσεις συνδιάσκεψης, ιδιωτικές συνομιλίες κ.λπ.

4. WhatsApp

WhatsApp

Αν και το facebook υποστηρίζει το WhatsApp και το Messenger, το WhatsApp υπερέχει στο μέτωπο της ιδιωτικής ζωής. Το καλό είναι ότι το WhatsApp χρησιμοποιεί από προεπιλογή κρυπτογράφηση AES 256-bit από άκρο σε άκρο σε όλες τις συνομιλίες.

Επιπλέον, η τελευταία έκδοση του WhatsApp σάς επιτρέπει επίσης να κλειδώνετε την εφαρμογή με προστασία δακτυλικών αποτυπωμάτων/κωδικού πρόσβασης. Αυτό προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Λοιπόν, το WhatsApp είναι άλλο καλύτερη εναλλακτική λύση Messenger που μπορείτε να εξετάσετε.

5. Snapchat

Τι σημαίνει το WBY στο Snapchat;

Το Snapchat είναι μια από τις πιο μοναδικές εναλλακτικές λύσεις Messenger στη λίστα. Η εφαρμογή είναι δημοφιλής λόγω της ποικιλίας των χαρακτηριστικών της.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις, να στέλνετε μηνύματα βίντεο, απεσταλμένα φωτογραφικά μηνύματα και μηνύματα κειμένου. Το καλό με το Snapchat είναι ότι διαγράφει αυτόματα τα μηνύματα μόλις προβληθούν.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Facebook Messenger(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αν και το Snapchat μπορεί να μην είναι μια κανονική εφαρμογή για ανταλλαγή μηνυμάτων, εξακολουθεί να είναι μια διασκεδαστική εφαρμογή για χρήση στο Android.

6. Voxer

Voxer

Το Voxer είναι άλλο καλύτερες εφαρμογές ιδιωτικών μηνυμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Όπως το facebook Messenger, το Voxer σάς επιτρέπει να στέλνετε κρυπτογραφημένα μηνύματα από άκρο σε άκρο.

Αυτό σημαίνει ότι τα μηνύματα που έχετε ανταλλάξει στο Voxer δεν μπορούν να διαβαστούν ή να τροποποιηθούν από τρίτους. Εκτός από αυτό, το Voxer έχει όλες τις δυνατότητες που βρίσκετε στο facebook Messenger.

7. Το πιο σημαντικό

Το πιο σημαντικό

Αν ψάχνετε για μια κρυπτογραφημένη εφαρμογή συνομιλίας για επαγγελματικούς σκοπούς, πρέπει να δοκιμάσετε το Mattermost.

Με το Mattermost, μπορείτε να συζητήσετε σημαντικά θέματα σε ιδιωτικές ομάδες, ένας προς έναν ή σε όλη την ομάδα. Εκτός από αυτό, η πλατφόρμα σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε και να βλέπετε αρχεία εικόνας.

8. τριμα

τριμα

Το Threema είναι μια premium εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που κοστίζει περίπου 2,99 $ ανά χρήστη ανά μήνα. Είναι μια εφαρμογή ιδιωτικών μηνυμάτων που δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και το απόρρητο. Το Threema διαφέρει από άλλα επειδή δεν απαιτεί αριθμό τηλεφώνου ή διεύθυνση email για να ξεκινήσετε.

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης στο Facebook Messenger(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν αγοράσετε την εφαρμογή, θα σας δώσει ένα μοναδικό Threema ID. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το αναγνωριστικό για να συνομιλήσετε ανώνυμα με άλλους.

9. Wickr Me

Wickr Me

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το Wickr Me εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ιδιωτικών μηνυμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για το facebook Messenger. Τα πάντα στο Wickr I είναι πλήρως κρυπτογραφημένα, από φωνητικές κλήσεις έως κοινή χρήση αρχείων.

9 τρόποι για να διορθώσετε το Facebook Messenger που δεν λειτουργεί(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Wickr κρυπτογραφεί τα μηνύματά σας με ένα νέο κλειδί σύμφωνα με τη σελίδα καταχώρισης της εφαρμογής χρησιμοποιώντας προηγμένη ελεγμένη κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Με τέτοια κρυπτογράφηση, ακόμη και το Wickr Me δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα μηνύματα ή στη λίστα επαφών σας.

10. Viber

Viber

Το Viber δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το WhatsApp ή το Messenger. εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες και πιο ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και κλήσεων που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει ποτέ.

Η εφαρμογή χρησιμοποιείται πλέον από δισεκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, που ειδικεύονται σε ομαδικές συνομιλίες, εξαφανιζόμενα μηνύματα, υπενθυμίσεις και πολλά άλλα.

Όλες οι κλήσεις στο Viber είναι κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο και μπορείτε να ξεκινήσετε μια ομαδική συνομιλία για έως και 250 μέλη.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του facebook Messenger για ιδιωτική συνομιλία. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *