10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Life360 για Android (Εφαρμογές κοινής χρήσης τοποθεσίας)

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Life360 για Android

10 Best Life360 Alternatives for Android (Location Sharing Apps)

Εάν διαβάζετε τακτικά ειδήσεις τεχνολογίας, ίσως γνωρίζετε για τη διαμάχη του Life360. Το Life360 είναι μια εφαρμογή κοινής χρήσης τοποθεσίας με κορυφαία βαθμολογία διαθέσιμη για χρήστες Android. Είναι μια εφαρμογή οικογενειακής ασφάλειας όπου τα μέλη της οικογένειας μπορούν να μοιραστούν την τοποθεσία τους σε πραγματικό χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αν και η εφαρμογή είναι χρήσιμη, ήταν στις ειδήσεις για λάθος λόγους πριν από λίγους μήνες. Πριν από λίγους μήνες, η εταιρεία βρέθηκε να πουλά δεδομένα τοποθεσίας χρηστών σε πολλούς μεσίτες δεδομένων του κλάδου. Πουλάει δεδομένα τοποθεσίας στους 31 εκατομμύρια πελάτες της, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, από το 2016.

Αυτή η διαμάχη ανάγκασε πολλούς χρήστες του Life360 να αναζητήσουν τις εναλλακτικές του. Επομένως, εάν είστε ενεργός χρήστης του Life360, θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις εναλλακτικές του. Προς το παρόν, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις Life360 διαθέσιμες στο Google Play Store και οι περισσότερες από αυτές είναι δωρεάν.

10 καλύτερες εφαρμογές Find My Phone για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Life360 για Android

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα παραθέσουμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Life360 για Android . Με αυτές τις εφαρμογές εντοπισμού οικογένειας, μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Life360 για Android.

1. Google Family Link

 

Το Google Family Link είναι μια πλήρης εφαρμογή γονικού ελέγχου για smartphone Android. Με το Google Family Link, μπορείτε να δείτε γρήγορα τη δραστηριότητα εφαρμογών των παιδιών σας, να διαχειριστείτε τις εφαρμογές τους, να ορίσετε όρια χρόνου χρήσης και πολλά άλλα.

Πώς να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας σε συσκευή Android (2 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Google Family Link διαθέτει επίσης μια λειτουργία παρακολούθησης τοποθεσίας που σας επιτρέπει να βρείτε το παιδί σας όταν είναι εν κινήσει. Μπορείτε να εντοπίσετε τα παιδιά σας αρκεί να έχουν τα smartphone τους Android. Συνολικά, το Google Family Link είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Life360 που δεν πρέπει να χάσετε.

2. mLite

 

Το mLite είναι βασικά μια εφαρμογή εντοπισμού τοποθεσίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τους φίλους, τα παιδιά ή τα μέλη της οικογένειάς σας. Για να χρησιμοποιήσετε το mLite, πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας Android και μετά στη συσκευή που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφού προστεθεί, μπορείτε να επιτρέψετε την κοινή χρήση τοποθεσίας και επαφών. Η εφαρμογή δείχνει τη θέση GPS των μελών της οικογένειάς σας σε πραγματικό χρόνο στο χάρτη και στέλνει ειδοποιήσεις όταν φεύγουν ή φτάνουν σε ένα προκαθορισμένο μέρος.

3.iSharing _

Το Xbox μπορεί να σας επιτρέψει να μοιραστείτε το Xbox Game Pass με φίλους & Οικογένεια(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το iSharing είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές κοινής χρήσης και παρακολούθησης τοποθεσίας στο Google Play Store. Είναι μια εφαρμογή εντοπισμού οικογένειας που παρέχει υπηρεσία τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο στους χρήστες.

Με το iSharing, μπορείτε εύκολα να δείτε την τοποθεσία των μελών της οικογένειας σε πραγματικό χρόνο σε έναν ιδιωτικό οικογενειακό χάρτη. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε αυτήν την εφαρμογή για να σας ειδοποιεί όταν ένα μέλος της οικογένειας φτάνει ή φεύγει από τον προορισμό.

4. Map My Run

 

Λοιπόν, το Map My Run είναι λίγο διαφορετικό από το Life360. Το Map My Run είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης φυσικής κατάστασης με ό,τι χρειάζεστε για να παραμείνετε κίνητροι για να πετύχετε τους στόχους σας.

 

Διαθέτει επίσης μια δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης που σας επιτρέπει να μοιράζεστε την τοποθεσία τρεξίματος σε πραγματικό χρόνο για να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ηρεμία.

5. Family360

 

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το Family360 εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εφαρμογές κοινής χρήσης τοποθεσίας που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει στο Android. Είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο πρόγραμμα παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων, καθώς μπορεί να εντοπίσει καταχωρημένες τοποθεσίες φορητών συσκευών.

Για να μοιραστείτε την τοποθεσία σας, πρέπει να δημιουργήσετε έναν κύκλο και να προσθέσετε άτομα της επιλογής σας. Αφού δημιουργήσετε έναν κύκλο, μπορείτε να προσθέσετε άτομα της επιλογής σας. Συνολικά, το Family360 είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Life360 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

6. Family Locator

 

Όπως κάθε εφαρμογή εντοπισμού οικογένειας, αυτή χρησιμοποιεί επίσης τον εγγενή εντοπισμό GPS του τηλεφώνου σας για να διασφαλίσει την ασφάλεια της οικογένειας, ακόμη και όταν είναι μακριά.

Με το Family Locator, μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας GPS σε πραγματικό χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς σας σε έναν οικογενειακό χάρτη. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ιδιωτικές ομάδες για τα πιο κοντινά σας άτομα.

Εκτός από αυτό, το Family Locator μπορεί επίσης να παρακολουθεί ένα χαμένο ή κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

7. Connected

 

Το Connected είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή εντοπισμού τοποθεσίας GPS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Πρέπει να δημιουργήσετε ή να συμμετάσχετε σε κύκλους με την οικογένειά σας σε αυτήν την εφαρμογή.

Αφού δημιουργήσετε έναν κύκλο, θα μοιραστείτε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο με άλλα μέλη του κύκλου. Ομοίως, άλλα μέλη του κύκλου μπορούν να μοιραστούν την τοποθεσία τους μαζί σας.

8. GeoZilla

 

Το GeoZilla είναι σχεδόν παρόμοιο με την εφαρμογή Connected που αναφέρεται παραπάνω. Ωστόσο, με το GeoZilla, μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας σε έναν ιδιωτικό κύκλο μόνο που μπορεί να δει η οικογένειά σας.

Αφού συνδέσετε το τηλέφωνό σας με αυτόν τον ιχνηλάτη GPS, θα μπορείτε να γνωρίζετε πότε η οικογένειά σας φεύγει ή φτάνει σε ένα μέρος, να βλέπετε πού ήταν η οικογένειά σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και πολλά άλλα.

9. Find My Kids

 

Το Find My Kids είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Life360 στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ασφάλεια των παιδιών και τον γονικό έλεγχο. Η εφαρμογή βοηθά τους γονείς να παρακολουθούν την τοποθεσία του παιδιού τους στον χάρτη.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να ακούτε τι συμβαίνει γύρω από το παιδί σας, να στέλνετε ένα δυνατό σήμα στη συσκευή του παιδιού, να μάθετε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιεί και πολλά άλλα.

10. GeoLocator

 

Το GeoLocator είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Life360 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Αυτή είναι μια οικογενειακή εφαρμογή παρακολούθησης GPS με δυνατότητες συνομιλίας.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με κάθε Android με λειτουργίες GPS. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να γνωρίζετε την ακριβή τοποθεσία των μελών της οικογένειάς σας σε έναν ιδιωτικό χάρτη, να ανταλλάσσετε μηνύματα με μέλη της οικογένειας και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις χαμηλής μπαταρίας.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές εντοπισμού οικογένειας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για το Life360. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν δωρεάν για λήψη και χρήση και είναι διαθέσιμες στο Play Store

 

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη εφαρμογή παρακολούθησης αυτοκινήτου(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *