Πώς να βγάλω χρήματα στο Διαδίκτυο χωρίς επένδυση

Περιεχόμενα

Γεια σε όλους, σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε μερικούς από τους καλύτερους και απλούς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο χωρίς επένδυση πληκτρολογώντας.

Πληκτρολογώντας θέσεις εργασίας στο Διαδίκτυο που πληρώνουν καλά. Όλοι θέλουν να κερδίζουν λίγα επιπλέον χρήματα από το κινητό ή οτιδήποτε άλλο πότε πότε. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να εργάζονται για να κερδίσουν κάποια επιπλέον χρήματα κάνοντας πράγματα όπως να αναλαμβάνουν περιστασιακή δουλειά φύλαξης παιδιών ή μπορεί να συλλέγουν κουτιά και μπουκάλια για ανακύκλωση.

Ανεξάρτητα από το πώς βγάζετε τα χρήματά σας, υπάρχει κάτι για όλους.

Αν ψάχνατε έναν τρόπο να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο χωρίς καμία επένδυση πληκτρολογώντας καθόλου, αυτό το άρθρο είναι για εσάς!

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τους καλύτερους ιστότοπους που προσφέρουν τις υψηλότερες αμειβόμενες εργασίες δακτυλογράφησης στο διαδίκτυο χωρίς καμία επένδυση. Για να μπορείτε να κάνετε αυτό που σας αρέσει και να πληρώνεστε καλά.

Κάντε εγγραφή στο Fivver και εκμεταλλευτείτε τα skills σας

13 καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου iOS για iPhone και iPad

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YouTube για να κερδίσετε χρήματα

Μπορώ να κερδίσω χρήματα online χωρίς καμία επένδυση πληκτρολογώντας στο διαδίκτυο;

Ναι, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα πληκτρολογώντας στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλές διαδικτυακές εργασίες πληκτρολόγησης που είναι διαθέσιμες. Απλά πρέπει να βρείτε το κατάλληλο και να αρχίσετε να εργάζεστε.

1. Εργασίες εισαγωγής δεδομένων – Πρόκειται για έναν τύπο εργασίας όπου απαιτείται να εισαγάγετε δεδομένα σε μια βάση δεδομένων ή μια φόρμα.

2. Εργασίες copywriting – Πρόκειται για έναν τύπο εργασίας όπου απαιτείται να γράψετε περιεχόμενο για ιστότοπους ή άλλες μορφές μέσων.

3. Εργασίες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης – Πρόκειται για έναν τύπο εργασίας όπου απαιτείται να δημοσιεύετε περιεχόμενο σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Twitter .

4. Εργασίες έρευνας στο Διαδίκτυο – Πρόκειται για έναν τύπο εργασίας όπου απαιτείται να κάνετε έρευνα για συγκεκριμένα θέματα. Υπάρχουν απεριόριστες θέσεις εργασίας δακτυλογράφησης για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο χωρίς καμία επένδυση, τις οποίες θα συζητήσουμε παρακάτω.

Πώς μπορώ να κερδίσω πραγματικά χρήματα στο διαδίκτυο πληκτρολογώντας;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα πληκτρολογώντας.

  • Μπορείτε να πληκτρολογήσετε άρθρα για ιστότοπους, να δημιουργήσετε ιστολόγια και να τα υποβάλετε σε καταλόγους ή να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ως συγγραφέας περιεχομένου.
  • Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα πληκτρολογώντας είναι να πουλήσετε διαδικτυακά μαθήματα που διδάσκουν πώς να κερδίσετε χρήματα ως έφηβος από την πληκτρολόγηση.
  • Υπάρχουν επίσης πολλές εταιρείες που προσφέρουν προγράμματα συνδρομής επί πληρωμή που σας επιτρέπουν να κερδίσετε χρήματα κάνοντας κλικ σε συνδέσμους και συμπληρώνοντας φόρμες.

Είναι η δουλειά της δακτυλογράφησης ασφαλής για εσάς;

Δεν υπάρχει μια ενιαία απάντηση σε αυτή την ερώτηση, καθώς η ασφάλεια των εργασιών πληκτρολόγησης εξαρτάται από τον συγκεκριμένο χώρο εργασίας και τις εργασίες που εκτελούνται. Ωστόσο, πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι οι εργασίες δακτυλογράφησης είναι γενικά ασφαλείς, υπό την προϋπόθεση ότι το άτομο που εκτελεί την εργασία ακολουθεί βασικές οδηγίες ασφαλείας.

Μερικές βασικές συμβουλές ασφάλειας για τους δακτυλογράφους περιλαμβάνουν:

  • Φορώντας μάσκα προσώπου εάν είναι πιθανή η έκθεση σε σκόνη ή άλλα σωματίδια (για παράδειγμα, όταν εργάζεστε με υπολογιστές ή εκτυπωτές που δημιουργούν σκόνη),
  • Φορώντας γάντια εάν τα χέρια μπορεί να έρθουν σε επαφή με αιχμηρά αντικείμενα ή άλλα επικίνδυνα υλικά (για παράδειγμα, όταν ανοίγετε αλληλογραφία),
  • Χρησιμοποιώντας κατάλληλο εξοπλισμό εργασίας (όπως αντικραδασμικά μαξιλαράκια και εργονομικά πληκτρολόγια),
  • Αποφυγή μεγάλων περιόδων καθίσματος ή ορθοστασίας ταυτόχρονα.

Ποιες είναι οι διαδικτυακές εργασίες πληκτρολόγησης για να κερδίσετε χρήματα χωρίς επένδυση από το σπίτι;

Υπάρχουν πολλές διαδικτυακές εργασίες πληκτρολόγησης για να κερδίσετε χρήματα που δεν απαιτούν καμία επένδυση από το σπίτι. Αυτές οι εργασίες μπορούν να γίνουν από οπουδήποτε στον κόσμο και θα πληρωθείτε με βάση τον αριθμό των λέξεων που πληκτρολογείτε ανά ώρα.

Μερικές από τις καλύτερες διαδικτυακές εργασίες πληκτρολόγησης για να κερδίσετε χρήματα χωρίς καμία επένδυση είναι:

1. Το TutorType είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για άτομα που θέλουν να κερδίζουν χρήματα διδάσκοντας άλλα άτομα πώς να πληκτρολογούν γρήγορα και με ακρίβεια. Μπορείτε να εργαστείτε ως δάσκαλος, να λάβετε σχόλια και να κερδίσετε χρήματα χωρίς καμία επένδυση ενώ μαθαίνετε.

2. Το LiveOps είναι μια άλλη εξαιρετική πλατφόρμα για άτομα που θέλουν να κερδίσουν χρήματα από το σπίτι κάνοντας εργασίες πληκτρολόγησης στο διαδίκτυο. Μπορείτε να εργαστείτε ως δακτυλογράφος από απόσταση, εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών ή μεταγραφέας.

3. Το FlexJobs είναι μια άλλη εξαιρετική πλατφόρμα για άτομα που θέλουν να κερδίσουν χρήματα από το σπίτι κάνοντας εργασίες πληκτρολόγησης στο διαδίκτυο. Μπορείτε να εργαστείτε ως εικονικός βοηθός, υπάλληλος εισαγωγής δεδομένων ή μεταγραφέας.

Τώρα ας συζητήσουμε λεπτομερώς πώς μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο πληκτρολογώντας χωρίς καμία επένδυση.

Κερδίστε χρήματα online χωρίς επένδυση πληκτρολογώντας.

1. Εργασίες πληκτρολόγησης Captcha

Στο παρελθόν, οι εργασίες πληκτρολόγησης captcha ήταν δημοφιλείς επειδή δεν απαιτούσαν επένδυση και δεν απαιτούσαν κανένα προσόν.

Ωστόσο, οι περισσότερες από αυτές τις δουλειές έχουν επιβραδυνθεί ή έχουν σταματήσει εντελώς. Οι εργασίες πληκτρολόγησης Captcha βρίσκονται πλέον κυρίως σε μικρούς ιστότοπους που τις προσφέρουν ως έναν τρόπο για τους χρήστες να κερδίζουν χρήματα ενώ προσπαθούν να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους.

Αυτοί οι τύποι τοποθεσιών συνήθως δεν είναι πολύ γνωστοί ή αξιόπιστοι. Κατά συνέπεια, ούτε αυτοί πληρώνουν καλά.

Τούτου λεχθέντος, τα captcha εξακολουθούν να υπάρχουν σε ορισμένα μέρη, αλλά δεν είναι πλέον κοινά.

Συνιστούμε να εξετάσετε άλλες ευκαιρίες, όπως εργασία μεταγραφής, να βρείτε τρόπους για να πουλήσετε αντικείμενα στο διαδίκτυο (όπως διαθέτετε ή χειροποίητες χειροτεχνίες) ή να συμμετάσχετε σε έρευνες για εταιρείες που θα σας αποζημιώσουν με μετρητά ή δωροκάρτες.

2. Εργασίες Συμπλήρωσης Έρευνας

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο χωρίς επένδυση είναι μέσω της πλήρωσης θέσεων εργασίας. Αυτές είναι οι θέσεις εργασίας που απαιτούν από εσάς να συμπληρώσετε έρευνες για διαφορετικές εταιρείες. Στη συνέχεια πληρώνεστε για κάθε έρευνα που συμπληρώνετε.

Το καλό με αυτές τις δουλειές είναι ότι προσφέρουν γρήγορα μετρητά και μπορείτε να κάνετε πολλαπλές πληρωμές ανά μήνα.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους ερευνών είναι το Swagbucks, το οποίο έχει εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Όταν εγγραφείτε στο Swagbucks, θα σας απονείμουν πόντους για τη συμμετοχή σας σε έρευνες. Θα λάβετε επίσης μπόνους για την παραπομπή φίλων στον ιστότοπο επίσης!

3. Εργασίες Συμπλήρωσης Φόρμας

Οι εργασίες συμπλήρωσης φόρμας είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο χωρίς καμία επένδυση πληκτρολογώντας. Το καλύτερο μέρος αυτού του τύπου εργασίας είναι ότι μπορεί να γίνει όποτε θέλετε.

Έτσι θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη μέρα σας για να κάνετε άλλα πράγματα. Οι εργασίες συμπλήρωσης εντύπων είναι ιδανικές για άτομα που έχουν φορτωμένο πρόγραμμα επειδή δεν απαιτούν καθόλου πολύ χρόνο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε βασικές πληροφορίες σε μια φόρμα και να πληρώνεστε για την εργασία σας!

4. Εργασίες εισαγωγής δεδομένων

Αυτές οι θέσεις εργασίας είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο χωρίς επένδυση. Οι εργασίες εισαγωγής δεδομένων διατίθενται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Αλλά συνήθως περιλαμβάνουν ταξινόμηση, κατηγοριοποίηση, μεταγραφή ή εισαγωγή δεδομένων σε μια βάση δεδομένων ή υπολογιστικό φύλλο.

Οι περισσότερες θέσεις εργασίας εισαγωγής δεδομένων προσφέρουν ανταγωνιστικές αμοιβές και μπορείτε να εργαστείτε τόσο πολύ ή όσο λίγο θέλετε σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.

Εάν σας αρέσει η ιδέα ότι μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας ώρες για αυτούς τους τύπους εργασιών, τότε αυτός μπορεί να είναι ο τύπος εργασίας για εσάς. Αν όχι, υπάρχουν ακόμα άλλες μεγάλες διαθέσιμες ευκαιρίες!

5. Μεταγραφή

Οι εργασίες μεταγραφής είναι ένας τρόπος για να κερδίσετε χρήματα χωρίς καμία επένδυση. Αυτές οι εργασίες είναι πολύ δημοφιλείς και πληρώνουν καλά επειδή η μεταγραφή ήχου ή βίντεο είναι μια χρονοβόρα διαδικασία.

Γι’ αυτό πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν το χρόνο να μεταγράψουν αυτά τα αρχεία προσλαμβάνουν επαγγελματίες για να το κάνουν για αυτούς.

Μπορείτε να βρείτε εργασίες μεταγραφής σε ιστότοπους όπως το Amazon Transcribe και το Scribie . Η δουλειά μπορεί να απαιτεί από εσάς να εργαστείτε με τον δικό σας ρυθμό, κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα ελκυστικό μπόνους.

Μπορεί ακόμη και να πληρωθείτε περισσότερο αν εργάζεστε γρήγορα! Εάν κάνετε αίτηση για εργασίες μεταγραφής στο διαδίκτυο χωρίς καμία επένδυση, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πόσο καιρό είναι τα κομμάτια ήχου πριν υποβάλετε αίτηση για τη θέση εργασίας.

Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τον τύπο του εξοπλισμού που μπορεί να χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε την εργασία.

6. Μετάφραση Γλώσσας

Το χρηματικό ποσό που μπορείτε να κερδίσετε ανά ώρα είναι αρκετά σημαντικό. Εάν πληκτρολογείτε με ρυθμό 40 λέξεων ανά λεπτό, αυτό είναι περίπου 14 $ ανά ώρα.

Εάν μιλάτε άπταιστα δύο γλώσσες, θα μπορούσατε να κερδίσετε διπλάσια χρήματα μεταφράζοντας περιεχόμενο.

Για παράδειγμα, αν η ταχύτητα πληκτρολόγησης είναι 60 λέξεις το λεπτό, αυτό είναι πάνω από 28 $ ανά ώρα! Αυτό μπορεί να μην ακούγεται πολύ για μερικούς ανθρώπους, αλλά πραγματικά αθροίζεται κατά τη διάρκεια της κάθε μέρας.

Σας δίνει επίσης περισσότερο χρόνο για να κάνετε αυτό που αγαπάτε και λιγότερο χρόνο σε βαρετές εργασίες όπως η εισαγωγή δεδομένων.

7. Συγγραφή περιεχομένου

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχουν πολλοί ιστότοποι εκεί έξω που προσφέρουν διαφορετικούς τύπους εργασιών πληκτρολόγησης. Πολλοί από αυτούς τους ιστότοπους δημοσιεύουν εργασίες συγγραφής περιεχομένου.

Οι συγγραφείς περιεχομένου είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία πρωτότυπου περιεχομένου για έναν ιστότοπο ή ένα ιστολόγιο. Αν σκεφτήκατε ποτέ το blogging, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε!

Για αυτές τις δουλειές, μπορείτε να γράψετε για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο διαφορετικό όσο η μαγειρική, η μόδα ή η κηπουρική.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως περιοριστείτε σε ένα μόνο είδος θέματος. Που σημαίνει ότι ο ουρανός είναι το όριο όταν πρόκειται για το πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο.

Απλά βήματα για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο χωρίς επένδυση πληκτρολογώντας:

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες διαδικτυακές θέσεις εργασίας αυτή τη στιγμή και αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο χωρίς επένδυση, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε να πληκτρολογείτε. Αυτό είναι ένα έργο που δεν απαιτεί δεξιότητες και εμπειρία, αλλά πληρώνει καλά.

Πως να ξεκινήσεις:

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τον ιστότοπο μιας από αυτές τις εταιρείες που προσφέρουν δωρεάν θέσεις εργασίας για άτομα που θέλουν να κερδίσουν χρήματα online χωρίς επένδυση.

Μπορείτε να βρείτε πολλές τέτοιες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, αλλά σας προτείνουμε να επιλέξετε αυτές που λειτουργούν εδώ και πολύ καιρό και έχουν καλή φήμη.

Επιλέξτε την εργασία σας:

Αφού επιλέξετε έναν κατάλληλο ιστότοπο, επιλέξτε τη δουλειά σας από τη λίστα με τις ευκαιρίες εργασίας στο σπίτι. Θα σας ανατεθεί μια εργασία όπως εισαγωγή δεδομένων ή έρευνα στον ιστό και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε το κείμενο που δίνεται μπροστά σας.

Όταν τελειώσετε με αυτή τη δουλειά, υποβάλλεται από την εταιρεία και σας πληρώνουν ανάλογα.

Πόσα μπορείτε να κερδίσετε:

Το ποσό των χρημάτων που κερδίζετε θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα πληκτρολογείτε και τον αριθμό των λέξεων ανά λεπτό που μπορείτε να πληκτρολογήσετε.

Ένας καλός δακτυλογράφος που μπορεί να πληκτρολογήσει έως και 60 λέξεις το λεπτό μπορεί να αναμένει να βγάζει τουλάχιστον 10 $ την ώρα. Εάν έχετε εξειδικευμένες γνώσεις σε οποιονδήποτε τομέα, τότε μπορείτε να πληρώνεστε περισσότερα από 100 $ την ημέρα.

Πόσος χρόνος χρειάζεται:

Αυτή είναι μια δουλειά που δεν απαιτεί κάποια ειδική εκπαίδευση και ούτε πολύ χρόνο. Εάν είστε καλοί στην πληκτρολόγηση, τότε θα χρειαστούν μόνο μερικές ώρες για να ολοκληρώσετε τις καθημερινές σας ανάγκες.

Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρώσετε μια εργασία θα ποικίλλει ανάλογα με τη φύση της εργασίας που σας ανατίθεται από την εταιρεία. Αλλά αν έχετε κάνει καλά την έρευνά σας και αν η ταχύτητα πληκτρολόγησης είναι καλή, τότε δεν θα χρειαστούν περισσότερες από δύο ώρες για να ολοκληρώσετε μια εργασία.

Πώς πληρώνεστε:

Δεδομένου ότι αυτή δεν είναι μια πραγματική δουλειά που απαιτεί να παρουσιαστείτε σε έναν τόπο εργασίας. Μπορούμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά από την άνεση του σπιτιού σας.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε ούτε τον μισθό σας. Πληρώνεσαι αμέσως αφού τελειώσεις μια δουλειά. Τα χρήματα μεταφέρονται μέσω PayPal ή μέσω ελέγχου εάν προτιμάτε αυτήν την επιλογή.

Κάντε εγγραφή στο Fivver και εκμεταλλευτείτε τα skills σας και να βγάλετε ενα εισόδημα.

19 καλύτεροι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο πληκτρολογώντας χωρίς καμία επένδυση:

1. Ελεύθερος επαγγελματίας :  Αυτός είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο πληκτρολογώντας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να αρχίσετε να υποβάλλετε προσφορές για έργα που σας ενδιαφέρουν.

2. TextBroker : Αυτός είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος όπου μπορείτε να κερδίσετε χρήματα online πληκτρολογώντας πολύ εύκολα και γρήγορα. Το TextBroker πληρώνει τους εργαζομένους του μέσω PayPal, επιταγών ή απευθείας κατάθεσης και έχει ελάχιστη πληρωμή 10 $. 

3.  Upwork : Αυτό είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να βρείτε πελάτες που είναι έτοιμοι να σας πληρώσουν για τις υπηρεσίες σας σε ανεξάρτητη γραφή, εισαγωγή δεδομένων, προγραμματισμό κ.λπ. Έχουν ελάχιστη πληρωμή 500 $ καθώς και μια υπηρεσία μεσεγγύησης για την προστασία των ελεύθερων επαγγελματιών από απάτες ή απάτες από πελάτες.

4. Amazon Mechanical Turk : Το πρόγραμμα Amazon Mechanical Turk (MTurk) σάς επιτρέπει να κερδίζετε χρήματα online μέσω μικρο εργασιών, όπως εισαγωγή δεδομένων, μεταγραφή, συγγραφή κ.λπ. Απλώς πρέπει να εγγραφείτε στο Amazon και να αρχίσετε να εργάζεστε.

5. Google Opinion Rewards : Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα πληκτρολογώντας στο διαδίκτυο, εάν έχετε smartphone Android. Μέσω αυτής της εφαρμογής, η Google σάς πληρώνει για να απαντάτε σε έρευνες, να παρακολουθείτε βίντεο και να κάνετε αναζήτηση στον ιστό. Μπορείτε να πληρωθείτε μέσω PayPal ή δωροκάρτας (από Amazon, Google Play κ.λπ.).

. Γράψτε: Αυτό είναι ένα άλλο εξαιρετικό μέρος όπου μπορείτε να κερδίσετε χρήματα πληκτρολογώντας στο διαδίκτυο γράφοντας άρθρα και υποβάλλοντάς τα για δημοσίευση στο διαδίκτυο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο Write και να αρχίσετε να γράφετε το περιεχόμενό σας. Θα χρειαστεί επίσης να δημιουργήσετε ένα προφίλ σε έναν από τους σημαντικότερους καταλόγους άρθρων, όπως ezinearticles ή GoArticles κ.λπ. Για να μπορούν οι άνθρωποι να βρίσκουν το περιεχόμενό σας εύκολα όταν αναζητούν σχετικά θέματα στο διαδίκτυο.

7.  Παγκόσμια Αγορά δοκιμών : Αυτός είναι ένας από τους αγαπημένους μου ιστότοπους όπου κερδίζω χρήματα πληκτρολογώντας μέσω Διαδικτύου, επειδή έχουν μια τεράστια γκάμα διαφορετικών εργασιών διαθέσιμη και οι πληρωμές είναι πολύ λογικές!

8.  JustAnswer : Αν σας αρέσει να βοηθάτε τους ανθρώπους με τα προβλήματα και τα προβλήματά τους, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κερδίσετε χρήματα πληκτρολογώντας στο διαδίκτυο. Το JustAnswer προσφέρει στους ανθρώπους ένα μέρος όπου μπορούν να λάβουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους από ειδικούς σε διάφορους τομείς και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε μαζί τους και να αρχίσετε να απαντάτε σε ερωτήσεις έναντι χρημάτων.

9.  TestMyBrain : Αυτός είναι ένας άλλος υπέροχος ιστότοπος όπου μπορείτε να κερδίσετε χρήματα πληκτρολογώντας δοκιμάζοντας την ευφυΐα, τη λογική, τη μνήμη σας κ.λπ. Τα τεστ είναι διασκεδαστικά και εύκολα, οπότε αξίζει σίγουρα να τα δοκιμάσετε!

10. Έρευνες Έρευνας Honeydew: Η Honeydew Research διεξάγει έρευνες για περισσότερα από 15 χρόνια και είναι ένα καλό μέρος για να κερδίσετε χρήματα πληκτρολογώντας στο διαδίκτυο, εάν θέλετε να πληρώνεστε για τις απόψεις σας.

11.  VIP Voice: Αυτός είναι ένας άλλος καλός ιστότοπος όπου μπορείτε να κερδίσετε χρήματα πληκτρολογώντας online κάνοντας φωνητικές εντολές για διαφημίσεις, ηχητικά βιβλία και άλλες εργασίες φωνής μέσω φωνής.

12. Ανταμοιβές Bing : Εάν είστε φανατικός χρήστης του Bing, γιατί να μην εγγραφείτε στο πρόγραμμα Επιβράβευσης Bing; Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κερδίσετε πιστώσεις που μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για να εξαργυρώσετε δωροκάρτες ή μετρητά μέσω PayPal.

13. Bounty Hunter: Αυτός είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος εάν σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια και να κερδίζετε χρήματα ταυτόχρονα. Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα παιχνίδια τους και να συμμετάσχετε στα τουρνουά που προσφέρουν για να κερδίσετε έπαθλα και χρηματικά έπαθλα!

14. Swagbucks : Το Swagbucks είναι ένας από τους αγαπημένους μου ιστότοπους όπου κερδίζω χρήματα πληκτρολογώντας στο διαδίκτυο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Swagbucks ως μηχανή αναζήτησης για να κερδίσετε Swagbucks, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να εξαργυρωθούν για δωροκάρτες ή μετρητά μέσω PayPal.

15. Inbox Dollars : Αυτός είναι ένας άλλος ιστότοπος όπου μπορείτε να κερδίσετε χρήματα πληκτρολογώντας κάνοντας απλές εργασίες, όπως η λήψη ερευνών, η παρακολούθηση βίντεο και οι αγορές στο διαδίκτυο.

16. InstaGC : Το InstaGC είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος όπου μπορείτε να κερδίσετε χρήματα πληκτρολογώντας online συμπληρώνοντας προσφορές, παίζοντας παιχνίδια και ψωνίζοντας online.

17. Clickworker: Αυτός είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για όποιον έχει λίγο ελεύθερο χρόνο και θέλει να κερδίσει χρήματα δουλεύοντας από το σπίτι. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία θέσεων εργασίας που είναι διαθέσιμες σε αυτόν τον ιστότοπο και να πληρώνεστε για τη δουλειά που κάνετε!

18. Appen Butler Hill : Το Appen Butler Hill πραγματοποιεί δοκιμές ευχρηστίας σε διάφορες εφαρμογές και ιστότοπους προκειμένου να βελτιώσει τη λειτουργικότητά τους για τον τελικό χρήστη. Πάντα αναζητούν άτομα για να λάβουν μέρος σε αυτές τις δοκιμές. Επομένως, εάν θέλετε να κερδίσετε χρήματα πληκτρολογώντας στο διαδίκτυο, θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε αίτηση για να γίνετε δοκιμαστής σε αυτόν τον ιστότοπο.

19. Mint Vine : Το Mint Vine είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος όπου μπορείτε να κερδίσετε χρήματα πληκτρολογώντας στο διαδίκτυο συμμετέχοντας σε έρευνες και δοκιμάζοντας νέα προϊόντα. Θα κερδίσετε πόντους που μπορείτε στη συνέχεια να εξαργυρώσετε για δωροκάρτες ή μετρητά μέσω PayPal.

Έτσι λοιπόν μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο χωρίς επένδυση πληκτρολογώντας. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.

Πώς να ξεκινήσετε την πρώτη σας επένδυση Bitcoin;

Επένδυση σε κρυπτονομίσματα

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *