Πώς να φτιάξετε ένα φίλτρο αδυναμίας στο Minecraft

Πώς να φτιάξετε ένα φίλτρο αδυναμίας στο Minecraft

Τα φίλτρα Minecraft έχουν πολλές χρήσεις εντός του παιχνιδιού και υπάρχουν πολλά διαφορετικά φίλτρα και εφέ φίλτρου στο Minecraft. Ένα από αυτά είναι το Potion of Weakness, το οποίο έχει ένα ευεργετικό αποτέλεσμα: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να θεραπεύσει τους χωρικούς ζόμπι και να τους μετατρέψει σε κανονικούς χωρικούς.

Αυτό το σεμινάριο θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να φτιάξετε ένα Potion of Weakness και πώς να το μετατρέψετε σε splash και παρατεταμένα φίλτρα.

Minecraft Potions: Τι κάνει ένα φίλτρο αδυναμίας;

Τα φίλτρα είναι μια από τις λειτουργίες του Minecraft στο τέλος του παιχνιδιού, που σας επιτρέπουν να γεμίζετε τον εαυτό σας ή να αποδυναμώνετε τους εχθρούς χωρίς να χρειάζεται mods.

Φίλτρα όπως το Potion of Healing, Potion of Swiftness, Potion of Slow Falling ή Potion of Fire Resistance μπορεί να είναι κυριολεκτικά σωτήρια στη μάχη. Φίλτρα όπως το Potion of Night Vision, το Potion of Water Breathing και το Potion of Invisibility επιτρέπουν στους παίκτες να είναι πιο κρυφοί και να εξερευνούν περαιτέρω, ενώ τα Potion of Poison, Potion of Slowness και Potion of Weakness μπορούν να χρησιμοποιηθούν επιθετικά.

Το Potion of Weakness είναι παρόμοιο με αυτήν την τελευταία ομάδα φίλτρων. Από μόνο του, δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος να παρασκευάσετε ένα Potion of Weakness. Η κατανάλωση ενός φίλτρου αδυναμίας θα μειώσει τη ζημιά στην επίθεση, με αποτέλεσμα να κάνετε λιγότερη ζημιά με τα όπλα σώμα με σώμα.

Ωστόσο, η εκτοξευόμενη παραλλαγή ενός Potion of Weakness είναι πολύ πιο χρήσιμη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Splash Potion of Weakness για να αποδυναμώσετε τις επιθέσεις του όχλου ή να θεραπεύσετε χωρικούς ζόμπι.

Αντικείμενα που απαιτούνται για να φτιάξετε ένα φίλτρο αδυναμίας

Για να δημιουργήσετε ένα Potion of Weakness, θα χρειαστείτε πολλά στοιχεία, όπως:

Τραπέζι χειροτεχνίας και βάση ζυθοποιίας

Ούτε κονδυλώματα

Μάτι αράχνης που έχει υποστεί ζύμωση

μπαρούτι (προαιρετικό)

Dragon’s Breath (προαιρετικό)

Τραπέζι χειροτεχνίας

Θα χρειαστεί να φτιάξετε ένα αν δεν έχετε ακόμη τραπέζι χειροτεχνίας. Βάλτε οποιοδήποτε ξύλο στο μενού χειροτεχνίας σας για να πάρετε 4 ξύλινες σανίδες. Βάλτε μια ξύλινη σανίδα σε κάθε υποδοχή του μενού χειροτεχνίας για να φτιάξετε ένα τραπέζι χειροτεχνίας. Τοποθετήστε το τραπέζι χειροτεχνίας σας κάτω για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Βάση ζυθοποιίας

Θα χρειαστείτε ένα βάση ζυθοποιίας να ετοιμάστε το φίλτρο σας. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστεί να βρείτε ένα Κάστρο Κάτω για να αποκτήσετε ένα ράβδος μπλαζέ και λίγη σκόνη μπλαζέ για καύσιμο.

Εάν παίζετε τη βασική έκδοση (Xbox, PlayStation, Nintendo, Android, iOS ή ορισμένους υπολογιστές), θα χρειαστείτε επίσης 3 κυβόλιθους, κυβόλιθους ή κυβόλιθους με βαθιές πλάκες.

Οι παίκτες Java Edition (μόνο για υπολογιστή) μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μπλοκ 3 πέτρινων επιπέδων. Στο τραπέζι χειροτεχνίας, τοποθετήστε τους τρεις πέτρινους ογκόλιθους κατά μήκος της μεσαίας σειράς και τη ράβδο blaze στη μέση της επάνω σχισμής της μεσαίας στήλης. Τέλος, τοποθετήστε τη βάση παρασκευής σας έτσι ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε.

Μπουκάλια νερού

Σε αντίθεση με άλλα φίλτρα, το Potion of Weakness χρησιμοποιεί α μπουκαλι ΝΕΡΟΥ βάση αντί για ένα Awkward Potion που παρασκευάζεται από κάτω κονδυλώματα. Θα χρειαστείτε μερικά μπουκάλια νερού. Στη συνέχεια, σκάψτε μερικά άμμος και το βάζουμε σε φούρνο για να φτιάξουμε γυαλί. Στη συνέχεια, σε ένα τραπέζι χειροτεχνίας, βάλτε το ποτήρι σε σχηματισμό V για την κατασκευή των μπουκαλιών. Κάντε δεξί κλικ σε οποιαδήποτε πηγή νερού με τα γυάλινα μπουκάλια σας για να φτιάξετε μπουκάλια νερού.

Πυρίτιδα

Θα χρειαστείτε πυρίτιδα για να μετατρέψετε τα εφέ σας φίλτρα σε φίλτρα με πιτσιλίσματα. Για να αποκτήσετε μπαρούτι, βγείτε έξω το βράδυ και πολεμήστε αναρριχητικά φυτά.

Ζυμωμένο Spider Eye

Θα χρειαστεί να αποκτήσετε καφέ μανιτάρια. Αυτά μπορούν να γεννηθούν οπουδήποτε είναι σκοτεινό. Κοιτάξτε σε σπηλιές ή σε σκοτεινά βιομάζα δασών βελανιδιάς.

Θα χρειαστείτε επίσης ζάχαρη. Βρείτε λίγο ζαχαροκάλαμο σε χώμα ή άμμο δίπλα σε πηγές νερού, συνήθως όχθες ποταμών. Πηγαίνετε στο τραπέζι χειροτεχνίας σας και τοποθετήστε ένα ζαχαροκάλαμο στο μενού χειροτεχνίας για να φτιάξετε ζάχαρη.

Θα χρειαστείτε επίσης μάτια αράχνης. Βγείτε έξω το βράδυ και βρείτε αράχνες για να ανακτήσετε μερικές.

Τέλος, βάλτε μια ζάχαρη, το μάτι της αράχνης και το καφέ μανιτάρι οπουδήποτε στο μενού χειροτεχνίας για να φτιάξετε μάτι αράχνης που έχει υποστεί ζύμωση.

Πώς να φτιάξετε ένα φίλτρο αδυναμίας στο Minecraft

Ανοίξτε το μενού βάσης παρασκευής και τοποθετήστε το σκόνη μπλαζέ στο επάνω πλαίσιο στα αριστερά. Βάλτε το δικό σας μπουκάλια νερού στις τρεις κάτω υποδοχές. Τέλος, τοποθετήστε το μάτι αράχνης που έχει υποστεί ζύμωση στο υπόλοιπο σημείο στην κορυφή. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία παρασκευής, θα έχετε τρία Potions of Weakness για να τα μετατρέψετε σε splash potions.

Πώς να φτιάξετε ένα Splash Potion of Weakness στο Minecraft

Για να μετατρέψετε τα Potions of Weakness σας σε φίλτρα με πιτσιλίσματα, απλώς τοποθετήστε τα στις τρεις κάτω υποδοχές του μενού βάσης παρασκευής. Βάζω πυρίτιδα στην επάνω υποδοχή και θα λάβετε τρία Splash Potions of Weakness.

Πώς να φτιάξετε ένα παρατεταμένο φίλτρο αδυναμίας στο Minecraft

Τα παρατεταμένα φίλτρα αφήνουν ένα σύννεφο όπου κι αν τα πετάξετε, ώστε όποιος τα περπατήσει να επηρεαστεί.

Για να φτιάξετε ένα Lingering Potion of Weakness, θα χρειαστείτε ένα ανάσα του δράκου, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε μόνο όταν πολεμάτε τον Δράκο Ender. Όταν πολεμάτε τον Δράκο, χρησιμοποιήστε a γυάλινο μπουκάλι για να συλλέξει τα μωβ σωματίδια που μένουν πίσω μετά τη χρήση της αναπνοής. Τοποθετήστε το Splash Potion of Weakness σε οποιοδήποτε από τα κάτω σημεία της βάσης παρασκευής και το Dragon’s Breath στην επάνω υποδοχή.

Είναι η ώρα της ωρίμανσης

Θα πρέπει τώρα να ξέρετε πώς να δημιουργήσετε ένα φίλτρο αδυναμίας στο Minecraft. Πετάξτε την παραλλαγή του φίλτρου πιτσιλίσματος σε χωρικούς ζόμπι για να τους θεραπεύσετε ή (αν είστε παίζοντας Minecraft με φίλους) πετάξτε το παρατεταμένο φίλτρο κατά τη διάρκεια της μάχης για να αποδυναμώσετε κάθε εχθρό που έχει την ατυχία να το περπατήσει.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *