10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YouTube για να κερδίσετε χρήματα το 2022

Το να συγκεντρώσεις καλή τύχη στο YouTube δεν είναι τόσο απλό. Το σύνηθες είναι ότι οι πιο διάσημοι YouTubers όχι μόνο κερδίζουν εισόδημα από τα κλικ και τις επισκέψεις, αλλά δημιουργούν και άμεση συνεργασία με επωνυμίες, συμμετέχουν σε προγράμματα θυγατρικών και πηγαίνουν σε εκδηλώσεις, μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, το πιο συναρπαστικό με το νέο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube είναι ότι απαιτεί πλέον τουλάχιστον 1000 συνδρομητές ή μέλη για τη δημιουργία εσόδων από τα βίντεο και 4000 ώρες αναπαραγωγής τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

Δείτε και αυτό:Πώς να κατεβάσετε βίντεο από ιστότοπους (5 καλύτερα εργαλεία)

Ακόμη και αυτά τα ίδια κριτήρια θα εφαρμοστούν στα κανάλια που ήδη δημιουργούν έσοδα από τη δραστηριότητά τους με διαφημίσεις. Μια άλλη απαίτηση είναι να έχετε έναν λογαριασμό Google Ads συνδεδεμένο με το κανάλι YouTube, από τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή διαφημίσεων που προβάλλετε κάρτες με χορηγία, επικαλυπτόμενες διαφημίσεις, γραφικές διαφημίσεις και πολλά άλλα.

Και το γεγονός είναι ότι δεν είναι τόσο εύκολο να συγκεντρώσετε πολλά χρήματα χάρη σε αυτή τη διαδικασία δημιουργίας εσόδων, της οποίας η απόκριση από την πλατφόρμα είναι συνήθως αργή και της οποίας μπορείτε να μειώσετε τον χρόνο αναμονής αναφέροντας τις πηγές του περιεχομένου σας, προσπαθώντας να δημιουργήσετε πρωτότυπα βίντεο, ποτέ καταφεύγουν σε διπλό περιεχόμενο και χρησιμοποιούν υλικό νόμιμης μορφής με πνευματικά δικαιώματα που δεν παραβιάζουν τα δικαιώματα των κατόχων.

Λίστα με τις 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YouTube για να κερδίσετε χρήματα

Έτσι, τώρα, αν έχετε βαρεθεί το YouTube και τώρα θέλετε να βρείτε τις καλύτερες εναλλακτικές για να κερδίσετε χρήματα με τα βίντεό σας, τότε μην ανησυχείτε για αυτό, καθώς σήμερα σε αυτό το καταπληκτικό άρθρο, θα σας δείξουμε μια καταπληκτική λίστα στην οποία θα παρουσιάσουμε 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YouTube για να κερδίσετε χρήματα. Λοιπόν, τώρα χωρίς να χάσουμε πολύ χρόνο, ας εξερευνήσουμε τη λίστα που αναφέρεται παρακάτω.

DTube

Το DTube είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα για μετάδοση βίντεο που συνδέεται με το Steemit, η οποία αυτή τη στιγμή δεν έχει πολλές δυνατότητες, αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις. Το σύστημά του επιτρέπει σε κάποιον να κερδίσει πραγματικά χρήματα ή κρυπτονομίσματα μέσω συσσωρευμένων ψήφων.

Ως εκ τούτου, είναι μια εναλλακτική λύση στο YouTube που θα μπορούσε να κερδίσει βάρος τα επόμενα χρόνια και μπορεί να νικήσει τη γιγαντιαία πλατφόρμα βίντεο της Google, το YouTube, του τεχνολογικού γίγαντα.

BridTV

Το γνωστό BridTV είναι μια άλλη εξαιρετική εναλλακτική για το YouTube. Είναι μια από τις καλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες δημιουργίας εσόδων από βίντεο που επιτρέπει σε μικρές και μεγάλες εταιρείες να φιλοξενούν τα βίντεό τους, να κωδικοποιούν και να κερδίζουν χρήματα.

Σε αυτήν την πλατφόρμα, οι εκδότες περιεχομένου μπορούν να κερδίσουν το 60% των διαφημιστικών εσόδων, ενώ η BridTV διατηρεί μόνο το 40% των εσόδων που κερδίζουν οι εκδότες της.

Πατρέων

Επί του παρόντος, είναι μια από τις πιο γνωστές και πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μικροδιαχείρισης για δημιουργούς περιεχομένου, συγγραφείς και YouTubers που προτιμούν να κερδίζουν χρήματα μέσω των θεατών τους και όχι τόσο μέσω της διαφήμισης. Αυτή η γνωστή πλατφόρμα βίντεο ιδρύθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες στο Σαν Φρανσίσκο.

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον πράγμα σχετικά με αυτήν την πλατφόρμα είναι ότι οι μηνιαίες επαναλαμβανόμενες μικροπληρωμές απλώς επιτρέπουν στους πολλούς δημιουργούς της να κάνουν τα έργα τους αυτάρκεις. Ωστόσο, το μεγαλύτερο παράπονο είναι ότι οι πληρωμές γίνονται μέσω Paypal, το οποίο χρεώνει πολύ για την ανταλλαγή ή τη μετατροπή νομισμάτων.

Vimeo

Με ένα διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό 300 εκατομμυρίων μηνιαίων χρηστών, αυτή η γνωστή πλατφόρμα βίντεο που γεννήθηκε πριν από δεκαπέντε χρόνια απλώς για να ανεβάζει και να αποθηκεύει ψηφιακά βίντεο εστιάζει στο δημιουργικό περιεχόμενο.

Έτσι, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Vimeo για να δημιουργήσετε έσοδα από τις δημιουργίες σας, μπορείτε να επιλέξετε δύο εναλλακτικές: την επιλογή “Tip jar”, με την οποία μπορείτε να λαμβάνετε άμεσες δωρεές από χρήστες PRO, ενώ το “Pay to view” απαιτεί από τους χρήστες να πληρώνουν ένα ορισμένο χρηματικό ποσό για το περιεχόμενό σας. Το 2013, ο ιστότοπος εισήγαγε το εργαλείο «Vimeo on demand», την ενότητα όπου πρέπει να πάτε ως δημιουργός περιεχομένου απλώς για να πουλήσετε βίντεο στο Vimeo.

DailyMotion

Από την ίδρυσή του μαζί με τη γνωστή γιγάντια πλατφόρμα βίντεο, φυσικά, το Vimeo ήταν ένας από τους κύριους ανταγωνιστές του YouTube. αν χρειάζεστε έναν ισχυρό παράγοντα συγκέντρωσης περιεχομένου, αυτή είναι η επιλογή σας, καθώς μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες στα βίντεο και να λάβετε έσοδα από διαφημίσεις.

Το σύστημα δημιουργίας εσόδων είναι παρόμοιο με τη γνωστή γιγάντια πλατφόρμα βίντεο της Google, φυσικά, το YouTube. Εδώ υπάρχει χώρος για περισσότερο κινηματογραφικό και πολιτιστικό περιεχόμενο, καθώς η πλατφόρμα επιτρέπει βίντεο διάρκειας έως και μίας ώρας.

Flickr

Αν και πιθανότατα γνωρίζετε περισσότερα για το Flickr λόγω της σημασίας του για τους φωτογράφους (ερασιτέχνες και επαγγελματίες), σε αυτήν την πλατφόρμα, μπορείτε να δημοσιεύσετε μεγάλες φωτογραφίες.

Αυτό το όνομα υποδηλώνει σύντομα βίντεο, τα οποία δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερα από ενενήντα δευτερόλεπτα. Αυτό είναι όλο, καθώς μπορείτε να πουλήσετε το περιεχόμενό σας, με ετικέτα και με το υδατογράφημα στην ίδια την πλατφόρμα.

Viddler

Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα πλατφόρμα ψηφιακών βίντεο προσφέρει μια δωρεάν υπηρεσία για τους χρήστες και άλλες εταιρείες πληρώνουν για διαφημιστικά βίντεο.

Καθώς οι χρήστες κερδίζουν χρήματα μέσω διαφημίσεων και βίντεο εισαγωγής. Έτσι, για να κερδίσετε, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας με αυτήν την πλατφόρμα.

Facebook για δημιουργούς

Ο γίγαντας του κοινωνικού δικτύου Facebook προσφέρει σε όλους τους δημιουργούς βίντεο το 55% των εσόδων του από διαφημίσεις στο πρόγραμμά τους. Ως εκ τούτου, ο γίγαντας του κοινωνικού δικτύου Facebook ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα δημιουργίας περιεχομένου που προσφέρει αποκλειστικά εργαλεία για τη δημιουργία και την προώθηση βίντεο ροής.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ακόμη και ο γίγαντας των κοινωνικών δικτύων Facebook έχει επίσης μια νέα ενότητα στον ιστότοπό του για επιτραπέζιους υπολογιστές, γνωστή ως «Facebook for Creators», όπου οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να λάβουν συμβουλές για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στη δημιουργία βίντεο για να συνδεθούν καλύτερα με τους θεατές τους.

Τράβηγμα

Λοιπόν, το Twitch είναι μια υπηρεσία ροής παιχνιδιών που είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση. Το Twitch είναι διαθέσιμο για όλες σχεδόν τις πλατφόρμες που μπορείτε να σκεφτείτε. Έχει συνεργαστεί με διάφορες εταιρείες τεχνολογίας για την παροχή πλεονεκτημάτων δημιουργίας εσόδων από βίντεο.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο twitch. Μπορείτε να κερδίσετε από συνδρομές θεατών, συνδρομητές Patreon, μάρκετινγκ συνεργατών, δωρεές θεατών, bits twitch, έσοδα από διαφημίσεις και πολλά άλλα.

Instagram TV

Το Instagram TV ή IGTV είναι μια αυτόνομη εφαρμογή βίντεο που δημιουργήθηκε από το Instagram για smartphone Android και iOS. Σε σύγκριση με τις ροές Instagram, το IGTV επιτρέπει μεγαλύτερα βίντεο.

Είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YouTube για να κερδίσετε χρήματα. Με το Instagram TV, έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε σχεδόν το 55% των εσόδων από διαφημίσεις που παράγονται από τα βίντεό σας. Είναι επίσης μια εξαιρετική πλατφόρμα για την προώθηση εμπορικών σημάτων και το μάρκετινγκ θυγατρικών.

Όλες αυτές είναι οι 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YouTube για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές άλλες παρόμοιες υπηρεσίες είναι επίσης διαθέσιμες στο διαδίκτυο, αλλά έχουμε παραθέσει μόνο τις καλύτερες για όλους σας. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Διαβάστε επίσης:Δημιουργία του δικού σας Παθητικού Εισοδήματος χωρίς χρήματα

Τι είναι το Dropshipping και πώς λειτουργεί;

 οδηγός για τη δημιουργία ενός ιστότοπου δωρεάν

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4891

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *