Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κινηματογράφου 4K στο iPhone 14

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κινηματογράφου 4K στο iPhone 14

Ας το παραδεχτούμε. τα smartphone μας έχουν σκοτώσει πολλές φορητές συσκευές, όπως ραδιόφωνα, συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, συστήματα αποθήκευσης και κάμερες. Αν μιλάμε για την κάμερα του τηλεφώνου, τα iPhone έχουν μια από τις καλύτερες κάμερες κινητών στην αγορά.

Μπορεί να γνωρίζετε για τη λειτουργία Cinematic εάν χρησιμοποιείτε τα πιο πρόσφατα μοντέλα iPhone, όπως τη σειρά iPhone 13 ή iPhone 14. Η κινηματογραφική λειτουργία στην κάμερα του iPhone σας μπορεί να εγγράψει βίντεο με μικρό βάθος πεδίου και να προσθέσει όμορφες εναλλαγές εστίασης για εμφάνιση κινηματογραφικής ποιότητας.

Η λειτουργία Cinematic δεν είναι διαθέσιμη σε κάθε iPhone – Είναι διαθέσιμη μόνο στο iPhone 13 και στη νέα σειρά iPhone 14 που κυκλοφόρησε. Μιλάμε για Cinematic mode γιατί η Apple έχει αναβαθμίσει τη Cinematic Mode της στη νέα σειρά iPhone 14 Pro.

Πώς να γράψετε την οθόνη στα Windows 10 το 2022 (Χωρίς κανένα λογισμικό)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βίντεο 4K Cinematic Mode στη σειρά iPhone 14 Pro

Η τελευταία σειρά smartphone iPhone 14 pro μπορεί να τραβήξει βίντεο 4K Cinematic σε 30 fps. Πριν από αυτό, η σειρά iPhone 13 είχε Cinematic Mode, αλλά περιορίζεται στην εγγραφή βίντεο σε 1080p στα 30fps.

Έτσι, εάν μόλις αγοράσατε το νέο iPhone 14 Pro ή iPhone 14 Pro Max, μπορείτε να τραβήξετε βίντεο σε λειτουργία 4K Cinematic με απλά βήματα. Είναι μια εξαιρετική δυνατότητα και ο καθένας μπορεί να τραβήξει βίντεο σε στυλ κινηματογράφου με αυτήν τη συγκεκριμένη λειτουργία βίντεο .

Ενεργοποιήστε τα βίντεο 4K Cinematic Mode στο iPhone 14

Η δυνατότητα εγγραφής 4K δεν είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στη νέα σειρά iPhone 14 Pro. Ως εκ τούτου, πρέπει να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα. Ακολουθούν μερικά απλά βήματα για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία 4K Cinematic στο iPhone 14 Pro.

Τηλεόραση LG 65” NANOCELL LED SMART 4K ULTRA HD(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Κάμερα .

2. Στην οθόνη Ρυθμίσεις κάμερας, πατήστε την επιλογή Κινηματογραφική εγγραφή .

3. Τώρα, στην Κινηματογραφική οθόνη Εγγραφής, πατήστε είτε 4K στα 24 fps είτε 4K στα 30 fps .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία 4K Cinematic στο iPhone 14 σας. Το 4K στα 30 fps παράγει βίντεο υψηλότερης ποιότητας, αλλά θα καταλαμβάνει περισσότερο χώρο από το 4K στα 24 fps.

Apple Watch Series 8: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να εγγράψετε βίντεο σε κινηματογραφική λειτουργία 4K

Αφού ενεργοποιήσετε τη λειτουργία στη σειρά iPhone 14 Pro, μπορείτε να εγγράψετε βίντεο με κινηματογραφική λειτουργία 4K. Απλώς πρέπει να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα και να ανοίξετε την εφαρμογή Κάμερα.

Στο εικονοσκόπιο Κάμερας, σύρετε προς τα δεξιά για να ανοίξετε τη λειτουργία Κινηματογράφου. Εδώ πρέπει να ευθυγραμμίσετε την εστίαση της κάμερας στο κύριο θέμα.

Η κάμερα θα καταγράψει το βίντεο με μικρό βάθος πεδίου και θα προσθέσει όμορφες μεταβάσεις εστίασης για εμφάνιση κινηματογραφικού επιπέδου.

Διέρρευσε το iPhone 14 Pro Seal με μνήμη RAM, χρώμα και Στοιχεία φόρτισης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία κινηματογράφου 4K σε παλαιότερα μοντέλα iPhone;

Εάν χρησιμοποιείτε iPhone 13, έχετε ήδη τη λειτουργία Cinematic Mode. Ωστόσο, μπορείτε να εγγράψετε βίντεο σε λειτουργία Cinematic σε 1080p στα 30 fps.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα βίντεο 1080p, η αγορά της νέας σειράς iPhone 14 Pro είναι η μόνη επιλογή. Η δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε λειτουργία 4K Cinematic είναι διαθέσιμη μόνο σε iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro max.

 

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά την ενεργοποίηση της 4K Cinematic Mode στη σειρά iPhone 14 Pro. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την ενεργοποίηση της λειτουργίας 4K Cinematic στη σειρά iPhone 14, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Πώς να αποκτήσετε το Snapchat Dark Mode σε Android και iOS(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *