Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε τα Avatar του WhatsApp (Πλήρης οδηγός)

Η Meta εξακολουθεί να καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να βελτιώσει την εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων της, το WhatsApp. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε τη λειτουργία Avatar στο WhatsApp που σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε την ταυτότητά σας στην εφαρμογή.

Πριν από τα Avatars, το WhatsApp πρόσφερε μόνο emoji και αυτοκόλλητα για να εκφραστείτε στη συνομιλία. Ενώ η λειτουργία Avatar εξακολουθεί να κυκλοφορεί στην εφαρμογή, ενδέχεται να χρειαστούν μερικές ακόμη ημέρες για να φτάσει σε κάθε συσκευή Android και iOS.

Εάν δεν γνωρίζετε για το Avatar, είναι βασικά μια ψηφιακή εκδοχή σας που μπορείτε να δημιουργήσετε από δισεκατομμύρια συνδυασμούς διαφορετικών χτενισμάτων, χαρακτηριστικών προσώπου και ρούχων. Στο WhatsApp, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ψηφιακή έκδοση του εαυτού σας και να τη χρησιμοποιήσετε σε συνομιλίες ή φωτογραφίες προφίλ.

Δημιουργήστε και χρησιμοποιήστε τα Avatar του WhatsApp

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό για τη δημιουργία και την αποστολή Avatar του WhatsApp . Για να δημιουργήσετε ένα avatar WhatsApp, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση ή την έκδοση beta της εφαρμογής. Ας αρχίσουμε.

Πώς να φτιάξετε ένα Avatar στο Instagram

Πώς να δημιουργήσετε ένα Avatar WhatsApp;

Η δημιουργία WhatsApp Avatar είναι πολύ εύκολη, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας εκτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp. Επομένως, κατευθυνθείτε στο Google Play Store και ενημερώστε την εφαρμογή WhatsApp πριν ακολουθήσετε τα βήματα.

Σημείωση: Χρησιμοποιήσαμε ένα smartphone Android για να δείξουμε τα βήματα για τη δημιουργία ενός Avatar του WhatsApp . Πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα και στο iPhone σας.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp για Android και πατήστε στις τρεις τελείες . Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις .

2. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε στο Avatar. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Δημιουργία Avatar σας .

3. Τώρα, θα δείτε τη σελίδα εισαγωγής. Εδώ πρέπει να πατήσετε το κουμπί Ξεκινήστε . Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τον τόνο του δέρματός σας .

εφαρμογές Cartoon Avatar Maker για Android

4. Τώρα, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το στυλ μαλλιών σας. Αφού επιλέξετε το χτένισμα, θα βρείτε πολλές επιλογές για να εξατομικεύσετε το avatar σας, όπως σχήμα ματιών , σχήμα/χρώμα φρυδιών , ρούχα , σωματότυπο κ.λπ.

5. Πρέπει να περάσετε από όλες τις επιλογές εξατομίκευσης και να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

6. Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία του avatar σας, πατήστε το κουμπί Τέλος στην επάνω δεξιά γωνία.

7. Στην προτροπή επιβεβαίωσης Αποθήκευση αλλαγών, πατήστε στο Αποθήκευση αλλαγών . Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο κουμπί Επόμενο .

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε το WhatsApp Avatar σας με απλά βήματα.

Πώς να επεξεργαστείτε ξανά το Avatar του WhatsApp;

Λοιπόν, το Avatar που δημιουργείτε στην εφαρμογή μπορεί να επεξεργαστεί ανά πάσα στιγμή. Επομένως, ακολουθήστε αυτά τα βήματα εάν το WhatsApp Avatar σας χρειάζεται λίγη επεξεργασία.

1. Ανοίξτε το WhatsApp και πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις .

2. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε στο Avatar . Τώρα θα δείτε το WhatsApp Avatar σας. Πρέπει να πατήσετε στο εικονίδιο επεξεργασίας για να επεξεργαστείτε το Avatar σας.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να επεξεργαστείτε ξανά το WhatsApp Avatar σας.

Πώς να διαγράψετε το Avatar του WhatsApp

Εάν θέλετε μια νέα αρχή, μπορείτε να διαγράψετε το υπάρχον Avatar WhatsApp και να δημιουργήσετε ένα νέο. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε το WhatsApp Avatar σας.

1. Ανοίξτε το WhatsApp και πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις .

2. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε στο Avatar . Τώρα θα δείτε το WhatsApp Avatar σας. Πρέπει να πατήσετε στο Διαγραφή avatar στο κάτω μέρος.

3. Στην προτροπή Διαγραφή avatar, πατήστε το κουμπί Διαγραφή .

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να διαγράψετε το WhatsApp Avatar σας. Αφού διαγράψετε το Avatar του WhatsApp, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Avatar του WhatsApp;

Αφού δημιουργήσετε το εξατομικευμένο Avatar του WhatsApp, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις συνομιλίες σας ή να το ορίσετε ως εικόνα προφίλ. Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp Avatar στην εφαρμογή. ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε το WhatsApp Chat όπου θέλετε να στείλετε το avatar. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο emoji δίπλα στο πεδίο κειμένου.

2. Στο μενού emoji, μεταβείτε στο εικονίδιο Avatar .

3. Τώρα, θα βρείτε πολλά αυτοκόλλητα με βάση το Avatar σας . Απλά πρέπει να πατήσετε σε αυτό που θέλετε να στείλετε στη συνομιλία.

4. Εάν θέλετε να ορίσετε το WhatsApp Avatar σας ως φωτογραφία προφίλ, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Avatar .

5. Στην οθόνη Avatar, πατήστε Δημιουργία φωτογραφίας προφίλ . Μόλις τελειώσετε, επιλέξτε τη στάση του Avatar και το χρώμα φόντου και πατήστε το κουμπί Τέλος .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το avatar του WhatsApp με απλά βήματα.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη δημιουργία και την αποστολή Avatar του WhatsApp. Μοιραστήκαμε επίσης τα βήματα για να κάνετε το WhatsApp Avatar σας φωτογραφία προφίλ. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη δημιουργία των Avatar του WhatsApp, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *