Πώς να εξάγετε σελίδες από PDF στον υπολογιστή ή το smartphone σας

Τώρα μπορείτε εύκολα να εξάγετε σελίδες από PDF στον υπολογιστή ή το smartphone σας με τη βοήθεια ενός απλού τέχνασμα που θα μετατρέψει το pdf σε μια σελίδα που μπορείτε να εξαγάγετε και να αποθηκεύσετε στην τοπική σας συσκευή.

Τα αρχεία PDF αποτελούνται συνήθως από πολλές σελίδες που θα μπορούσαν να φτάσουν τις εκατοντάδες σε αριθμό, αλλά από όλες αυτές τις σελίδες μέσα στα αρχεία PDF, το σημαντικό υλικό βρίσκεται πιθανώς σε λίγες μόνο σελίδες που αναζητούν οι χρήστες. Για να έχουν πρόσβαση στις σημαντικές πληροφορίες τους, οι χρήστες πρέπει να περνούν από ολόκληρη τη σελίδα PDF κάθε φορά, κάτι που μπορεί να είναι χρονοβόρο. Το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί εάν οι συγκεκριμένες σελίδες από το αρχείο PDF εξαχθούν σε άλλο αρχείο PDF.

10 καλύτερες εφαρμογές συμπιεστή PDF για Android για μείωση του μεγέθους PDF(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να γίνει αυτό και, ως εκ τούτου, τα PDF θα μπορούσαν να διαχειρίζονται εύκολα για τα σημαντικά και απαιτούμενα πράγματα. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε γράψει για το πώς θα μπορούσατε να εξαγάγετε σελίδες από αρχεία PDF χρησιμοποιώντας μόνο τον υπολογιστή ή το smartphone σας. Εάν αναζητάτε επίσης κάποια μέθοδο για να εξαγάγετε τις σελίδες οποιουδήποτε αρχείου PDF, τότε σημειώστε ότι βρίσκεστε ακριβώς στο σωστό μέρος καθώς η μέθοδος που έχουμε γράψει λειτουργεί πλήρως και είναι γρήγορος. Απλώς πηγαίνετε και διαβάστε ολόκληρο το άρθρο που δίνεται παρακάτω για να μάθετε για τη μέθοδο!

 

Εξαγωγή σελίδων από PDF στον υπολογιστή ή το smartphone σας

Η μέθοδος είναι απλή και εύκολη. απλά πρέπει να ακολουθήσετε μερικούς απλούς οδηγούς βήμα προς βήμα για να προχωρήσετε.

 

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome στον υπολογιστή σας με Windows ή Mac και, στη συνέχεια, φορτώστε το επιθυμητό αρχείο PDF στο οποίο θέλετε να εξαγάγετε τις σελίδες. Αυτό θα μπορούσε να γίνει απλά χρησιμοποιώντας τους συνδυασμούς πλήκτρων Cntrl + O στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome και, στη συνέχεια, από το πρόγραμμα περιήγησης αρχείων θα μπορούσε να γίνει επιλογή για το αρχείο PDF.

Πώς να μετατρέψετε ή να αποθηκεύσετε μια εικόνα ως αρχείο PDF(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Αν έχετε ανοιχτό το αρχείο PDF μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome, απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο Εκτύπωση ή πατήστε τον συνδυασμό πλήκτρων Cntrl + P για το ίδιο. Αυτό οδηγεί στην εκτύπωση των σελίδων του αρχείου PDF σας και θα άνοιγε ένας άλλος οδηγός για την επιλογή των σελίδων.

3. Στη σελίδα Προεπισκόπηση εκτύπωσης που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο « Αλλαγή… » και ορίστε το σε Αποθήκευση ως PDF. Αυτό κάνει την προτίμηση να αποθηκεύονται οι σελίδες του αρχείου PDF μόνο σε μορφή PDF και να μην εκτυπώνονται.

 

4. Στην ενότητα Σελίδες της προεπισκόπησης, ο οδηγός επιλέγει όλες αυτές τις σελίδες με τον αριθμό που θέλετε να εξαγάγετε ως άλλο αρχείο PDF και, μετά από όλα αυτά, πατήστε το κουμπί Αποθήκευση για να αποθηκεύσετε το αρχείο PDF.

5. Στο τέλος, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το όνομα για το νέο αρχείο PDF και τον προορισμό. Απλώς δικαιολογήστε όλα αυτά τα πράγματα και πατήστε ξανά το κουμπί αποθήκευσης στον πίνακα ζητήσεων. Το αρχείο PDF με όλες τις επιλεγμένες σελίδες σας θα δημιουργηθεί και θα εξαχθεί στο οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μετά!

Τρόπος δημιουργίας αρχείων PDF Chromecast χρησιμοποιώντας Smartphone και PC(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Τα βήματα για να κάνετε το ίδιο χρησιμοποιώντας τη συσκευή Android ακολουθούν την παρακάτω μέθοδο:

1. Ανοίξτε το αρχείο PDF στη συσκευή Android, πατήστε το κουμπί μενού με τις τρεις κουκκίδες και πατήστε την επιλογή Εκτύπωση.

 

2. Πατήστε στην επιλογή Επιλογή εκτυπωτή και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αποθήκευση ως PDF  .

 

3. Μετά από αυτό, πατήστε το κουμπί του αναπτυσσόμενου μενού που βρίσκεται κάτω από το Μέγεθος χαρτιού και αλλάξτε τις Σελίδες σε Εύρος 8 αντί για όλες. Εισαγάγετε τον αριθμό για τις σελίδες που θέλετε να εξαγάγετε από το PDF και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο PDF κάτω δεξιά.

 

4. Θα μεταφερθείτε στην ίδια οθόνη όπου πρέπει να επιλέξετε τον προορισμό για το νέο αρχείο PDF και το όνομα για αυτό. Αποθηκεύστε το αρχείο μετά από όλα αυτά τα έθιμα και μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το εξαγόμενο αρχείο PDF.

 

Βήματα Για να κάνετε το ίδιο χρησιμοποιώντας τη συσκευή iOS, ακολουθήστε την παρακάτω μέθοδο:

1. Ανοίξτε το αρχείο PDF και επιλέξτε το κουμπί κοινής χρήσης και την επιλογή Εκτύπωση .

Πώς να εξάγετε κωδικούς πρόσβασης από Chrome, Edge, Firefox και Safari(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Στον εκτυπωτή, οι επιλογές επιλέξτε το εύρος ή τις σελίδες που θέλετε στο νέο PDF και, στη συνέχεια, πιέστε στη λειτουργία Προεπισκόπηση για να δείτε όλες τις επιλεγμένες σελίδες σας.

3. Στη νέα σελίδα που ανοίγει, πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης, την επιλογή Αποθήκευση του νέου αρχείου PDF. Επιλέξτε το φάκελο προορισμού στη μονάδα δίσκου iCloud για κοινή χρήση ή χρησιμοποιήστε το email ή το μήνυμα για να το μοιραστείτε. Αυτό είναι. Στη συνέχεια, το αρχείο σας θα αποθηκευτεί στη συγκεκριμένη τοποθεσία που επιλέξατε!

 

 

Έτσι, έχετε τώρα τη μέθοδο εξαγωγής των σελίδων από το PDF στον υπολογιστή ή τη συσκευή smartphone σας. Αυτή η μέθοδος είναι πολύ απλή στην εφαρμογή, καθώς μπορεί να έχετε σηκωθεί μετά την ανάγνωση του άρθρου, και επίσης δεν υπάρχει καμία προχωρημένη απαίτηση.

Ελπίζω να σας άρεσε αυτή η μέθοδος και να τη δοκιμάσατε στη συσκευή σας, αλλά αν δεν την έχετε δοκιμάσει, τότε πηγαίνετε τώρα και δοκιμάστε την!

Τρόπος εξαγωγής και εισαγωγής σελιδοδεικτών στο πρόγραμμα περιήγησης Edge(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *