10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SHAREit για Android το 2022

10 Best SHAREit Alternatives For Android in 2022

Αν αναζητήσετε εφαρμογές μεταφοράς αρχείων στο Google Play Store, θα βρείτε εκατοντάδες εφαρμογές. Οι εφαρμογές μεταφοράς αρχείων WiFi μπορούν να μεταφέρουν αρχεία από το ένα Android στο άλλο. Οι περισσότερες εφαρμογές διαθέτουν επίσης έναν υπολογιστή-πελάτη επιτραπέζιου υπολογιστή, που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν δεδομένα από υπολογιστή σε υπολογιστή ή υπολογιστή σε υπολογιστή.

Από όλες αυτές τις εφαρμογές κοινής χρήσης αρχείων WiFi, το Shareit φαίνεται να είναι η καλύτερη και πιο δημοφιλής. Με το ShareIt, μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε ταινίες, βίντεο, μουσική, ταπετσαρίες και άλλα έγγραφα. Αυτή η εφαρμογή είναι επίσης διαθέσιμη σε πλατφόρμες υπολογιστών όπως τα Windows, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε αρχεία από υπολογιστή σε Android ή αντίστροφα.

Φορητός υπολογιστής Huawei Matebook D15 (AMD Ryzen 5-3500U/8GB/256GB SSD/AMD Vega 8)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SHAREit για Android

Ωστόσο, το Shareit δεν είναι το μοναδικό στο είδος του. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις Shareit διαθέσιμες στο διαδίκτυο που κάνουν το ίδιο πράγμα. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SHAREit που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε αρχεία οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

1. Αποστολή οπουδήποτε

 

Το Send Anywhere είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SHAREit για την ασφαλή κοινή χρήση αρχείων μεταξύ συσκευών iOS και Android. Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα για το Send Anywhere είναι ότι στέλνει το αρχικό μέγεθος αρχείου χωρίς καμία συμπίεση.

Κατά την εγκατάσταση, το Send Anywhere δημιουργεί αυτόματα ένα κλειδί 6 ψηφίων. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το κλειδί για την αποστολή και λήψη αρχείων από άλλες συσκευές. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή σάς επιτρέπει ακόμη και να μοιράζεστε αρχεία με πολλά άτομα ταυτόχρονα μέσω ενός ασφαλούς συνδέσμου.

Εκτός από τη μεταφορά αρχείων Android σε Android, το Send Anywhere μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη μεταφορά αρχείων μεταξύ Android και υπολογιστή. Συνολικά, το Send Anywhere είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SHAREit που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

2. XShare

 

Το XShare είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή μεταφοράς αρχείων που χρησιμοποιεί WiFi για τη μεταφορά αρχείων. Η εφαρμογή μπορεί να μεταφέρει πιο γρήγορα τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τα έγγραφα και άλλους τύπους αρχείων.

Εκτός από τη μεταφορά αρχείων, το XShare προσφέρει επίσης έναν διαχειριστή αρχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προβάλετε ή να διαχειριστείτε αρχεία. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση, και εκατομμύρια χρήστες τη χρησιμοποιούν ήδη.

3. ShareMe

 

Το ShareMe από τη Xiaomi είναι ίσως η πιο γρήγορη εφαρμογή κοινής χρήσης αρχείων που είναι διαθέσιμη για smartphone Android. Μάντεψε? Το ShareMe είναι πλήρως συμβατό με smartphone Xiaomi, Samsung, Oppo, OnePlus, Vivo, LG και Realme.

Με το ShareMe, μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε εικόνες, βίντεο, μουσική, εφαρμογές και άλλους τύπους αρχείων μεταξύ φορητών συσκευών.

4. Ζάπια

Xiaomi Redmi Note 11 Global Version Snapdragon 680 50MP Quad Camera 33W Pro Fast Charge 64GB 128GB 6.43 inch 90Hz AMOLED Octa Core 4G Smartphone

Είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση Shareit στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας. Η εφαρμογή έρχεται με μια εξαιρετική διεπαφή που φαίνεται καθαρή και καλά οργανωμένη.

Ακριβώς όπως το Xender, το Zapya δεν χρειάζεται μια λειτουργική σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσει. Απλώς δημιουργεί ένα hotspot για αποστολή και λήψη αρχείων.

5. ΜΕΡΟΣ

 

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση Shareit που δεν είναι γεμάτη με περιττές λειτουργίες, τότε το FEEM μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Θα πρέπει να συνδέσετε και τις δύο συσκευές στο ίδιο δίκτυο WiFi για να μοιράζεστε αρχεία με το FEEM.

Η ταχύτητα κοινής χρήσης δεδομένων είναι πολύ μεγαλύτερη και είναι διαθέσιμη σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των iOS, Windows 10, Mac, Linux κ.λπ.

6. Superbeam

 

Το Superbeam είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή μεταφοράς αρχείων WiFi που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Όπως το ShareIt, το Superbeam βασίζεται επίσης στην τεχνολογία WiFi Direct για τη μεταφορά αρχείων με υψηλή ταχύτητα. Εκτός από αυτό, το Superbeam υποστηρίζει επίσης κοινή χρήση αρχείων μέσω NFC, QR Code ή του προγράμματος περιήγησης ιστού.

7. AirDroid

 

Είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία εργαλεία απομακρυσμένης πρόσβασης για λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών και κινητών. Με το AirDroid, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να διαχειρίζεστε το τηλέφωνο ή το tablet σας Android από έναν υπολογιστή.

Για να ξεκινήσει μια απομακρυσμένη συνεδρία, το AirDroid βασίζεται στο WiFi. Μόλις αντικατοπτριστεί, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν αρχεία μεταξύ συσκευών.

8. Εύκολη κοινή χρήση

 

Είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή μεταφοράς αρχείων για Android, παρόμοια με το ShareIt. Όπως το SHAREit, το Easy Share επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μοιράζονται όλους τους τύπους μορφών αρχείων. Το WiFi P2P είναι η μέθοδος κοινής χρήσης αρχείων που χρησιμοποιείται από την εφαρμογή και η ταχύτητα φτάνει τα 20 MB/s.

Εκτός από αυτό, το Easy Share μπορεί επίσης να μεταφέρει αρχεία στον υπολογιστή σας μέσω διακομιστή FTP. Άλλες δυνατότητες του Easy Share περιλαμβάνουν εφαρμογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, κοινή χρήση απεριόριστου μεγέθους αρχείου κ.λπ.

9. inShare

 

Λοιπόν, είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία μεταφοράς αρχείων που είναι διαθέσιμα για smartphone Android. Μπορείτε να μοιραστείτε βίντεο, εικόνες, μουσική, εφαρμογές, e-book, pdf κ.λπ.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να στείλετε αρχεία με ταχύτητα έως και 40 MB/s. Έτσι, είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση του ShareiT που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα.

10. JioSwitch

 

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για τη μεταφορά αρχείων μέσω WiFi, τότε το JioSwitch μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Είναι μια εφαρμογή μεταφοράς δεδομένων που υποστηρίζει πολλούς τύπους αρχείων για μεταφορά από το ένα smartphone στο άλλο. Διαθέτει υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών και ως εκ τούτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ Android και iOS.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SHAREit για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις καλύτερες εφαρμογές μεταφοράς αρχείων για Android αντί για SHAREit. Εάν γνωρίζετε κάποια άλλη τέτοια εφαρμογή, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

A95X MAX II Amlogic S905X3 4GB/64GB Android 9.0 TV Box 2.4G/5G WIFI Bluetooth Gigabit LAN Υποστηρίζει SATA HDD(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *