Πώς να επιλέξετε την καλύτερη εφαρμογή παρακολούθησης αυτοκινήτου

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη εφαρμογή παρακολούθησης αυτοκινήτου

Εάν αναζητάτε έναν τρόπο να εξοικονομήσετε χρήματα στην ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή παρακολούθησης αυτοκινήτου. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε ασφαλείς στο δρόμο και επίσης να σας βοηθήσουν να πληροίτε τις προϋποθέσεις για καλές εκπτώσεις οδηγού από την ασφαλιστική σας εταιρεία. 

Επιπλέον, οι εφαρμογές παρακολούθησης αυτοκινήτου μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την οδήγηση της επιχείρησής σας ξεχωριστή από την προσωπική οδήγηση και να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε χρεώσιμα μίλια.

Η State Farm είναι μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες και προσφέρει μια εφαρμογή παρακολούθησης που ονομάζεται Drive Safe & Save. Αυτή η εφαρμογή παρακολουθεί τις οδηγικές σας συνήθειες και σας δίνει σχόλια για το πώς μπορείτε να βελτιωθείτε. Μπορείτε επίσης να λάβετε έως και 50% εκπτώσεις για να είστε ασφαλής οδηγός. Πολλοί άνθρωποι ενθουσιάζονται για την εμπειρία τους με αυτήν την εφαρμογή στις   κριτικές ασφάλισης αυτοκινήτων State Farm .

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Android Smartphone ως συσκευή παρακολούθησης GPS(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Χρήση τεχνολογίας για την παρακολούθηση του αυτοκινήτου σας

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που είναι πιο επικεντρωμένη στην παρακολούθηση του αυτοκινήτου σας, υπάρχουν μερικές επιλογές.

Αυτόματο

Το αυτόματο είναι μια μικρή συσκευή που συνδέεται στον υπολογιστή του αυτοκινήτου σας. Συνδέεται στον υπολογιστή του αυτοκινήτου σας για να παρακολουθεί τις οδηγικές σας συνήθειες. Παρέχει επίσης πληροφορίες για θέματα όπως η οικονομία καυσίμου και τα διαγνωστικά του κινητήρα.

Το Automatic μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα σε βενζίνη, να βρείτε το σταθμευμένο αυτοκίνητό σας και ακόμη και να καλέσετε βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος. Επιπλέον, το να έχετε ένα gadget που σας ενημερώνει για το όχημά σας είναι φανταστικό. Αν είστε λάτρης του αυτοκινήτου, αξίζει να το ελέγξετε το Automatic.

AtlasVPN Μαύρη Παρασκευή 2021(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Zubie

Το Zubie είναι μια συσκευή παρακολούθησης αυτοκινήτου που προσφέρει λειτουργίες παρακολούθησης και παρακολούθησης. Μπορεί να παρακολουθεί την τοποθεσία του αυτοκινήτου σας και να παρέχει πληροφορίες για πράγματα όπως η ταχύτητα, τα χιλιόμετρα και η οικονομία καυσίμου.

Το Zubie προσφέρει επίσης μια υπηρεσία οδικής βοήθειας, η οποία μπορεί να είναι χρήσιμη σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης. Επιπλέον, το Zubie παρέχει πολλές άλλες δυνατότητες, όπως τη δυνατότητα ρύθμισης γεωγραφικών περιφράξεων και λήψης ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο εάν το αυτοκίνητό σας φεύγει από μια καθορισμένη περιοχή.

Το Zubie είναι μια υπηρεσία που βασίζεται σε συνδρομή, επομένως θα χρειαστεί να πληρώσετε μια μηνιαία χρέωση για να τη χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, θα μπορούσε να αξίζει το κόστος εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας ή θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα για το κόστος των καυσίμων.

Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα παρακολούθησης μετοχών στο Google Finance(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

MileIQ

Εάν οδηγείτε πολύ για τη δουλειά, το MileIQ μπορεί να σας βοηθήσει να οργανωθείτε για την ώρα του φόρου. Η εφαρμογή παρακολουθεί αυτόματα τις οδηγικές σας συνήθειες και καταγράφει την ημερομηνία, την ώρα, την απόσταση και τη μέση ταχύτητα του ταξιδιού. Στη συνέχεια, μπορείτε να ταξινομήσετε κάθε ταξίδι ως επαγγελματικό ή προσωπικό, γεγονός που καθιστά εύκολο να δείτε πόσα χρεώσιμα μίλια έχετε συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια του έτους.

Επιπλέον, το MileIQ παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για τις οδηγικές σας συνήθειες, όπως η μέση ταχύτητά σας και ο συνολικός αριθμός των μιλίων που έχετε διανύσει. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε μικρές αλλαγές στο στυλ οδήγησης, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Είτε είστε οδηγός ντελίβερι είτε πωλητής που ξοδεύει πολύ χρόνο στο δρόμο, το MileIQ είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τις εκπτώσεις σας μετά τη φορολογική περίοδο.

Το καλύτερο δωρεάν και επί πληρωμή λογισμικό δημιουργίας backlinks το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πιστωτικό Κάρμα

Εάν ψάχνετε έναν τρόπο να εξοικονομήσετε χρήματα στην ασφάλιση του αυτοκινήτου σας , θα πρέπει να κατεβάσετε το Credit Karma. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί το τηλέφωνό σας για να παρακολουθεί τις οδηγικές σας συνήθειες και να προτείνει βελτιώσεις στον χειρισμό του αυτοκινήτου σας.

Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε εκπτώσεις και επιβραβεύσεις για θετικές συμπεριφορές οδήγησης. Αν λοιπόν ψάχνετε έναν τρόπο να εξοικονομήσετε χρήματα στην ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, αυτή η εφαρμογή είναι για εσάς!

CarTrac

Εάν είστε όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, πιθανότατα έχετε πολλά βασικά πράγματα στη ζωή σας που θέλετε να παρακολουθείτε. Το αυτοκίνητό σας είναι αναμφίβολα ένα από αυτά, και με το CarTrac, μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό.

Αυτή η εφαρμογή παρακολουθεί την τοποθεσία του αυτοκινήτου σας και στέλνει ειδοποιήσεις εάν μετακινηθεί από μια καθορισμένη περιοχή. Καταγράφει επίσης πράγματα όπως ταχύτητα, διάρκεια στάσης και κατεύθυνση πορείας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πάντα να γνωρίζετε πού είναι το αυτοκίνητό σας και τι κάνει. Και αν συμβεί κάτι σε αυτό, θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να το βρείτε και να το πάρετε πίσω. Κατεβάστε λοιπόν το CarTrac σήμερα και αρχίστε να παρακολουθείτε το πιο σημαντικό περιουσιακό σας στοιχείο.

Πώς να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση τοποθεσίας σε συσκευή Android (2 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

GeoWatchdog

Έχετε ανησυχήσει ποτέ για το πού είναι το αυτοκίνητό σας; Είτε στο χώρο στάθμευσης είτε στην άλλη άκρη της πόλης, η παρακολούθηση του οχήματός σας μπορεί να είναι δύσκολη. Αλλά με το GeoWatchdog, μπορείτε να χαλαρώσετε και να γνωρίζετε ότι το αυτοκίνητό σας είναι πάντα σε κοντινή απόσταση.

Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί GPS για να παρακολουθεί την τοποθεσία του αυτοκινήτου σας σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να βλέπετε ακριβώς πού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή. Στέλνει επίσης ειδοποιήσεις εάν το όχημα βγει έξω από μια καθορισμένη περιοχή, έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε μήπως χαθεί.

Επιπλέον, το GeoWatchdog καταγράφει πληροφορίες όπως η ταχύτητα και η κατεύθυνση πορείας, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς οδηγεί το αυτοκίνητό σας. Είτε ανησυχείτε για κλοπή είτε θέλετε να παρακολουθείτε το όχημά σας, το GeoWatchdog είναι η τέλεια λύση.

Life360

Αυτή η εφαρμογή κάνει τα πάντα, από την παρακολούθηση της τοποθεσίας του αυτοκινήτου σας έως την παροχή διαγνωστικών πληροφοριών σχετικά με την απόδοσή του. Επιπλέον, το Life360 διαθέτει πολλές λειτουργίες που μπορούν να είναι χρήσιμες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Για παράδειγμα, η εφαρμογή μπορεί να καλέσει αυτόματα βοήθεια εάν εντοπίσει ότι έχετε υποστεί σοβαρό ατύχημα.

Και αν το αυτοκίνητό σας χαλάσει, το Life360 μπορεί να σας παρέχει οδηγίες βήμα προς στροφή προς το πλησιέστερο πρατήριο. Πολλές εταιρείες βρίσκουν αυτή την εφαρμογή χρήσιμη για την παρακολούθηση οχημάτων στόλου που οδηγούνται από εργαζόμενους. Είτε αναζητάτε ηρεμία στο δρόμο είτε θέλετε να παρακολουθείτε το αυτοκίνητό σας, το Life360 αξίζει να το σκεφτείτε.

 

Οφέλη από τη χρήση εφαρμογών παρακολούθησης

Πέρα από την παρακολούθηση του τρόπου χρήσης του αυτοκινήτου σας, αυτές οι εφαρμογές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε και να διατηρείτε ασφαλείς τους νέους οδηγούς σας. Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες ενδέχεται να προσφέρουν ακόμη και εκπτώσεις για τη χρήση αυτών των τύπων εφαρμογών.

Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές εφαρμογές παρακολούθησης αυτοκινήτου διαθέσιμες, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να ερευνήσετε ποια θα ήταν η καλύτερη για εσάς. Φροντίστε να διαβάσετε κριτικές για οποιεσδήποτε εφαρμογές σκέφτεστε να δοκιμάσετε.

Ανεξάρτητα από την εφαρμογή παρακολούθησης αυτοκινήτου που θα επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατή με το τηλέφωνο και το αυτοκίνητό σας. Και να θυμάστε, ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στην ασφάλιση αυτοκινήτου είναι να είστε ασφαλής οδηγός.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *