καλύτεροι σπόροι Minecraft

10 καλύτεροι σπόροι Minecraft το 2023

Οι υπέροχοι σπόροι του Minecraft σάς επιτρέπουν να φορτώνετε κόσμους που έχουν ενδιαφέροντα και δροσερά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, μπορεί να παρέχουν γρήγορη πρόσβαση σε οχυρά, να έχουν γραφικά τοπία για οικοδόμηση ή να έχουν πολλές σπάνιες κατασκευές κοντά.

Αν ψάχνετε για τους καλύτερους σπόρους για το 2023, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε τους δέκα καλύτερους σπόρους του Minecraft που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τον επόμενο κόσμο του Minecraft.

Τι είναι οι σπόροι του Minecraft;

Οι σπόροι του Minecraft είναι κωδικοί που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε υπέροχους κόσμους που έχουν βρει άλλοι άνθρωποι. Συνδέοντας το seed στη γεννήτρια κόσμου του Minecraft, λέτε στο Minecraft να δημιουργήσει αυτόν τον κόσμο αντί να δημιουργήσει έναν νέο, τυχαίο σπόρο.

Οι σπόροι λειτουργούν διαφορετικά ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε την έκδοση Bedrock ή Java. Αυτό σημαίνει ότι θα λειτουργούν διαφορετικά σε PC, Xbox, PlayStation κ.λπ.

Όλα τα seed που παραθέτουμε σε αυτό το άρθρο επικεντρώνονται στο Minecraft 1.19, αλλά θα αναφέρουμε πότε το seed είναι συμβατό με παλαιότερες εκδόσεις (όπως το Minecraft 1.18) ή με τη νεότερη ενημέρωση Trails and Tails.

Σημείωση: Οι συντεταγμένες μορφοποιούνται όπως είναι μέσα στο παιχνίδι, όπως: (x, y, z). Για παράδειγμα, αν γράψουμε (-36, 200, 150) εννοούμε Χ=-36, Υ=200 και Ζ=150.

Με αυτό να μην υπάρχει, εδώ είναι οι δέκα καλύτεροι σπόροι του Minecraft για το 2023.

1. The Woodland Mansion Seed

Σε αυτόν τον σπόρο, θα γεννήσετε απευθείας στην κορυφή ενός Woodland Mansion που περιβάλλεται από ένα χωριό. Τόσο το χωριό όσο και το Αρχοντικό εκτείνονται σε ένα μικρό βουνό. Ακολουθώντας το αρχοντικό, θα βρείτε ένα περίπλοκο σύστημα σπηλαίων σταγόνων και υπέροχη θέα στα γύρω biomes.

Αυτός ο σπόρος συνδυάζει πολλαπλά βιομάζα σε κοντινή απόσταση, συμπεριλαμβανομένων των σκοτεινών κοιλάδων βελανιδιάς, της ερήμου, της ζούγκλας, του Κάτω και των κακών περιοχών. Υπάρχει επίσης ένα χωριό του ναού της ζούγκλας με μια ερειπωμένη πύλη και ένας ναός της ερήμου όχι πολύ μακριά.

Με άλλα λόγια, είναι ένας φοβερός σπόρος για να κεντρίσετε τη φαντασία σας για να χτίσετε ή να ξεκινήσετε δυνατά με διάφορους πόρους και προκατασκευασμένες βάσεις.

ο κωδικός σπόρων: 3187198980363495911

2. Ο σπόρος Cherry Grove

Το δεύτερο seed είναι για την τελευταία ενημέρωση Minecraft 1.20 Trails and Tales. Έτσι, για να λειτουργήσει αυτό το seed, θα χρειαστεί να φορτώσετε το πιο πρόσφατο στιγμιότυπο του Minecraft (συμπεριλαμβανομένων ορισμένων λειτουργιών beta).

Στο (1400, 700), θα βρείτε ένα μεγάλο βίωμα της ερήμου που στεγάζει δύο Ναούς της Ερήμου και ένα έρημο χωριό. Στα βόρεια της ερήμου, θα βρείτε ένα βίωμα Cherry Grove ιδανικό για να χτίσετε τη βάση σας και να ανακαλύψετε τα νέα άνθη της κερασιάς.

ο κωδικός σπόρων: -4701114812458603382

3. The Quadruple Dungeon Seed

Αυτός είναι ο τέλειος σπόρος για εσάς εάν σας αρέσει μια καλή εγκατάσταση μύλου μύλου. Ακριβώς κάτω από το σημείο ωοτοκίας, θα βρείτε έναν τετραπλό όχλο που αποτελείται από τρεις διασυνδεδεμένους ωοτοκίες αράχνης και έναν σκελετό.

Να θυμάστε ότι για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτόν τον σπόρο, θα πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα. Καθώς κυκλοφορούν νέες ενημερώσεις, οι τοποθεσίες αναπαραγωγής του μπουντρούμι γενικά αλλάζουν πρώτα — τόσο σύντομα, αυτός ο σπόρος μπορεί να μην λειτουργεί πλέον με τον ίδιο τρόπο!

ο κωδικός σπόρων: 1184225088627463757

4. The Badlands Desert Village Seed

Αυτός ο σπόρος είναι ιδανικός για όσους τους αρέσουν οι σπάνιοι σπόροι με μοναδικές ευκαιρίες δόμησης. Φορτώνοντας στον νέο σας κόσμο, θα βρεθείτε σε ένα τεράστιο βιότοπο κακών περιοχών. Ωστόσο, αυτό που είναι περίεργο είναι ότι υπάρχει ένα μικροσκοπικό κομμάτι ερήμου ακριβώς στη μέση που περιέχει ένα φυλάκιο Pillager έτοιμο να κατακτηθεί.

Κάτω από αυτό το χωριό, υπάρχει μια μικρή καταβόθρα με ζεστό ωκεανό που οδηγεί σε ένα περίπλοκο σύστημα σπηλαίων με έναν ναό της ερήμου σε μια από τις εισόδους των σπηλαίων. Αυτός είναι μακράν ένας από τους πιο μοναδικούς σπόρους που έχουμε βρει.

ο κωδικός σπόρων: -3122719057099512664

5. The Desert Impact Crater Seed

Ο σπόρος αριθμός 5 σας γεννά ακριβώς δίπλα σε έναν κρατήρα πρόσκρουσης της ερήμου. Από εδώ, μπορείτε εύκολα να δείτε ένα νησί-φυλάκιο του Pillager κατά μήκος ενός μικρού ποταμού. Σε αυτό το φυλάκιο, υπάρχουν έξι Allays για να ελευθερωθούν, θησαυροί για λεηλασία και ένα ναυάγιο για να ελέγξετε έξω ακριβώς στην ανοικτή θάλασσα.

Αν σας αρέσει περισσότερο το παιχνίδι παικτών έναντι μαφιόζων, αυτό το seed είναι ένα από τα καλύτερα. Καταπολεμήστε τους ληστές και ξεκινήστε τον νέο σας κόσμο στο δικό σας νησί επιβίωσης Minecraft.

ο κωδικός σπόρων: -1969673515901189889

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε Mods στο Minecraft(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. The Jungle and Desert Village Seed

Αυτός ο σπόρος σας γεννά ακριβώς δίπλα σε ένα φυλάκιο χωριό ναών που εκτείνεται προς μια κλασική ζούγκλα. Το χωριό περιέχει έναν ναό της ζούγκλας (και όχι έναν ναό της ερήμου). Θα βρείτε νέα βιομάζα κοντά στο χωριό, όπως ο ποταμός μπαμπού και ο βάλτος των μαγγρόβων.

Σε κοντινή απόσταση, υπάρχει επίσης ένα εκτεθειμένο σύστημα σπηλαίων έτοιμο για εξερεύνηση.

ο κωδικός σπόρων: 7005350185126399000

7. Ο καλύτερος σπόρος του νησιού

Αν αναζητάτε έμπνευση για την κατασκευή ενός νέου κάστρου σε νησί, αυτός ο σπόρος θα σας δείξει ένα από τα πιο μοναδικά νησιά εκεί έξω. Στην πραγματικότητα, είναι δύο νησιά — ένα μικρότερο κυκλικό νησί που περιβάλλεται από ένα νησί σε σχήμα ημισελήνου.

Ένα λεπτό ποτάμι χωρίζει τα δύο νησιά και υπάρχουν γραφικές παραλίες σε όλο το εξωτερικό νησί. Στο κέντρο του μεσαίου νησιού, υπάρχει ένας μικρός λόφος και στο κάτω μέρος αυτού του λόφου — ιδανικό για να χτίσετε τη βάση σας.

ο κωδικός σπόρων: 980651324984522633

Πώς να ενημερώσετε το Minecraft σε οποιαδήποτε συσκευή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

8. The Underground Plains Seed

Αυτός είναι ένας μοναδικός σπόρος όπου μπορείτε να βρείτε ένα βιομάζα της πεδιάδας (-1663, 54, -975) που έχει γεννηθεί κάτω από το πάτωμα. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπόγεια βάση με χλοοτάπητα, κάτι που είναι σπάνιο φαινόμενο στη διαδικασία δημιουργίας παγκόσμιου Minecraft.

Ακόμα καλύτερα, το Minecraft Bedrock Edition έχει ένα Woodland Mansion ακριβώς από πάνω. Και από κάτω, υπάρχει ένα σύστημα μισής σταγόνας, μισής καταπράσινης σπηλιάς για εξερεύνηση.

ο κωδικός σπόρων: -6651667694545296722

Πώς να κανω χωρικούς στο Minecraft(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

9. Java Edition – Crazy Ancient City Seed

Το Deep Dark biome προστέθηκε στο Minecraft 1.19 Java Edition (Large Biomes). Αυτό το βίωμα περιλαμβάνει την Αρχαία Πόλη, μια δομή που υπερασπίζεται ο δύσκολα σκοτωμένος Warden.

Αν δεν έχετε βρει ακόμα μια Αρχαία Πόλη, μην προχωρήσετε. Σε αυτόν τον σπόρο, θα βρείτε 167 αρχαίες πόλεις συγκεντρωμένες σε μια σχετικά μικρή περιοχή.

Ακόμα καλύτερα, υπάρχουν πολλά Strongholds στην ίδια περιοχή, οπότε δεν θα χρειαστεί να ψάξετε πολύ για να τα εντοπίσετε αργότερα στο παιχνίδι σας — μπορείτε να τα βρείτε στο (-3260, 6836).

Σημείωση: Αυτός ο σπόρος δεν θα είναι συμβατός με την έκδοση Bedrock και δεν θα γεννήσει τις ίδιες δομές. Είναι επίσης συμβατό με το Minecraft 1.18 — οπότε αν χρησιμοποιείτε παλαιότερη έκδοση, είστε τυχεροί.

ο κωδικός σπόρων: -4990892028200174228

Νταβός 2023: Το WEF αποκαλύπτει την πλατφόρμα Global Collaboration Village Metaverse(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

10. Java Edition – Village, Ocean Monument, Mineshaft Seed

Εδώ είναι ένα για τα προγράμματα αναπαραγωγής Java Edition εκεί έξω. Αυτός είναι ένας άλλος σπόρος με έναν σπάνιο συνδυασμό δομών κοντά η μία στην άλλη.

Στο (105, 119) θα βρείτε ένα μικρό δασικό χωριό στην άκρη του ωκεανού. Ακριβώς στην άκρη της ακτής, υπάρχει ένα Μνημείο Ωκεανού — πλήρως ορατό από την άκρη του νερού. Κάτω από αυτό το μνημείο του Ωκεανού, υπάρχει ένας τεράστιος ναρκοστάτης για να εξερευνήσετε.

Σημείωση: Αυτός ο σπόρος δεν θα είναι συμβατός με την έκδοση Bedrock και δεν θα γεννήσει τις ίδιες δομές. Είναι επίσης συμβατό με το Minecraft 1.18 — οπότε αν χρησιμοποιείτε παλαιότερη έκδοση, είστε τυχεροί.

ο κωδικός σπόρων: 5836099

Οι καλύτερες φυτικές πηγές σε ω-3 λιπαρά οξέα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Περισσότερες επιλογές για τον κόσμο

Πρόσφατα, οι προγραμματιστές του Minecraft έχουν προσθέσει πολύ νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων νέων biomes, mobs, δομών και πολλά άλλα.

Αλλά αν είστε βετεράνος του Minecraft και έχετε δει όλα όσα έχει να προσφέρει το παιχνίδι, γιατί να μην εξετάσετε τα mods του Minecraft; Με αυτόν τον τρόπο, όταν δημιουργείτε νέους κόσμους, θα έχετε περισσότερες δυνατότητες να εξερευνήσετε.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *