10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Swiftkey για Android το 2022

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Swiftkey για Android

Υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές πληκτρολογίου διαθέσιμες για Android, αλλά δεν αξίζουν όλες το χρόνο και την προσοχή σας. Μόνο μερικά από αυτά είναι καλά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για την εφαρμογή πληκτρολογίου στοκ. Το πληκτρολόγιο Swiftkey ήταν μια τέτοια εφαρμογή, αλλά τώρα το έχει αποκτήσει η Microsoft.

Η εφαρμογή πληκτρολογίου για Android ειδικεύεται σε προβλέψεις με τεχνητή νοημοσύνη, αποθήκευση cloud, δίγλωσση πληκτρολόγηση, emoji, προσαρμογή, αυτόματη διόρθωση κ.λπ. Διαθέτει κάθε δυνατότητα που απαιτείται για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία πληκτρολόγησης στο Android.

 

Διαβάστε επίσης:  Πώς να κάνετε αγορές με την Alexa για όλες τις αγορές σας

 

Λίστα με τις 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Swiftkey για Android

Ωστόσο, η εφαρμογή πληκτρολογίου είναι αρκετά παλιά και δεν λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις. Αυτό είναι που κάνει τους χρήστες να σκεφτούν εναλλακτικές λύσεις Swiftkey. Ευτυχώς, πολλές εφαρμογές πληκτρολογίου για Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για το Switftkey. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Swiftkey.

1. Πληκτρολόγιο Mint

 

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το Mint Keyboard εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Η εφαρμογή πληκτρολογίου για Android διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη αιχμής που μαθαίνει συνεχώς και εξατομικεύεται ώστε να ταιριάζει με τον μοναδικό τρόπο πληκτρολόγησης που έχετε.

Καθώς πληκτρολογείτε, η εφαρμογή πληκτρολογίου σάς παρέχει σχετικές προτάσεις πολλαπλών emoji, προβλέπει κείμενο και πολλά άλλα. Διαθέτει επίσης λειτουργία αυτόματης διόρθωσης με τεχνητή νοημοσύνη, ειδικά σχεδιασμένη για ινδικές συνομιλίες.

2. Πληκτρολόγιο Xploree AI

 

Το πληκτρολόγιο AI Xploree είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Swiftkey που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Η εφαρμογή πληκτρολογίου για Android φέρνει σχεδόν όλες τις λειτουργίες που σχετίζονται με το πληκτρολόγιο που μπορείτε να σκεφτείτε.

Με το Xploree AI Keyboard, μπορείτε να πληκτρολογείτε πιο γρήγορα και πιο έξυπνα με μια αξιόπιστη λειτουργία αυτόματης διόρθωσης. Διαθέτει επίσης μια λειτουργία AI που προβλέπει αυτόματα την επόμενη λέξη και τα σχετικά emoji καθώς πληκτρολογείτε ένα κείμενο.

3. Gboard

 

Αυτή είναι μια επίσημη εφαρμογή πληκτρολογίου από την ίδια την Google. Σε σύγκριση με κάθε άλλη εφαρμογή πληκτρολογίου, το Gboard προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και είναι σχετικά απλό στη χρήση.

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εφαρμογές, το Gboard δεν είναι γεμάτο με περιττές λειτουργίες. Διαθέτει ορισμένες πιο χρησιμοποιούμενες λειτουργίες όπως πληκτρολόγηση με χειρονομία, εξατομικευμένες προτάσεις, αυτόματη διόρθωση κ.λπ.

4. Go Keyboard

 

Αν ψάχνετε για μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη εφαρμογή πληκτρολογίου για το smartphone Android σας, τότε το Go Keyboard μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μάντεψε? Το Go Keyboard διαθέτει τόνους δωρεάν emoji, emoticon και αυτοκόλλητα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων. Εκτός από αυτό, το Go Keyboard προσφέρει επίσης λειτουργίες πληκτρολογίου όπως αυτόματη διόρθωση, προτάσεις επόμενης λέξης κ.λπ.

5. Πληκτρολόγιο Flex + GIF

 

Όσον αφορά την προσαρμογή, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το πληκτρολόγιο Fleksy. Σε σύγκριση με κάθε άλλη εφαρμογή πληκτρολογίου για Android, το Fleksy προσφέρει περισσότερες επιλογές προσαρμογής.

Η εφαρμογή πληκτρολογίου διαθέτει GIF, emoticons και υποστήριξη αυτοκόλλητων, βελτιώνοντας την εμπειρία πληκτρολόγησης. Για προσαρμογή, το πληκτρολόγιο Fleksy προσφέρει επίσης πολλά θέματα πληκτρολογίου.

6. Πληκτρολόγιο Ginger

 

Το Ginger Keyboard είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές πληκτρολογίου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android. Μάντεψε? Η εφαρμογή πληκτρολογίου για Android προσφέρει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες.

Η εφαρμογή πληκτρολογίου μπορεί να ελέγξει και να διορθώσει μια ολόκληρη πρόταση χρησιμοποιώντας μια μοναδική γραμματική με βάση τα συμφραζόμενα και διορθωτή ορθογραφικού ελέγχου. Εκτός από τον ορθογραφικό και γραμματικό έλεγχο, το Ginger Keyboard περιλαμβάνει επίσης emoji, αυτοκόλλητα, πρόβλεψη λέξεων, θέματα, πληκτρολόγηση με χειρονομίες κ.λπ.

7. Grammarly Keyboard

 

Το Grammarly Keyboard είναι μια προηγμένη εφαρμογή πληκτρολογίου για Android που μπορεί να διορθώσει τη γραμματική, τα ορθογραφικά λάθη, τα σημεία στίξης και πολλά άλλα. Η εφαρμογή λειτουργεί ως προσωπικός βοηθός γραφής, επιτρέποντάς σας να γράφετε καθαρά και με σιγουριά.

Εκτός από τον έλεγχο της γραμματικής, το πληκτρολόγιο Grammarly προσφέρει επίσης μερικές επιλογές προσαρμογής, καθώς μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της σκοτεινής και της φωτεινής λειτουργίας. Συνολικά, το Grammarly Keyboard είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τη βελτίωση των δεξιοτήτων πληκτρολόγησης.

8. Πληκτρολόγιο TouchPal

 

Λοιπόν, εάν αναζητάτε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Swiftkey για Android που ειδικεύονται σε λειτουργίες όπως η διόρθωση σφαλμάτων, η πρόβλεψη με βάση τα συμφραζόμενα κ.λπ., τότε πρέπει να δοκιμάσετε το πληκτρολόγιο TouchPal.

Μάντεψε? Όπως το Grammarly, το TouchPal Keyboard αναγνωρίζει επίσης τις συνήθειες πληκτρολόγησης για να σας δείξει πιο σχετικές προτάσεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά το TouchPal Keyboard είχε επίσης τη δυνατότητα να δημιουργεί emoticon και με τις φωτογραφίες σας.

9. Πληκτρολόγιο Kika

 

Είναι μία από τις νέες εφαρμογές πληκτρολογίου emoji που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αντί για το Swiftkey. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Kika Keyboard περιλαμβάνουν έξυπνη αυτόματη διόρθωση, πρόβλεψη λέξεων, εισαγωγή διαφανειών κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή πληκτρολογίου για Android επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αλλάζουν το χρώμα, τη γραμματοσειρά και τον ήχο του πληκτρολογίου.

10. Πληκτρολόγιο Chrome

 

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν και ελαφριά εφαρμογή πληκτρολογίου για το smartphone Android σας, το Chrooma Keyboard μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Μάντεψε? Το πληκτρολόγιο Chrooma τροφοδοτείται από τεχνητή νοημοσύνη για να σας παρέχει καλύτερη πρόβλεψη με βάση τα συμφραζόμενα.

Μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες του πληκτρολογίου Chrooma είναι η αναζήτηση GIF, η Υποστήριξη Emoji, η Έγχρωμη γραμμή πλοήγησης, η υποστήριξη χειρονομίας, η λειτουργία ενός χεριού και άλλα.

 

μπορεί να σας αρέσει : ΚΑΡΕΚΛΑ GAMING VAYNE

 

Αυτές είναι οι δέκα καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εναλλακτικές λύσεις Swiftkey, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *