Πώς να αποκτήσετε το Apple Music στο Android το 2023

Πώς να αποκτήσετε το Apple Music στο Android το 2023

Σε ποιον δεν αρέσει να ακούει μουσική; Φυσικά, όλοι! Είναι η μουσική που ζωντανεύει τον κόσμο μας και μας βοηθά να συγκεντρωθούμε καλύτερα. Τώρα έχουμε σχεδόν εκατοντάδες υπηρεσίες ροής μουσικής που βασίζονται σε συνδρομές, όπως το Spotify, το Amazon Music, το Apple Music κ.λπ.

Αυτές οι υπηρεσίες ροής μουσικής που βασίζονται σε συνδρομή προσφέρουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας, απεριόριστα τραγούδια. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής μουσικής – Apple Music – και πώς να την εκτελέσετε στο Android σας.

Τι είναι το Apple Music;

Η Apple Music είναι μια συνδρομητική υπηρεσία ροής μουσικής, όπως το Spotify, η Amazon Music κ.λπ. Η Apple την υποστηρίζει και είναι πιο πλούσια σε δυνατότητες από το Spotify ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ροής μουσικής.

Η εφαρμογή μουσικής όχι μόνο σάς επιτρέπει να κάνετε ροή κατ’ απαίτηση τυχόν κομματιών από το iTunes, αλλά σας επιτρέπει επίσης να διαχειρίζεστε όλα τα αρχεία μουσικής σας από ένα μόνο μέρος.

Δεν έχει σημασία αν έχετε αγοράσει τα μουσικά κομμάτια από το iTunes, τα κατεβάσατε από το διαδίκτυο ή τα αντιγράψατε από ένα CD. Το Apple Music είναι το εργαλείο που θα χρειαστείτε για να τα διαχειριστείτε όλα.

Πώς να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Apple Music [2 Τρόποι](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποκτήσετε το Apple Music στο Android;

Δεδομένου ότι η Apple συνήθως δεν κυκλοφορεί την εφαρμογή της για Android επειδή είναι ανταγωνιστής, πολλοί χρήστες μπορεί να πιστεύουν ότι το Apple Music περιορίζεται μόνο στο οικοσύστημα της Apple.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι αλήθεια. Το Apple Music είναι διαθέσιμο για όλες τις συσκευές Apple και διαθέτει επίσης μια εγγενή εφαρμογή διαθέσιμη για smartphone Android.

Μπορείς αποκτήστε την εφαρμογή Apple Music στο Android σας smartphone από το Google Play Store ή από καταστήματα εφαρμογών τρίτων.

Πώς να εγκαταστήσετε το Apple Music στο Android

Ο ευκολότερος τρόπος για να εγκαταστήσετε το Apple Music στο Android είναι να το κατεβάσετε από το Google Play Store. Εδώ είναι μερικά απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε εγκαταστήστε το Apple Music στο Android.

1. Αρχικά, ανοίξτε το Google Play Store στο Android smartphone σας.

 

2. Όταν ανοίξει το Google Play Store, αναζητήστε Apple Music. Στη συνέχεια, ανοίξτε τη λίστα εφαρμογών Apple Music από τη λίστα με τα διαθέσιμα αποτελέσματα.

 

3. Στη σελίδα καταχώρισης της εφαρμογής Apple Music, πατήστε το Εγκαθιστώ κουμπί για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο smartphone Android σας.

Πώς να εγκαταστήσετε και να ακούσετε τη μουσική YouTube στο Firestick(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να εγκαταστήσετε το Apple Music σε ένα smartphone Android.

Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Apple Music στο Android

Μετά το μέρος της εγκατάστασης, μπορείτε να ρυθμίσετε τη μουσική της Apple στο smartphone Android. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε το Apple Music στη συσκευή σας Android.

1. Ανοίξτε το συρτάρι της εφαρμογής Android και πατήστε στο Apple Music εφαρμογή.

2. Όταν το Apple Music ανοίξει για πρώτη φορά, θα σας το ζητήσει συμφωνούν με τους όρους και τις προϋποθέσεις. Πατήστε στο Συμφωνώ κουμπί.

 

3. Τώρα, θα δείτε την οθόνη Welcome to Apple Music. Εδώ πρέπει να πατήσετε στο Να συνεχίσει κουμπί.

 

4. Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το υπάρχον Apple ID σας. Πατήστε το Δημιουργία νέου Apple ID κουμπί εάν δεν έχετε Apple ID.

 

5. Στη συνέχεια, συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία για να δημιουργήσετε το Apple ID. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο Επόμενο κουμπί.

Πώς να κάνετε Chromecast Amazon Music χρησιμοποιώντας Smartphone & Η/Υ(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Αφού δημιουργήσετε ένα νέο Apple ID, πατήστε το κουμπί Join Apple Music ή πατήστε το κουμπί Δοκιμάστε το τώρα

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να ρυθμίσετε το Apple Music σε ένα smartphone Android.

Πώς να εγγραφείτε στο Apple Music;

Μετά τη δημιουργία ενός Apple ID, είναι εύκολο να εγγραφείτε στο Apple Music. Για να ξεκινήσετε, μπορείτε να επιλέξετε μια δωρεάν δοκιμή που διαρκεί έναν μήνα.

Για να ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμή, επιλέξτε από 4 διαφορετικά προγράμματα. Επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, εισαγάγετε τον τρόπο πληρωμής σας και ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή. Παρακάτω έχουμε μοιραστεί τα προγράμματα και τις τιμές της Apple Music.

Apple Music – Προγράμματα και τιμολόγηση

Όπως έχουμε αναφέρει παραπάνω, η Apple Music έχει τέσσερα διαφορετικά σχέδια. Πρέπει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας και ικανοποιεί τις μουσικές σας ανάγκες. Ελέγξτε την παρακάτω εικόνα για να μάθετε τα διαθέσιμα σχέδια μαζί με τις τιμές.

Πώς να εγκαταστήσετε το Apple Music σε Android TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Apple Music στο Android;

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Apple Music. Δείτε πώς μπορείτε να ακυρώσετε μια συνδρομή Apple Music στο Android.

Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Music στο smartphone Android.
Στη συνέχεια, πατήστε στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.
Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε ‘Ρυθμίσεις‘.
Στις Ρυθμίσεις Apple Music, πατήστε Διαχείριση συνδρομών.
Στη συνέχεια, πατήστε στο Ακύρωση συνδρομών και επιλέξτε ‘Επιβεβαιώνω

Αυτό είναι! Αυτό θα ακυρώσει την ενεργή συνδρομή σας στο Apple Music στο Android.

Τρόπος εγκατάστασης &Ενεργοποιήστε το Amazon Music στο Apple TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συχνές ερωτήσεις

Μπορεί να έχετε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το Apple Music, όπως πώς να μεταφέρετε μουσική, πού πηγαίνουν οι λήψεις κ.λπ. Παρακάτω, απαντήσαμε στις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις σχετικά με το Apple Music για Android.

Μπορείτε να αποκτήσετε το Apple Music σε τηλέφωνα Samsung;

Είτε πρόκειται για Samsung είτε για OnePlus. μπορείτε να λάβετε μουσική της Apple σε κάθε smartphone Android από το Google Play Store. Μετά τη λήψη της εφαρμογής Apple Music, πρέπει να συνδεθείτε με το Apple ID σας για να διαχειριστείτε τη μουσική σας.

Μπορώ να κατεβάσω τραγούδια από την Apple Music;

Ναι, μια συνδρομή Apple Music σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη των αγαπημένων σας κομματιών για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης. Μπορείτε εύκολα να κάνετε λήψη και αναπαραγωγή μουσικής χωρίς ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Πόσα προγράμματα Apple Music είναι διαθέσιμα;

Σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες ροής μουσικής, τα προγράμματα συνδρομής της Apple Music είναι αρκετά προσιτά. Υπάρχουν 4 διαφορετικά πακέτα διαθέσιμα και μπορείτε να ακυρώσετε ένα ενεργό πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή.

Προβλήματα Android της Apple Music

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή Android, η Apple Music για Android μπορεί μερικές φορές να αντιμετωπίσει προβλήματα. Εάν η εφαρμογή δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, θα πρέπει να την σταματήσετε αναγκαστικά.

Εάν η αναγκαστική διακοπή δεν βοήθησε, θα μπορούσατε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και το αρχείο δεδομένων του Apple Music. Μπορείτε ακόμη και να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή για να αντιμετωπίσετε ζητήματα που δεν φαίνεται να διορθώνονται.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη λήψη της Apple Music σε ένα smartphone Android. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη λήψη του Apple Music για Android, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.