Πώς να ενημερώσετε το Minecraft σε οποιαδήποτε συσκευή

Ακόμη και μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία του, το Mojang’s Minecraft παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο. Το κλασικό βιντεοπαιχνίδι sandbox έχει κερδίσει πολλά βραβεία και έχει γίνει ένα τεράστιο franchise με spin-off παιχνίδια, παιχνίδια, βιβλία και άλλα εμπορεύματα.

Με κάθε ενημέρωση, το Minecraft προσθέτει νέες δυνατότητες στο παιχνίδι για να βελτιώσει και να επεκτείνει την εμπειρία των παικτών, συμπεριλαμβανομένων νέων mobs, biomes και υλικών. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε πώς να ενημερώσετε το Minecraft σε κάθε συσκευή.

Πώς να ενημερώσετε το Minecraft: Java Edition (PC & Mac)

Εάν δεν το έχετε ήδη, μεταβείτε στη σελίδα λήψης του Minecraft και εγκαταστήστε το Minecraft Launcher για Windows 10 και 11. Μόλις ανοίξει, το πρόγραμμα εκκίνησης θα πρέπει να εμφανίζει την πιο πρόσφατη έκδοση του Minecraft.

Εάν ο εκκινητής σας δεν εμφανίζει την πιο πρόσφατη ενημέρωση, επιλέξτε το βέλος στα δεξιά του κουμπιού αναπαραγωγής και επιλέξτε Τελευταία έκδοση.

Σημείωση: Μερικές φορές το Minecraft Launcher εμφανίζει το σφάλμα “Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση του Minecraft Native Launcher”. Αν αυτό συμβαίνει σε εσάς, μην ανησυχείτε – συχνά διορθώνεται εύκολα .

Πώς να ενημερώσετε το Minecraft στα Windows

Το Minecraft: Bedrock Edition για Windows θα πρέπει να ενημερώνεται αυτόματα. Εάν για κάποιο λόγο η εφαρμογή σας δεν έχει ενημερωθεί, κάντε τα εξής:

Ανοίξτε την εφαρμογή Microsoft Store.

Στην κάτω αριστερή γωνία, επιλέξτε Βιβλιοθήκη.

Επιλέξτε Λήψη ενημερώσεων για να ενημερώσετε όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές σας. Το Minecraft θα πρέπει τώρα να ενημερωθεί.

Σημείωση: Για να εφαρμόσετε αυτόματες ενημερώσεις, επιλέξτε το όνομά σας στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε Ρυθμίσεις εφαρμογής και κάντε εναλλαγή στις Ενημερώσεις εφαρμογών.

Πώς να ενημερώσετε το Minecraft στο iOS

Εάν έχετε ενεργοποιημένες τις αυτόματες ενημερώσεις στη συσκευή σας iOS, το Minecraft θα πρέπει να ενημερώνεται αυτόματα όταν είστε συνδεδεμένοι στο Wi-Fi.

Αν όχι, ανοίξτε το App Store στο iPhone ή το iPad σας και αναζητήστε το Minecraft. Θα σας ζητηθεί να ενημερώσετε το Minecraft. Εάν δεν σας ζητηθεί, σημαίνει ότι έχετε εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση του παιχνιδιού. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Minecraft για να παίξετε.

Πώς να ενημερώσετε το Minecraft στο Android

Εάν έχετε ενεργοποιήσει το Google Play Store να ενημερώνει αυτόματα τις εφαρμογές σας, τότε το Minecraft θα πρέπει να παραμένει ενημερωμένο όσο είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο Wi-Fi.

Εάν όχι, κάντε τα εξής:

Ανοίξτε το Google Play Store στη συσκευή σας Android και αναζητήστε το Minecraft.

Το κατάστημα θα σας ζητήσει να ενημερώσετε το Minecraft. Εάν όχι, σημαίνει ότι έχετε ήδη εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη ενημέρωση του Minecraft.

Πώς να ενημερώσετε το Minecraft σε κονσόλες Xbox

Συνήθως, το Xbox σας θα κρατά τα παιχνίδια σας ενημερωμένα. Ωστόσο, εάν για κάποιο λόγο το Minecraft δεν έχει ενημερωθεί, κάντε τα εξής:

Στο Xbox One , στο X ή στο S, μεταβείτε στο My Apps & Games και επιλέξτε Minecraft.

Επιλέξτε το κουμπί “Περισσότερες επιλογές” και πατήστε “Διαχείριση παιχνιδιού” (Μπορεί να λέει “Διαχείριση παιχνιδιού και πρόσθετων”) και μετά “Ενημερώσεις”.

Μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις εδώ, εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις εδώ, έχετε ήδη την πιο πρόσφατη έκδοση.

Πώς να ενημερώσετε το Minecraft σε κονσόλες Playstation

Το Minecraft για PS4 και PS5 θα πρέπει να ενημερώνεται αυτόματα, εκτός εάν δεν έχετε ορίσει τις ενημερώσεις σε αυτόματες.

Για να ενημερώσετε το Minecraft με μη αυτόματο τρόπο, επιλέξτε το παιχνίδι χρησιμοποιώντας το κουμπί επιλογών στο χειριστήριό σας και επιλέξτε Έλεγχος για ενημέρωση. Εάν υπάρχει διαθέσιμη νέα έκδοση, θα ενημερωθεί.

Πώς να ενημερώσετε το Minecraft σε κονσόλες Nintendo Switch

Για να ενημερώσετε το Minecraft, ανοίξτε το παιχνίδι Minecraft στο Nintendo Switch . Θα πρέπει να ανοίξει ένα παράθυρο που θα σας ειδοποιεί για τη νέα ενημέρωση. Επιλέξτε το κουμπί σε αυτό το παράθυρο για να ανακατευθυνθείτε στο eShop. Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το νέο Minecraft.

Πώς να ενημερώσετε το Minecraft στο Fire TV

Για να ενημερώσετε το Minecraft: Fire TV Edition:

Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού και πληκτρολογήστε Minecraft και επιλέξτε το για λήψη της ενημέρωσης.

Μεταβείτε στην καρτέλα Αρχική σελίδα και αναζητήστε την επιλογή Πρόσφατα. Ένα εικονίδιο θα εμφανιστεί εκεί μόλις ολοκληρωθεί η λήψη και είναι έτοιμο για εγκατάσταση.

Επισημάνετε το Minecraft και πατήστε τις τρεις οριζόντιες γραμμές για να ανοίξετε το μενού.

Επιλέξτε Περισσότερες πληροφορίες.

Πατήστε το κουμπί Ενημέρωση κάτω από την περιγραφή του παιχνιδιού για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση.

Πώς να διορθώσετε το Minecraft όταν δεν ενημερώνεται

Ας ελπίσουμε ότι με αυτό το σεμινάριο, το παιχνίδι σας είναι ενημερωμένο και έτοιμο να ξεκινήσει. Εάν για οποιονδήποτε λόγο το Minecraft σας δεν ενημερώνεται, το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να απεγκαταστήσετε και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε ξανά το Minecraft. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το παιχνίδι που λάβατε πρόσφατα να είναι το πιο ενημερωμένο.

Διαβάστε επίσης:Το Fire TV δεν ενημερώνεται; Δοκιμάστε αυτές τις 7 διορθώσεις

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Δεν μπορώ να συνδεθώ με τον κόσμο” στο Minecraft

Πώς να παίξετε το Minecraft με φίλους: υπολογιστή, κινητό και κονσόλα

Πώς να ενημερώσετε εφαρμογές στο Firestick

Πώς να ενημερώσετε τις εφαρμογές στη Samsung Smart TV

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *