Πώς να αποτρέψετε τις γρήγορες αλλαγές ρυθμίσεων στα Windows 11 (2 Μέθοδοι)

How to Prevent Quick Settings Changes on Windows 11 (2 Methods)

Εάν χρησιμοποιείτε Windows 11 , ίσως γνωρίζετε ότι το λειτουργικό σύστημα αντικατέστησε το Κέντρο ενεργειών με Γρήγορες ρυθμίσεις. Οι Γρήγορες ρυθμίσεις στα Windows 11 σάς επιτρέπουν να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε μερικές από τις πιο συνηθισμένες ρυθμίσεις του υπολογιστή σας, όπως Φωτεινότητα, Νυχτερινός φωτισμός, Bluetooth, WiFi κ.λπ., από τη γραμμή εργασιών.

Ο πίνακας γρήγορων ρυθμίσεων στα Windows 11 είναι βολικός, καθώς σας επιτρέπει να αλλάξετε διάφορες ρυθμίσεις χωρίς να ανοίξετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Ωστόσο, το πρόβλημα με τις Γρήγορες ρυθμίσεις στα Windows 11 είναι ότι είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμες και οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στον υπολογιστή σας μπορεί να τις προσαρμόσει.

VONTAR KK MAX DDR4 8GB RAM eMMC 128GB ROM 5G WiFi bluetooth 4.1 Android 11.0 4K 8K Smart TV Box 1000M LAN Set-top Box

2 καλύτεροι τρόποι για να αποτρέψετε τις γρήγορες αλλαγές στις ρυθμίσεις στα Windows 11

Οποιοσδήποτε άλλος χρήστης που είναι συνδεδεμένος στον υπολογιστή σας μπορεί να εκκινήσει τον πίνακα Γρήγορες ρυθμίσεις και να προσθέσει ή να αφαιρέσει κουμπιά. Εάν θέλετε να αποφύγετε τέτοια πράγματα, πρέπει να αποτρέψετε τις αλλαγές Γρήγορων ρυθμίσεων στα Windows 11 αλλάζοντας τον Επεξεργαστή Πολιτικής Τοπικής Ομάδας ή τον Επεξεργαστή Μητρώου. Δείτε πώς να το κάνετε.

1) Αποτρέψτε τις Γρήγορες Αλλαγές Ρυθμίσεων μέσω Μητρώου

Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει τον Επεξεργαστή Μητρώου των Windows 11 για να αποτρέψει τις Γρήγορες Αλλαγές Ρυθμίσεων. Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στο μενού Έναρξη των Windows 11 και πληκτρολογήστε Μητρώο. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Επεξεργαστής Μητρώου από τη λίστα.

 

2. Στον Επεξεργαστή Μητρώου, μεταβείτε στην ακόλουθη διαδρομή:

Πολιτικές HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows

 

3. Κάντε δεξί κλικ στο κλειδί των Windows και επιλέξτε Νέο > Κλειδί .

 

4. Ονομάστε το νέο κλειδί ως Explorer και πατήστε το κουμπί Enter .

 

5. Επιλέξτε το κλειδί Explorer και στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε New > DWORD (32-bit) Value .

 

5. Ονομάστε τη νέα τιμή DWORD (32-bit) ως DisableEditingQuickSettings .

 

6. Κάντε διπλό κλικ στο DisableEditingQuickSettings και πληκτρολογήστε 1 στο πεδίο Value Data . Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ .

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποτρέψετε τις αλλαγές Γρήγορων ρυθμίσεων στον υπολογιστή σας με Windows 11 μέσω του Επεξεργαστή Μητρώου.

Allwinner H2 4GB DDR3 RAM 32GB ROM Android 11.0 2.4G WiFi TV Box 4K H.265 βίντεο Decoder Media Player OTT Box

2) Αποτρέψτε τις Γρήγορες Αλλαγές Ρυθμίσεων μέσω του Επεξεργαστή Πολιτικής Τοπικής Ομάδας

Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα επεξεργασίας τοπικής πολιτικής ομάδας για να αποτρέψει αλλαγές στις Γρήγορες ρυθμίσεις στα Windows 11. Ακολουθούν μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Local Group Policy Editor . Στη συνέχεια, ανοίξτε τον Επεξεργαστή πολιτικής τοπικής ομάδας από τη λίστα.

 

2. Στο Local Group Policy Editor, μεταβείτε στην ακόλουθη διαδρομή:

Διαμόρφωση υπολογιστή > Πρότυπα διαχείρισης > Μενού έναρξης και γραμμή εργασιών

 

3. Στη συνέχεια, στο δεξιό παράθυρο, βρείτε και κάντε διπλό κλικ στην πολιτική Απενεργοποίηση επεξεργασίας γρήγορων ρυθμίσεων .

 

4. Επιλέξτε Enabled και κάντε κλικ στο κουμπί Ok στο παράθυρο Απενεργοποίηση επεξεργασίας γρήγορων ρυθμίσεων.

 

5. Αφού κάνετε τις αλλαγές, ανοίξτε τη Διαχείριση εργασιών και επανεκκινήστε τη διαδικασία της Εξερεύνησης των Windows .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εμποδίσετε άλλους να επεξεργάζονται Γρήγορες ρυθμίσεις στα Windows 11 μέσω του Επεξεργαστή πολιτικών τοπικής ομάδας.

 

Έτσι, αυτό είναι όλο για το πώς να αποτρέψετε τις αλλαγές Γρήγορων ρυθμίσεων στα Windows 11. Εάν άλλοι χρήστες στα Windows 11 επεξεργάζονται συχνά τις Γρήγορες ρυθμίσεις, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις δύο μεθόδους για να τους περιορίσετε από το να κάνουν τις αλλαγές. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ενημερώστε μας στα σχόλια.

A95X F3 Air S905X3 4GB ΕΜΒΟΛΟ 64GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9.0 4K 8K TV Box με 6 RGB φως

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *